icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
18. máj 2011

@mamartinka * prosim ta, ty kde kupujes ovu testery... ja by som najhradsej kupila take kde ja viac v baleni nie len 5-6ks, ale aspon 20... len neviem kde a za kolko, neporadis?

monkri
18. máj 2011

@odrik bude to už mrcha asi 😉 a píšte aby sme mohli písať konečne tehotné 🙂

katkafs
18. máj 2011

@odrik, @mamartinka ahojte zienky, to s tou šupkou z banána je super, už sa vidím ako pribalím do kabelky každý deň 1 banán 😀 , dúfam že aj vy !! Tú kyselinu listovú som doteraz nebrala, aj keď moja mamka mi to kázala , zajtra musím ísť kúpiť a začnem brať !

mimi1111
18. máj 2011

ahojte nasla som vasu temu pomalicky si vasc citam a mrzi ma ze sme vsetky musely prejst tou bolestou prist o babo a ked sa nedari otehotniet.s priatelom sme spolu dva roky a 2 krat som prisla o mimi 😢

naty1987
18. máj 2011

@odrik jeeej no ty si zlatiiiicko 🙂 ale cez den som troska spinila tak uvidim salsie dni...... 😉
@monkri no paaani ta foto je super 🙂 tak snad uz nieco donesuuu 🙂

odrik
18. máj 2011

@naty1987
neboj, myslime len a len pozitivne!!! Ine spravy si neprosim, iba tie najkrajsie!!! Ja cakaaaaaaam!!! 🙂

odrik
18. máj 2011

@mimi1111
Ahoj tu u nas! Je mi to velmi luto! Ale pod sem k nam pozitivnym myslitelkam a bude uz len dobre. A ja Ti to zo srdiecka prajem. Nech si hned uspesna tehulka!!!

odrik
18. máj 2011

@monkri
Vyzera to velmi, velmi dobre!!! A piseme, piseme! Musime prist do 100!!! A budeme tehulienky najkrajsie na tejto zemi!!!

mimi1111
18. máj 2011

@odrik dakujem si zlata no uspesna hned nebudem a uz zacinam pochybovat ci aj sa zo mna stane tehulka a vy sa kolko snazite?

odrik
18. máj 2011

@katkafs
No len si ju pekne kup!!! A pozor, nie vsetky mame enzym na jej metabolizmus, takze najlepsie aj s tym enzymom, aby urcite pomohla!!! Tak Vela stastia!!!

naty1987
18. máj 2011

@odrik no to ano myslet pozitivne 🙂 snazim sa 🙂 este si tu !! 😉
@monkri mrzi ma ze to nevyslo ☹ ale tak ide sa do dalsieho snazicka a teraz to uz vijde 😉 a este k tomu ty bociani 🙂
@mimi1111 ☹ ☹ mrzii ma co sa stalo ☹ snad do tretice vsetko dobre a teraz sa podari a bude vsetko ok az do konca 😉

odrik
18. máj 2011

@mimi1111
No my sme sa o prveho synceka snazili 5 rokov a vdakabohu mame ho! Uz bude mat 11 rokov. No a teraz sme po tolkych rokoch cakali druhe babulko a bohuzial sme o neho prisli v 10tt. Tak sme smutni, pretoze bolo moooooc vytuzene. Takze tak. A trosku sa aj preto bojim, ze do "slusneho" veku uz to druhe nestihneme, ked nam to tak dlo trva! Co narobim, ale nevzdavame! Pa

odrik
18. máj 2011

@naty1987 🙂

lolitka25
18. máj 2011

Kocky, otazka na Vas ... to aj vy s kazdou mrskou tak depkarite ako ja? ze zase neuspech a vycitate si, ze ste nanic? To neni uz u mna na Freudov kruzok?

mabumi
18. máj 2011

@lolitka25 mne uz sa stalo, ze som sa mrche potesila ked sme isli nieco nove skusat s lekarmi a myslela som, ze sa pohneme dalej 😅

mimi1111
18. máj 2011

@naty1987 neviem preco ale nemyslim si ja uz stracam nadej
@odrik mrzi ma to aj ja mam 11rocnu dceru po malej sa nam dlho nedarilo a potom som mala mimomaternicove a druhe potrat no a tento mesiac mi meskala MS boli test pozitivne a aj hcg bolo zvysene takze uz sme sa tesili ze to vyslo a o par dni prisla mrcha ale strasne silna takze sa to nepodarilo

odrik
18. máj 2011

@lolitka25
Ak by to bolo na uja Freuda, tak sa na tom sedeni asi stretneme vsetky! Ved len citaj! Neboj, psychoanalytika urcite nepotrebujes!!! Vsetky potrebujeme len to babatko!!!

