icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
22. máj 2011

@janie80 ahoj vitaj no vtom ti moc neporadím ja mám dni ked som pohode ale mám ked ma to moc trápi najme ak idem von alebo príde rodina s deťmi mám ich rada ale ja chcem svoje

janie80
22. máj 2011

@monkri asi tak nejako... v mojom blizkom okoli sa teraz za dva tyzdne narodili 3 deticky... strasne im vsetkym prajem, ale aj ja chcem... kazdy okolo ma super radu, ze nemylsite tolko na to... ale nikto neporadi, ako sa to da... 😖 tiez mam dni, ked som v pohode, tesim sa na snazilkovanie a na to, ze teraz sa uz podarit musi, ale ked dojde mrcha, tak som na dne...

odrik
22. máj 2011

@janie80
Velmi pekne Ta tu vitam, i ked nie velmi rada v tejto nie velmi veselej teme! Neboj, aj my sa tu musime podrzat a podporit, lebo by sme sa urcite stretli v Pezinku alebo v Sokolovciach! Sme tu same snazilky a neuspesne tehulky, no povedz, co sme to za partia?! Ja som dnes stretla asi 10000 tehuliek a kocikov a moja snaha o pozitivne myslenie bola zasa tam, kde po strate babulka zacala. Cize... Tak zacinam odznova, a takto to asi bude kazdy jeden den, pretoze ide leto a tehulienky je velmi dobre vidno. Zo srdca im to prajem, ale aj NAM TU!!! Ja chodim do prace, a potom chodim trochu tancovat, citam, no a som tu na Modrom konikovi! Ten mi velmi pomaha! Tak sa urcite ozvi a prajem Ti, aby si sa tu dlho nezdrzala a sup do temy tehulky!!!

monkri
22. máj 2011

@janie80 viem čo hovoríš každou ms som smutnejšia že prečo ja nie a druhí ano v čom som horšia ,a potom si poviem nevadí o mesiac sa to podarí a stále dúfam že už aj ja budem ale kedy to neviem ale nevzdám to to viem budem bojovať

odrik
22. máj 2011

@monkri
Dakujem, hladala som na nete, aj som dala otazku jednej lekarke, ále nic som o tom kupani neobjavila! Tak sa okupem a hotovo!

monkri
22. máj 2011

@odrik no už som zistila volala som mame ona robila sestričku tak že aspon mesiac nemôžeš sa kúpať len sprchovať

janie80
22. máj 2011

@odrik @monkri no ved to, ze je teplo, tehulky na kazdom kroku, akoby nam to naschval robili... 😔 ja som doma dost vela sama, lebo mm bud strasne vela pracuje, alebo je na stavbe... no a potom rozmyslam nad somarinami... 😖 na MK som sa uz vela naucila, aj sa s dievcatami vela podporujeme, ale niekedy mam pocit, ze nic nestaci... ze tu bolest a stratu vylieci len dalsie tehu... a ked neprichadza, tak som stale smutnejsia a smutnejsia... vcera sme sa s mm vela rozpravali a rozhodli sme sa, ze sa nebudeme silou mocou snazit, lebo na to strasne vela myslim, ale ze si budeme uzivat... milovat sa vtedy, ked bude chut a nie, ked je to naprogramovane... ved vtedy sa nam podarilo na prvy sup, takze to znamena, ze fungujeme, len je tam asi psychicky blok... 😔

gwenni
22. máj 2011

Ja by som Vás možno chcela trochu povzbudiť babuľky, aby ste neboli smutné že všetci okolo vás sú tehotní, len vy ešte nie ....ja si to hovorím už asi 7-8 rokov a aj napriek tomu že som bola už 5 krát tehotná a jedno dieťatko som aj porodila .....ale moja náruč je stále prázdna :(
Ale aj keď mi niekto vytrhol srdce z hrude a dal mi zažiť tú najväčšiu bolesť na svete, ja to aj tak nevzdávam a dúfam že tento cyklus už M nepríde a ak príde, tak budem ten ďalší a ďalší mesiac dúfať znovu .... že sa mi môj Max vráti v zdravom telíčku a že mojich 6 nádherných anjelikov v nebíčku mi k tomu pomôže!!!

odrik
22. máj 2011

@monkri
Dakujeeeem, si poklad, tak idem len do sprchy!!! 🙂

janie80
22. máj 2011

@gwenni to ma velmi mrzi... az mi slzy vyhrkli, ked som pozerala fotky... bol nadherny, drobcek... asi ani jedna si nevieme predstavit, co mas za sebou... velmi ti prajem, aby ti tvoji anjelikovia poslali zdravuckeho surodenca... nech na teba davaju vsetci velky pozor a nech uz nedopustia ziadne trapenie... 😢

odrik
22. máj 2011

@gwenni
Jejda, och bobobóze! Kde si, ked sa toto jednej zienke deje!!! Az neviem, co napisat! Na toto sa nedaju najst slova! Mam zimomriavky a moj manzel, ked si to precital, otocil sa, aby schoval slzy. Kolko sily Ti bolo nadelene, aby si to zvladla?! S pokorou Ta obdivujem a sklanam sa!!! No co si ja vobec dovolujem trapit sa! Strasne mi to je luto, ale velmi Ta obdivujem za tu silu a pozitivne myslenie, ktore, i napriek vsetkemu, co sa Ti stalo, mas! Zo srdca Ti drzim palce a zelam Ti, aby Ta v zivote uz nic zle nestretlo!!! Uz stacilo!!!

