icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

alceola
26. sep 2011

@zabka60 vau to sa da takto spat?? ako ti zavidim, to ja som kazdy den uz o pol 6 alebo 7mej hore, max cez vikend sa donutim do 8mej...

lolitka25
26. sep 2011

@alceola ahoj poklad, mas uz cas vyvestit aj mne? zabke si uz?

zabka60
26. sep 2011

@alceola da sa da moja,ja som velikyy spac a ked by som si nepospala,ako potrebujem,tak by som bola ako levica s mladatami,nervoozna 😠

tinka9075
26. sep 2011

@zabka60 no vidíš pekne si si pospala a dnes budeš pozitívne naladená 🙂

zabka60
26. sep 2011

@tinka9075 ahooj,no pospala som si veru naporadek 😀 no pzitivne neviem neviem,ale kludnejsie,ako vcera....ty ako?zajtra sono v mt??

tinka9075
26. sep 2011

@zabka60 ja som v pohode zajtra sono tak uvidím či mi ho bude robit docent alebo doktorka necham sa prekvapit len dúfam že foliky pekne narástli 🙂

zabka60
26. sep 2011

@tinka9075 myslim,ze urcite narastli a mozno budes na tom ako ja a budes moct mat aj dvojicky 😉 mne o nevyslo,mozno si na radee ty

tinka9075
26. sep 2011

@zabka60 ja by som už brala aj dvojičky ved už na babo dlho čakám som zvedavá čo mi povedia ja sa už tak teším 😎

jessi03
26. sep 2011

Ahojte baby 🙂 Ja som tiež po potrate je to už sice 9 mesaic ale je to stale velmi čerstve ☹ ☹ O miminko sa snažime od 7 mesiaca po potrate ☹ Ale zatial sa nam nejak nedari ☹ Znovu prišla ☹ mrcha!!ach jaj som z toho velmi smutna ☹ ☹ Tak aj po 3 pokusoch ako po 3 mesiacoch nic tak ideme teda na 4 mesiac čo už ☹ Všetkym držkam palce aby sme čim skor boli tehotne 🙂 😉 🙂 😉 🙂

lolitka25
26. sep 2011

@jessi03 To mi je luto s tym potratom, ani si neviem predstavit ake hrozne je konecne sa dockat a tak to dietatko stratit.... Nam sa to s manzelom este ani nepodarilo - asi rok a tristvrte.... drzim prsty nech si cim skor opat tehulka a tentokrat uspesne...
@zabka60 no dobre ranko sa ti zela 🙂 ty si si ale poriadne hodila cielko o vankus ked si sa az teraz prebrala 🙂 Ako sa mas dnes?
@katkapapacova ako sa ti dari tehulienka.... mam na teba jednu prosbicku, Ked na Vianoce porodis, nepredas potom tu pomyselnu stafetu nam? Nech sa uz aj nam zadari 🙂
@odrik Ako zienka praujuca? aky mas den?
@eviq ako sa citis, cysta pobolieva ci uz sa ukludnila?
@mamubi co mas nove?
@monkri kedy ti presne dojde manzelik? iste sa uz tesis vsak?

jessi03
26. sep 2011

lolitka25@ vdaka 🙂 pekne si mi to napisala ozaj 😉

katkapapacova
autor
26. sep 2011

@lolitka25 ahoj srdiecko, no ako sa mam?ta tak stvrtok teploty38, piatok cely den v posteli, sobota uz bola lepsia, v nedelu vecer zachvat kaslu s nadlednym vracanim a dnes pijem zazvorovy caj bo som v noci ledva dychala, musim take prirodne lieky bo atb neceeeeeeeeeeeeeeem ☹ ☹ ☹ ☹
stafetku? velmi rada, len musite vsetky do jedneho vystrcit rucky, ja vam ju hodim s radostou moja zlatucke snazilky, jaj ved tak casto na vas myslim ci mi daktora nenapise ze je v tom

lolitka25
26. sep 2011

@katkapapacova och Kati, tak sa skoro uzdrav moja a ver mi, že moje najväčšie prianie je napísať ti, že som tiež v tom. Rúčku budem mať vystrčenú pre istotu už odo dnes,aby som stafetu nepremeskala 🙂

