icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

janie80
22. máj 2011

Kocky, majte sa zatial pekne, ja sa idem venovat muzickovi... 😉 Drzte sa vsetky... 😉

janie80
22. máj 2011

@odrik presne, kolko je zien, ktore ani nevedia, ako k detom prisli... to by mi ani tak nevadilo... len kolko je takych, co si to ani trochu nevazia... ten nadherny zazrak, ze sa im podarilo splodit maleho zdraveho cloviecika... tento svet asi spravodlivy nikdy nebude... 😢

zabka60
22. máj 2011

@gwenni to mi je velmi luto ☹ nerozumiem tomuto svetu a dopredu lutujem dobu,v ktorej budu vyrastat a zit nase deti aj ked my po nich tak strasne tuzime.....svet ide asi naozaj do zahuby a tito zivotne pribehyy,co sme si kazda jedna zazili co sme tu su tomu len dokazom a je to smutne..byt tak arabela a mat jej prstienok 😉

odrik
22. máj 2011

@janie80
Viem, o com hovoris! Nie, nemyslia to zle, len im to nedochadza. Vies ako mna zdvihanzo stolicky, ked nas podpichnu, ze preco sme pohodlni a nemame druhe dieta? Ze asi sa nam uz nechce, ved mame pohodu s takym velkym synom! A co mam zakricat do sveta, ze to nejde, a ked sa aj podarilo, tak sme o neho prisli?! Ale takto to chodi, a ten kto lahko k vsetkemu prisiel, nevie nic! Tak potrebujeme nadhlad, a byt nad vecou! Inak to nejde! Drzim nam vsetkym palce!!! Vela stastia!

gwenni
22. máj 2011

@odrik ale interupcia je ešte stále nič v porovnaní stým, keď ty sa učíš žiť bez svojho milovaného dieťatka ktoré si z láskou porodila, ktoré tak krásne kopkalo a štikútkalo ....plačeš každý deň, lebo jeho srdienko už nebyje a jehonôžky sa už nehýbu :( :( a potom sa dozvieš v televíznych novinách že nejaká matka zakopala svoje živé a zdravé dieťatko v záhrade ????
Ako môže žena-matka zabiť svoje dieťa ???? Spravodlivosť neexistuje :(

janie80
22. máj 2011

@odrik nemyslia to zle, len si neuvedomuje, ze to strasne boli... kolkokrat som uz bola relativne v pohode a potom sa niekto opytal, zedy budem v pozehnanom stave... uz som niekolkokrat mala sto chuti povedat, ze uz som bola, ale sup, nie som... som zvedava, ci by si ten dotycny do mna este vrtol... ja osobne sa zo zasady nepytam tuto otazku nikoho... nikdy neviem, komu tym mozem ublizit... mozno este nechcu, ale mozno sa nedari... a to potom boli... 😢

odrik
22. máj 2011

@gwenni
Nas svet nikdy nebol a nebude spravodlivy!!! Ja som uz niekde pisala, ze som asi v minulom zivote musela velmi neposluchat!!! Inak si toto vsetko neviem vysvetlit! A to, co si prezila ty, to vobec neviem pochopit a stravit!!! Vies co, ja uz tie krimi spravy ani nemozem pozerat, mne to robi zle!!! Ani to nechci pochopit, to nejde! My to nikdy, nikdy nepochopime!!! Drz sa poklad!!! Vela stastia Ti prajem!!!

gwenni
22. máj 2011

@odrik ďakujem

gwenni
22. máj 2011

http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/3124/an...
tu si ak chcete môžete prečítať celý môj boj o bábätko ...možno vám to pomôže nikdy to nevzdávať a aj keďuž máte pocit že nemáte viac síl ísť ďalej tak aj tak idete, lebo to za to stojí 🙂

odrik
22. máj 2011

@janie80
Mas pravdu, a vies co? Do mna ked rypnu, ja im to pekne poviem!!! A nechci vidiet, ako sa potom tvaria!!! Vtedy im to asi dojde, ze sa nemali radsej pytat? A takto ja trosku vychovavam svoje okolie!!! Aby nebolo zbytocne zvedave. Tak krasny vecer a dobru noc!!! Drz sa a mysli len na krasne veci!

gwenni
22. máj 2011

@odrik ja som vždy každému otvorene povedala, že som potratila a nie raz a už sa ma nikdy viac tá istá osoba na to neopýtala

monkri
22. máj 2011

@odrik máš pravdu toto by mali čítať tie ženy ked ja som tam bola boli tam 4 baby išli na potrať a že prečo tu čakám ťažko som sa držala že prečo, jedna z ních už išla 3x na potrať ,ja som sa len pýtala prečo ona ano ja nie ved ona nechce deti a ja preto sa modlím ja moc chcem kde je spravodlivosť
a verím aj ja že budeme všetký tehotné 🙂

odrik
22. máj 2011

@gwenni
Nedakuj prosim, nie je za co! Ja zo srdca dakujem Tebe za Tvoju silu a zivotny optimizmus, s ktorym si nas sem prisla povzbudit!!! Pekny vecer!!!

