icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
6. okt 2011

@katkapapacova ved založíme niektorá z nás 😉

zabka60
6. okt 2011

@monkri aale a kedy pride???a kedy sa vlastne dozviete,cii moze ostat???

odrik
6. okt 2011

@cora41
Dakujem pokladik, no asi som sa tesila skoro ☹!!! Uz znova 38,0 a uz som sa naucila neprehltat 🙂!!! Lebo taka bolest je nevydrzatelna, a to teda odrik vydrzi vselico! Normalne mi tie mandle zacali krvacat, takze hned ako vyzdraviem, musia ist von. Ale pan primar krciar povedali, ze v celkovej narkoze, lebo su uz tak prirastene, ze sa ani nebudu dat ani "vycvaknut"!!! Tak moja, aby som toho nemala tu na zapade malo, vies 🙂???

monkri
6. okt 2011

@zabka60 moja ak pondelok dostane vízum tak začiatkom novembra je tu potom neviem či vôbec do vianoc stihneme tehulkovať a či bude môcť ostať niekedy januari sa dozvieme

monkri
6. okt 2011

@odrik chuda moje aj čím skúr sa uzdrav

kyra30
6. okt 2011

@zabka60 žabka ty ani s tým vankúšom nesranduj, ty máš poslanie..... @tinka9075 nám to tu rozbehne teraz.........budúci mesiac budeš mať folikuliská jako svet a ideš za ňou.....pekne jadna za druhou tehuľa....lebo ako to má človek v dačo dúfať, jak nejdete byť jedna tehuľa za druhou....sa uvedomte pekne prosím 😉

kyra30
6. okt 2011

@monkri ak bude nejaký problém ss tými vízami, tak nech ich postraší tam na tej ambasáde, že pošle na nich svojú zúfalu manželku - snažilku a že tá má na modrom koníkovi bandu snažiliek a že s tými neodporúča sa stretnúť... 😀 😀 😀

tinka9075
6. okt 2011

@kyra30 neboj porozbehujeme to tu všetky a na krémešiky žiadne vankúše ale pekné brušká gulaté 🙂

monkri
6. okt 2011

@kyra30 dakujem moja tak poletíme všetcia do egypta 😀 😀 😀

zabka60
6. okt 2011

@monkri to je hruza s nasim statom,ake maje postupy boze,dufam,ze budete moct spolu tu u nas vianocovat a potom uz natrvalo zit 😉 moc ti to prajem...........
@kyra30 zlatik aj u mna sa vela zmenilo po rozhovore s mm...casu je dufam dost,nevieme,kedy nam sviecka dohori a ja sa chcem v prvom rade veovat tym,co su tu somnou 😉 a vam,bo vas lubim 😅 nooooo 😀

monkri
6. okt 2011

@zabka60 dakujem moja no moc dúfame

linda81
6. okt 2011

@kyra30 ahojky...nebud smutna....so SPG sa da nieco robit...zinok , vitaminy.....atd, a zlepsi sa...my mame teratozoospermiu, len 2% normalne prvy krat, na kontrole po vitaminoch 5 % normalne.Ale..problem je, ze ja som bola na laparoskopii a mam obe strany vajcovodov nepriechodne...takze jedine IVF.Pokial Ty si OK, mate sancu aj so zlym SPG🙂.

zabka60
6. okt 2011

@monkri kolko ste manzelia???ja nemam potuchy,ako to tam riesia pri tychto veciach,ako mate vy 😖 drzim palceky,aby vam to konecne vyslo 😉 aspon to,ako zaklad a potom zvysok

cora41
6. okt 2011

@odrik Tak to ma velmi mrzi, daj si pozor, nie je to sranda, ale myslim, ze antibiotika normalne by mali zabrat po 2 dni vyrazne a po 3 dni este vyraznejsie. Ak Ti zajtra nebude dobre, mozno by si mala skusit zajst k lekarovi este pred vikendom.Co ty na to?

zabka60
6. okt 2011

koceny tak co stou sukromkou????kto sa odhodla to poriesit,???aspon nieco mozme oslavit....spojenie dusi a srdc nas uzasnych 😵

monkri
6. okt 2011

@zabka60 už to bude tri roky čo sme spolu ,no je to ťažke ale dufame lebo ak chcem byť tehu tak len na sk

zabka60
6. okt 2011

@monkri ved urcite,ved v tom alzirsku to nieje naozaj mudre 😠 ..boze dufam,ze tu bude moct ostat,to ti bude uzasne a konecne bude pokoj a dobre

monkri
6. okt 2011

@zabka60 no dufam aj ja tam tehu rovná sa potrat jedine na sk a potom hor sa na krémeše 😉

kyra30
6. okt 2011

@linda81 no a tá patologia 90% ...to nie je žiadna sláva...neviem, musím viacej o tom počítať, sú tú aj také témy....ja by som mala byť ok, ale laparku mi ešte nerobili....no uvidíme ....sama neviem či je to veľmi zle, alebo len zle ☹ každopádne vdaka za povzbudivé slová

kyra30
6. okt 2011

@zabka60 som na vás závislá 😝 ...až moc 😀

zabka60
6. okt 2011

@monkri jooj zlatko,kremese sa nam coraz viac vzdaluju a mne je s toho moc smutno..neviem,co bude dalej,uvidime,hadam sa uvidime co najskor,kym na nas nezacnu pavuciny rast 😀

odrik
6. okt 2011

@cora41
Bude lepsie, zajtra napisem, ze sa mam super 🙂!!!

odrik
6. okt 2011

@monkri
Dakujem zlatko, musim vyzdraviet, ved chcem ist na kremese s vami 🙂!!!

monkri
6. okt 2011

@zabka60 no ale sme bojovníčky preto budeme tehu a ked nie na vianoce budúci rok určite 😉

tinka9075
6. okt 2011

babenky tak stretko a krémeše budú cez leto a to už budeme bruškaté všetky a bude pekne teplúčko 🙂

zabka60
6. okt 2011

@kyra30 😀 😀 😀 aspon to,ze sme sa nasli a mame sa tak rady vsetky 😵

linda81
6. okt 2011

@kyra30 neboj ...nam v CAR povedali, ze u nich je 5 % normalnych foriem povazovane za normalny spermiogram, donedavna bolo 15 %, ale to by vraj uz nikto nesplnal normu🙂.My mame 98% patologiu, a je tu kopa bab, co aj s 99,5 % patologiou prirodzene otehotneli.Ked Ty si OK, tak je to dobre.V ziadnom pripade to nie je velmi zle ako si pisala..

monkri
6. okt 2011

@odrik no to ano každá s nas tam musí nik nesmie chýbať 🙂

zabka60
6. okt 2011

@odrik 😢 ty ma uz nelubis???????????????????????????????????????????? 😔 ..ja viem,ze si chorucka,horuckovska,uz slabsie vidis na ocka ty moja sovicka starucka 😀 😅 ,ale nemozes si nevsimnut,ze zabacko ti pisalo 😒

odrik
6. okt 2011

@zabka60
Zlatkoooo!!!! Citam postupne vsetky notifikacie 🙂 a aj odpovedaaaam 🙂!!!! Prepaaaac mi to, uz som Ti prave pisem 🙂!!! Jasne, ze Ta luuuuuuubim!!! Len som trosku kontrolovala Simonka, lebo mi varil repik na hrdielko 🙂!