zabka60
22. máj 2011

@monkri a prve babatko islo na prvy sup???asi naozaj silno potrebujem ist s drahym niekam na dovolenku aspon na dva tyzdne a len lezat a nic nerobit a ani nepremyslat,to by bolo uuuuzasne a asi to bude najlepsie 😅

zabka60
22. máj 2011

@odrik dakujem peknee 😵 aj ja nam to vsetkym veeelmi prajem a budeme tie naj maminky bo budeme mat vytuzene babatkaaaa....strasne ma boli brusko a vajecniky ani nevravim,takze mrcha hnusna skareda pride bo aj prsia bolia fest....to je strasne ja neviem,ak to takto pojde dalej,mam strach,ze sa mi psychicky stav o dost zhorsi 😖

gwenni
22. máj 2011

@janie80 Ďakujem ti za podporu, ja som však tento krát chcela byť podporou tebe a ostatným smutným babuľkám.....nesmiete to vzdávať !!!!! za to nádherné čo Vás čaká sa oplatí bojovať a čakať !!!
Ja som mala prenádherné tehotenstvo a keď sa Maxinko narodil tak som mala pocit že som zdolala Mont Everest ....druhý krát už z neho spadnúť nechcem
Chcem znovu ten nádherný pocit keď viete že rastie vo vás nový život a keď sa raz znovu pozriem na svoje dieťatko chcem v ňom vydieť mojho milovaného Maxa a už viac nechcem tie poznať tie slzy bolesti, ale len neskutočného šťastia !!!!
A preto musíme bojovať všetky ....

gwenni
22. máj 2011

@odrik Ďakujem z celého srdca

monkri
22. máj 2011

@gwenni no to čo si ty prežila a ako si to zvládla nemám slov neviem ale asi ja by som sa osobne zosypala máš môj obdiv , a dúfam že teraz ti to už vyjde a budeš mať plnú náruč zdravím dieťatkom moc ti to prajem
@zabka60 možná tá dovolenka pomôže aj my nad tým uvažujeme že zbehneme k moru ked bude teplo aspon na pár dní prídem na iné myšlienky
@odrik tak len sprcha 😉

gwenni
22. máj 2011

@zabka60 musíš byť silná, nemôžeš dovoliť aby sa ti zhoršil tvoj psychický stav, lebo keď ty nebudeššťastná a nebudeš v poriadku tak ani bábätko nepríde....ty by si chcela prísť niekam kde ti nebude dobre ....predstav si že ty a tvoje telo sú domček a ty musíš urobiť všetko pre to aby bábätko prišlo do toho domčeka na nejáky čas bývať a cítilo sa tam úžasne 🙂

zabka60
22. máj 2011

@monkri no veru budeme musiet ist aj my k moru a oddychovat,mali sme psychicky tazky aj tento aj minuly rok,takze budeme vdacny za ten relax a neviem si predstavit,ze by som otehu juuuuuuuuj 😵 😵

zabka60
22. máj 2011

@gwenni mam pre moje babatko tu najvacsiu a najkrajsiu vilu na svete kde mu bude tak dobre,ze nebude chciet ani vyjsst 😀 len ked vidim kocik a tehu babulku,tak mi trha srdeckom a este ked vidim pohlad mojho draheho,ako smutne pozera,och panbozko vyslys 😢

monkri
22. máj 2011

@zabka60 no mne sa pred dvoma rokmi tam podarilo otehotnieť snád to zase sa podarí skúsime to aspoň najhoršom si troška oddýchnem 🙂 😉

janie80
22. máj 2011

@gwenni vsetky ti velmi pekne dakujeme za podporu... je obdivuhodne, ze sa snazis vliat nam pozitivne myslenie a energiu po tom vsetkm, co mas za sebou... 😉 tento vikend sme sa s mm vela rozpravali a asi vsetkym blizkym povieme, ze sme si dali pauzu, lebo sa na to prilis sustredime... nech sa stale nepytaju, lebo ma to vie velmi rozrusit... a dame tomu volny priebeh... zistime, ci vobec ovulujem, skocim na prehliadku, pojdeme na dovolenku.... len nech mi uz s tym vsetci daju pokoj... ved predsa musime babatku pripravit pohodlny domcek... 😉

