icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
7. sep 2011

@odrik
@frca
@tinka9075 no je to nieco strasne,mne umrel ocko,ked som mala 20rokov a ochorel,ked som mala len 18rokov,dostal rakovinu pankresu 😢 ,zili sme s tym 2roky a musim povedat,ze to je nieco hrozne,kazdy den sa divam na cloveka,na clena rodiny,hlavu rodiny ako pomaly odchadza pred tvojimi ocami a nemozes mu nijakoo pomoct 😢 ...nechcem na to ani spominat,nieje den,ked by sme si nespomenuli a nezaplakali 😢 ....este kukame cela rodina na modre z nebaa a to su strasne pribehy na emocie,az sa mi tlak zdvihol 😕

odrik
7. sep 2011

@zabka60
Zlatko, neviem, neviem, ci je rozumne pozerat to?! Radsej si pusti peknu hudbicku a relaxuj 🙂 !!! Brusenko pekne hladkaj 🙂 !

zabka60
7. sep 2011

@odrik nechcu mi dovolit prepnut to!!!!ja by soom nekukala,bo ja len tak sama kukat na take emocie,az ich mozem uuplne vypustit voooon...chce sa mi kricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat,kde je spravodlivoooooooooooooooooooooooost!!!!!!!!!!!!!!!neskutocneeeeeeeeeeeee!!!!!! 😢 😢 😢

odrik
7. sep 2011

@zabka60
Jeeeejda, ja to nepozeravam! Mna potom dlho boli srdiecko. Ludia maju rozne trapenia, je to strasne a smutne a nespravodlive a cele zle ☹ !

zabka60
7. sep 2011

@odrik no jo je to tak!!!!!!!a kurna cele zle to je!!!!!!sa mi to vobec nepaci!!!!!!kriste pane co sme my za republika,ako mozeme dovolit take strasne veci,ake sa deju a pachaju...a na detoch!!!!!!!!§to je asi najvacsia bolest,ked sa zle veci deju detom!!!!!maminka rychlo daj nejaku peknu temu,bo ma odvezu 😀

odrik
7. sep 2011

@zabka60
Kremese 🙂 !!! Moooc sa na ne tesim! To bude parada, ked sa nas cela kopa stretne v cukrarni 🙂 !!! Asi by sme si to mali dopredu zarezervovat 🙂 !

monkri
7. sep 2011

@odrik ano som ko ale už bude dobre musím sa len rozbehnúť troška 😉

zabka60
7. sep 2011

@odrik 😵 moja to bude taka bomba,ze tam odpadnu,ked nas uvidia 😀 sa tam navalime buchty bruskate 😀 dobre vravim,ze 😕

odrik
7. sep 2011

@zabka60
Velmi dobre vravis 🙂!!! Velmi sa na to tesiiiiiim 🙂

odrik
7. sep 2011

@monkri
Jasne!!! Bude to super, hlavne aby Ta praca bavila 🙂! Pride manzelik, a potom budete spolu oddychovat 🙂 a snazilkovat 🙂!

monkri
7. sep 2011

@odrik no zatiaľ baví a manžela sa už neviem dočkať 😉 a ty ako snazilkuješ sa 😉

odrik
7. sep 2011

@monkri
To veriiiiiim 🙂! Este nesnazilkujeme! Buducu stredu idem na tie kontrolne odbery na ten vysoky homocystein. Tak pockam na vysledky a uvidime!

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 to mi je velmi luto tvojho ocka 😢 ja tiež pozeram modre z neba ale to sa zatvorim do spalne a tam si pozeram sama a plačem mna dokažu rozplakat take pribehy pospominam na všetkych čo už tu nie su ☹

tinka9075
7. sep 2011

babenky a kraska červena mrška ešte neprišla meška sice len den ale mne to chodi presne ako hodinky počkam uvidim 🙂

zabka60
8. sep 2011

@odrik mnaaaam,hned by som si aj teraz dala zo dva 😀 inak krasne ranko..vyhajkana???ja aj hej,ale v noci mi bolo strasne teplo,tak som okno normalne,ze dokoran,akosi ma horuce poty beru 😖

zabka60
8. sep 2011

@tinka9075 n stava sa,musela som rychlo dospiet a to mi pomohlo,aby som zivot znasala lepsie,ako keby ma rodicia rozmaznavali,ako nejaku princeznu,ten kto nezazije sok,ktory v nom nieco zanecha,nepochopi...drziiiim palce a fuka fuka fukam prec mrskuuuuuuuunech ani nechodi a laskavo ani ku mne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉

jaja018
8. sep 2011

caute baby kedy oznamit tehotenstvo v praci?

