Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
baby mna tak bolia vajka 😢 dufam,ze so neprechladla,bo sa hodim pod rozbehnutu sliepku 😠
@zabka60 no a ja som sa rozhodla na veceru robit pecene buchticky 🙂 recept mam z http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3854 a mozem len odporucit, minule sa za nimi len tak zaprasilo....
no co babky ste tu????vonku krasne,tak ste hadam niekde porozliezaanee co jastericky na slniecku 😉
@lolitka25 😝 mnaaam,uz letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,len musim vyprasit sacok,aby som niekde nenaburala 😉
@alceola 😢 to mi je luto mojooooo,netrap ssa,nejdem ta utesovat,vyplaca sa aj sa vyzur,bo ja od rana tez troska truchlim,zas negativne,ale uz nemam test a ani nejdem kupovat uz do pondelka na krv vydrzim a pomaly nachystam na druhe iui...a este k tomu u nas znizuju stavyy a mozno dostanem vypoved aj ja aj mm a neviem co budeme potom robit,takze mam na dnes toho akurat!!
@alceola zlatko hlavku hore, raz sa to podari aj nam beznadejnym, urcite.... kazda sme raz hore raz dole, ale neboj, na konci tejto smutnej cesty nas cakaju babatka - stoji to zato.
@zabka60 neboj, nevyhodia vas a oboch urcite nie. nemysli na zle veci a prestan testovat zlatko a sadaj na tu metlu alebo vysavac... urcite sa ti tam tie dve ciarky ukazu, neboj sa. niekomu trva aj 4-5 tyzdnov kym sa zdvihne HCG a vidiet to na teste... takze klud a mysli pozitivne. kremese cakaju

@lolitka25 a manzelik co robka????urcite si nieco naajdes,ved kazdy zacina v zahranici od umyvania riadov 😀 aj to je praca