icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
25. máj 2011

@janie80
No vidim, ze to aj u mna este bude zaujimave! Myslim, ze je v takomto pripade fajn merat BT, a prip. kupit ovu testiky, lebo kazdy cyklus je iny a kto sa ma v tom vyznat 🙂 ? Pravdepodobne to caka aj mna! Tak prajem vela stastia a drzim palceky!!!

odrik
25. máj 2011

@mabumi
Nemas za co dakovat!!! Mas velku pravdu, stoji to vela sily a cakania! Casto aj smutku a bolesti na srdiecku! Ale ked len my, zienky krasne, vieme, ze to vsetko stoji za ten uspesny a nedherny ZAVER!!! Vela stastia!!!

janie80
25. máj 2011

@odrik zatial ma to meranie celkom bavi a nestresuje ma, coho sa moj mm obaval... ale slubila som, ze ak by som bola vo velmi velkom strese, tak prestanem... ale zatial to beriem ako kazdorannu zabavu... uz sa mm aj ponukol, ze mi bude asistovat... 😀 to by som sa do roboty asi nacas nedostala... 😀

janie80
25. máj 2011

@kocka5 ja tiez teraz riesim dovolenku a vylet do Londyna a snazim sa sustredit na nieco ine... musim sa pochvalit, ze mi to zatial ide... len som zvedava, ako ma to rozhodi, ked zasa pride mrcha... ale nadej, ze nepride mam, lebo som este len 7DC, takze nas cas este len pride... 😀

odrik
25. máj 2011

@janie80
No to asi nie 🙂 !!! Ale mala by si mile vysvetlenie, preco meskas do prace! Kolko zienok sa moze pochvalit tym, ze im mm asistuje pri merani BT, a potom nestihaju pracu!? Vies, ako by Ti zavideli?! Ved ked sa rano ukaze ovu, treba zasnazilkovat, nie 🙂 ? Aby sa nepremeskal spravny cas!!! Tak drzim palceky, pokojne merajte obaja, v praci to preziju!!!

janie80
25. máj 2011

@odrik no, to by sice zavideli, ale neviem, ci by mi to preslo... 😉 ale ak by sa prave vtedy podarilo, tak by mi to bolo jedno... 😀

odrik
25. máj 2011

@janie80
No vidis, to je spravny pristup! Neviem teda, ci by Ti to preslo, ale za pokus by to stalo, zvlast, keby sa "zadarilo"! A potom..... Pa

kocka5
25. máj 2011

Ženy, já se bavím........ jsem 35DC.....a ten můj hajzlík si to opět protahuje. Na testu v úterý nebylo nic. Vždy MS celých 14 let přišla 30 max.31den přesně. A tento rok v březnu se jeden vajčník rozhodl, že 43 DC je ok. Myslela jsem si, že to byla jen nějaká chyba. Ale očividně se to ob měsíc hodlá zopáknout.
@janie80 fakt je to o psychice.....zrovna v tom březnu jsme na to skočili. To je divná náhoda. 😒 Ale já na něj vyzraju 😎

odrik
25. máj 2011

@kocka5
No vidis! Moze sa clovek na nieco spoliehat?! Tak len pekne skumaj ako to je! Ty na to prides! Krasny vecer a vela stastia!!!

spagetka_
26. máj 2011

ako to je vlastne s tou ovulaciou? preco treba merat bazalnu teplotu, ved spermie preziju aj tri dni, ci nie?
my sme sa vzdy snazili pocas "mokrych dni", ale niekde som citala, ze predpoklad uspesneho otehotnenia je 2 dni pred ovulaciou a 1 den po nej... ale vsak ked sa sexuje kazdy 2-3 den, tak sa to neda presvihnut, ci...?

odrik
26. máj 2011

@spagetka_
Ahoj! Vies, len asi niektore kocky maju cyklus vselijaky a potom nevedia, kedy presne ovuluju. U nich to potom nie je plus, minus 14.DC. Tak a meranim BT zistia ovu. Ale mas pravdu, ak mas cyklus pravidelny a sexikujete okolo plodnych dni, nemal by byt problem! Dokonca, vraj 4 dni pred planovanou ovu treba sa tulkat, ak chce par dievcatko! Pekny den!

