icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mamartinka
13. máj 2011

@odrik Dakujem 😉

odrik
13. máj 2011

@monkri
Tak sa mi to paci! Vies ty co? Ja uz 2 roky tancujem hip-hop. Taka som ja stara!!! Ked nie som stara na hip-hop, urcite nie som stara na snazilkovanie! Ved to je jednoduchsie🙂 ! Myslim, ze to do tej 40- tky zvladneme, musiiiiiime!!!

mamartinka
13. máj 2011

@katkapapacova No ako sa moze mat snazilka.Cakam uz kazdym dnom cervenu.Takze tak 😉 Ale mne to akosi nevadi ani si z toho hlavu nerobim ze pride.Aj ked by nemusela to je pravda.Ale uz akosi mi je vsetko jedno.Snad sa aj mi raz dockame.Tiez sme zdravy a nejde to a nejde.Ale ako sa poznam zas to oplacem a ide sa dalej ☹ Taky mame my niektore osud.

katkapapacova
autor
13. máj 2011

@krista5 no veru taky maly darcek pod stromcek 🙂
@odrik dakujem ti moja... 😉
@monkri dakujem 😉 🙂

katkapapacova
autor
13. máj 2011

@mamartinka jaj moja...ja som to tiez raz vzdala a kuk je to tu...dufaj...pros,budes urcite vyslysana...

mamartinka
13. máj 2011
monkri
13. máj 2011

@odrik vidíš na to si mladá tak na snažilkovanie tiež ,moja svokra svojho najmladšieho syna mala ked mala 45 tak že ešte nič nieje stratené 🙂

odrik
13. máj 2011

@monkri
No moja, takze hlavy hore a ide sa! No ja mam teraz 2 tyzdne abstinenciu, potom by mala prist 1. MS, noooooo a potoooom! Uvidime, nechame volny priebeh! Mohli sme mat krasne Vianoce, termin som mala 12.12. Vidis, este aj aky pekny. No tak mozno budeme mat krasne leto. Ja verim, ze sa nam to obom podari!!! Pa

catharinka
13. máj 2011

@katkapapacova - GRATULIRUJEM!!!! 😉 🙂 Moc moc sa tesim, ze sa nam to takto zacina tu rozbiehat... Katulik, my ta budeme snad coskoro nasledovat. Ako si sa dozvedela, ze si tehu? Ako si to povedala drahemu?

lolitka25
13. máj 2011

ahojte, zajtra ma prist mrcha.... mam vsetky predmrchovske priznaky, ale ja stale verim, ze su to tehotenske priznaky... asi som naivna :(
kamoske sa narodilo druhe babo a ja nie som ani schopna tesit sa s nou tak uplne naozajste na 100 percent, iba na takych 80-90....

@katkapapacova velmi ti blahozelam k uspesnemu otehotneniu a musim sa priznat ze aj malinko zavidim /v dobrom/. Skus na nas nejak kychnut ten spravny "bacil" 🙂

Pekny vikendik uzite si ho, ja zil troska smutne, pretoze buduci tyzden idem naspat na SVK a s manzelom budem az o 5 tyzdnov..... :(((((((((((((((((((

odrik
13. máj 2011

@lolitka25
Nie si naivna! Ja Ti strasne drzim palce, aby si bola tehulka! A nevycitaj si, ze sa nedokazes tesit, ako by si chcela. Je to uplne prirodzene! Neboj, aj my sa budeme tesit!!! A este raz, drzim palce!!!

monkri
13. máj 2011

@lolitka25 treba dúfať že mrcha nepríde aj ja každý mesiac dúfam aj ked sa vždy sklamem ale aj tak dúfam raz to musí prísť 😉
@odrik pekný termín ale možná ten další bude lepší neboj príde aj ten termín a budeme sa moc tešiť všetcia 🙂

catharinka
14. máj 2011

@lolitka25 - nezufaj, tie predmrchove priznaky mozu byt kludne aj priznaky tehu... 😉

odrik
14. máj 2011

@monkri
Dakujem!!! Verim, ze bude lepsie, a ze si onedlho napiseme tie najkrajsie spravy! Ale aj tak je to cele strasne nefeeeer!!!

monkri
14. máj 2011

@odrik je to moc nefer aj ja to stále vravím ,prečo tie naše obyvateľky na východe rodia ako na páse a my sa musíme trápiť to ma strašne hnevá život nieje fer

odrik
14. máj 2011

@monkri
Vidis, prave sme sa o tom doma rozpravali, hovoris mi z duse! Mne na logopediu chodi mentalne postihnuta matka s tromi detmi, chudata su vsivave, casto pocikane, no hruza! Teraz ma babatko a 3 deti uz v detskom domove. Co asi caka tie, ktore ma este doma!!! A toto mam v praci ne dennom poriadku. Tolko zanedbanych deti! Kde je TEN hore nad nami, ked sa toto deje!!!!!!!!! A my sa trapime, smutime, vselico prebolime, len aby sme si nakoniec, ak sa to teda podari, skutocne VYBOJOVALI deticky! Co je toto za svet, no povedz?! Kolko sily potrebujeme, aby sme sa nevzdali? Ale viem, ze pre nieco sa to asi deje, asi som v minulom zivote "neposluchala", inak neviem! Tak nam drzim palce, nech sa ten boj oplati a prinesie urodu!!! Pa

monkri
14. máj 2011

@odrik presne tak ako píšeš aj mne sa zdá že pre niečo sme potrestané ,len sa čudujem že manžel to znáša ceľkom dobre ,stále vraví ak boh dá bude a ked nie aj tak ma miluje a nič sa nerobí mame jeden druhého (že nech sa nebojím on si dalšiu ženu domou nedonesie že ja mu stačím na celí život 🙂 ) 😀

odrik
14. máj 2011

@monkri
To je krasne 🙂 Moj manzel je tiez uzasny, len vidim, ze sa trapi kvoli mne. Nerad ma vidi smutnu, a tak sa velmi snazim o veselsiu atmosferu, fu, ale da mi to roboty! tak pekny den, a drzime sa!!!

