icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 a manzelik co robka????urcite si nieco naajdes,ved kazdy zacina v zahranici od umyvania riadov 😀 aj to je praca

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 manzel je mechanicky inzinier, konstrukter. Robi na pocitaci - navrhuju suciastky napr. do chladniciek, mobilov atd.... Vôôôôôôôôôôôôbec sa do toho nevyznam 🙂 Ja som vystudovana ucitelka (ale v odbore v ktorom sa tu neuchytim 🙂 )

zabka60
15. sep 2011

baby mna tak bolia vajka 😢 dufam,ze so neprechladla,bo sa hodim pod rozbehnutu sliepku 😠

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 noo to ma naozaj zaujimave zamestnaniee manzelik...a ty mozes skusit aj nieco ine,abo neskusaj,chod ty len pekne na matersku 😉

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 to by som najradsej 🙂 snad uz coskoro to vyjde.... vsak do Vianoc musi, bo pod tu rozbehnutu sliepku sa hodim s tebou 😝

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 😀 supeer,aspon nebudem sama,bo ja sa bojkam 😀 ...ale myslim,ze skor si budeme ukazovat bruska a merat,kto ma vacsie 😉

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 no dobre, ale pamataj, kym budes obdivovat a porovnavat moje a tvoje brusko ja ti zjem vsetky kremese z taniera 🙂

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 😕 tyyyyy to nemozeeees,ja budem potom mooc smutna,bo ja luubim kremeseeeee a nebyt mna,kto by vam to zorganizoval 😀

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 no dobre no, ked ich tak lubis tak ti nespapam... ale za svoje tehu chute rucit nemozem 😀

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 🙄 sstrasne,clovek ponukne prst a oni suuup cely tanier plny kolacov!!!!!!! 😀

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 zvykaj si, zivot je kruty a vie s nami pekne skaredo vypiect 🙂 😀

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 😀 ja uz dlavim kakavkovu satocku s mlieckom mnam tak si mi chutove pohariky zobudila 😝

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 no a ja som sa rozhodla na veceru robit pecene buchticky 🙂 recept mam z http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3854 a mozem len odporucit, minule sa za nimi len tak zaprasilo....

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 mnaaam a cim budu plnene????zisti mi,kedy mi leti lietadlo a ci to stiham jo 😉 idem sa balit 😉

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 vies co... nastartuj metlu a let, asi o 500km zaboc do lava a potom este o 600km v pravo na hlavnej krizovatke a potom to co ti bude mavat som ja... ja ich plnim slivkovym lekvarom a nutelou...

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 podla vone urcite trafis... 😉

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 no tak to startujem vysavac,budem tam cobudip...uz sa vysavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

tinka9075
15. sep 2011

@lolitka25 pozerala som na tie buchtičky krasne su aj pekne vyzeraju no neviem či ich nespravim aj ja 🙂

lolitka25
15. sep 2011

@tinka9075 ja som minule robila prvy krat tento recept a ozaj mi chutili a to aj moc na take sladke jedla nie som, aj som taka maskova 🙂 a manzelik je na sladucke a pochvaloval si 🙂

zabka60
15. sep 2011

no co babky ste tu????vonku krasne,tak ste hadam niekde porozliezaanee co jastericky na slniecku 😉

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 lasko buchticky su uz v rure tak sadaj na ten vysavac 🙂

alceola
15. sep 2011

takze baby u mna padlo testovanie, uz od rana sa mi ukazuje mrska. takze parada a nebudem hovorit, ze ved o mesiac to vyjde, pretoze tom neverim!!!
@zabka60 tak si ostala v tom sama prepac.-((ale o to viac ako som pisala drzim palce

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 😝 mnaaam,uz letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,len musim vyprasit sacok,aby som niekde nenaburala 😉
@alceola 😢 to mi je luto mojooooo,netrap ssa,nejdem ta utesovat,vyplaca sa aj sa vyzur,bo ja od rana tez troska truchlim,zas negativne,ale uz nemam test a ani nejdem kupovat uz do pondelka na krv vydrzim a pomaly nachystam na druhe iui...a este k tomu u nas znizuju stavyy a mozno dostanem vypoved aj ja aj mm a neviem co budeme potom robit,takze mam na dnes toho akurat!!

lolitka25
15. sep 2011

@alceola zlatko hlavku hore, raz sa to podari aj nam beznadejnym, urcite.... kazda sme raz hore raz dole, ale neboj, na konci tejto smutnej cesty nas cakaju babatka - stoji to zato.

@zabka60 neboj, nevyhodia vas a oboch urcite nie. nemysli na zle veci a prestan testovat zlatko a sadaj na tu metlu alebo vysavac... urcite sa ti tam tie dve ciarky ukazu, neboj sa. niekomu trva aj 4-5 tyzdnov kym sa zdvihne HCG a vidiet to na teste... takze klud a mysli pozitivne. kremese cakaju

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 😉 uz aby bol pondelok zamnou,ale vysledky budu asi az v utorok s krvicky 😠 ...tak vyckame,ale mrcha ma prist tak ak pondelok pride budeme vediet na com sme 😔 .....

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 mrcha nedojde a ty budes tehulkovat a zahajis kremesovanie a pocuj, nieze vyjes vsetky kremese a nam ani kusok neostane!!!

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 neboooj,vam odlozim po trubicke 😀 😀 ze ste moje kamossky 😀

odrik
15. sep 2011

@zabka60
No len sa pekne krasne pohrabkaj 🙂!!! Knizku budes coskoro potrebovat 🙂!

zabka60
15. sep 2011

@odrik nooo,istooo 😀 idem zblaznit od nudy,drago isiel k rodicom a pride az rano,booze to je hruza na tej pn.ke,doma ako vo vazeni 😢

odrik
15. sep 2011

@alceola
Nic to moja!!! My sme predsa nejake bojovnicky trpezliveho typu 🙂 Mrska rychlo preleti, ovulka poriadna prileti a snazilkovanie velike nastupi 🙂 !!!