Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 jej super, aj ja dufam za teba a pre teba🙂) ja nemam bolesti tak skoro ja tak tyzden pred mrchou, a prsia ma bolia, ale len trochu, podprsenku kludne mozem mat, skor podbrusku mam bolesti, aj pri ovulke citim stahy..a to hned viem ze je caaaas a vidis, ja presne viem, kedy to mam robit ,ale to nejde..
@alceola dakujeem moc 😵 tolke sa za mna modlite,ze to musi vyjst,urcite 😉 ...no mna to podbrusko,prsia nebolia vobec a sem tam pich vajecnika,ale to je asi aj podvedomie 😖 ..vidis,ty vies,kedy mozes a mas a ja mozem a musim stale 😀 ja ovulku nemam...co by za to dali baby co nechcu deticky,hned by som im dala moje pco vajecniky

@zabka60
Dakujeeeeem za modlitbicku aj za mna 🙂 !!! Veru, nech je prosiiiiiiiim tak 🙂 ! A mas pravdu, aj mne zrusili foto so Simonkom, a tak som dala potom tuto!