Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq ahooooooj mojka, ja nemam nic nove, vsetko po starom. cakam na mrchu mrchavu a dufam, ze dorazi cim skôr, aby sa konal môj stastny oktober 😖 . no uvidime. a ty sa mas ako? preco si v pondelok bola znechutena z vysledkov? co sa naslo 😕 😕 ???
@lolitka25 to mi je luto lolitka, ale neboj, este tam je nejaka sanca 😉 . niekomu test neukaze, iba krvicka. dufam, ze to bude tvoj pripad 😵
@mabumi tak mne uz sa naslo asi vsetko 😅 a v pondelok este aj cierny kasel, ktory som mala prelieceny v marci antibiotikami tak uz neviem, ako sa ho zbavit....aspon ze som uz po kyrete dostala mrchu, tak dufam, ze sa mi pekne nastartuje cyklus a snad s mrchou zmizne aj cysta, ktoru mi nasli tiez....a dalej ani nerozpisujem, lebo zoznam mojich diagnoz by bol dost dlhy.... ☹ a ty mas preco stastny oktober? ja ani neviem...ides nieco riesit? nieco co bude mat pekny vysledok? 😉
@eviq no tak s tymi diagnozami sme na tom rovnako ☹
o tej cyste viem, citala som. ale verim a myslim si, ze to bude len obycajna cysta, ktora s mrchou odide 😉 .
ja mam v oktobri praveze posledny mesiac, kedy nic neriesim. po xy rokoch som vysadila lieky (napriek nesuhlasu lekarov) a rozhodla som sa, ze dam telu aspon chvilu pauzu. beriem len prirodne vitaminy a duuuuuufam, ze mi to pomôze. lebo ak nie, tak v novembri idem pod nôz, kde mi asi odoberu vajecnik, potom 2 mesiace umely prechod a potom IVF 😝 . tak preto dufam v obrovsky zazrak v oktobri 😵 . len na to by som musela dostat mrchu 😠
s kaslom mam aj ja nekonecne problemy, ale mne zistili plucne chlamydie. to ti vysetrovali?
kludne sa môzes vyrozpravat (vypisat 😀 ). keby ti to pomohlo. ja dufam, ze uz sa to konecne otoci 😵 😵 😵 😉
@mabumi chlamydie mi vysetrovali este na jar, vtedy ked sa zistil ten cierny kasel...teraz mi uz kontrolovali len cierny kasel aj ked som chcela aby mi zase urobili vsetko, ale vies, treba setrit, zdravotnictvo nema peniaze.... 😠 zajtra idem na plucne tak som zvedava, co mi doki povie....
@gwenni 😵 strasne moc sa stebou tesim,ani si to nevies predstavit,mimochodom bre rankooo...mojka a vam sa zadarilo prirodzene,ani ste nevedeli,ci ako???boze konecne svetielko v tejto tme nasej,a uz sa to tu moze zacat rozbiehat 😉 .@alceola mne moc chutil ten privarok,ale tak sto ludi sto chuti,aj my sme museli tie fasirky k tomu inak by to mm ani nejedol,predsa len chlap potrebuje poriadne maso do ruky a pivko a je spokojny 😀 @eviq vitaj spion sampion 😀 ...zda sa mi to,abo mas ty akusi dobru naladicku,ze tu tak z rana vtipkujes 😵 ....som rada,ze od teba citam take vtipne pismenka 😉 no a s tymi dg...akkoze ked uz nic,potom ta vypchaju a budu pouzivat ako zdravovedu 😅 😀 taka si ty vzacna 😉 a zlatik ano,potrebujeme vitazny pich,uhadla si 😀 @lolitka25 zlatik mrzi ma,ze nieje vitazny cik 😖 ,ale urcite na kontrole bude vitazny pich od dokiny a oznami ti stupajuce hcg a ked nie,dohodli sme sa,ideme dalej,aj nam ak nevyjde iui,silno v poslednej dobe premyslam nad ivf 😅 @odrik bre ranko papulka moja 😀 @mabumi pokladd mooc drzim palceky,aby vajko nemuselo ist von a ivf sa pekne krasne zadarilo 😉
@zabka60 ano, dnes mam den, kedy som zavitala na kona, povedala som si ze raz tyzdenne sa objavim...preco? lebo som zvedava na klebety! 😀 😀 ano, ja som vyborny studijny material, nieco podobne ako si povedala, som minule aj ja povedala manzelovi, ze na mne sa aspon ucit mozu....mohli by mi este predt tym pomoct 😖 zabka ocuj a ty kazdy den varis?? nebudes ty nahodou cecetka? 😀
@tinka9075 🙂 to by ich pobavilo... "Dobry den teta, ja som si vcera u vas kupovala tehotensky test a idem ho reklamovat, pozrite, takto som ho ocikala a on mi ukazal, ze nie som tehotna a ja tak velmi chcem byt.... kolko stoji taky co ukaze to co ja chcem?"
@zabka60 no nic zabulka moja, posmutim troska a ide sa dalej, vsak ja nieco vdaka vam vydrzim 🙂
@lolitka25 no to sa musíš opýtat tetuliek oni ti povedia a píšem ti to preto lebo ja mám kamošku v lekárni a ked mi testík ukázal že nie som tehotná tak som šla do lekárne a povedala som im toto najprv sa len pozerali a chceli mi dat druhý mysleli si že je po záruke ale ja som to nevydržala a vybuchla smiechom aspon sme sa pobavili 🙂
@eviq zlatik,kedze som doma marod,tak sa snazim kazdy den varit,bo mm je chudy jak tycka do fazule a ja baba jak sa patri,oni to maju v rodine vies,aj keby mna prehltol,rucka na vahe by sa ani nepohla 😠 ...no a mne staci,aby okolo mna vietor s vonou prefukol a uz som zas tucnejsia 😢 😀 ...takze varim kazdy den ano,som ja taka cecetka,ale leen kym budem domka,ked pojdem do prace,uz nebudem cecetka...som rada,ze si tu 😉
@lolitka25 mojka viem ako ti je,aj mne bolo velmo tazko,ked iui nevyslo a mrcha dosla,verila som do posledneho konca a vidis,dnes sa tu smejem a je dobre,vdaka vam,takze hlavka hore a ideme....
@lolitka25 😀 čečetka je @odrik babicka krasna 90-rocna 😉
babnenky idem zaniest papiere na peniaze na soc.poistovnu poobede sem nakuknem 😉

@lolitka25 lolit a nemoze byt chyba v teste? aku mas citlivost? mne sa to nezda......