icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
2. okt 2011

@lolitka25 ale neboj sa ani sa nenazdáš a budeš nám tu písat že máš na testíku dve čiaročky 😉

monkri
2. okt 2011

ahojte ako sa máte 🙂

tinka9075
2. okt 2011

@monkri ahoj moja celkom fain a ty ako len je tu trošku ticho a smutno 😒 neviem kde sú všetky babenky 😉

cora41
2. okt 2011

@lolitka25 ahoj lolitka, nevadi, nebud smutna, na buduci mesiac to urcite vyjde a ked nie, tak potom si to dprajes pod stromcek🙂 Nie je vsetkym dnom este koniec a netreba klesat na duchu, uvidis 🙂 Asi naozaj ked to namenej ocakavame, tak ta babika si to zrazu rozmysli 😎 Hlavu hore a pusti si vecer nejaky pekny film, ktory ta rozosmeje. Pa drz sa

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 ahojte dievcata, myslim, ze sa vsetky dnes na slniecku vyhrievali a teraz robia rychlo veceru pred tym, ako sa tu vsetky ukazu. Aku ste mali nedelu?

monkri
2. okt 2011

@tinka9075 ja dobre dnes oddychujem už a ty čo robíš ?

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 ja celkom dobrú bola som u susedy na navšteve prerabajú tak som bola omrknút a trošku som posedela vonku na hojdačke ved bolo tak krásne 🙂

cora41
2. okt 2011

@odrik Ahoj odricek🙂 No, nocka za nami 😎 vsetkych bojovnikov som prehovarala a lanarila vsetkymi peknymi slovami ake len vo svojej malej slovnej zasobe schovavam, tak uvidime 😀 Dnes rano som si robila ovulacny testik a veruze, 2 // ako vino 😉 Takze zrejme nemam teraz cyklus 28, ale asi az 30.. Moja polovicka ide mimo SK od utorka, takze este mame 2 dni a potom budeme ratat dalej. Aj tak mam pocit, ze ma pobolievaju vajecniky, az taka pichlava bolest to je, co som pred MA nikdy nepoznala. Len dufam, ze sa to hoji a zesi to ta bolest uz na buduci mesiac rozmysli.. A ty ako moja? ako nedela? My sme sa sli pozriet do tej |Tarzanie, no manzel to vzdal len co to videl a Simonko sa potom uz neodvazil. Je fakt, ze to bolo vo vyske 5-6 metrov, tak sa isli potom bicyklovat a ja som si dala SUPER vanu. Konecne relax babsky 😅

tinka9075
2. okt 2011

@monkri ved aj ja som trochu odychovala bola som na pokec u susedy navarila som a teraz už len čakat muža lebo je v práci a o deviatej príde suseda pichnút pregnyl lebo v utorok idem na iui 🙂

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 No dnes bolo naozaj ako v lete, vraj este ma byt takto minimalne 2 tyzdne, aspon nam bude veselsie, ked neprsi, ani chmurne myslienky nemaju sancu.. 😎

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 super sprava. Ako to potom vlastne pokracuje? Ked pojdes na IUI? Nie som v tejto oblasti celkom doma. dikes

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 ano bolo krásne nech je ešte takto pekne lebo ked začne pršat tak to bude upršané počasie a smutné

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 no ved to, takze dovtedy musiem byt tehulky, aby sme to smutne pocasie prikraslili svojimi bruskami.. Ako si na tom?

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 no v utorok som bola na sono ale mojim folikom sa nechcelo rast tak mi povedali že mám prist ešte v piatok a boli tam už tri pekné a dnes picháme pregnyl a v utorok iui len nech sa neoplodnia všetky tri stačí jedno ved uvidíme či sa podarí 🙂

tinka9075
2. okt 2011

@tinka9075 už by sme to tu mali rozbehnút lebo vianoce sa blížia a dúfam že budeme tehulky všetky 😎

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 no ja už pišem sama sebe malo to byt pre teba 🙂

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 A aka je obycajne sanca, ze sa oplodnia?