sasiolik
18. máj 2011

@odrik to ma mrzi... prezila som to 2x takze viem, ze najlepsie je brat to z tej lepsej stranky... tvoja rodinka ma teraz krasneho malinkeho anjelika, ktory sa stara len o vas... navzdy vas bude o jedneho viac, len on uz na vas pocka v nebiiicku... 🙂 s mm mame u nas uz kazdy svojho bobecka... ale veriiime a vieme ze raz budeme mat deticky, ktore s nami ostanu 🙂 drz sa, hlavne pozitivne a pokial to nebol komplikovany MA,skuste o 2-3 mes znova,aspon tak nam povedali 🙂

odrik
18. máj 2011

@mimi1111
Joj, len prosim nestracaj nadej!!! To by mi bolo luto. Ja viem, ze uz mas toho za sebou dost, ale predsa len...

anjelka
18. máj 2011

ahojte snažilky, ja len teraz objavila túto stránku, snažíme sa už 4roky a nič, takže táto téma tu a vaše pocity, akoby ste mi z duše písali, ja myslela že som v tom sama a vás tu mnoho, až som prekvapená. Užíva niektorá z vás Femigard? Ja to skúšam papat už druhý mesiac, len či to pomáha netuším.

odrik
18. máj 2011

@sasiolik
Si poklad, dakujem. Aj nam pan doktor povedal, ze cim skor po prvej mrske mame zacat snazilkovat! Tak uvidime, este si liecime dusicky a ja aj telo. Ale pan doktor vravi, ze najlepsie vylieci dusicku zdrave babatko v brusku! Asi ma pravdu! Aj ja Tebe prajem uz len vsetko dobre a vela, vela stastia!!!

sasiolik
18. máj 2011

baby, nebudeme tu depkovat !!! miminka k nam potom nestuuu, ked vidia, ze placeme, zurime a nadavame na mrchy... musiiime sa tesit, ze ked uz teda nic, tak aspon nam dopraje bejbinko dalsi mesiac uuuuzasneho snazilkovania 🙂 😅 a raz predsa ti mali drobci musia prist... skratka musia 🙂

odrik
18. máj 2011

@anjelka
Vitaj u nas!!! Vidis kolko nas je?! Femigard neuzivam, cim to ma podporit snazilkovanie?

mabumi
18. máj 2011

@anjelka ja som femigard uzivala. neviem ci pomohol, lebo som to zacala riesit s lekarmi a mam viac diagnoz 😒 . vy mate nejake vysetrenia za sebou alebo sa zatial snazite len tak?

sasiolik
18. máj 2011

@odrik vyskusajte... ak si fyzicky v poriadku, skusajte, lebo s hlavou to moze trvat velmi, velmi dlho... a je fakt, ze drobecek v brusku ti s tym urcite pomoooze ovela viac, ako rok rozmyslania nad tym, co by bolo keby... to uz sa nezmeni, my zijeme a cakame dalej 🙂 neboj sa, dobre to dopadne... mozno lepsie ako sme ochotne si teraz pripustit, ale musime verit...

katkafs
18. máj 2011

@odrik ahoj posielam Ti do IP správu 🙂

mimi1111
18. máj 2011

@odrik mozno ked sa nebudem na to tak sustredit pride to samo este beriem aj femibion ani neviem ci to neak pomaha ved uvidime

anjelka
18. máj 2011

@mabumi
zatial iba tak skúšame, predpísaný mám duphaston, mala som cystu na vaječníku ale zmizla po Thiaminových injekciách, inak žiadne problémy, mrcha chodí pravidelne, dr. mi odporučil aby sme šli do HELIOSU v Martine ked sa snažíme viac ako rok, len mne sa to ešte nechce takto riešit, pripadá mi to nasilu, ja to chcem prirodzene. Neviem, asi aj moj strach z doktorov v tomto prípade hrá rolu. Takže sa modlím, nech sa podarí prirodzene, síce už dlho, ale jeden nikdy nevie. 🙂

odrik
18. máj 2011

@katkafs
Cakam, zatial spravicka neprisla. Budem cakat!

odrik
18. máj 2011

@sasiolik
Dakujem a tesim sa, ze nam dodavas optimizmus! Tak dobre teda! Hlavu hore, ideme cim skor snazilkovat! Hned ako sa bude dat! Pekny vecer!