icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 dufam že si sa dobre napapala ja prívarky nemusím nelúbim 🙂

zabka60
28. sep 2011

@odrik
@lolitka25 jasne kocky,ja som zaa kazdu srandu,stai len datum a hodinu,aby som pochystala a vrele vas privitam babky moje 😉 och,ako dobre tie labky moje v lavoriku morska solicka 😉 ty uz soskas ruzovkovske vinko?? 😀

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 ale ano,mamicka moja uzasne vari 😝 mnam...zajtra sa tesim idem varit malicke zemiaciky v supke,vies ako kroketky,k tomu zakysane mliecko,abo smotanka a masko urobkam,uz teraz sa oblizujem

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 no to by som skôr zlopla ale ja varím aj prívarky lebo tie lubi môj muž ja mu to uvarím ale ja to nelúbim ja idem zajtra s kamoškou do čínskej reštaurácie tak si tam pochutnáme už sa teším 🙂

odrik
28. sep 2011

@lolitka25
Veru myslim 🙂 !!! Strasne si to zasluzis!!! A ja neznasam nespravodlivost, a toto, co sa nam deje je strasne, strasne nespravodlive ☹ !!! A este lebo vas tu vsetky lubim a mooooc potrebujem! Vzdy sa velmi tesim, ked mam aspon chvilku pre konika 🙂 !

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 ja lubim vsetko,ale co nelubim toho je malicko,ved som aj poradnna baba 😀 😅 ....

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 ja tiež zjem všetko okrem prívarkom a špenátu ved ja tiež hovorím že čo ti chutí tak to treba telu dat a hotovo 😎 😎

odrik
28. sep 2011

@zabka60
Ahoj zlatko, uz som k Tebe vychystana na privarocek 🙂 !!!

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 presne tak moja rec...boze v tej telke nic nieje 😖 asi bude rozumne ist chrapat

zabka60
28. sep 2011

@odrik 😀 vidim vidim,citam 😎 do zajtra stihas kym sa to spapa 😉

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 ja pozerám modré z neba ale nič moc dnes no ja sa na piatok teším dúfam že sa stretneme ved dve blondaté no to sa musí podarit iui musíme docentovi povedat že chceme blondaté babetka tak musí mat presnú ruku 🙂

lolitka25
28. sep 2011

@odrik joj moja, ty si to tak krasne napisala 😵

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 o par mesiacov vsetky dojdeme, zacni chystat privarky a kremese ... budeme si porovnavat strie 🙂 vyhlasime sutaz, ktora ma viac 😀

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 ja radsej nekukam modre z neba...jeezis,ja by som straasne moc cchela modrooku po muzickovi a blondatu princeznu s copikami krasnymi a ruzovymi satickami joooj 😢 ...okolkej tam asi ides???jasne uvidime sa,aale ja hned po sone valim naspat do ziliny,kamoska sa chce este do tulipu stavit v martine vies a cely den behat kade tade to tez nieje pre mna

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 ja tam budem do pol deviatej určite možno aj skôr aj ja by som chcela modrooké bábo my mame obaja modré oči tak aspon oči bude mat modré dúfam ved aj ja idem hned domou ale ked pôjdem v sobotu na iui tak musím íst pre pregnyl do lekárne jaj ja som zvedavá či tie foliky narastú 🙂

odrik
28. sep 2011

@lolitka25
Ziadne strie 🙂 !!! Len nadhere gulate zienky divozienky s bruskami a zadockami bez stií 🙂 !!! A so stastim v ociach 🙂 !!!

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 😕 strie.... 😅 ja uz mam 😅 troska 😀 ..ale viac sa budem tesit,ked to budu konecne tehulkovske..mnam teraz by som si dobla do kremesa,ze fakt,ze hej 😀

lolitka25
28. sep 2011

@odrik no dobre, tak budeme ratat iskricky v ociach 🙂

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 ja mam hnede a mm ma modre a krasne dlhe mihalnice a jeho synator ma presne ockove ocka a take krasne mihalnice,tak im ich zavidim,ja mam take malicke biednucke 😝 urcite budu rast a rastu,mysli na ne a pekne pohladkaj 🙂

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 potvoraaaa 😔 teeda toto sa na noc robi zabke,co ta ma tak rada 😝 mnami a rano sem hned valim okukat a zavidiet ti testik konecne vytuzeny cik 😀

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 joj keby si vedela ako sa bojim ze opat spadnem na rit.. a tento pad by bolel omnoho viac nez vsetky ostatne :( neviem ci sa este postavim...

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 ved ja hladkám aj včera ked som išla spat som im hovorila nech nejedujú a rastú ved ja už chcem bábo tak snád sa rozbehnú kamoška má syna má 5 rokou a také modré očiská a dlhé mihalnice taký je chutný 🙂

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 verim ti co citis,kazda sme na tom tak isto,my niesme este na tom tak zle,ako poniektore,bolo by od nas nespravodlive,aby sme sa po pade opat nezdvihli a nebojovali dalej..aj ked prehrame bitky,vojnu vyhrame 😉 ver tomu,ani jednej nam nepomoze kazdodenne stresovanie 😠 hlavky hore ideme bojovat...dohoda??
@tinka9075 idem veru aj ja hladkat,aj ma picha teraz,sa mi ozyvaju hadam,ze rastu 🙂

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 ved mna tiež brucho trošku pichá tak dúfam že sa tam niečo deje 🙂

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 plati.... 🙂

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 😵 to som rada,sme v tom spolu,,ale plakat uz nesmieme,uz nie,uz len od stastia 😉 😉

zabka60
28. sep 2011

lasky moje idem radsej cielko hodit,rano mudrejsie vecera...a pekne sa tehulkujte,len tak dalej 😵 sladke sny

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 sladké sny 🙂

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 sladke snicky zabiatko