icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
19. máj 2011

@zabka60 no mne sa stale vajicko spustalo z prveho vajecnika, lavy akosi dlho nic, min rok som mala na pravom dve folikularne cysty,tie same odisli, v marci mi tri dni meskala a citila som sa ako tehu, ale potom prisla velmi bolestiva mrcha, a aprili mi zasa tri dni meskala, urobila som test a hla dve ciarky, bola som na usg a na pravo mam opat folikularnu cystu a potom taky maly zazrak, z laveho vajecnika sa spustilo vajicko a bum, zubrienka ho nasla v cas, inak som nemerala ani bt ani ovu testy nerobila, len som par dni predtym puila alchemilku a brala kys.listovu a ecko vitamin

odrik
19. máj 2011

@tara9
Dakujeme za milu radu!!! 🙂

odrik
20. máj 2011

@monkri
🙂 Dobre ranko! Konecne piatok!!! Myslim na Teba, oddychuj! Pekny den 🙂

zabka60
20. máj 2011

@odrik no tak to si mala perne obdobie teda,ja viem,potrat je nieco strasne iked som to neprezila,nemozem tvrdit,ale aspon si otehu a ja voec nic a najvacsi strach mam,ze ak sa podari,ze nam odide do nebicka,asi by som sa uz zrutila po tom vsetkom,co mam za sebou ☹

zabka60
20. máj 2011

@katkapapacova mno ja sa liecim na stitnu zlazu a mam aj lieky,asi tam je problem,mojmu zenskemu sa moc enchce vo mne sparat a hladat pomoc..hm...mavam zly cyklus od zaciatku ako som dostala prvy krat mam 35-45 takze to je to,ze nevedno kedy je ovulka a ci vobec aj je..

zabka60
20. máj 2011

@tara9 vdaka,ale ja som si asi tri dni merala bazalnu teplotu a zistila som,ze pre mna to nema vyznam,idem spat ako kedy a vstavam ako kedy je to individualne...

mimi1111
20. máj 2011

@odrik ja ho tiez beriem od kyretazi lekar mi ho odporucil predtym som brala calibrum modry vcera som bola u lekara a povedal ze mam zacinajuci zapal takze zo snazilkovania tento mesiac asi nic nebude

odrik
20. máj 2011

@mimi1111
Neboj, preliecis zapal a vsetko bude v poriadku! Ja zasa musim cakat na prvu mrsku, potom pojdem na kontrolu, ale este pred tym sa objednam na hematologiu, aby mi spravili potrebne vysetrenia. Tak si na snazilkovanie musim este dllllho pockat. Nevadi, pockame si!!! Stoji to za to!!!

monkri
20. máj 2011

@zabka60 tak vymeň lekára ked sa mu nechce ,ja som to tiež spravila lebo môj mi tvrdil načo my je dieta ved som už stará a to som mala 37 tak som sa nahnevala a vymenila ho za lekárku tá ma poslala všade na vyšetrenie aj do Ľubochni lebo my odstránili štítnu žlazu mala som problém ale všetko dopadlo dobre ,ona bola zlatá naozaj čo mohla spravila vraví teraz je to na prírode 🙂
@odrik ahoj dobrí deň dnes som lenivá ani pc sa my nechcelo otvoriť len oddychujem som ako to počasie upršané 🙂

odrik
20. máj 2011

@monkri
Ahoooj, tu je krasne a moooc stupnov, konecne! A moc maminiek s kociarikmi, tak si ich aspon zatial obzeram, kym aj my dve pojdeme kupovat!!!

monkri
20. máj 2011

@pekne tu zima prší tak že nič ,tu maminky moc s kočiarikmy nechodia von ale ver ak budem tu ja budem zavediem novú modu 🙂 a neboj budeme aj my kočíkať raz

mamartinka
20. máj 2011

Caute baby.Nepozerate niektora na STV1 prave ide piknik klub.Budu tam hovorit o tehotenstve.O paroch ktorym sa nedari otehu.Ktora chcete a mate moznost kuk piknik klub 😉 Aj o umelom oplodneni tam bude.

odrik
20. máj 2011

@mamartinka
Ahooooj, dakujeme 🙂 !

odrik
20. máj 2011

@monkri
A co robia, ked nechodia s babatkami v kociarikoch na pechadzku? Su doma? No esteze si tam Ty! Pa

odrik
20. máj 2011

@zabka60
Takto nerozmyslaj! To sa proste stava! Aj pri prvom dietatku som to nemala jednoduche, ale dopadlo to dobre! Nemysli na to, co vsetko sa moze stat. Viem, ze mas strach, vies aky budem mat ja, ak sa mi este aspon raz podari byt tehulka? Ale asi to za to vsetko stoji! Tiez sa niekedy pytam sama seba, ci to ete podstupim, a co ked znova potratim? Ale hned si potom poviem, jasne, ze ano, ved ide o to najvacsie bohatstvo a dar! Tak ziadne obavy, nech sa tychlo a uspesne podari!!!

