Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik nechcu mi dovolit prepnut to!!!!ja by soom nekukala,bo ja len tak sama kukat na take emocie,az ich mozem uuplne vypustit voooon...chce sa mi kricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat,kde je spravodlivoooooooooooooooooooooooost!!!!!!!!!!!!!!!neskutocneeeeeeeeeeeee!!!!!! 😢 😢 😢
@odrik no jo je to tak!!!!!!!a kurna cele zle to je!!!!!!sa mi to vobec nepaci!!!!!!kriste pane co sme my za republika,ako mozeme dovolit take strasne veci,ake sa deju a pachaju...a na detoch!!!!!!!!§to je asi najvacsia bolest,ked sa zle veci deju detom!!!!!maminka rychlo daj nejaku peknu temu,bo ma odvezu 😀
babenky a kraska červena mrška ešte neprišla meška sice len den ale mne to chodi presne ako hodinky počkam uvidim 🙂
@tinka9075 n stava sa,musela som rychlo dospiet a to mi pomohlo,aby som zivot znasala lepsie,ako keby ma rodicia rozmaznavali,ako nejaku princeznu,ten kto nezazije sok,ktory v nom nieco zanecha,nepochopi...drziiiim palce a fuka fuka fukam prec mrskuuuuuuuunech ani nechodi a laskavo ani ku mne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉
caute baby kedy oznamit tehotenstvo v praci?
bre ranko pokladiky...je tu niekto?????ja viem,vsetky pracujete...ja sa domka zblaaznim,keby uz som aspon vedela vysledok ☹ ...ani vychadzky nemam ☹
baby co mi dnes mm zavolal...ze ked isiel rano do prace,tak na schodoch ho stretol bocian a mal veeelky batoztek a pytal sa na mna,kde byvam,ze nesie darcek pre bubinku(bubinka je moj havko) 😀 ..a on vravi,ze ale bubka nic nevie o steniatku..... 😀 ...a ze zajtra donesie dalsi batoztek....ze blsky pre steniatko 😀 bo sa mu do jedneho batozka nezmestili 😀 ..to mam vtipkala chlapa co 😀 som sa krasne zasmiala
@zabka60 AHo Zabka... ty netestíkuj, nenervuj sa..... všetko je ako má byť..... ja tu deň nebola....čo ste vy tu popísali...nestíham čítať....😀....... ja som v práci...tam som spravila kuk...ale už aj padám...lebo šefko sa tu premáva... pekný dník...a hlavne pohoda, klídek 😵 😵 😵 relax 😵
tak ja uz mam svoje bolesti prsa laveho..takze zase bude vela placu na buduci tyzden a to idem na sluzobku akurat tak sa velmi tesim, ako preplacem v cudzej izbe na hoteli...
@zabka60 nie este nie🙂) az o tyzden..mrchu mam okolo 17teho, takze mam cas..a mna prsia v tehu neboleli, a toto je presne taka bolest ako ked ma prist mrcha, a pekne predstavy ta opustaju? to nie, ved cele tehu nebudes mat bolesti🙂) a to len sem tam, takze klud, vsetko je tak ako ma byt..dnes maly padol, tak si natrhol vsetky vazy na kolene, taka som stastna, to zaciatkom leta mu davali sadru z ruky dolu..no moje drevo, po mamine nie je veru ani po tatovi...takze zajtra ostavam doma, ale budem na priiiijme..
Ahooojte zlaticka. Sakris fortis doteraz sme nemali internet ☹ !!! Nieco vypadlo, aj to mm testartoval a nist!!! Ale uz naskocil, tak idem co-to precitat 🙂 !!!

@odrik
@frca
@tinka9075 no je to nieco strasne,mne umrel ocko,ked som mala 20rokov a ochorel,ked som mala len 18rokov,dostal rakovinu pankresu 😢 ,zili sme s tym 2roky a musim povedat,ze to je nieco hrozne,kazdy den sa divam na cloveka,na clena rodiny,hlavu rodiny ako pomaly odchadza pred tvojimi ocami a nemozes mu nijakoo pomoct 😢 ...nechcem na to ani spominat,nieje den,ked by sme si nespomenuli a nezaplakali 😢 ....este kukame cela rodina na modre z nebaa a to su strasne pribehy na emocie,az sa mi tlak zdvihol 😕