Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@catharinka zevraj nicia stenu maternice a mali by sa pouzivat len vo vynimocnych pripadoch, mne poradil vlozky Naturella, ze su velmi prirodne.. skusila som a celkom fajn, i ked som bola zvyknuta na tampony. Teraz s tamponom len plavam..
@mabumi vcera som skusila napisat do jednej gynekologickej poradne, ci z tych mojich problemov a operacii mozu byt zrasty a odbornik mi odpisal, ze ak som nemala rezana cez brucho tak nemaju byt z coho (predpokladam ak to nie je z niecoho uplne ineho), teda z toho co som mala vraj nie.
ale asi mi vznikli nejake v hlave, lebo sa mi nechce nic robit 😀
@lisian
@catharinka inak ja už tiež nepoužívam tampóny, tiež som počula, že to nie je zdravé. mala som tiež strašne často mykózy (neliečené mojim prvým gynekológom) a už ich toľko nemám a keď tak rozmýšľam, pomohla som si sama. nosím LEN bavlnené nohavičky, skoro žiadne tangáče, čipky, iba prírodné materiály (jak stará baba 😠 ), používam IBA mydlo na intímnu hygienu (aj normálny sprchový gél môže vadiť), toaletný papier, vložky a všetko treba LEN neparfumované, bez vône. a nenosím moc obtiahnuté rifle a iné, snažim sa čo najviac pohodlné veci nosiť. a verte či nie, už nemám také problémy 😀
dobre, takže OVU TESTY????? ťažká úloha na dnes 😎
@mabumi ja som kvoli mykoze prestala tiez pouzivat tampony, jedla som lactobacily, vaginalne probiotika, mala som dve rozne tabletkove vakcinacie, pouzivam len kvalitnu bielizen bavlnenu, dokonca ju zehlim aj, snazim sa tiez nie az moc tesne rifle, nejem priserne vela sladkeho, pila som lapacho, pijem alchemilku, skusila som homeopaticku liecbu, tiez imunologicku (aj ked mi poruchu imunity nezistili), priatel bol na vysetreniach, realizujem sedacie kupele, skusala som tantum rosa, femigard, kvapky valovic, vitamin E............. kokos uz ani neviem co vsetko este.............a pravda je ze do decembra som ju mavala kazdy mesiac a januar, februar, marec zazrakom nic, tak som sa tesila a predminuly tyzden ako blesk z neba zasa!!!!!!!! nezabrali mi ani lieky uz tie jedine co mi este ako tak pomahali ☹ doktor uz nevie co mi ma predpisovat ☹
@lisian hm, som mohla vedieť, že ty už si toho poskúšala viac 😒 takže zmena témy z OVU TESTOV na MYKÓZY a ako ich NEMAŤ? predsa sme to včera vyriešili - pošleme ich kandidátom z čiernej listiny 😀
@mykaellle hm, tých tehuliek na každom kroku je viac ako dosť, však? a ešte sestra 😠 , to si nemôžeš ani ponadávať na ňu, lebo ju máš rada aj keď je tehuľka - provokatérka 😠 😠 😠
ahojte baby. aj ja chcem nejaku funkciu :o))))
@malabublinka no tak vitaj, a v čom vynikajú tvoje schopnosti? pošli profil - závislosti, neresti, odpaly pre dotieravých, a my ti nejakú funkciu vymyslíme 😀
@mabumi - OVU TESTY je dobra tema... Ja som nikdy ziadne sice nevyskusala, ale pocula a precitala som uz cosi o nich... 😉 No, pocula som taku zahadnu vec, ze ak si aj urobis ovu testik a vyjde ti, ze mas ovulaciu, tak ju aj tak mat v skutocnosti nemusis... Cize, vraj su bez predosleho vysetrenia zbytocne... Co som na modromkonikovi aj citala, tak jedna baba si robila ovu testiky rok a podla nich sa zariadila v snazilkovani. No a po roku nic, tak zasla ku gynekologovi a ten jej robil folikulometriu (a neviem este, co) a zistil, ze ovulku ona nema...
No, takze ak mas zistene, ze ovulka u teba funguje (vysetrenim u doktora), tak OVUTESTIKY zmyselmaju, inak asi nie... Teda, moj nazor. Neviem, opravte ma, ak sa mylim. 😉 😵
@catharinka
@lisian no ak je to tak, tak potom ich zaradíme medzi zakázané pomôcky, ktoré nás len mätú 😠
môže to tak byť, neviem, ja som ich inokedy neskúšala, len keď som vedela, že ovu bude (keď som bola nastimulovaná) a len som chcela vedieť presne, že kedy 😀
...mohli by ste dat na ciernu listinu aj moje kamaratky, ktore ma drzo predbehli a su uz tehu...? 😒 😉 😀 Nechapem, a ze kamaratky! 😉 Ci to ja som ta cierna ovca...? Tak nic radsej... 😅
@katkapapacova asi budeme musieť založiť tú novú tému, lebo koník zostal splašený 😖
@catharinka nie nie, my sme pekné biele ovečky, to ony sú tie nemravnice jedny škaredé 😠 . akože toto sa robí kamarátkam? alebo nebodaj ešte sestrám? no fuj, FUJ baby, môžu sa hanbiť !!!!
@mabumi - myslim si, ze tak, ako si ich pouzivala ty, tak presne by sa aj pouzivat mali (OVU TESTIKY) - v opacnom pripade len cloveka dopletu a domylia... A ja sa domylim a dopletiem aj bez nich, lebo kazdy mesiac si namyslam, ze som tehu...... 😒 😎
@catharinka no ved toto je ono,,,,,ze nepochopim ako mozu ukazovat pozitivitu ak ovulka nie je. ved na to su urcene! potom by nemali absolutne ziadny zmysel, nie?
ja mam jeden vynimocny zazitok, ze na mojej druhej folikulometrii mi gyndas povedal, ze folikul maly a nebude ovulka a test za par dni ukazal ze ovulka je a na to mi gyndas povedal, ze test mohol reagovat na zanikanie folikulu nie na prasknutie, uz som to tu raz pisala myslim a zhodli sme sa ale na tom, ze ako moze vediet lekar uz 13DC ze ovulka ten mesiac nebude, mohla byt len oneskorena, ale odvtedy neviem ci mam testom verit. toz moj pribeh drahe sestry 😀
@mabumi ...a ja - jedina BIELA OVECKA - medzi takymi ciernymi - vies, ako sa musim citit...? 😠 😀 Aj svagrinka drzo otehotnela - bez predosleho odsuhlasenia mojou osobou, dalsia kamaratka... Ja neviem, v akej spolocnosti nespolupatricnej to zijeme... 😉
@lisian - amen, sestra. 😀 No, ja som uz pocula tiez vselijake pribehy ohladom ovu testov, preto som si ani ziadny radsej nezakupila bez predosleho vysetrenia u doktora. Podla mna maju za ulohu urcit presny den ovulky, KED UZ MAS OD DOKTORA UROBENE VYSETRENIE a vies, ze kedy asi ovu bude. Skratka, tie testy ti len pomozu PRESNEJSIE stanovit ovu.

@katkapapacova Nepriateľa najlepšie dorazíš tým, že z Teba vyžaruje štastie 😉 🙂 😀