Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte, nám sa tiež nedarilo dva roky... potom som sa na to všetko vykašlala, prestala som brať vitamíny.. sem-tam zapálila, dala pohár vínka... a kašlala na to, že ak sa to nepodarí tak si bábo adoptujeme... no a o dva mesiace som mala pozitívny tehotenský test.. a teraz som v 26. tt a náš chlapček si veselo kopká 🙂
@minuska8882 tak to ti blahozelam 🙂
@lolitka25 no ďakujem, aby to už bolo... stáááášne sa teším...
@odrik ja uz nechcem na to mysliet stale,len som nepochopila co mali znamenat tie bolesti vies a nic,akoze dokedy mi budu meskat co myslis,ked som mala utros o dva dni viac ako som mala mat myslis,ze dlho nepride svina hnusna§!!! 😠 ......tiez ten debil mi mohol vziat krv a mohla som mat pokoj!!!!!oooch idem do sprchy
@lolitka25 my mame brokolicovu polievocku a parky...vcera sme mali krabie tycinky s hranolkami,dnes staci aj ta polievocka 😀 ...ja neluuubim masko s ovociim,neviem nikdy mi to nepasovalo,aj ked sme boli kamoske na svadbe a mala broskynovy rezen,si nas mala vidiet,ako broskyne leteli spopod periny na rezni 😀 ...ale samozrejme sto ludi sto chuti

@eviq budem drzat prsty, potom napis moja a neboj sa. vsetko dobre dopadne - ja som vecna optimistka...