icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
6. okt 2011

@kyra30
Zlatko, dakujeeeeem!!! A netrap sa mm vysledkami, myslim, ze som v niektorej temicke citala, ze chlapi uzivaju nejake lieciky na upravu spermijok 🙂!!!

eviq
6. okt 2011

Ahojte, ja pre nas temicku zajtra zalozim, dam jej nazov Kremesky, lebo lepsi navrh zatial nebol 🙂 teraz som prisla z divadla, unavena ako kon, tak to nechajme na zajtra....dovtedy este mozete navrhnut aj ine nazvy... mne sa pacia aj tie Kremesky 🙂 dobru nocku zatial

cora41
6. okt 2011

@odrik Aky zlaty chlapulik to je, ked sa tak o Teba stara🙂

zabka60
6. okt 2011

@odrik jasne moja,odpustam 😀 pekne zabal hrdielko,ja varim zazvorkovy cajik 😉 @cora41 @alceola @frca @mabumi @eviq @katkapapacova @monkri @kyra30 @lolitka25 @tinka9075 hadam som len na ziadnu nezabudla 😅 ...skupinka vytvorena a ocakavam vas lasky,len mi to inak neslo,asi som antitalent,no a skupinka sa vola Vytuzene kremese rok 201????sup sup zamnou

tinka9075
6. okt 2011

@eviq tak nám ju založ a ja som za krémešky dobrú nocku 🙂

zabka60
6. okt 2011

oooch ja som ju uz zalozila,mrzi ma to,no nic,vymazem ju a @eviq pekne ju zaloz zajtra,ked sa na to vyspis jo... 😉 si odhlasovana,ako nasa koordinatorka 😀 ako bolo v divadle??

eviq
6. okt 2011

@zabka60 🙂 tak si sikulka, teda ja uz nezakladam....dovidenia v novej teme 🙂

cora41
6. okt 2011

a co takto nazov temy: BOJOVNICKY? alebo NEVZDAVAJKY alebo DUFAJKY alebo VYTRVALKY? no a uz ma nic nenapada🙂 Tesim sa na Vas zajtra, idem na usko lebo som mrtvolicka a zajtra je HURA posledny den v praci a potom oddychujeme. Pekne sny Vsetkym a tie ktore su chorobky tak drzim vsetky svoje prstiky, aby to odislo cim skor🙂 Dobru nocku

cora41
6. okt 2011

@cora41 no, a zasa sa ja spamatam, ked je neskoro 😎 tak vitajte kremesky🙂

cora41
6. okt 2011

no uz si odpovedam sam asebe, nezvratny dokaz o maximalnej unave. AHOOOJTE 😎

tinka9075
6. okt 2011

@zabka60 ja to tu neviem nejak nájst tú novú tému 🙂

zabka60
6. okt 2011

@tinka9075 klikni na modry konik a vpravo su skupiny a tam je aj sukromne skupiny kliknes na to a uuuplne dole je nas novy nazov,ako som pisala 😉 mas???

tinka9075
6. okt 2011

@zabka60 ja som asi slepá však som to tam hladala a nevidela som to sa mi už asi z tej choroby zahmlieva pred očami 🙂

odrik
6. okt 2011

@zabka60
Zlatko, len ked tam vojdes, konik Ti napise, ze mas napisat zakladatelovi temy, tak som Ti napisala a teraz ma asi musis nejako do nej pridat 🙂! Aaaale ja nevieeeem ako, som este horsi technicky antitalent 🙂!

odrik
6. okt 2011

@zabka60
A zazvorovy cajik je velmi zdravy, ale ja ho nedokazem,pre jeho chut, vypit ☹!!!

tinka9075
6. okt 2011

@zabka60 aj ja som ti už písala tak nás pridaj 🙂

zabka60
6. okt 2011

@odrik
@tinka9075 babule moje ale nejde to zevraj neexistujete,nechapem,napisala som vsetky mena,ze mate patrit do skupiny a ze neexistujete mi napisalo,co to ma byt!!!!jak neexistujete 😀 musim to nejak poriesitt

odrik
6. okt 2011

@zabka60
Zlatko, kukneme to 🙂! Ja im dam, ze neexistujem 🙂!!! Uz viac nepisem o chorobe, lebo ma uz konik tusim pochoval 🙂!!!

tinka9075
6. okt 2011

@zabka60 skús to nejak poriešit ja im dám že neexiztujeme však sme tu čo sú slepí 😉

odrik
6. okt 2011

@tinka9075
A Ty zlatko, len sa liec cajikami, hlavne iba lez, nikam nechod, vsade je veeeeela choroby ☹!!! A ako sa citis???

tinka9075
6. okt 2011

@odrik teraz už celkom dobre snád to prejde ešte idem pichnút injekciu a do ríše snou dobrú nocku všetkým babenkám 🙂

zabka60
6. okt 2011

@odrik
@tinka9075 som s toho inak mimo 😠

odrik
6. okt 2011

@tinka9075
Aj Tebe moja, ja som uzila Zinnat a idem tiez do hajan 🙂!!!

odrik
6. okt 2011

@zabka60
Idem este na to kuknut, neda mi to !

zabka60
6. okt 2011

@odrik neskutocneee 😠 to je jak v banke program normalne 😠

zabka60
6. okt 2011

@odrik @eviq @monkri @tiinka9075 @mabumi @cora41 @kyra30 @alceola @frca mojky uz ste pridane, s odrik sme to zvladli,bo ja som bola s toho magorok 😀 fuuu,mame sukromkuuuuu huraaaaaaaaaaaaaaa 😉 boze hadam som len na ziadnu nezabudla,ak by ano hned mi dajte vediet

odrik
6. okt 2011

@zabka60
Zlatko, chyba nam lolitka nasa!!!

zabka60
6. okt 2011

@odrik uhaa jasne ale v sukromke som nezabudla na nasu lolitku 😉 kokso ved tolkokrat som tam pisala vase nicky,ze som aj zabudla ako sa sama volam 😒 😀

alceola
7. okt 2011

@zabka60 jej to ozaj mame,? to je super, sukromka??

alceola
7. okt 2011

inak uz som tam a tam nikoho☹((