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 to veru neviem ale ked som sa pýtala docenta že či je šanca že sa oplodnia všetky tri tak povedal že je nie velká ale možnost tam je mne bude stačit len jedno a budem štastná 😀

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 no to mi je jasne🙂 Ja som myslela, aka je sanca na to jedno?

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 vraj velka lebo bolo pekné tak sa necháme prekvapit 🙂

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 SUPEEEER, takze ked to budes mat za sebou, potom uz len 14 dni a budeme oslavovat s dzusikom 😎 Veeelmi drzim prsty 😎

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 dakujem dúfam že sa podarí 🙂

monkri
2. okt 2011

@tinka9075 moja podarí držím palce 😉

tinka9075
2. okt 2011

@monkri dakujem 🙂

cora41
2. okt 2011

@tinka9075 vsetky budeme na Teba mysliet a urcite sa podari, ved taka babska sila, to je uz co povedat 😎

tinka9075
2. okt 2011

@cora41 dakujem babenky čo by som bez vás robila 🙂

odrik
2. okt 2011

@cora41
Ahoj pokladí!!! Tvojej ovulienke sa moooc tesim 🙂. No nech Vam to len pekne vyjde hned na prvy sup 🙂!!! Teraz do utorka zodpovedne snazilkujte 🙂, ziadne ulievanie 🙂!!! No vidis, vsetko zle je na nieco dobre, kedze chlapi neliezli, ale bicyklovali, aspon si mala den pre seba 🙂! Nas Simonko bol dnes u spoluziaka, tiez sa bicyklovali a hrali. Bolo krasne, tak som rada, ze bol na vzduchu. Ja som sa motkala doma, cele doobedie som varila, páni si zelali svieckovu, tak som robila, este aj pravu, takze fakt cele dopoludnie pri hrncoch 🙂! A potom som si nachadzala a nachadzala robotku vselijaku :-! Trosku vonku, trosku zehlenie, trosku upiect orechovy kolacik, trosku, trosku, trosku 🙂!!! A je vecer. Takze tak moj dnik 🙂!!! Velmi na Teba budem mysliet a drzat vsetky prsteky co mam, aby to vyslo uz hned včuleky včul 🙂!!!

cora41
2. okt 2011

@odrik tak jaka Ty si sikovnica 😀 Toto vsetko si stihla za jediny den? Woaw🙂 A nechces poslat trosku orechoveho kolacika na vychod chudobny? 😎 My rekonstruujeme kuchynu a teda ja nevarim uz druhy mesiac..Najrpv som sa tesila no teraz mi to normalne chyba a uz sa tesim, kedy nejakuy kolacik vymyslim...
Dnes som si aj zdriemla pol hodiny a cuduj sa svete, normalne som cula ako rybicka🙂 Zajtra ides do pracicky?

odrik
2. okt 2011

@cora41
Ideeeeem ☹!!! A boli ma hlava a hrdlo, tak neviem, co tam budem robit, lebo ak do rana stratim hlas, co sa mi v ostatnom case stava dost casto, tak jakozto 🙂 logoped, moc toho nenarobim 🙂!!! Budem sa na deturence milo usmievat 🙂!!! Neviem, ci im tym pomozem 🙂??? Veru Ti verim, bez kuchyne tak na chvilu 🙂! Ja neviem, kolko by som vydrzala 🙂?

cora41
2. okt 2011

@odrik takim budes ukazovat bez hlasu. Alebo ak ti pride maly stoplik co sa zajakava, tak pokial viem, uci sa fukat do vaty a to zvladnes na 100%. Tak fukaj ako vladzas🙂 A na tu tvoju chorobku si uvar dobry cajik, daj si nejaky neoangin a citronik a sup do postielky. To mas asi z toho slnieckovania a predsa len uz je zem trosku viac studena, tak si davaj pozor, lebo teraz, ked sa zacina vsetko vylepsovat, musis byt FIT na bojovnikov 🙂Idem si dopozerat druhu polovicu filmu s mojou polovickou, potom trosku techtle mechtle, nech vyuzijeme ovulku alebo neovulku a zajtra HURA do prace...Zelam pekne snicky a LIEC SA, Ahoj pokladik