Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik dnes som bola na genetike v Martine a pani docentka mi povedala, že ak by aj bola Maxíkova vrodená vada genetická tak ešte stále máme 70% šancu že sa nám narodí zdravé dieťatko a tak isto mi povedala že ešte stále je u mňa šanca aj na prirodzené otehotnenie. Dala mi aj číslo na nejakú jej kamarátku doktorku z popradu či od kiaľ a že ona by mi možno v tomto vedela nejako pomôcť. Tak jej skúsim zavolať že čo mi povie.
@gwenni
No to je dobra sprava! Velmi by som sa tesila, keby Ti ta pani doktorka pomohla! Urcite jej zavolaj, vyskusame vsetko, co sa da!!! Jejda, ani nevies, ako Ti to z celeho srdca prajem!!! Ja idem zajtra na odbery k panovi Dr. On mi da vysetrit, co je v jeho kompetencii, neviem presne co. A potom pojdem na hematologiu na ostatne potrebne vysetrenia. Dam potom vediet, co a ako. Tebe drzim palce ako sa len da a moc na Teba myslim!
@odrik tak tak,mame hore anjelov,kt nas strazia a davaju nam silu a ja ju naozaj niekedy citim a to je super 😵 skoda len,ze nam velmo chybaju tu dole...aj vam velmi vela sily aa pozitiva....ja som nabita silou vdaka tomu iscaru,co tam bude a dufam,ze len nieco dobreeee 😅 tak drzkat palecky
ahojte babulky, tak ako sa mate?
Nove clenky vitam medzi nami a dufam, ze sa tu dlho nezdrzite- samozrejme to myslim v dobrom, ze budete v mamickovskych temach 🙂
Kati, ako sa citis? co nevolnosti?
@mimi1111
No mne sa zajtra rozbiehaju vysetrenia, uvidime kolko to potrva. No a neviem, ci je vhodne hned po prvej mrske, no asi nie! No ale moc casu nemame, kedze uz mame vek! No takze uvidime, co povedia vysetrenia, a potom sa rozhodneme kedy, a ci vobec este. Nevzdavame sa, ale treba okrem srdiecka zapojit aj rozum. Takze tak. Ale dakujem za Tvoje slova, prajem Ti vela stastia a drzim palceky!!!
No ahooojte! Uz som od lekara doma! Z histologie samozrejme nevyslo nic, co by nam MA vysvetlilo. Zjavne nebola dobra geneticka vybava spermie alebo vajicka. Dosledne sme skontrolovali celu nasu rodinnu a moju osobnu anamnezu. No fakt je, ze som v tom mesiaci, ked som otehotnela mala zapal prinosovych dutin a uzivala som antibiotika. A tie mohli negativne ovplyvnit a cely proces oplodnenia. Ak by to tak bolo, aspon by to bolo vysvetlenim. To uz vie len ten Pan tam hore vysoko! A dohodli sme nasledovne: pockame na prvu mrsku. Cez leto budeme snazilkovat. Mame sa snazit byt samozrejme obaja zdravi, neprechladnut, neuzivat ziadne lieky a tak, ved to poznate. Ked sa podari, OK. Ak nie, na jesen vysetrime proces ovulacie, ci je a kedy vlastne. Spravi sa spermiogram. No tak uvidime, snad sa podari a uz bude dobre. Myslim na Vas vsetky kazdy den a moc drzim palceky, aby ste sa uz uz presuvali do temy tehuliek!!!
Ahoj, chci se s vámi taky podělit o příběh. V roce 2007 jsme se v dubnu začali snažit..... nepočítala jsem plodné dny nic. Každá MS mě úplně rozhodila. Byla jsem v šoku proč to hned nejde. Po půl roce jsem si říkala, že na to dlabu.....co to je za život....14dnů výpočtu,......a pak strach z příchodu MS. Každý den zpoždění MS naděje 😒 Tak jsme se snažili....ale dala jsem si termín.... že pokud do 2 let(30let) neotěhotním jdu k doktorovi. V dubnu jsem na výročí 1 roku... že furt nic----- začala hubnout s kolegyní do plavek. V květnu 2008 manžel...že je zrovna dle čínského kalendáře fáze kluků....Že bychom se mohli začít více snažit...tak já že budu vypočítávat ovulaci.....ale že mi je furt divně ..... no a tak se zjistilo, že už jsem 2 měsíce těhotná. Takže nesnažit se a starat se více o sebe sama. 😉
Teď se snažíme o druhé 2 od začátku roku...ale spíš březen. Všechny kámošky okolo těhotné podruhé a já pešek. No nic.....jdu hubnout do plavek....za 2 měsíce dovča......a já řeším těhu...a do plavek se nevejdu. 😎
@janie80
Jasne! Vsetko vyskusane 🙂 ! Ja si myslim, ze u mna je zbytocne "lekarske" zistovanie ovulacie, lebo ja viem, kedy ovulujem. Len lekar mi vravel, ze teraz po potrate a kyretazi sa moze cyklus zmenit, tak aby sme nestracali cas "testovanim" ovulky, je mozne to zistit aj "lekarsky". Ale dufam, ze to nebude potrebne a cyklus sa mi da do poriadku. Trosku mam obavy, lebo niektore zienky po potrate majunriadne rozhadzany cyklus, velmi silnu mrsku, raz kratko, potom nekonecno, tak uvidim. Prave cakam na prvu mrsku po potrate! Cas ukaze. Drzim palceky, aby si pekne merala a krasne a uspesne snazilkovala!!!
ahojte 🙂
ale sa tu rozrastame 😖 . ja nemam dobru spravu. moje KET bolo neuspesne ☹ ☹ ☹ . cele ivf musime absolvovat znovu 😢
@mabumi
Joooj, to ma velmi mrzi ☹ ! Ja viem, co to vsetko obnasa. Prezivala som to s mojou najlepsou priatelkou 4x. No ten posledny bol uspesny! A maju rocneho synceka!!! Boli v BA, Brno, Zahreb a BA. Podarilo sa teda v Bratislave na stvrty pokus. Tak veeelmi verim, ze aj Tebe sa podari a prajem Ti aby to bolo uz na tento dalsi pokus!!! Moc budem na Teba mysliet a drzat palceky!!!
@odrik ja som prvu dostala az, myslim na 56DC... nekonecne cakanie to bolo... a tie dalsie boli cca 32DC, no a jeden cyklus som mala 40 dnovy. To uz som sa zacinala tesit, ze som mozno tehu, ale testy biele... Ale mm moj milovany si vsimol, ze aj pred tehu a potratom som mala jeden cyklus dlhsi ako druhy, takze pravdepodobne jeden vajecnik lenivejsi... 😕 Teraz je prave na rade, tak ovulku cakam tak najskor 25DC... ale mozno ma prekvapi a bude v normalnom case... Ja som este nemerala a bojim sa, ze niekolko cyklov po potrate som mala anovulaky, tak si to chcem overit...

@zabka60
No lebo som pred 10 dnami v 9tt potratila nase 10 rokov vysnivane babulko ☹ No a po kyretazi musim cakat na prvu mrsku, potom kontrola a u mna aj vselijake vysetrenia pre istotu. Takze tak!