monkri
14. máj 2011

@odrik presne ako píšeš ani môj ma nechce vidieť smutnú ale človek sa nedokáže kuse sa smiať aj ked sa aj ja snažím ale neide to ,a pekný den aj tebe ahoj

katkapapacova
autor
14. máj 2011

@catharinka ahoj mojka, no meskali mi tri dni ale uz par dni som hockedy pocas dna zvracala,zacali ma pobolievat prsia, moj muz mi hovoril, ze to mozno pred menzesom ze to preto a ze nech si nerobim nadeje, ale potom som sa nastvala a sla kupit test, a hned bol pozitivny,mm vtedy nebol doma, siel nieco robit s kamaratom, vedel ze som kupila test,pytala som sa ci chce vediet vysledok, ze hej, a tak som mu povedala ze mi preto byva zle lebo mam v brusku malu zubrienku,ze bude ockom,tak sa mi smial, ze preco placem,ze ci od radosti, objal ma,dal pusku,bol asi zaskoceny, ze zrazu to vyslo, myslim ze mu to este nedochadza...
no veru nasledujte ma, ja budem len rada...

jaja08
14. máj 2011

@monkri
Vieš nie všetky obyvateľky na východe majú všetko čo chcú, niektoré majú taktiež taký osud ako poniektoré........

odrik
14. máj 2011

@jaja08
Ahoj, myslim, ze monkri myslela konkretne "obyvatelky" na Vychode, a preto toto spojenie dala do uvodzoviek. Asi si si to nespravne vysvetlila. Celkovo tu bolo na mysli to, ze niektore zienky, ktore si deticky vobec nezasluzia ich maju plny dom a zienky, ktore by deti s laskou opatrovali ich nemozu mat. To na vysvetlenie a upresnenie! Pekny den!

monkri
14. máj 2011

@odrik presne na tie ženy som myslela v tých osadách čo vidíš v teľke (rómske osady ) nedala som úvodzovky lebo mam problém nemám slovenskú klávesnicu a písmená hľadám 🙂 prepáčte ak som vás urazila to som nechcela

odrik
14. máj 2011

@monkri
Vobec si nikoho neurazila, kto chcel, ten to pochopil spravne!!! Dievcata, prosim citajte aj podtext, aby nevznikali zbytocne nezrovnalosti! Ahoj poklad, dufam, ze si si oddychla, drz sa a netrap sa takymito vecami. Myslim, ze mame tazkych veci v zivote dost! Pa

uzabytobolo
14. máj 2011

Ahojte, gratulujem zakladateľke témy, lebo som tu nová, začala som čítať prvý príspevok a zistila som , že katkapapacova ako zakladateľka čaká bábatko, to znamená, že ani pre nás nie je nič stratené, veľmi sa teším 😀

odrik
14. máj 2011

@uzabytobolo
Vitaj!!!! Tesime sa kazdej posile!!! Jasne, ze nie je nic stratene! Vsetko pride v pravy cas!!! Tak ti uprimne drzim palceky a hocikedy napis! Pa

uzabytobolo
14. máj 2011

ďakujem za privítanie, len ja mám 28 rokov a viem o svojom hormonálnom probléme, ktorý môže spôsobiť problémy s otehotnením a bojím sa, že je už neskoro, aby sa mi dali hormony dokopy, ešte mi aj predpovedali, že budem mať s týmto problém ľudia, ktorí ma vobec nepoznali, tak som z toho veľmi smutná.som učiteľka a bez detí si neviem predstaviť život a netuším prečo, ale celý život som sa nejako podvedome tohoto obávala, možno preto, že v našej rodine bol problém otehotnieť, na mna čakali 3 roky, na sestru 10 rokov na seternicu 15 rokov, na bratranca tiež 15 rokov, a všetky ženy v rodine máme gynekologické problémy.ale viem, že nájsť v dnešnej dobe ženu, ktorá taký problém nemá, je skôr zázrak

tortelinka
14. máj 2011

@uzabytobolo neboj, nie si sama s takymi problemami, sme rovnako stare (alebo mlade) 🙂 tiez som ucka a velmi sme sa trapili s babom, potom co sme sa rozhodli pre adopciu som sa ukludnila a uz sa tak nestresujem

uzabytobolo
14. máj 2011

mojou podmienkou pred svadbou je, že v prípade, že to nepojde, tak si adoptujeme, ja som drahéme narovinu povedala, že bez dieťata by som sa len trápila celý život, našťastie súhlasil, ale viem, že by aj on už chcel a najradšej vlastné. a vy už máte adoptované dieťatko doma?

tortelinka
14. máj 2011

@uzabytobolo nie, este nam cakame, pockame si asi este dlho ale dockame sa