zabka60
26. sep 2011

@lolitka25 ahoojky,veru som dnes mala riadne cielko hodene,aspon som oddychla..ale baby co sa mi snivalo,mala som oblecene biele svadobne saty,stale mi padali,boli mi velke a mala som cierne pancuchy brrr 😔 az ma striasa,nieje dobre znamenie vidiet sa v svadobnych satach..
@katkapapacova awoj maminka a ty si chorucke 😕 joj rychlucko sa vylieckaj pekne prirodne,aby si batozteku neublizila,no moja ja stracam nadeje,ze budu aj nam rast bruska,ale v iui sa to tam rozbehlo,sama tehula a tak by sme sa mali asi prestahovat 😅

katkapapacova
autor
26. sep 2011

@lolitka25 moja zlata ja som si ista ze i to napises, ved akoby to bolo ty si mi dodala tolko nadeje na zaciatku, s tebou som to vsetko zvladla 🙂budes aj ty maminka ja tomu verim
@zabka60 zabicka nebojkaj aj ty, vies co, ja som tiez stracala nadeje a potom bum jak blesk z cisteho neba 😀

lolitka25
26. sep 2011

@katkapapacova dakujem ti pokladik, hned mam lepsiu naladu ked citam tvoje pekne slova.... Ty sa hlavne rychlo vyliec, sup do postielky a pohladkaj za mna pokladika v brusku

zabka60
26. sep 2011

@katkapapacova nooooo ved ssom ani nechapala,napisala som ti,ako to citim aj ja a snazila sa ta utesit a o par dni buuuum babyboom,ona caka babooooo 😵 mojka si nase svetielko a zasluzis si to,uz nech mass malicky nadherny batoztek v naruci a my sa budeme aspon fotockam vytesovat 😵 😵

katkapapacova
autor
26. sep 2011

@lolitka25
@zabka60 jaj babulky, keby ste tak mohli prist ked bude mala na svete aby vas poriadne ocikala a ogrckala 😀 😀 😀

zabka60
26. sep 2011

@katkapapacova 😀 aa kto povedal,ze nemozme hm??????jasne,ze mozme a velice rady by smeee dakujeme za pozvanie,ja by som si rada doslaa pre cikancek stastia 😉

katkapapacova
autor
26. sep 2011

@zabka60 dobre baule daco vydumeme, aj tie kremese vam nachystam 😀 😀 😀

zabka60
26. sep 2011

@katkapapacova mnaaaaam no to by bol hriech,aby sme si to nechali ujst,nabehneme vsetky a v plnej zbroji 😉

alceola
26. sep 2011

@lolitka25 ahoj uz som zabke, a teraz dnes nestiham..ale kludne posli

alceola
26. sep 2011

@zabka60 jaj tak to ja nechapem🙂) aj teraz som isla spat o druhej, bo dialog s mm taky nezazivny, ale potreboval sa vykecat

lolitka25
26. sep 2011

@alceola poprosim ta este raz tvoj email... neviem kde ho najst 🙂 vdaka

zabka60
26. sep 2011

@alceola no to ja by som nevstala,keby som tak neskoro isla sspat a tak skoro musela vstavat to ja musim byt vyspata,inak som ako levica 😀

kyra30
26. sep 2011

@alceola čauky...po lolitke by si vyveštila aj mne ? aj ja ti pošlem ...teda čo potrebuješ detail ruky...alebo čo ?

kyra30
26. sep 2011

@alceola a čo máš nové ? hm ? som ťa tu dlhšie nevidela 😉 asi snažilkuješ o sto šesť 😀 nemáš čas sa tu vykeciavať 😀 😀

zabka60
26. sep 2011

lasky moje je to mozne,v iui teme sa to plodi,ako na jar 😀 ..asi by sme sa mali co najskor prestahovat,no ta co nam to tu rozbehne jej budem rucky nozky bozkat 🤐 😀

tinka9075
26. sep 2011

@zabka60 no ja som tiež pozerala ako sa im tam darí dufam že aj my dve budeme po iui štastné a tehulky 🙂

zabka60
26. sep 2011

@tinka9075 mno ja som uz skusila mozem porovnavat....dufam,ze ty nebudes potrebovat druhe kolo 😉