icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
31. máj 2011

@zabka60
@monkri
@kyra30
Ahojte!!! Prave som prisla z prace! A velmi som sa snazila, a snazim, mysliet na ine veci! No neda sa to celkom, predsa len tehulky okolo, no a potom matka, ktora vyplieskala svoje dieta len preto, ze sa chuda potklo, lebo ho tahala za kocikom, v ktorom mala babatko. A to plakalo v kociku, asi od hladu. Neviem. Ale snazim sa nemysliet!!! A ludi uz si nevsimam, pretoze to nema zmysel. Ohotnotili nas ako pohodlnych, kedze mame len jedno dieta! No co na toto mozete povedat? Tak sme asi pohodlni mat druhe, no! Ale to, ze na prve sme cakali 5 rokov a skoro nebolo, na druhe ani nehovorim a to som potratila....? Naco im to budeme vysvetlovat? Sme pohodlni! A tak si precistime hlavky babulky moje, oddychneme cez leto a uvidime!!!

odrik
31. máj 2011

@lolitka25
Ahoooj, snazim sa. Tvoj napad sa mi paci, len neviem, neviem ci to celkom pojde!!! Vies este aj ide leto! Bruska, kociky, no nevsimni si to!!! Ale zasa na druhej strany ide oddych a dovolenky! Drzim palceky!!!

nalada
31. máj 2011

@odrik nas označujú za "karieristov", alebo - tí čo vidia pod pokrievku- nás označujú za "neplodných". Snáď leto prinesie nové myšlienky a lepšiu náladu...a priveje bocianov do našich končín...

zabka60
31. máj 2011

@odrik to kto ma taky nazor,ze ste pohodlny???ci??pochopila som to spravne??to je strasne,take reci si netreba vsimat,mam najradsej,ked clovek nevie,co dooma zazivas a robi zavery,ako keby vedel,co zazivas 😖 hruuuza

odrik
31. máj 2011

@nalada
@zabka60
Za pohodlnych nas oznacila dokonca aj jedna dama z rodiny no a kopec znamych. Moja mama mala stretavku z prace, uz je na dochodku, a tam jej jedna kolegyna vycitala, preco ma taku pohodlnu dceru, ze ma len jedno dieta. Moja maminka jej to vsak nedarovala, a ked jej vsetko pekne vysvetlila, mila pani zabudla zatvorit usta!!! Uz sa asi nespyta, preco som pohodlna a mozno jej to pomoze stat sa citlivejsou a empatickejsou! Neriesme to dievcata, ani to, ze nas oznacia za neplodne, prip. karieristky!!! Co narobime? Drzime sa!!!

zabka60
31. máj 2011

@odrik fuu,to pocujem dnes prvy krat,taketo nieco,naozaj...nemaam slov,co je na tom pohodlne,ze ma clovek jedno dieta??pre boha mala by sa hambit kazda jedna,ktora to vypusti z ust 😠 no nic,neriesime,nestoja nam za to vsak babeny... 😉 a co robkate??ako simonko??

monkri
31. máj 2011

@kyra30 no neviem asi sa ti to nepodarí sem nenakuknúť ja som to skúšala vydržala som jeden den a aj to tak že večer som tu už bola nedá sa to ☹ ale ktovie držím ti palce tak o mesiac dúfam napíšeš podarilo sa som tehu amy len tíško budeme závidieť ale želám ti to zo srdca vlastne každej s nás aby sme čoskoro už tehu boli 😉

mimi1111
31. máj 2011

@odrik presne ja uz na to kaslem teraz sa snazim sustredit na ine veci stale som v praci a ide leto tak si chcem uzit teplucko s rodinou mozno to pride samo

mimi1111
31. máj 2011

@zabka60 dufam ze mas pravdu no uvidime ci budeme mat to stastie ja uz ani nedokazem mysliet pozitivne 😢 😢

mimi1111
31. máj 2011

@kyra30 moja netrap sa tak nerobi ti to dobre sme tak viacere ale musime verit ze sa nam to podari ja viem aj mne sa cez to tazko prenasa ale stym nic neurobime hlavne nesmieme byt v stresoch to mi aj lekari povedali neboj vsetky to zvladneme

lucka_220809
31. máj 2011

ahojte dievcata ... zda sa, ze aj okolo mna tehotneju vsetci a nam sa nie a nie podarit... je to sem tam take ubijajuce ☹ chvilkami mam uz pocit,ze sa nam to asi ani nemoze podarit... a bolestiva podpasovka, ked zistim od blizkych kamosiek, co sa ani len nezacnu poriadne este snazit, ze na prvy sup, a ani to nevedia ocenit... to je moja dnesna situacia... clovek by ani nepovedal, ze to takto zle moze prezivat :-/ Ahh baby.. a manzel dnes este aj dlho v praci, fnuk ☹

zabka60
31. máj 2011

@mimi1111 mimi nebojkaj,raz sa nam zadarit musi,uvidis,aj ja som dnes bola strasne nahnevana,mrcha hnusna dosla a tak som mala taky zly den a zajtra idem po 2 mesiacoch do prace,takze psychika ma co robit 😒 neboooj,bude dobre,sme na to stovky snaziliek 😉

odrik
31. máj 2011

@zabka60
Dakujem, prave sme prisli z tanenej skoly z treningov (brekdance a hip-hop), Šimko hodi sprchu, veceru a chvala bohu, ze zajtra je MDD, tak sa nemusi ucit. Teraz uz v skole finisuju! Ale on je laska moja sikovna, chodi do skoly pre nadane deti a hlavku ma vybornu, len robia mooooooc projektov! Aj teraz cosi chysta z biologie. Tak sa teraz sustredim na neho a bude! A budu prazdniny, bude treba program a dovolenku a skusim vypustit snazilkovanie a nechame to na nahodu!!!