odrik
22. máj 2011

@monkri
No vies, nas pan doktor hovori, ze niektore zienky maju interupciu ako antikoncepciu! A to je teda strasne!!! Co je toto za svet?! Ale aj ja verim, ze tie zdrave babatka vsetky donosime!!! Budeme super maminy!!!

janie80
23. máj 2011

Dievcata, vcear moj muzik prisiel na dobry sposob, ako sa okolie uz pytat nebude... Treba im len povedat "neboj, budes prvy, kto bude vediet cislo uctu na posielanie financnych darov..." 😀 som sa na tom dobre zabavila a asi to aj pri najblizsej prilezitosti skusim... 😉

gwenni
23. máj 2011

@janie80 tak to si zapamätám to je skvelý nápad 🙂

janie80
23. máj 2011

@gwenni vsak? on je taky vtipalek, az mi to niekedy lezie pekne na nervy... ale toto sa mu ozaj podarilo... potom napis, ako ten dotycny zareagoval... 😉
vy sa pokusate o dalsie babulko? alebo si davate pauzu? 😔

zabka60
23. máj 2011

ahojte babulky..ako sa mate dnes??ja som si robila test bo tyzden meskaju,ale to je u mna bezna vec a neprekvapila ma zas jedna ciarkaa ☹ uz som si zvykla a na cas ideme kaslat na to,sme vycerpany 😒

gwenni
23. máj 2011

@janie80 áno pokúšame sa len, ja mám ten problém že ja asi už ani prirodzene nemôžem otehotnieť, ale aj tak to skúšame, lebo že keď žena porodí tak sa zvykne kadečo v tele pomeniť, ale asi sa u mňa nič nezmenilo, lebo od konca šestonedelia sa pokúšame a nič. Aj sme skúsili minulí mesiac pichnúť pregnyl, ale nepodarilo sa M prišla a ešte aj tento mesiac som si dala pichnúť pregnyl a ak sa to zase nepodarí tak na budúci mesiac máme už dohodnuté v CARku embriotransfer, lebo máme ešte jedného posledného mrazáčika tak možno sa nám to budúci mesiac podarí takto a ak nie tak potom budeme musieť celé IVF absolvovať znovu :(

odrik
23. máj 2011

@zabka60
Ahoj, nic to, neboj, raz budu aj 2 ciarky!!! Verim, ze coskoro!!! Pozdravujem Ta!

zabka60
23. máj 2011

@odrik fuu,chcela by som byt momentalne tak nabita pozitivami,ako ty 😀 cely mesiac na to nemyslim a ked nechodi mrcha,tak robim testy s jednymi ciarkami,asi vypalim tu nasu lekaren 😀 😀

odrik
23. máj 2011

@zabka60
No vidíš, zlé sú testy!!! Nabudúce šup do inej lekárne! A uvidíš, hneď budú 2 // ! Tak žiadne vzdávanie!!! Netreba na to moc mysliet, ále.... Pekný večer!

zabka60
23. máj 2011

@odrik no asi budem musiet zmenit lekaren 😀 keby to tak bola pravda moja...nemyslime,len dufame a troooska uz smutnieme po tej dobe...

odrik
23. máj 2011

@zabka60
Ja viem, ze je to tazsie, ked sa uz dlho snazite. No naordinujeme Femibion 800 kyselina listova a vela dobrej nalady a vela stastia a uz to aj bude!!!

zabka60
23. máj 2011

@odrik kyselinku itovu papame dva mesiace cca a mam aj pakost smradlavy a vela inych cajikov,dakujem za podporu

odrik
23. máj 2011

@zabka60
Nie je za co!!! Ja teraz musim cakat na prvu mrsku! No vobec sa mi nechce, pretoze mi nic nie je, ale co narobim? Tak nakazali pan doktor! Pred tym este vysetrenia, potom kontrola a sup snazilka budem znova! Ci uspesna uvidime, ale ved vieme o co bojujeme! Musime skusat, stoji to za to!

zabka60
23. máj 2011

@odrik a preco musis cakat ma mrchu???asi mame kazdy svoj cas na rodicosvtvo si myslim,ale ked loveku je to luto,sme zeny a sme tak citlive a zranitelne,no holt smola 😵

odrik
23. máj 2011

@gwenni
Velmi na Teba myslim!!! Drzim palceky!!! A so slzami v ociach prosim toho Pana tam hore, aby ste uz boli len a len stastni!!! Vy si to strasne zasluzite!!!

odrik
23. máj 2011

@janie80
Uzasny napad, manzelika moooooc pozdravujem!

monkri
23. máj 2011

no ako odrik píše budú aj dve || len treba veriť ja verím a nevzdávam to ,začíname odznova a bude dobre o mesiac alebo dva sme téme konečne tehotné dobre 😉