icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
16. máj 2011

@naty1987 no zajtra mam prve odbery a 23idem na dalsi usg...uz budeme velky urcite, vcera som konecne cely den vydrzala bez vracania...ale dnes to uz nevyslo,,,no bodaj by vam to konecne vyslo, nech nas je co najviac tehuliek 😉

katkapapacova
autor
16. máj 2011

@katkafs ahoj, to koli tebe take otvorili, aby si nemala daleko...drzim palce

katkapapacova
autor
16. máj 2011

@lolitka25 moja, ja som robila tri dni meskania mrchy, prvy test, nic a hned druhy bol pozitivny...drzim palce

katkapapacova
autor
16. máj 2011

katkafs.teraz som si precitala viac co si pisala...neprestavaj dufat, moja mamka porodila v 42moju sestru,a s tym postav dom, zasad strom, no chystame sa stavat a hla vyslo to, jaj tak ti to prajem aj vsetkym snazilkam...si z kosic?ja z kraloviec, menila som lekarku, ivanovovu za janovskeho, je super...

odrik
16. máj 2011

@katkapapacova
Ahoooj, velmi sa z Teba tesim! Zajtra a aj 23.5. budem na Teba moooc mysliet. Urcite uz bude chrustik velky. Moj syncek ma v ten den narodeninky! A neboj, este chvilu a vracanie bude prec!!! Drzim palceky!!!

katkapapacova
autor
16. máj 2011

@odrik ahojky, dakujem ti...som jak mala, stale kukam na foto z usg...asi mi sibe

odrik
16. máj 2011

@katkapapacova
Ved to je najkrajsia a najuzasnejsia telka na svete! Len pekne pozeraj a brusenko hladkaj!!! Zasluzis si to 🙂 ! Keby moje babulko vydrzalo, termin som mala 12.12., hned by som sa k Tebe pridala! Neboj, dobehnem!!! Myslim na Teba!

katkafs
16. máj 2011

@odrik ešte som zabudla poďakovať za prianie na tie dvojičky .... 😀 predpoklady by tu boli, môj ocko je z dvojičiek 😀 , už moja sestra sa bála, ale má 1 syna a 1 dcéru ale pri oboch tehu bola dobre vystrašená 😀 😀 . Prajem pekný zvyšok dníka a myslím na Teba !

odrik
16. máj 2011

@katkafs
Jaj, nemas za co!!! Len nech sa nam to vyplni!!! Aj Tebe krasny den!

katkafs
16. máj 2011

@katkapapacova dakujem velmi pekne za prianie. K Dr chodíš do Košíc alebo kam ? Potrebujem vymeniť lekára, mám taký dojem že na mňa kašle, aj mi povedal,že už mám svoj vek .. 😕 Akurát včera ma to už fakt dožralo, také cig.. môžu mať a mne nepomôže ? Môžeš mi dať kontakt na toho tvojho Dr ak je z Košíc ? Tak zatiaľ pekne hladkaj bruško a pozeraj na fotečku a šetri sa ! pa pa

katkapapacova
autor
16. máj 2011

@katkafs no dr.jozef janovsky, hlavna 68,0904918138,beru nove pacientky, staci doniest kartu,alebo si chod po papier ze ta prebera do evidencie

katkafs
16. máj 2011

@katkapapacova ďakujem veľmi pekne za to číslo, dúfam že som Ťa niečím nenaštvala ? Sa ospravedlňujem za tú 1 vetu ale keď niektoré tehu sa im nezdajú "staré" a niektoré áno ?? Ja napríklad doprajem všetkým ...... Už som bola asi fakt zúfalá, tak mi dneska bolo blbo asi mám nejak rozhádzané hormóny alebo čo 😕 Bože to je fakt strašné , asi mi už šibalo alebo čo ..........

monkri
17. máj 2011

ahojte ako sa máte?

katkafs
17. máj 2011

ahoj, dík za opýtanie, po včerajšku už lepšie ....... a ty ako ?

odrik
17. máj 2011

@monkri
Ahoooj! Poslala som Ti IP. Ja dnes nic moc! Srdiecko moooc este boli, dnes to bolo akesi zasa horsie! Ale tak je to aj v zivote! Raz je lepsie, potom horsie! Tak dufam, ze uz bude len lepsie a uz tu babulky napisu, ze tu koncia a idu do temy uspesnych teluliek!!! Moc si to zelam! A moc nam to vsetkym zelam!

