Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik dakujem mojko, myslim, ze to asi tento mesiac nebude..no rovnako ani nemam ziadny vytok, akoze uplne nic a od obeda mam pocit, ze citim nejaky zapach a vobec sa mi to nepaci...mohol by to byt zapal? Vajickovody ma bolia az niekde v stehnach, vystreluje mi to bolest ako ked som bola po kyrete..zacinam panikarit a smutit 😢
@cora41
Zlatko, zapal mozme dostat kedykolvek ☹! Moze to byt zapal, ale takato bolest byva niekedy aj pri tehlkovani. Pri Simonkovi som si ju uzila, az som odpadavala, az ma dali do nemocnice. Mala som strasne vela volnej tekutiny v brusnej dutine. A to strasne bolelo. Takze tazko povedat, asi by som skocila za lekarom, nech pozrie.
@cora41
Drzim palceky moja!!! Nejdem nikam zlatko o dva dni, idem zajtra na roznozku 🙂 !!! Gyndasik mi musi skontrolovat moje dve cysticky, co robia. Len dufam, ze neporastu. A urobit aj preventivnu prehliadku, lebo po potrate sme na to zabudli. Vyse roka nemam cytologiu ani skontrolovane prsicka. A na to si ja davam pozor, lebo som v minulosti mala nezhubny nador. No povedz, co je nemam ???
@odrik no, tusim mas toho viac nez dost, ale nezabudni: bozie dieta milovane, krizom skusane 😎 Takze neboj, vsetko bude super fajn..Nejako si myslim, ze Ty pri tom svojom jednom Simonkovi neostanes a priradi sa este nejaka babika...A to mi ver, ze ja sa mylim v hocicom inom, ale v takychto predpovediach nie 😎
@cora41
Zlatko, ja Ta pridem osobne vystiskat ak to bude pravda a asi Ta aj rozpucim 🙂 !!! Velmi, velmi, velmi dakujem. A ak by to bola babika, bola by to urcite Tamarka 🙂 !!! Toto meno sme mali napisane ako dievcenske, ked som prisla do porodnice so Simonkom 🙂 a vypisovali sme ten listok, pamatas ??? A Tvoja babika sa ako bude volat???
@katkapapacova no ved to a potom nakoniec mala tretie ja budem rada ked budem mat jedno 😉
Sladke sny moje milovane.hlavne,zee ja nemozem spat a tak vas citam este cez mobil 😉
Ahojte srdiecka moje snazilkovske a nadejne tehulkovske 🙂 Ako sa mate?
@zabka60 a @tinka9075 myslim na vas a vase folikulky, vsetko dobre dopadne 🙂
@odrik ahoj pokladik moj najdrahsi, potom mi napis ako bolo na kozicke. urcite vsetko v absolutnom poriadku.... modlim sa za to 🙂
@katkapapacova ako sa mi mas? babatko poslucha? pohladkaj ho za mna....
@cora41 vitaj kocka ty si asi nejaka vestica 🙂 nasmu @odrik - ovi predpovedas babatocko dievcatko. bodaj by sa ti to splnilo 🙂
@monkri ako sa mi mas? davno som ta tu nestretla online - nejako sa miname 🙂 kedy ti to pride manzelik? viem, odlucenia su tazke - my sme tak zili nezili rok.... stale to cakanie 4-6-8 alebo kolko tyzdnov a potom par dni stastia s obavou ze to zasa skonci a dookola... ale nebojaj sa, vy uz budete stale navzdy pri sebe vsakze?
@eviq ahojky mojka, uz sa neviem dockat,kedy ubehne tyzden a dojdes medzi nas 🙂
@domkalaky zlatinko co je s tebou?
@lolitka25
Ahoooooj milacik!!! Dobre si sa za mna modlila 🙂!!! Dakujeeeeeem! Vsetko je v poriadku! Jedna cysta uplne prec 🙂, druha je vlastne minimiom, ale ma nepodstatnu velkost 6 mm, takze sa s takou sosovickou 🙂 nic nemusi robit
🙂! Nikde ani naznak volnej tekutiny, tak som velmi rada. Aj prsicka su uplne v poriadku 🙂! Este budem cakat na vysledok cytologie a este aby ta krvicka na genetike dobre dopadla 🙂 a odrik bude zdravy ako REPA 🙂!!! A ako sa mi mavas??? Veru zlatko, domkalaky načisto zmizla ☹!