monkri
26. máj 2011

@odrik to je teoria ale prax je iná snažím sa každý den už aby som nič neprešvihla a nič ☹ zacala som s meraním ale som aj skončila na kolko sa my nedá raz som hore už o 6 inokedy až o 10 tak sa merať nedá ☹

janie80
26. máj 2011

Dievcata, ja som to uz skusala, ze sexik kazdy druhy den... ale to troch mesiacoch mam toho dost... strasne som z toho unavena, vystresovana, strasne apaticka a v depresii... cykly mam raz 30 dnovy, raz 40 dnovy, takze aj ovu je raz cca 18DC a inokedy mozno az 30DC... na toto ja fakt uz nervy nemam... preto som sa rozhodla merat a zistit, ci vobec fungujem a ci nemav vela anovulakov... 😕

odrik
26. máj 2011

@monkri
No tak to mas pravdu, ked sa neda, tak sa neda a treba len skusat! Mne sa tiez zda, ze ked som bola teraz tehotna, vobec to nebolo cez planovane plodne dni, vtedy manzelik nebol doma! A tak som si povedala, ze aj mozno preto to nedopadlo dobre, mozno uz bolo moje vajicko tesne na "konci svojich sil a slabe na kvalitne oplodnenie", lebo sme sa tulkali az na konci ovu, mozno az po! Tak asi skusajme a skusajme a skusajme....

kyra30
26. máj 2011

Ahojte ženy, vitám v klube...momnetálne čakám na mrchy a nádejkam sa. My sa s manželom snažíme 2 roky, snažím sa byť v pohode, ale cesta furt zarúbaná. Posledný čas už až tak v pohode nie som, ale asi to poznáte. Kolotoč testy, nádejky, sklamania mám za sebou, lekárske vyšetrenia, gyncentrá... vydržím ešte pár cyklov a začnem manželá nahovárať na umelé oplodnenie. Nemyslela som, že to zájde až tu.

kyra30
26. máj 2011

@janie80 ako čítam tvoje príspevky...no ja som na tom podobne..akurát som po ovulácii....obdobie nádeje...príde mrcha, nepríde...je to tu, nie je to tu - furt dookola, už 2 roky... Teraz som sa snažila pol roka byť v pohode, neriešiť to...ani som nesledovala ovuláciu, nerobila testy za testom...ale zasa zlom a prestalo ma to baviť...asi potrebujem zmenu....dala som v práci výpoveď...uvidím...čo príde

janie80
26. máj 2011

@kyra30 ja som bola uplne v pohode, ked sme sa zacali snazit... aj sa hned na prvy sup podarilo, ale v 7-8tt odislo... 😢 spamatavam sa z toho doteraz a nadejam sa, ze dalsi cyklus bude ten vitazny... a zatial nebol... nic ma nebavi, netesi, nemam motivaciu posunut sa niekam ani v sukromi ani v praci... tak som si povedala, ze sa musim dat psychicky dokopy, neriesit, ci sa podari, ale zatial malinke krociky... preskumat cyklus meranim BT, zistit, ci fungujem, ci ovulujem, skocim na preventivu, snazim sa mysliet pozitivne... dufam, ze to tentoraz vyjde... doteraz som si tiez stale po mrche jeden den poplakala a potom si povedala, ze ideme dalej, mame dalsiu sancu, ze to vyjde... teraz hlavne dufam, ze ovu bude a potom uvidim, co dalej...
a mas uz novu pracu? lebo pre mna by urcite nebolo dobre sediet doma... ja zvyknem byt doma celu sobotu sama a uz sa mi stavalo, ze som cely den vedela presediet pred telkou a len cumiet do blba a prepinat kanaly... a kopec upratovania a roboty okolo mna stalo len tak... normalne som si uvedomila, ze ma chyta totalna apatia a depresia... a to nesmiem dovolit! tak zacinam odznova a dufam, ze optimistickejsie... 😉

kyra30
26. máj 2011

@janie80 ma mrzí čo si prežila, ale treba ísť ďalej..znie to ako klišé, ale je to tak...budem ti držať palce.... prácu ešte nemám, ešte budem robiť do septembra...samo budem hľadať novú...len vieš ja potrebujem zmenu...v práci sa už 2 roky chystám na materskú...a nič...v okolí všetky kolegyne idú na materskú...a ja starý mohikán...v práci žiadna motivácia...nezáujem...najhoršie, že tam už ani so mnou nik neráta...lebo idem na tú materskú a nikde nič. sledujem si ovuláciu...na manžela sa to nesnažím prenášať..ale sa to vždy nedá...najmä ked prídu mrchy .....vieš čo je najhoršie, že ma nenapadá nič pozitívne....už ma nebaví ani dúfať...

