Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@cora41
Dakujem pokladik, no asi som sa tesila skoro ☹!!! Uz znova 38,0 a uz som sa naucila neprehltat 🙂!!! Lebo taka bolest je nevydrzatelna, a to teda odrik vydrzi vselico! Normalne mi tie mandle zacali krvacat, takze hned ako vyzdraviem, musia ist von. Ale pan primar krciar povedali, ze v celkovej narkoze, lebo su uz tak prirastene, ze sa ani nebudu dat ani "vycvaknut"!!! Tak moja, aby som toho nemala tu na zapade malo, vies 🙂???
@zabka60 žabka ty ani s tým vankúšom nesranduj, ty máš poslanie..... @tinka9075 nám to tu rozbehne teraz.........budúci mesiac budeš mať folikuliská jako svet a ideš za ňou.....pekne jadna za druhou tehuľa....lebo ako to má človek v dačo dúfať, jak nejdete byť jedna tehuľa za druhou....sa uvedomte pekne prosím 😉
@monkri to je hruza s nasim statom,ake maje postupy boze,dufam,ze budete moct spolu tu u nas vianocovat a potom uz natrvalo zit 😉 moc ti to prajem...........
@kyra30 zlatik aj u mna sa vela zmenilo po rozhovore s mm...casu je dufam dost,nevieme,kedy nam sviecka dohori a ja sa chcem v prvom rade veovat tym,co su tu somnou 😉 a vam,bo vas lubim 😅 nooooo 😀
@kyra30 ahojky...nebud smutna....so SPG sa da nieco robit...zinok , vitaminy.....atd, a zlepsi sa...my mame teratozoospermiu, len 2% normalne prvy krat, na kontrole po vitaminoch 5 % normalne.Ale..problem je, ze ja som bola na laparoskopii a mam obe strany vajcovodov nepriechodne...takze jedine IVF.Pokial Ty si OK, mate sancu aj so zlym SPG🙂.
koceny tak co stou sukromkou????kto sa odhodla to poriesit,???aspon nieco mozme oslavit....spojenie dusi a srdc nas uzasnych 😵
babenky tak stretko a krémeše budú cez leto a to už budeme bruškaté všetky a bude pekne teplúčko 🙂
@kyra30 neboj ...nam v CAR povedali, ze u nich je 5 % normalnych foriem povazovane za normalny spermiogram, donedavna bolo 15 %, ale to by vraj uz nikto nesplnal normu🙂.My mame 98% patologiu, a je tu kopa bab, co aj s 99,5 % patologiou prirodzene otehotneli.Ked Ty si OK, tak je to dobre.V ziadnom pripade to nie je velmi zle ako si pisala..

@katkapapacova ved založíme niektorá z nás 😉