zabka60
8. sep 2011

bre ranko pokladiky...je tu niekto?????ja viem,vsetky pracujete...ja sa domka zblaaznim,keby uz som aspon vedela vysledok ☹ ...ani vychadzky nemam ☹

zabka60
8. sep 2011

baby co mi dnes mm zavolal...ze ked isiel rano do prace,tak na schodoch ho stretol bocian a mal veeelky batoztek a pytal sa na mna,kde byvam,ze nesie darcek pre bubinku(bubinka je moj havko) 😀 ..a on vravi,ze ale bubka nic nevie o steniatku..... 😀 ...a ze zajtra donesie dalsi batoztek....ze blsky pre steniatko 😀 bo sa mu do jedneho batozka nezmestili 😀 ..to mam vtipkala chlapa co 😀 som sa krasne zasmiala

zabka60
8. sep 2011

@odrik @eviq @frca @alceola @bewik babenky moje kde steeeee...ja som tu normalne dnes sama ☹ ☹ smutno mi jeeeeeee ☹ ☹

kyra30
8. sep 2011

@zabka60 AHo Zabka... ty netestíkuj, nenervuj sa..... všetko je ako má byť..... ja tu deň nebola....čo ste vy tu popísali...nestíham čítať....😀....... ja som v práci...tam som spravila kuk...ale už aj padám...lebo šefko sa tu premáva... pekný dník...a hlavne pohoda, klídek 😵 😵 😵 relax 😵

zabka60
8. sep 2011

@kyra30 awoooj,no som nevydrzala 😅 ach,skusime na 10dpo,strasny strach,ze nic s toho nebude boze mooooj 😢 len sa pekne drzkaj v praci a ja oddych,keby aspon v tej telke nieco bolo

alceola
8. sep 2011

@zabka60 ahoj moja ..ja som tu, len dnes je konecne vela roboty, tak som len teraz zbehla..ako sa mas? co brusko??

alceola
8. sep 2011

tak ja uz mam svoje bolesti prsa laveho..takze zase bude vela placu na buduci tyzden a to idem na sluzobku akurat tak sa velmi tesim, ako preplacem v cudzej izbe na hoteli...

zabka60
8. sep 2011

@alceola awoooj,ja absolutne nic necitim,ani prsia,ani vajka uz necitim...nic sa nedeje,ja neviem,uz ma opustaju pekne predstavy ☹ ...kam ides na sluzobkku??a co tam???co ty vies prsicka bolia aj v tehu,ani nevies,ved si mala predsa testovat

alceola
8. sep 2011

@zabka60 nie este nie🙂) az o tyzden..mrchu mam okolo 17teho, takze mam cas..a mna prsia v tehu neboleli, a toto je presne taka bolest ako ked ma prist mrcha, a pekne predstavy ta opustaju? to nie, ved cele tehu nebudes mat bolesti🙂) a to len sem tam, takze klud, vsetko je tak ako ma byt..dnes maly padol, tak si natrhol vsetky vazy na kolene, taka som stastna, to zaciatkom leta mu davali sadru z ruky dolu..no moje drevo, po mamine nie je veru ani po tatovi...takze zajtra ostavam doma, ale budem na priiiijme..

zabka60
8. sep 2011

@alceola aale a co robil sikovny teeda....a co mus tym urobili???asi len obvaz ci???no super aspon sa mi bude mat kto venovat,dnes tu skapal pes 😀 a neviem nechcem na to mysliet,ale to sa neda...uz nech je to zamnou nech je vysledok hocijaky nech je to uz zamnou 😔

odrik
8. sep 2011

Ahooojte zlaticka. Sakris fortis doteraz sme nemali internet ☹ !!! Nieco vypadlo, aj to mm testartoval a nist!!! Ale uz naskocil, tak idem co-to precitat 🙂 !!!

odrik
8. sep 2011

@zabka60
Moja!!! Oddychuj, citaj, nic nerob! Ty si strasne hyperaktivna, vies o tom :- )??? Ja by som lezalaaaaaaa, joj, ale musi niekto aj pracovat 🙂 !!!

odrik
8. sep 2011

@alceola
Ziadne negativne myslienky 🙂 !!! Pekne len mrsku odhanaj, dvere, okna zatvaraj, nevpusti ani pod natlakom 🙂 ! Nech si 17. ide kam chce, ale uz nie k Tebe 🙂 !!! A malinky chuda je moc uboleny???