Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Ahojte, ja pre nas temicku zajtra zalozim, dam jej nazov Kremesky, lebo lepsi navrh zatial nebol 🙂 teraz som prisla z divadla, unavena ako kon, tak to nechajme na zajtra....dovtedy este mozete navrhnut aj ine nazvy... mne sa pacia aj tie Kremesky 🙂 dobru nocku zatial
@odrik jasne moja,odpustam 😀 pekne zabal hrdielko,ja varim zazvorkovy cajik 😉 @cora41 @alceola @frca @mabumi @eviq @katkapapacova @monkri @kyra30 @lolitka25 @tinka9075 hadam som len na ziadnu nezabudla 😅 ...skupinka vytvorena a ocakavam vas lasky,len mi to inak neslo,asi som antitalent,no a skupinka sa vola Vytuzene kremese rok 201????sup sup zamnou
a co takto nazov temy: BOJOVNICKY? alebo NEVZDAVAJKY alebo DUFAJKY alebo VYTRVALKY? no a uz ma nic nenapada🙂 Tesim sa na Vas zajtra, idem na usko lebo som mrtvolicka a zajtra je HURA posledny den v praci a potom oddychujeme. Pekne sny Vsetkym a tie ktore su chorobky tak drzim vsetky svoje prstiky, aby to odislo cim skor🙂 Dobru nocku
no uz si odpovedam sam asebe, nezvratny dokaz o maximalnej unave. AHOOOJTE 😎
inak uz som tam a tam nikoho☹((

@kyra30
Zlatko, dakujeeeeem!!! A netrap sa mm vysledkami, myslim, ze som v niektorej temicke citala, ze chlapi uzivaju nejake lieciky na upravu spermijok 🙂!!!