icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

janulla82
26. máj 2011

Ahojte,baby .Doki mi povedal pri prehliadke, medzi rečou, ze mam plochu maternicu. Vraj budem mat problem s otehotnenim, mate s t niektora skusenosti? Myslite ze to je ozaj problem? Snazime sa s priatelom 4 mes, a zatial nič.

odrik
26. máj 2011

@janulla82
Ahoj, nemam s tym skusenost, ale je dolezite, co tou plochou maternicou lekar myslel. Vies, mohol tym mysliet "plochu", teda nizku sliznicu v maternici a mozno to moze ovplyvnit proces nidacie oplodneneho vajicka do sliznice maternice. Neviem, to je len dohad, lebo neviem, co je to plocha maternica! Mozno si skus nieco o tom "vyguglit". Tak pekny vecer!

kyra30
27. máj 2011

@janie80 neviem to porovnávať...pre niekoho je smiešne aj to čo mi prežívame .....ale myslím, ked už máš svoje dieťa jedno..tak je to ľahšie...lebo my bojujeme s obavami, či vôbec budeme mať dieťa...niekto kto tu po nás ostane...ale túžba ako túžba.....najhošie sú tie veci, ktoré človek nemôže ovplyvniť

mimi1111
27. máj 2011

@odrik dakujem prepac v poslednom case sem nemam cas nakuknut drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo no mi sme sa zacali snazit po prvej mrche vies kazdy lekar tipovie nieco ine

odrik
27. máj 2011

@mimi1111
Nie je za co! Ja som tiez dnes mala plny den, tak som sa sem dostala az teraz. A mas pravdu, nas pan doktor odporuca tiez hned po prvej mrske, tvrdi, ze nie je dovod cakat. Tak dakujem a vsetko dobre!

mimi1111
27. máj 2011

@odrik moja tak hned po prvej mrske sup hned na to necakajte ani my sme necakali a uz je po tom 4 mesiac a este stale nic mala by uz chcela surodenca no uz je velka

odrik
27. máj 2011

@mimi1111
No tak budeme na seba mysliet, nech tie nase deturence maju cim skor surodencov!!! Drzim palceky!!!

mimi1111
27. máj 2011

@odrik dufam ze sa nam to podari ved uz toho trapenia bolo dost vies ako ma boi ked vidim tehulky alebo s kocarikmi juuuj plakala by som

odrik
27. máj 2011

@mimi1111
No veru moja, teraz, ked je teplo, vidno vsetky tie krasne a stastne tehulky! Strasne im to prajem a zaroven ma to velmi boli! Tak by som to priala kazdej jednej zienke. Neviem, preco nie sme zatial vyvolene. Snad sa to coskoro zmeni! Velmi nam to tu vsetkym prajem, pretoze my sme si zazili tu strasnu bolest, ked lekar povie tu bolavu spravu a zasluzime si tu bolest aspon zmiernit zdravym babulkom. Drzim palceky!!! Vela stastia!

mimi1111
27. máj 2011

@odrik dakujem dufam e mas pravdu nechcem to vzdat ale uz stracam nadej ze budem tehulka neviem preco to uz asi zo zufalstva tak nechc sa na mto vsetkym podari 😵

odrik
27. máj 2011

@mimi1111
Prosim, nestracaj nadej! Musi sa to podarit!!! Mne je teraz asi 2-3 dni tiez smutno, uz bolo lepsie a teraz mam zasa "smutno" ! Ale prejde, ja viem a zasa bude lepsie! Tak sa len musime drzkat a snazit sa mat viac vesela ako smutna!!!

monkri
28. máj 2011

ahojte no hlavu hore a nestrácajte nádej treba veriť raz to príde ked to už nebudeme čakať ale ja asi moc čakám lebo stále nič ☹

zabka60
28. máj 2011

babulienky,ja uz tiez nejak nenachadzam eergiu na dufanie,ze raz sa nam to podari,sme objednany do iscaru mt,tak uvidime,co tam a ak nic,tak sa na to na chvilu vykasleme,bo psychika je len jedna a anikomu to nepomoze,ked nam nebude dobre 🙄 moc nam prajem,aby sme aj my mohli drzat raz v naruci nase vysnivane babatka 😉

kyra30
29. máj 2011

@monkri ja si už aj vytváram také životné situácie, aby boli také, že by to človek nečakal...napríklad teraz idem meniť job, akože nová práca....akože segra...čo meníš, však chceš ísť na materskú.....ešte otehotnieš a čo potom...a ja vravím..veď práve 😅

kyra30
29. máj 2011

@zabka60 mne tiež dochádzajú sily....presne ako vravíš, zišlo by sa vypnúť...zrevaná po každej mrche...už ma to nebaví 😠

kyra30
29. máj 2011

@zabka60
@monkri
@odrik
@mimi1111
@janie80 ahojte, chcem sa spýtať...vy si tiež pozeráte všetky babystránky- detské oblečenia, kočíky, detské fotky, veci ktoré budete možno potrebovať až prídu dve čiarky...už som mala aj pár vecí v nákupnom košíku...alebo som už tak zle na tom a mám zájsť za psychiatrom ?

