icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
21. sep 2011

@eviq budem drzat prsty, potom napis moja a neboj sa. vsetko dobre dopadne - ja som vecna optimistka...

eviq
21. sep 2011

@lolitka25 ok, dam vediet aj ked mne sa uz pri slove optimizmus stavaju vlasy dupkom...stale ked zacnem byt optimistka, tak pride nejaka "jobovka" a zase sa dozviem daco nove... 😖 dufam, ze aspon ta tvoja mrcha nedorazi, nech tu mame zase trosku veselo... 😉

lolitka25
21. sep 2011

@eviq dakujem, ze mi tak pekne prajes.... este raz drzim prsty.

minuska8882
21. sep 2011

ahojte, nám sa tiež nedarilo dva roky... potom som sa na to všetko vykašlala, prestala som brať vitamíny.. sem-tam zapálila, dala pohár vínka... a kašlala na to, že ak sa to nepodarí tak si bábo adoptujeme... no a o dva mesiace som mala pozitívny tehotenský test.. a teraz som v 26. tt a náš chlapček si veselo kopká 🙂

lolitka25
21. sep 2011

@minuska8882 tak to ti blahozelam 🙂

minuska8882
21. sep 2011

@lolitka25 no ďakujem, aby to už bolo... stáááášne sa teším...

frca
21. sep 2011

@zabka60,ved neboj to je skoro ak by si bola tehu ze by si daco citila,a ako dosla?mne uz hej svinucha rano😝

odrik
21. sep 2011

@zabka60
Ahoooooj!!! No ved niekto musi aj do prace chodit 🙂 🙂 🙂! No co??? Neprisla mrsina zatial? Jeeeejda, nech ide do kelu! Posli ju uz volakam!!! Mozes aj skaredo 🙂, tu sa moze 🙂!!!

odrik
21. sep 2011

@lolitka25
Slniecko ahooooj!!! Ako sa mi mavas, co porabas, lieciky uz mas???

zabka60
21. sep 2011

@odrik ja uz nechcem na to mysliet stale,len som nepochopila co mali znamenat tie bolesti vies a nic,akoze dokedy mi budu meskat co myslis,ked som mala utros o dva dni viac ako som mala mat myslis,ze dlho nepride svina hnusna§!!! 😠 ......tiez ten debil mi mohol vziat krv a mohla som mat pokoj!!!!!oooch idem do sprchy

odrik
21. sep 2011

@zabka60
A mas Ty moja pravdu, nemysli!!! Utrogestan neviem kolko moze oddialit mrsku a ktovie, ci ju aj celkovo neovplyvnuje. Neviem zlatko. Kukneme na nete, tam je seeeecko 🙂! Ty do sprchy a ja idem po Simicka do skoly 🙂!

lolitka25
21. sep 2011

@odrik ahoj odricek nas 🙂 ja sa mam dobre, prave som bola na nakup, upratala som 🙂 je zo mna este stale zienka domaca 🙂lieky mam, ale este som ich nezacala brat... 🙂 A ty sa ako mas? Pracujes? Dari sa? Uz ste zacali snazilkovat?

zabka60
21. sep 2011

@odrik kukla som na nete,ale nic moc som nezistila 😢 no utekaj ty pre synacka,je pekne,mozte aj niekam na zmrzku skocit..

odrik
21. sep 2011

@lolitka25
Tesim sa, ze sa mas dobrucko 🙂! Ked mame dobru naladu, aj ostatne pride 🙂! U mna nove nic. Krvicku mi odoberu 28.9. na tu kontrolu hladiny homocysteinu. Booooze, zasa milion skumaviek 🙂! Nesnazilkujeme teda. Aj ja mam nakupene, bezim po Simonka 🙂! Ozveme sa si 🙂

odrik
21. sep 2011

@zabka60
Ani ja som zatial nic nenasla, v neziaducich ucinkoch, ani v predavkovani 🙂 sa nic take nespomina! Beziiiiim, potom pribeziiim 🙂

zabka60
21. sep 2011

@odrik diky mojka,nechame to na chemiu 😖 ....pribehni pribehni tesiiim

lolitka25
21. sep 2011

@odrik Cakame ta tu, ty si take nase slniecko a stale to tu rozziaris 🙂

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 Daj si poharik cerveneho vina - ked nepomoze na mrchu tak na nervy urcite 🙂

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 uz som mala az moc aj piatok aj sobotu a mne nechuti a mam odpor k alkoholu,sem tam vinko hej ale to tak par krat do roka a palenku a take veci uz absolutne nemozem ani vidiet a nie citit 😝

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 ja tiez vobec nepijem... tak este tu je moznost horuceho kupela 🙂

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 uz som dala aj horucy kupel,krize ma bolia jak keby som bola zemky vyoravat 😀 no nic pockame si,ale clostil je vraj vyrabac cyst,tak utorok si musim vydobit sono na kontrole,teda ak este nebudem mat mrchu

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 nedojde, ty si tehulka,len o tom este nevies 😖 Pri sone bude prekvapko 😵

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 😀 nooooo to urciteeeeee 😀 ...idem ja veceru urobkat o chvilu mi chlapisko dojde s prace hladne,smadne 😀

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 urob, treba sa postarat 🙂 co budes robit? ja som robila masko s ananasom ...

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 my mame brokolicovu polievocku a parky...vcera sme mali krabie tycinky s hranolkami,dnes staci aj ta polievocka 😀 ...ja neluuubim masko s ovociim,neviem nikdy mi to nepasovalo,aj ked sme boli kamoske na svadbe a mala broskynovy rezen,si nas mala vidiet,ako broskyne leteli spopod periny na rezni 😀 ...ale samozrejme sto ludi sto chuti

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 presne... mne s manzelom chuti, ale kamoska to tiez takto nema rada a moji rodicia tiez nie 🙂 ja nejem brokolicu, spenat, tekvicu a ruzickovy kel 🙂 Krabie tycinky zboznujem, to je mnamka 🙂

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 spenat ani ja ee nelubim,ale tekvica a ruzickovy kel to je number1 mnaaam by som kelovu polievku mohla aj kazdy den na iny sposob a strasne lubim cuketku a zistila som,ze aj grilovana je uzasna no mnam...idem to s kamoskkou zaliat pivkom a cakat na muzicka 😵

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 zabav sa 🙂

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 kujeeem vecer som tu ako na konovi 😀 😀

odrik
21. sep 2011

@lolitka25

🙂 Jeeeeej, tu sa uz vari vecera 🙂 !!! No ja moc toho nestiham, tak budu zapecene rozteky a chlebicky so syrom, rajcinkou a paprickou 🙂 ! Jezineri a pride svekruša (svokra) 🙂 na navstevu, tak idem co-to poupratovat 🙂 !!!