@lolitka25
Zlatusik a ako mrsina potvornica??? Dakujem moja, aj ja sa velmi tesim, no este vysledky z cytologie a krvicky. Vsetko tak dlho trva ☹, potom je clovek v napati! Tu je krasne, dala som si oprat a vyhrievam sa na teraske na lehatku 🙂! Chyba vedla mna uz len ten kociarik so spinkajucim babuliatkom ☹! Booooze, uz za dva mesiace som mohla ist do porodnice ☹, je mi stale z toho smutno! Ked si predstavim ako by som sa teraz vyhrievala s brusenkom, jaj, nemysliet, lebo slzicky potecu ☹.
@odrik @lolitka25 @tinka9075 @mabumi @eviq a ostatne moje milovane..moje vcerajsie obavy a nespavost boli spravnym naznakom dnesneho vysledku 😢 ..foliky su len dve a malicke,nic sa snimi neda robit,utorok mam dalsie sono u svojho a ak nepodrastu,uz sa to nestihne a budeme musiiet cakat na dalsi cyklus,ale docent nas hned chce dat na ivf,ale ja nechcem,este jedno dve iui a potom mozno ivf,vedela,som,ze to takto dopadne,taky sme tam ostali vsetci smutny a ja zvlast 😢 ..no nic,ale pochodili sme obchodiky a urobila som si troska radost,kupila som si 3 novucke tricka s dlhym rukavom,nove balerinky,nove pradielko spodne,dnes mi prisli aj spidermanovske obliecky,co som objednalla,aspon nieco 😒 skoda,ze tie stovky euracov nemozem minat na oblecko pre mojho vytuzenca 😠 ..@odrik zlatko som stastna stebou,ze si zdravucka,uz len cakaat na genetiku a budes aj ta repka 😉 @tinka9075 mojka ako si ty dopadla????a stretli sme sa vobec???ja som cez zaslzene oci nevidela,nevnimala prepac
@odrik nemysli na take zlatusik, radsej si spomen ze si zdravucka... Mojka, mne potvora este endosla, niekedy ma brucho boli tak ze bezim na wc lebo vsak je iste tu a nic... a potom ma neboli vobec... divotaaaaaaaaa.... ale vyckame- nadej umiera posledna...
@zabka60 to mi je luto poklad moj, ale neboj, podmodlime sa a folikulky narastu a budu hodne inseminacie... 😀
@lolitka25 mne je uz vsetko jedno,je mi tak zle,ze ani neviem,ako sa volam,nestoji to za to,aby som sa zrutila a musela sa liecit po zvysok zivota...pojdem do roboty spaat do toho stresu a nech sa uz deje co chce...mojka moc ti zelam babatko,ale zacinam mat zly pocit,ze cysta skareda ti zdrzuje mrchu ☹
@lolitka25 no mala by si co najskor zajst k dokimu,aby si vedela nacom si,boze ja som tak v najposlednejsom kutiku dufala,ze na sone mi povedia,ze je tam schovata mala fazulka,aj ked mrcha bola 😢 ale kdeze,nic sa nedari,to som cela ja,ako doteraz,tak stale,cely zivot..idem,nechcem sa trapit a vas zatazovat a tiez trapit,urobim najlepsie,ako @eviq,ze nakuknem raz za tyzden 😉 tak dufam,ze sa budette pekne snazit a mnozit aj za nas 😉

@cora41
Zlatko, netusim! Faktom ale je, ze ja som po prvej mrske este neovulovala, az po druhej mi ovu testik ukazal dve ciarky na 12.den. A po tretej tiez v 12. den. Teraz cakam stvrtu, tak uvidim. Lekar ma prosil, nech si ovulku sledujem, kedze som prvu mrsku dostala az po 9 tyzdnoch, takze progesteron na mna asi zabudol 🙂 !!! Skus este zajtra a uvidis! Ak nie, mozno bola aj skor alebo neprebehla, neviem pokladik moj.