odrik
29. máj 2011

@kyra30
Vobec nepotrebujes psychiatra!!! Je to uplne prirodzene! Uz mam vybraty kocik, asi vyjde aj z mody! Nemame to lahke! Ani jedna! Len sa prosim netrap a ine nam nezostava len verit, ze tie kociky onedlho pojdeme kupovat!!! Pekny den!

monkri
29. máj 2011

@kyra30 nie si súca pre psychiatra lebo potom som aj ja idem vonku okolo obchodu s deckyma vecami stale som môjmu vravela toto kúpíme pre našu ceru a keby syn tak toto ,radšej chodí somnou okolo aby som nešla pred ten obchod lebo vždy sa zastavím čo by som chcela

janie80
29. máj 2011

@kyra30 ja si myslim, ze je to uplne normalne, ziadny psychiater s tebou robotu mat nebude... proste si to musime odzit, vnutorne sa s tym naozaj zmierit (a nie len tak posobit pred ostatnymi)... ja som cca dva mesiace po potrate isla do detskeho obchodu so svokrou, lebo chcela kupit nejake vecicky 2 rocnemu synovcovi... a to som vtedy nemala robit, lebo som sa spamatavala este niekolko dni... a stale sa snazim vyhybat sa im, aj ked som uz 5 mesiacov po...

zabka60
29. máj 2011

@kyra30 ja cakam a nechodi,stale nechodi,je mi biedne 😢 aj som mala vyvolavacku a nic,kruci keby aspon dosla nech sa moze snazilkovat dalej,to je hrozne,ale aj kopec stresu,tak sa necudujem cele telo rozhadzane 😠

zabka60
29. máj 2011

@kyra30 😀 jasne,ze nie,si uple v poriadku,ja kazdy den kukam aj vecicky,,aj kociky aj vsetko a hlavne neprehliadnem nove tehulky aa strasne rada kukam na ich testiky a dlialnicky a predstavujem si,ze taky raz budem mat aj ja 😉 sme na tom rovnako neboj sme v poradku 😅

odrik
29. máj 2011

@zabka60
@janie80
@monkri
No babulky, tusim sme na tom vsetky uplne rovnako!!! Zeby predsa len trosku uz psychiatricka diagnoza 🙂 ?! Zabka moja, neboj pride. Ja viem, ze je to na porazenie! Nie dost, co sa nam stalo, este aj ta mrska potvorka nechce prist!!! No ja cakam zatial iba 16 dni, ale Tebe teda vazne nezavidim!!! Drz sa pokladik!

zabka60
29. máj 2011

@odrik dakujem pekne moja,no ja cakam od 15 maja,hm co uz ved uz sa stalo,ze neprisla aj pol roka....moc sa tesim do toho martina,chceme sa aspon o jeden jediny krocik pohnut konecne vpred a velka vdaka ti za pekne slova co podporia

janie80
29. máj 2011

@odrik ja cakam na ovulu... tak dufam, ze pride a potom si mrska da pauzu na 9 mesiacov... a velmi to prajem aj vsetkym kockam tu...
dnes sne boli s mm nakupovat a v obchodaku sme videli spoluobcanku tmavsej pleti, mohla mat cca 25 rokov (maximalne), styri deti okolo nej a dalsie v brusku... vtedy si poviem, ci je tento svet spravodlivy... nie je, ked si len uvedomi, ake pribehy citam na konikovi... kazda mame nieco za sebou, co by nikto nechcel zazit... 😕

odrik
29. máj 2011

@zabka60
🙂 !!! Pride, potom ovulka pride, a potom mrska nepride!!!

zabka60
29. máj 2011

@odrik jeeej,to by bolo uzasneee boaj by si mala pravdu 😉nech uz mame vsetky dilanice ako dooooo neviem kam

odrik
29. máj 2011

@janie80
Mooooc drzim palceky!!! Mne tiez srdce puka, ked vidim to, co Ty dnes a neviem to pochopit! Na jednej strane kopec zdravych deti, casto chudatiek, na strane druhej manzelia, ktori robia vsetko co len tento svet dovoli, aby mali aspon jedno!!! Ved je to cele chore!!! To kto takto riadi?! Svet je cudny a nespravodlivy! Ale stale verim, ze sa nam to vsetkym podari 🙂 !!! Tak vela stastia!

janie80
29. máj 2011

@odrik musi sa podarit... ved ked sa podarilo raz, musi aj druhy krat... len sa treba optimisticky naladit, nenechat si pokazit naladu blbymi recamtych, co by len vrtali... a ono to pojde... musi... 😉

odrik
29. máj 2011

@zabka60
Jasne, dialnice tiez budu! Aj krasne babatka budu! A potom uz konecne pojdeme bez vycitiek nakukat na tie babatkovske vecicky!!! 🙂

zabka60
29. máj 2011

@odrik asi tak my aj ked sme v obchodiku tak kumae aj malickee veci a vzdy nam tak smutno pride,ze nemame komu kupovat nooo a teraz ked je tak kraaasne a ked vidim,ako babule tlacia kociky pred sebou juuj,clivo mi je 😀