Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte, co nove? 🙂
@lolitka25 ako sa mas, a ako bolo na dovolenke? instalacia prebehla uspesne 😀 ? a co cysta, nemas nic nove? ja ich mam rovnake, v piatok som bola na kontrole 🙄
@katkapapacova a ty co stavbarka, tak uz su starosti v plnom prude? my mame velky frmol, je to unavne, ale aj tak to cloveka tesi. no ale ty mas ine, vacsie potesenie, takze toto je len taky slaby odvar 😉
@zabka60 a ty vidim ze mas prirodzene cakatelske stavy 😖 . ja to obdobie povazujem za skoro najtazsie, takze nech to uz dopadne akokolvek, bude lepsie 😉 . bud budes skakat ze sa prevrtas az k susedom, alebo sa to podari nabuduce 😉
@katkapapacova mnamky dala by som si nejaky fajnovucky kolacik mnaaam 😝 velice rady prideme....neskor upresnime termin 😀
@frca dnes som skusala a ani naznak ducha nic 😢 ...drzim palce,aby nebola cysta a ani vajko nevyplavene 😉
@zabka60 no ak je vas jediny problem chybajuca ovulka, tak onedlho sa rusia stropy u vas 😉 😀
uvidis, poznam viacej takych bab a uz maju niektore aj po dve deti 😉
ved zdrava zena ma za rok v priemere 10 - 11 krat ovulku. a ty si tento mesiac mala prvu, nabuduce oslavujeme a mozno ze este aj teraz 😵 . ved to stastie uz musi pris aj na nase sidlisko 😀
@lolitka25 no super 😅 . tak chystala si sa na operaciu a nakoniec je z toho instalacia 😀 . to je celkom prijemna zmena, kiez by ich bolo v zivote viac, vsak 🙂 ? a keby nakoniec ziadnu operaciu nebolo treba. ani tebe ani mne 😵 😵 😵
a co hovorili na sone na tu cystu, je tam? nezmenena? ja som posunula operaciu na november 🤐 😀 . takze mame dva pokusy
Inak caute baby ja som dneska bola u Dr. nakolko moje testy maju //. A ten po vysetreni povedal ze vsetkona vyzera a nasvedcuje tehotenstvu. Ale na sono idem uz buduci stvrtok ☹
@jaja018 gratulujem 😀 😀 😀
@katkapapacova dakujem 😉

@zabka60 podte, rada vas uvidim, ja som vcera cakala hosti a nikto neprisiel ☹ ale neva zakusok pojeme aj sami 😀