odrik
26. máj 2011

@kyra30
Vitaj slniecko!!! Co narobime?! Musime len dufat, ze sa to tu konecne roztehulkuje a hlavne USPESNE! Lebo uz sme aj tehulkovali a sme tu znova spat! Katastrofa s nami! Ja mam tiez obdobia plne optimizmu, a potom tie opacne! Okolo mna, teraz skoro v lete, same tehulky, usmiate a stastne! Jejda, zo srdca im to prajem, ale aj NAM TU!!! Tak sup, sup nech je tu veselsie!!!

kyra30
26. máj 2011

@odrik Dakujem za povzbudivé slová...je to ľudská ješitnosť..alebo čo...ale aspoň človek tu nie je sám...a vie že viac ľudí trápi túžba po dieťatku..sú aj horšie veci na svete....som si nemyslela že so mno bude niekedy valcovať túžba po dieťati..ale aj ja som len človek.........čo raz bude mať baby 😵

odrik
26. máj 2011

@kyra30
No mozno Ta upokoji, ze na prve sme si pockali 5 rokov, zaciatok bol vellmi zly, bola som dlho v nemocnici a skoro sme o babulko prisli. Ale vsetko nakoniec dopadlo dobre, a ako sa vyjadrili lekari, bol to zazrak!!! Teraz, nase dieta uz ma 11 rokov, sa nam po dlllllllhom case podarilo tehulkovat, no neuspesne! Co sa da robit?! Druhy zazrak sa nekonal. A viem, ze uz druhy zazrak ani nemozem ziadat, tak ho zelam Vam vsetkym!!! Som strasne vdacna aj za ten jeden!!! A ked sa nam este podari, bez zazrakov, budem stastna! Tak Ti prajem vela stastia a drzim palceky!!!

kyra30
26. máj 2011

@odrik hm...smutne sa ti stalo..aj ti držím palce, možno sa ešte všetky zázraky neminuli 😀

odrik
26. máj 2011

@kyra30
Dakujem! Jasne, ze sa neminuli🙂! Len ja uz som si svoj "vybrala" ! Teraz ste na rade Vy ostatne!!! Tak vela stastia, nech sa to tu uz poriadne rozbehne!!!

naty1987
26. máj 2011

ahojky holky 🙂
dlho som tu nebola tak som sa na vas prisla pozret ze ako sa mate? 🙂

odrik
26. máj 2011

@naty1987
Dakujeme za opytanie! Ty sa pochval! Ako sa Ti dari? Mrska potvora nakoniec dorazila alebo...? Ja cakam po kyretazi na prvu mrsku nezbednicku. Inak zdravotne vsetko OK, srdiecko sa tiez pomaly hoji, i ked nezabuda!!!

naty1987
26. máj 2011

@odrik tak snad si ms neda na cas a pride,je fajn ze sa s toho dostavas pomalicky aj ked nezabudnes
mne ms prisla v plnej parade 😀 ale nevadiii nasla som si novu pracu a zajtra sa idem dohodnut so sefom o nastupe
a je mi uz jedno kedy mimco pride 😉 🙂

odrik
26. máj 2011

@naty1987
Tak to je fajn, ze mas novu pracu! Dufam, ze budes spokojna! A je viac ako pravdepodobne, ze takato zmena bude velmi dobra vec, pretoze sa sustredis na nieco nove a uvidis, onedlho nam napises, ze patris do temy tehuliek!!! A ja sa budem s Tebou velmi tesit! Tak vela stastia v novej praci i pri snazilkovani!!! 🙂

naty1987
26. máj 2011

@odrik moc moc dakujem 🙂 tuto pracu som strasne chcela a robit v detskom obchode kde je vsetko take krasne a mini je skvele a este kolegina je kamoska takze neni o com strasne tesim kedy nastupim 🙂
a mimco uz neriesim nejak som od toho odputala a nech si pride ked sa mu zachce 🙂

janie80
26. máj 2011

@kyra30 aj ja som to brala ako klise, ale je to pravda... tak som sa po polroku rozhodla, ze si ideme s muzickom jeden druheho uzivat... 😉 s tou pracou mi vravis zo srdca... u nas dokonca kolegu zaucaju aj na moju robotu, aby ked sa mi podari otehu, nech neostanu zo dna na den bez toho, aby to niekto mohol...
mozno to lepsie znasaju dievcata, ktore uz jeden pokladik doma maju... nechcem zlahcovat ich tuzbu po dietatku, to v ziadnom pripade, ale asi to ide lahsie, ked maju pre koho zit... a mozno si to predstavujem uplne blbo a prave by radi zabezpecili tomu jednemu surodenca, nech nie je sam...

odrik
26. máj 2011

@naty1987
Nemas za co dakovat! Drz sa, tesim sa, ze sa praci tesis! Tak nech sa Ti dari! Pekny vecer!