Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova No ako sa moze mat snazilka.Cakam uz kazdym dnom cervenu.Takze tak 😉 Ale mne to akosi nevadi ani si z toho hlavu nerobim ze pride.Aj ked by nemusela to je pravda.Ale uz akosi mi je vsetko jedno.Snad sa aj mi raz dockame.Tiez sme zdravy a nejde to a nejde.Ale ako sa poznam zas to oplacem a ide sa dalej ☹ Taky mame my niektore osud.
@mamartinka jaj moja...ja som to tiez raz vzdala a kuk je to tu...dufaj...pros,budes urcite vyslysana...
@monkri
No moja, takze hlavy hore a ide sa! No ja mam teraz 2 tyzdne abstinenciu, potom by mala prist 1. MS, noooooo a potoooom! Uvidime, nechame volny priebeh! Mohli sme mat krasne Vianoce, termin som mala 12.12. Vidis, este aj aky pekny. No tak mozno budeme mat krasne leto. Ja verim, ze sa nam to obom podari!!! Pa
@katkapapacova - GRATULIRUJEM!!!! 😉 🙂 Moc moc sa tesim, ze sa nam to takto zacina tu rozbiehat... Katulik, my ta budeme snad coskoro nasledovat. Ako si sa dozvedela, ze si tehu? Ako si to povedala drahemu?
ahojte, zajtra ma prist mrcha.... mam vsetky predmrchovske priznaky, ale ja stale verim, ze su to tehotenske priznaky... asi som naivna :(
kamoske sa narodilo druhe babo a ja nie som ani schopna tesit sa s nou tak uplne naozajste na 100 percent, iba na takych 80-90....
@katkapapacova velmi ti blahozelam k uspesnemu otehotneniu a musim sa priznat ze aj malinko zavidim /v dobrom/. Skus na nas nejak kychnut ten spravny "bacil" 🙂
Pekny vikendik uzite si ho, ja zil troska smutne, pretoze buduci tyzden idem naspat na SVK a s manzelom budem az o 5 tyzdnov..... :(((((((((((((((((((
@lolitka25 - nezufaj, tie predmrchove priznaky mozu byt kludne aj priznaky tehu... 😉
@monkri
Vidis, prave sme sa o tom doma rozpravali, hovoris mi z duse! Mne na logopediu chodi mentalne postihnuta matka s tromi detmi, chudata su vsivave, casto pocikane, no hruza! Teraz ma babatko a 3 deti uz v detskom domove. Co asi caka tie, ktore ma este doma!!! A toto mam v praci ne dennom poriadku. Tolko zanedbanych deti! Kde je TEN hore nad nami, ked sa toto deje!!!!!!!!! A my sa trapime, smutime, vselico prebolime, len aby sme si nakoniec, ak sa to teda podari, skutocne VYBOJOVALI deticky! Co je toto za svet, no povedz?! Kolko sily potrebujeme, aby sme sa nevzdali? Ale viem, ze pre nieco sa to asi deje, asi som v minulom zivote "neposluchala", inak neviem! Tak nam drzim palce, nech sa ten boj oplati a prinesie urodu!!! Pa
@odrik presne tak ako píšeš aj mne sa zdá že pre niečo sme potrestané ,len sa čudujem že manžel to znáša ceľkom dobre ,stále vraví ak boh dá bude a ked nie aj tak ma miluje a nič sa nerobí mame jeden druhého (že nech sa nebojím on si dalšiu ženu domou nedonesie že ja mu stačím na celí život 🙂 ) 😀
@catharinka ahoj mojka, no meskali mi tri dni ale uz par dni som hockedy pocas dna zvracala,zacali ma pobolievat prsia, moj muz mi hovoril, ze to mozno pred menzesom ze to preto a ze nech si nerobim nadeje, ale potom som sa nastvala a sla kupit test, a hned bol pozitivny,mm vtedy nebol doma, siel nieco robit s kamaratom, vedel ze som kupila test,pytala som sa ci chce vediet vysledok, ze hej, a tak som mu povedala ze mi preto byva zle lebo mam v brusku malu zubrienku,ze bude ockom,tak sa mi smial, ze preco placem,ze ci od radosti, objal ma,dal pusku,bol asi zaskoceny, ze zrazu to vyslo, myslim ze mu to este nedochadza...
no veru nasledujte ma, ja budem len rada...
@jaja08
Ahoj, myslim, ze monkri myslela konkretne "obyvatelky" na Vychode, a preto toto spojenie dala do uvodzoviek. Asi si si to nespravne vysvetlila. Celkovo tu bolo na mysli to, ze niektore zienky, ktore si deticky vobec nezasluzia ich maju plny dom a zienky, ktore by deti s laskou opatrovali ich nemozu mat. To na vysvetlenie a upresnenie! Pekny den!
Ahojte, gratulujem zakladateľke témy, lebo som tu nová, začala som čítať prvý príspevok a zistila som , že katkapapacova ako zakladateľka čaká bábatko, to znamená, že ani pre nás nie je nič stratené, veľmi sa teším 😀
@uzabytobolo
Vitaj!!!! Tesime sa kazdej posile!!! Jasne, ze nie je nic stratene! Vsetko pride v pravy cas!!! Tak ti uprimne drzim palceky a hocikedy napis! Pa
ďakujem za privítanie, len ja mám 28 rokov a viem o svojom hormonálnom probléme, ktorý môže spôsobiť problémy s otehotnením a bojím sa, že je už neskoro, aby sa mi dali hormony dokopy, ešte mi aj predpovedali, že budem mať s týmto problém ľudia, ktorí ma vobec nepoznali, tak som z toho veľmi smutná.som učiteľka a bez detí si neviem predstaviť život a netuším prečo, ale celý život som sa nejako podvedome tohoto obávala, možno preto, že v našej rodine bol problém otehotnieť, na mna čakali 3 roky, na sestru 10 rokov na seternicu 15 rokov, na bratranca tiež 15 rokov, a všetky ženy v rodine máme gynekologické problémy.ale viem, že nájsť v dnešnej dobe ženu, ktorá taký problém nemá, je skôr zázrak
@uzabytobolo neboj, nie si sama s takymi problemami, sme rovnako stare (alebo mlade) 🙂 tiez som ucka a velmi sme sa trapili s babom, potom co sme sa rozhodli pre adopciu som sa ukludnila a uz sa tak nestresujem
mojou podmienkou pred svadbou je, že v prípade, že to nepojde, tak si adoptujeme, ja som drahéme narovinu povedala, že bez dieťata by som sa len trápila celý život, našťastie súhlasil, ale viem, že by aj on už chcel a najradšej vlastné. a vy už máte adoptované dieťatko doma?
@uzabytobolo nie, este nam cakame, pockame si asi este dlho ale dockame sa

@odrik Dakujem 😉