icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

frca
8. sep 2011

@zabka60,no na jar sa sadili stromky,len to som len chvilu robila,lebo vtedy som otehotnela,a cez leto sa vyzinalo a v jeseni sa bude ochrana robit.nic moc ale clovek si nenavybera v tejto dobe

odrik
8. sep 2011

@zabka60
Jooooj, nestacilo Ti bolave brusko od kapusticky??? 🙂

tinka9075
8. sep 2011

@frca ked to bude tehu virusik posielam ho k vam všetkym snažilkam 🙂

zabka60
8. sep 2011

@tinka9075 skus neskor urobit testik a uvidis 😉 mozno nebude treba ani iui a konecne nam to niekto rozbehne

frca
8. sep 2011

@monkri,tak to mas super,ved sa aj mne uz hadam daco zadari🙂

tinka9075
8. sep 2011

@zabka60 skusim asi zajtra ešte jeden doma mam no to bude ine kafe ked som v tom 😉

zabka60
8. sep 2011

@frca no jasneee,pozname...robota uplne onicom ☹ ...no a ty si vlastne potratila?? 😕

zabka60
8. sep 2011

@odrik pani doktorka 😅 ,ani som sa moc nenajedla,davam si polovicne porcie,ako som jedavala,ale po sprche ma akosi bolka cele vnutro,by som sa najradsej rozrypala a povyberala vsetko 😖 ...a ty ako dnes??si mala perno ked si sa celyy den neukazala??

monkri
8. sep 2011

@frca neboj určite ano a ked nie praca tak aspon dve čiarky 😉

zabka60
8. sep 2011

@tinka9075 no to bude poriadna bomba a mozme prepisovat temu 😀 tak zajtra rano hned cikni a hlavne sa nezabudni ozvat,ako to dopadlo

frca
8. sep 2011

@tinka9075,joj velmi ti to prajem,a dufam ze sa na nas prilepia tie virusiky🙂

frca
8. sep 2011

@monkri,tak radsej by som brala tie dve ciarky🙂

odrik
8. sep 2011

@zabka60
No dobre, dobre! 🙂 ! Dnes bol sialeny den ☹! Milion, fakt milion veci bolo treba vybavit. Kupovala som asi 100 zositov a do frasa, tusim kazdy bol iny, este aj tak vsetko nemali! Hlava ma rozbolela ako fras! A ide na mna mrsulicka, tak som na prd spolocnicka, odpadlicka 🙂 !

odrik
8. sep 2011

@tinka9075
Zlatko, necitala som vsetko, ale zda sa mi to spravne, ze moooozno si tehulienka nasa krasna???

frca
8. sep 2011

@zabka60,ano potratila,MA v 11tt,som sla na obycajnu kontrolu a moj este vtedy doktor,no srdiecko uz nebije,pojdete do nemocnice,ako keby nic,tak len dufam ze tentoraz sa to uz nezopakuje

tinka9075
8. sep 2011

@zabka60 určite sa ozvem ako to dopadlo no som velmi zvedava čo mi testik ukaže 😉

tinka9075
8. sep 2011

@frca no to sa určite na vas musia prilepit a už sa nepustia 🙂

tinka9075
8. sep 2011

@odrik no meška mi 2 dni a mne chodi presne ako hodiny tak som zvedava 😎

zabka60
8. sep 2011

@odrik jaasne chapem vtedy je kazda z nas podrazdena a unavena 😉 uvar si dobry sladucky cajik na nervicky a sup do postielky k manzelikovi,abo k simkovi 😉 ......ja dokukam ordinaciu a tiez supajdy hajat...take pocasie hnusne,ze to sa neda nic ine,len lezat

monkri
8. sep 2011

@frca držím palce tím dvom paličkám radšej 😉
no idem off dobrú noc

zabka60
8. sep 2011

@frca jasne jaasne moja uz spominam..prepac 😕 skleroza neboli,len sa nabehas jak blazen 😀 ,budem na teba mysliet...kedy ides testikovat??

frca
8. sep 2011

@monkri,dakujem,dobru nocku🙂

zabka60
8. sep 2011

@tinka9075 no budem na teba mysliet....tfuj tfuj tfuj....kedy ides cik cik

tinka9075
8. sep 2011

@zabka60 neviem kedy ale zajtra idem k neurologovi o 11 tak ked sa zobudim spravim testik 🙂

odrik
8. sep 2011

@zabka60
Veru moja zlata 🙂 ! Ja si pijem s manzelikom velice dobre vinko, coby som ja pila caj 🙂 !!! To je dobre na brusko a aj na nervicky, vsak???

zabka60
8. sep 2011

@tinka9075 tak zajtra pride velkaaa sprava 😉 drzime palce

cora41
8. sep 2011

@tinka9075 Drzim velmi prsty, nech Ti to vyjde!!! a potom zmena temy a vsetky co sme tu budeme nie tehulky ale mamulky 🙂 Tak ste sa rozpisali, ze mam co robit na pol hodku 😎

odrik
8. sep 2011

@zabka60
A este Ti zasa zarymujem 🙂 !!! Dneska zo mna ver nic nie je, supnem sa ja do postelje 🙂 ! Ta uprava slov je preto, aby bol rým 🙂 !

zabka60
8. sep 2011

@odrik noo nech sa paci...tak herecka si soska vinecko fajnovucke s manzelikom!!! 😲 ...a ja bylinkovy caj,drahy uz par hodin tvrdy,ako..... 😅 ....no to je mi spravolivost!!!!!! 🙂

tinka9075
8. sep 2011

@zabka60 ved ja ani velmi nedufam ale ked mrška pride nič sa nedeje mam ešte iui 🙂