odrik
31. máj 2011

@mimi1111
Mas pravdu, ja uz som niekedy taka, z toho rozmyslania nad nespravodlivostou sveta, unavena, ze az no!!! a aj tak s tym nic nenarobime! A nadej je stale, a ked sa ma podarit, tak sa snad podari!!!

zabka60
31. máj 2011

@odrik jeeezis ako vam zavidim moja,ze sa mas o koho starat a je sikovnucky to som rada a presne tak,vypusti snazilkovanie a oddychujte na dovolenke a uzi si synacika 😉

odrik
31. máj 2011

@zabka60
Si zlata, dakujem!!! A tak aj urobim! A ked sa ma podarit, tak sa podari! A pevne verim, ze aj Ty sa onedlo budes starat o chrustika maleho!!! A budem sa s Tebou velmi tesit!!!

mimi1111
31. máj 2011

@zabka60 dufam ze mas pravdu v praci prides aspon na ine myslienky aj ja ked som bola doma na pnke tak som myslela ze sa zblaznim stale som sa pozorovala a myslela kedy budem tehu uz robim a uz tak na to nemyslim zacala som si robit vodicak aby som mala inde mysel no brucho uz boli mrcha zasa pridee 😢

mimi1111
31. máj 2011

@odrik som rada ze vas mam spolu to hadam vsetky zvladneme tie zle obdobia aspon dufam ☹ ja uz cakam mrchu dnes ma tak strasne boli brucho

zabka60
31. máj 2011

@odrik jasne srdecko,budemee sa tesit spolu a podielat sa o fotecky a radosti s babatiek....moc si uzite tu dovolenku a myslite aj na nas,aj my budeme na vas a uzi si simonka,to je fajn,ze je taky sikovny,mas kpec radosti z neho,ako pises aa to je fajn 😉

odrik
31. máj 2011

@lucka_220809
Pokladik, my vsetky sme tu nejako "potrestane" a casto tiez aj zufale!!! Chvilu sme hore a myslime pozitivne a do buducnosti, chvilu sme zasa dolu a pride pesimizmus ako hrom. Ale ved to je prirodzene, kedze to nemame vobec lahke!!! Netreba sa tomu cudovat! Nooooo ale tento mesiac navrhla Lolitka, aby sme si precistili hlavky a trosku ignorovali ovu testy, meranie BT, cielene snazilkovanie, stresove ocakavanie/neocakavanie mrsky... Asi tomvsetky privitame, lebo to potrebujeme!!!

zabka60
31. máj 2011

@mimi1111 no vsak to ma drzi na uzde,ze budem makat a nemysliet na brusko hadam to pomoze a tesim sa hlavne do iscaru,len aby nam pomohli 😉 nebojkaj,mozno nepride,ver az do konca,aj ja som verila a svina hnusna dnes ma navstivila,musim jej zrusit trvale bydlisko 😀

odrik
31. máj 2011

@mimi1111 aj ja som rada, ja som bola taka strasne nestastna, ked som po tolkom snazilkovani v 11 tt potratila, ze som myslela, ze sa zblaznim. A velmi ste mi tu vsetky pomohli spamatat sa, ukazali ste mi, ze nie som s takymto bolavym srdieckom sama! Neskutocnu podporu som tu dostala a som za nu vdacna!!! Neboj, vsetko zvladneme!!! A mrsku budeme spolu odhanat!!! Az raz nepride a nepride!!!

zabka60
31. máj 2011

@odrik presne tak,spojme nase srdcia a mysle a odlozme vsetko o drobeckoch bokom,mame milujucich partnerov,ktory sa snazia s nami a podporuju nas,urobime si mesiac lasky s partnermi a manzelmi,ako vdaku,ze to s nasimi meraniami a ovulakmi a mikroskopmi vydrzia 😉 milujme ich a tie,co mate uz deticky,zamerajte sa na ne a uvidite,kolko nas zrazu bude mat brusko,ze sa tu ani nezmestime 😀

odrik
31. máj 2011

@zabka60
Dakujem moooooc!!! Jooooj, ale to babatecko by mooooc potesilo. No co uz, aj to snad bude! A budeme si drzat palceky, moc na seba mysliet!!! A na Vianoce budeme bruskate, krasne a stastne!

mimi1111
31. máj 2011

@zabka60 preco do icaru co mate problem vies neviem o tebe nic kolko sa snazite???

mimi1111
31. máj 2011

@odrik mrzi ma cim vsetkym sme museli prejst keby to aspon stalo zato ze vsetky sa staneme coskoro maminami

odrik
31. máj 2011

@mimi1111
Maminami budeme a hotovo!!!

mimi1111
31. máj 2011

@odrik kiez by to bolo cim skor

zabka60
31. máj 2011

@odrik tak tak moja a vianoce budu,ako este nikdy,take krasne a ked nie,aj tak nas to nesmie zlomit,je to skuska,ktorou musime prejst,aby sme dosli do ciela a zvitazili 😉 asi zacnem sypat na balkon dobrotku pre bocianikov 😀

zabka60
31. máj 2011

@mimi1111 snazilkujeme vyse roka a predtym okolo 2 rockov,bola som na laparke a vsetko je fajn,ziadny problem,ale mam stitku-hypo a aby mi nebolo luto,mam zly cyklus mrchy,od 35 vyssie,takze nieje mozne sa trafit do plodakov a do ovu,takze potrebujeme konecne odbornu pomoc a dufame,ze potom konecne bude rast brusko stastim 😉