zabka60
22. máj 2011

@monkri presne tak a pomoze to aj nasmu zdravicku a bude supeeer a drzim nam palecky,aby sa nam zadarilo zohnat najomcu do nasho bruska 😵 😵

gwenni
22. máj 2011

@zabka60 no tak si vždy spomeň na mňa ak ti to aspoň trochu pomôže my máme doma prázdny kočík a aj postieľku a každý deň stretávam mamičky ktoré majú približne tak staré bábätká ako môj Max a my namiesto na prechádzky chodíme Maxíkovi zapalovať sviečočku na cintorín :(

odrik
22. máj 2011

@zabka60
Budeme!!!! 🙂

zabka60
22. máj 2011

@gwenni fuuu,nevedela som az teraz som si precitala par prispevkov a smiem sa spytat kolkomal a co sa stalo?, ☹ nechcem si ani predstavit tu strasnu bolest,co ste si museli prezit,mne otec umrel pred 4rokmi na rakovinu,milovali sme ho neskutocne a preto sa zrutila aj moja mam aj sestra,ale ja som koli nim musela ostat na tom dobre,aby sa oni mohli dat dokopy a nechcem si predstavit,keby som prisla o babatko...dodnes kazdy den ked len vidim fotku ocina na policke,tak sa neubranim a slzim,aj keby som nechcela ☹ prajem vam velmi vela zdravicka a hlavne optimizmu,nikdy nepochopim,ako nam toto moze ten hore robit,ked vidim a pocuvam,ake veci sa na svete deju

gwenni
22. máj 2011

@janie80 ľudia sú hnusný a zvedavý , ani by si neverila čo všetko sú ti schopný povedať :( ale ja som sa už odnaučila byť s nimi empatická, nikto nieje pre mňa tak dôležitý ako môj manžel a ostatných sa snažím ignorovať. lebo čo sa dá s ľuďmi ktorý ti do očí povedia že je lepšie že zomrel, akoby ste sa mali trápiť, alebo že to tak malo byť, alebo že moja dcéra to znáša veľmi ťažko to čo sa Vám stalo ...no možno ešte horšie ako ty !!!!!
ako môže cudzí človek čo má doma zdravé dieťatko a prišiel k nemu ani nevie ako povedať že nesie horšie ako ja že môj veľmi ťažko vybojovaný chlapček zomrel????
na ľudí sa vykašli, je to tvoj život a tvojho manžela a nieste povinný nikoho o ničom informovať a vôbec kde berú ľudia právo starať sa druhým do života !!!

gwenni
22. máj 2011

@zabka60 Môj synček zomrel po 6 dňoch života až potom sme sa dozvedeli, že sa narodil s vrodenou vývojovou vadou na črievkach. On sa v podstate narodil s nevyvinutými črievkami a potom keď začal papať tak mu vlastne všetko čo papal a čo mal aj vykakať cez tie poškodené črievka išlo do bruška a z toho dostal sepsu a jeho telíčko to nezvládlo a začali mu odchádzať všetky orgány :(

janie80
22. máj 2011

@gwenni asi tak nejako... aj ked najblizsi to nemyslia zle, ale ani ich nenapadne, aby radsej boli ticho a nevrtali tam, kde to moze boliet... fakt nepochopim, ako ti niekto moze povedat, ze to znasa horsie ako ty... 😠 to sa pocuvaju, co hovoria? 😠
esteze mame nasich muzickov, ktori si s nami zazili vsetko... az tak uplne vcitit sa do toho nevedia, ale tiez si prezili kopec strachu o nas a o drobcekov... neviem, co by som bez toho mojho robila...

babule, hlavu hore, raz sa to predsa musi podarit... urobime pre to vsetko... ale hlavne sa my musime dat dokopy, lebo novy drobcek nepride tam, kde bude smutna, vynervovana a vysresovana maminka... 😉

gwenni
22. máj 2011

@janie80 presne tak a potom budeme šťastné tehuľky 🙂

odrik
22. máj 2011

No babulky, tak toto vsetko je fakt silna kava!!! Co sa to deje? A preco sa to deje? Co si musi jedna zena vytrpiet, aby priviedla na svet zdrave dietatko?! Co to ta priroda robi? Ved toto uz je vazne proti vsetkym zakonom prirody!!! A co ma najviac trapi? Kolko zien, ktore isli na interupciu, ste stretli, ked ste vy so slzami v ociach cakali na kyretaz? Ja viem, niekto povie, maju na to svoje dovody! Ale mozno by si mohli precitat zopar tychto pribehov!!! Ja neodsudzujem nikoho, aj tie zeny mozu mat strasnu zivotnu situaciu, ale nie vsetky!!! A je mi nesmierne luto tych zdravych babuliek, anjelikov, ktore by sme my tu, nosili prestastne v naruci!!! A verim, ze aj budeme nosit!!! VERIM za nas vsetky!!!