monkri
17. máj 2011

@odrik no moc si sa do práce ponáhlala moja mala si aspon týždeň doma oddýchnuť a potom ísť dať sa do poriadku ale ty si šikovná zvládneš to 🙂
@katkafs ja tiež lepšie ale ráno nič moc každé rano je my zle už ma ten môj žalúdok zničí ale snád už bude dobre 🙂

odrik
17. máj 2011

@monkri
Preco moja vlastne musis tak dlhodobo brat ten Duphaston? Kvoli ovulacii alebo uprave cyklu? Ved to musi naozaj so zaludkom robit vselico! Ale zaludok moze rano boliet aj... 🙂, zeby...???

odrik
17. máj 2011

@lolitka25
No akooooo??? Co nove??? Su // ? Myslim na Teba!!!

monkri
17. máj 2011

@odrik no musím kvôli ms úpravy brať a test si budem až zajtrá ráno robiť ,ale neverím že bude || potom ti napíšem ako som dopadla ,no ja si myslím že to mám zo stravi vieš tu je to iné a mna už mesiac pomaličky trápí žalúdok bola som u lekára dal mi lieka a zakázal jest ich jedlá ale to sa nedá dodržať a tak mám stále bolesti a najm,e ráno na večer je to ok vtedy sa to už dá

odrik
17. máj 2011

@monkri
No tak davaj na seba pozor!!! A ked uz budes tehulka 🙂, pekne si musis varit nase jedielka, lebo budes potrebovat vela energie a nie bolavy zaludok! Tak drzim palceky, aby cim skor boli //. No len mi potom neodid do inej temy alebo odid, ale kuk aj sem obcas. Myslim na Teba!!!

naty1987
17. máj 2011

ahojte babulky tak ako co nove?? jak sa mate??
mne nic neni len BT o 0,1stupna klesla a dnes trosiscku spinim ale je toho vazne malo tak neviem co si mam o tom myslet snad ms nechce prist

odrik
17. máj 2011

@naty1987
Jejda, len tu mrsku posli tam, tam prec!!! Privitas ju az po porode! Ja dnes zasa trosku smutnejsie. Bola som aj na cintorine a zapalila som za nasich anjelikov! Nech nas chrania z nebicka! Nech uz tu bolest nikdy nezazijeme!!! A cakam, kedy sa to tu konecne roztehulkuje! Takze, ziadne mrsky nechceme!!!

naty1987
17. máj 2011

@odrik ako na ms sa necitim ani ma brucho neboli nic no uvidim asi zajtra aj podla BT
tak si si poplakala ☹ ale neboj aspon mas anjelikov stale pri sebe a budu davat na teba pozor a poslu ti onedlho mimco do bruska 😉

monkri
17. máj 2011

@odrik neboj už som začala a dúfam že je to pokažení žalúdok na 9 mesiacov ,a ked nie budem bojovať dalej

monkri
17. máj 2011

@naty1987 mrchu pošli preč nech ide o dom dalej že ti ju nechceš ale neboj ked nie teraz na budúce bude to ok 🙂

naty1987
17. máj 2011

@monkri ved ano stale si to hovorim ale uz ma to niekedy nebavi pocuvat tu vetu stale dookola 😅 ale treba mysliet pozitivne 🙂 a ty kedy budes testovat??? kedy by ti mala ms prist 🙂
takze:ms uz stacilo a chod prec 😀 snad ma pocula 😉 🙂

odrik
17. máj 2011

@naty1987
Neboj uz je mrska prec!!! Velmi dobre si ju vyhodila 🙂 ! Kolko dni uz neprisla?

naty1987
17. máj 2011

@odrik no ja som dnes 29dc takze by teoreticky mala zajtra prist tak snad to tak nebude

odrik
17. máj 2011

@naty1987
No jasne, ze nebude! Zajtra a ani potom uz nepride! Nech ide tam, kde je ziadana! Tak o 4-5 dni otestuj, budem mysliet!!!

naty1987
17. máj 2011

@odrik presne tak chcem spravit ze ked nepride tak pockam este tak 5 dni lebo mne sa niekedy cyklus aj posunie (aj ked po liekoch by sa posunut nemal) a ms pride az na 35dc ked ju nikto uz necaka a az potom by som testla