monkri
20. máj 2011

@odrik no nosia na rukách a sú doma nechodia von s deťmi to muž zoberie na ruky dieta a žena tašky a idú k rodine málo je čo tlačia kočík ale pár sa ich nájde
@zabka60 vieš aj ja mám strašný strach čo ked zase bábo pôjde preč alebo nebude poriadku moc sa toho bojím ,vieš manželovej rodine je moc postihnutých detí lebo oni sa tu sobášili medzi sebou ,moja svokra sa vydala za svojho bratranca ,tu to berú normálne že sa berú v rodine deti ,čo ja som zásadne odmietla hned keby že sa mi narodí dieta nedovolím nič také aj ked už rodina rozhodla že ak by som mala syna koho si zoberie a keby ceru tiež ,no jasom im presla cez rozpočet 😉

mimi1111
21. máj 2011

@odrik prepac nejak som nemala cas sem prist nestiham verim tomu ze vsetko budes mat v poriadku a coskoro budes maminka 😉 mne sa nejako bolesty stupnuju nepaci sa mi to

mimi1111
21. máj 2011

@monkri to nemyslis vazne ze sa beru s rodiny to sa vobec necudujem ze maju chore deti prepac nic mi do toho neni len ma to zarazilo

odrik
21. máj 2011

@mimi1111
Si zlata, dakujem! A mrzi ma, ze sa necitis dobre! Ten zapal treba vyliecit! Hned v pondelok pekne bezkaj k lekarovi, nech to riesi! A keby si zajtra mala silnejsie bolesti, pekne chod na gynekologicku pohotovost. Nech mas cim skor lieky. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!!!

mimi1111
21. máj 2011

@odrik nemas zaco moja ja som uz bola u lekara a nedal mi nic len nejake cipky a bral mi viter a zavola mi ked budu vysledky a podla toho mi povie kedy mam prist.uvidime. a kedy si potratila ak sa smiem spitat

odrik
21. máj 2011

@mimi1111
Tak ale sa pozoruj, a ak by to bolo horsie, necakaj! No ja som potratila v piatok 13.5.2011. Nikdy som neverila, ze piatok 13-teho moze byt nestastny! No vidis, aky paradox!!! Ake tváre ma zivot! Tak sa pomaly, pomalicky spamatavame. Ine nam nezostava! Ale ved pridu zasa pekne dni! Tak sa drz a nic nezanedbaj!

zabka60
22. máj 2011

@monkri ja mam doktorku na stitnej co prisla sem k nam z lubichne a je vyborna to sa nebojim a brala mi aj krv aj sono robila a ze mam vyborne vysledky,tak ja neviem kde je stale chyba 😠

zabka60
22. máj 2011

@odrik ja viem,ale neda sa stale mysliet pozitivne,ked je to takto a neviem si predstavit,ze by som uz drzala moje babatko v aruci,asi v tej chviili nebude na svete nikto stastnejsi 😅

zabka60
22. máj 2011

@monkri fuuu,tak to je sila...no to by som mala strach naozaj aj ja,ked je to takto..ved to je proti prirode takto s vlastnou rodinou fuuuha a potom,ze je kopec postihnutych ludi,ale vsak nikdy nieje nik iny na chybe len ludska hlupost,dufam,ze ta nenahneva moj nazor,ale ja nedokazem klamat,ked si nieco myslim,tak to mam aj na jazyku 😉

monkri
22. máj 2011

@zabka60 tak to je super potom chyba asi ako u mna psychika ,a nehnevám sa ani ja s tím nesúhlasím ale tu je to silná tradícia ale ja sa nedám tomu ver u mna nič také nebude 😉
@odrik ahoj ako sa máš ako oslavuješ 😉

odrik
22. máj 2011

@zabka60
Ja viem, nie je to lahke!!! Ja som dnes, ako naschval, stretla asi 1000 tehuliek! Ja im to vsetkym zo srdca prajem, ale aj ja si PROSIIIIIM!!! My vsetky tu si prosime a budeme dobre maminky!!!! Myslim na Teba!!!

odrik
22. máj 2011

@monkri
Ahoooj poklad, dakujem za opytanie! Prave sme sa vratili z vyletiku, zastavili sme sa u mojej maminky, dali sme si tu doma dobru kavicku a tak. No a vonku sme stretli asi 10000 tehuliek a kocikov, tak sme trosku posmutneli, ale aj sme sa zasa namotivovali na dalsie snazilkovanie. Teda aspon ja, manzel trosku vaha, boji sa! Uvidime, nic nejde na silu! A ako sa dnes mas Ty?

odrik
22. máj 2011

@monkri
Ozaj, a nevies prosim, ci sa uz mozem kupat? Milujem relaxovat vo vani a zabudla som sa opytat lekara, kedy je uz kupanie "povolene." Po kyretazi mi povedali iba sprchovat, tak teraz neviem, ved so uz 9 dni po. Dakujeeeem!

janie80
22. máj 2011

Ahojte dievcence... Mozem sa pridat? Tiez mam pocit, ze okolo mna je minimalne milion tehuliek a novorodencov... Je to o to bolestnejsie, ze v decembri som potratila a odvtedy sa nam bedari otehu... ☹ Mam ale pocit, ze u mna to bude najpravdepodobnejsie psychikou... Vcera som si uvedomila, ze s tym uz musim nieco robit, lebo ked to pojde takto dalej, urcite budem pripad pre psychiatra... Poradte, ako sa zamestnat? 😔

monkri
22. máj 2011

@odrik neviem už si to nepamätám ale zistím ti to a napíšem