icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
12. sep 2011

@zabka60 podte, rada vas uvidim, ja som vcera cakala hosti a nikto neprisiel ☹ ale neva zakusok pojeme aj sami 😀

frca
12. sep 2011

@alceola,ved ja viem ze to netreba prehanat,ked ja tak velmi chcem babo🙂aj tak som z tej teploty domylena,vcera nic a dnes 37,3😕

lolitka25
12. sep 2011

@frca prepac, ze sa ti do toho pletiem ale kolko dni mas uz teplotu zvysenu na okolo 37?

frca
12. sep 2011

@zabka60,ved ja viem,dufam ze tam uz neni svinucha,rok sa s nou nic nerobilo,az ked som si naordinovala bylinky a vitamin b tak sa zmensila z 3cm na 2cm,ze to uz neni cysta ale nevyplavene vajicko,tak uvidim koncom septembra idem na kontrolu,a ty ako,netestovala si este?

frca
12. sep 2011

@lolitka25,ahoj,no neviem presne,lebo som od soboty len zacala,to som mala37,3,vcera nic,dnes rano 36,7 a poobede zas 37,3. Ovulka bola minuly tyzden a mrchu mam dostat 2o

lolitka25
12. sep 2011

@frca no tu vo vseobecnosti plati, ze ked sa to drzi hore 14 dni tak sa mozes zacat tesit a po 18 dnoch si uz pravdepodobne tehotna....

frca
12. sep 2011

@lolitka,a to sa bere ked je zvysena prvym dnom ovu?to by bol teraz siesty den

mabumi
12. sep 2011

ahojte, co nove? 🙂

@lolitka25 ako sa mas, a ako bolo na dovolenke? instalacia prebehla uspesne 😀 ? a co cysta, nemas nic nove? ja ich mam rovnake, v piatok som bola na kontrole 🙄

@katkapapacova a ty co stavbarka, tak uz su starosti v plnom prude? my mame velky frmol, je to unavne, ale aj tak to cloveka tesi. no ale ty mas ine, vacsie potesenie, takze toto je len taky slaby odvar 😉

@zabka60 a ty vidim ze mas prirodzene cakatelske stavy 😖 . ja to obdobie povazujem za skoro najtazsie, takze nech to uz dopadne akokolvek, bude lepsie 😉 . bud budes skakat ze sa prevrtas az k susedom, alebo sa to podari nabuduce 😉

zabka60
12. sep 2011

@katkapapacova mnamky dala by som si nejaky fajnovucky kolacik mnaaam 😝 velice rady prideme....neskor upresnime termin 😀
@frca dnes som skusala a ani naznak ducha nic 😢 ...drzim palce,aby nebola cysta a ani vajko nevyplavene 😉

zabka60
12. sep 2011

@mabumi nazdo ty sa pochval kade sa flakas 😝 ...no ymslim,ze budeme burat stropy a podlahy az na druhy krat 😉 ...to musi vyjst,vkladam do toho vsetko

frca
12. sep 2011

@zabka60,to nevadi,este nic nie je stratene,to je podla mna asi skoro na test

mabumi
12. sep 2011

@zabka60 no ak je vas jediny problem chybajuca ovulka, tak onedlho sa rusia stropy u vas 😉 😀
uvidis, poznam viacej takych bab a uz maju niektore aj po dve deti 😉
ved zdrava zena ma za rok v priemere 10 - 11 krat ovulku. a ty si tento mesiac mala prvu, nabuduce oslavujeme a mozno ze este aj teraz 😵 . ved to stastie uz musi pris aj na nase sidlisko 😀

lolitka25
12. sep 2011

@mabumi ahoj zlatko, no ja som dnes bola na predoperacnych a poslali ma domov, ze kedze mam prave ovulku nemozu operovat,lebo co ak som tehulka 🙂 ze ak pride ms tak mam potom dojst,aby urobili tu laparku, hysterku aj prefuk.... tak sme sli domov s manzelikom hned snazilkovat 🙂

mabumi
12. sep 2011

@lolitka25 no super 😅 . tak chystala si sa na operaciu a nakoniec je z toho instalacia 😀 . to je celkom prijemna zmena, kiez by ich bolo v zivote viac, vsak 🙂 ? a keby nakoniec ziadnu operaciu nebolo treba. ani tebe ani mne 😵 😵 😵
a co hovorili na sone na tu cystu, je tam? nezmenena? ja som posunula operaciu na november 🤐 😀 . takze mame dva pokusy

lolitka25
12. sep 2011

@mabumi no ze je to cysticka... tak zrejme nie je privelka a ze ak by som teraz otehotnela nebolo by op treba ... tak nam drzim prsty nech sa podari a nech mame zazracne deti - namiesto cyst

zabka60
12. sep 2011

@frca no bodaj by ste kazda jedna mali pravdu,este nevesiam hlavu uvidime do konca tyzdna co cas ukaze,ci nam hcg pride a bude citit 😉

zabka60
12. sep 2011

@mabumi ano mam pco vajecniky,nemam ovu to je vsetko,mm ma uzasny spg,takze uvidime,aj sa spolieham ze ak to nevyjde teraz an druhy krat urcite 😉 moc dakujem za pekne slova baby ja neviem co by som bez vas robila 😉

frca
12. sep 2011

@zabka60,neboj stupne🙂ked som bola tehu tak test som robila 4dni po vynechani mrchy,vysiel sice pozitivny ale druha ciarka bola ledva vidiet,som myslela ze je to este skore stadium a doktor mi oznamil ze som zhruba v 4tt.,tbj nevesaj hlavu tie testy nie su 100percentne🙂

zabka60
12. sep 2011

@frca ja viem,ze nie,ale bojim bojim mrsky skaredej 😢 ...a niektorym babam pekne ukazalo silne // uz na 10 dpo a ja stale nic,nechapem toooo...ale uz dost bo sa zblaznim.....

jaja018
12. sep 2011

@zabka60 Ahoj mne na 14 DPO ukazalo iba uplne slabulinkeho ducha, takeho ze to skoro ani vidno nebolo, tak som musela oci ocit aby som tam nahodou nieco videla. mam to odfotene v albume

jaja018
12. sep 2011

Inak caute baby ja som dneska bola u Dr. nakolko moje testy maju //. A ten po vysetreni povedal ze vsetkona vyzera a nasvedcuje tehotenstvu. Ale na sono idem uz buduci stvrtok ☹

frca
12. sep 2011

@zabka60,no niektore maju stastie,ale mi asi nebudeme patrit medzi ne🙂ja skusim v stredu testnut ale to bude tiez asi skoro

frca
12. sep 2011

@jaja018 ,tak to ti vejmi gratulujem🙂konecne prva tehulka medzi nami🙂

jaja018
12. sep 2011

@frca dakujem, ale nic netreba zakriknut lebo este nic neni iste

katkapapacova
autor
12. sep 2011

@jaja018 gratulujem 😀 😀 😀

jaja018
12. sep 2011