icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mimi1111
31. máj 2011

@zabka60 takze ides na vysetrenia a dopomozu ti k tomu?drzim palceky moja

krista5
31. máj 2011

@katkapapacova katuska ahoj ako sa mate???co noveho???

zabka60
31. máj 2011

no maminky a nastavajuce maminky(my) 😉 bude mi smutno,od zajtra sa vam tu nebudem moct tak venovat,uz budem v praci,takze len vecer,ak budem vladat ist na net,tak urcite pridem,budem sa na vas tesit,ale drzkajte sa a pekny vecer a bru nocku 😵

zabka60
31. máj 2011

@mimi1111 ano,ideme aj s drahym spolu,jemu urobia spermiogram a mne vysetrenia,sona,krvicky a uvidime,aku liecbu navrhnu,aby sme zistili,kedy je ovulacia,aby sme mohlo snazilkovat dalej,nech to uz mame za sebou,bo budem stastna,ak sa posunieme co i len krocik dalej a dakujem ti mimi 😵

odrik
31. máj 2011

@zabka60
Jej, to je mile!!! Tak tie dobrotky zacneme urcite sypat cim skor, nech to do Vianoc stihneme!!! Tak sup sup🙂

odrik
31. máj 2011
zabka60
31. máj 2011

@odrik skocim sa zajtra po praci spytat do obchodiku,co maju najradsej a kupim jedno velikaaaaanske vrece a dojdem posypat vam vsetkym 😵 nebojteeeeee,coskoro priletia,no davaju si nacas,prriroda je nevyspitatelna 😵

odrik
31. máj 2011

@zabka60
No Ty si uzasna!!!! Budem sa tesit! Tak potom urcite napis a poslem Ti moju adresu a pri tej milej prilezitosti si dame dobru kavicku, k tomu budem podavat kyselinku listovu vo forme Femibionu 800 a popozerame na nete kociariky! No a budeme cakat na bocianov!!!

lucka_220809
31. máj 2011

@odrik tak toto presne mam aj ja tento mesiac... vysadene vsetko 🙂 ... lebo mi z toho uz sibalo...
A okrem vsetkeho som uz druhy tyzden chora ako hrom... tak celkovo ani neratam,ze nieco bude mat akukolvek pravidelnost ...
Drzim palce, a dakujem, ze si napisala... som to tu len potrebovala vyliat trosku.. sem tam to proste na cloveka dolahne, dnes mam celkovo zly den ....

zabka60
31. máj 2011

@odrik ty si strasne zlata,skoda,ze niesi zo ziliny,abo ja z trnavy,by sme naozaj zasli naa tu kavicku a do lekarne na kyselinky 😵 a na vydatny zeleninovy obedik ku kominku,kde sidlia ujoia a tetusky bocianikovci a by sme ich za tie dlhocizne nooziska stiahli do vreca a ukradli domkov na balkonik 😀 to by dostali sok,ze by nam oplodnili aj cele sidlisko 😀

odrik
31. máj 2011

@lucka_220809
Tesim sa, vobec nedakuj!!! A hocikedy sa ohlas! Ja mam tiez teraz obdobie pesimistickejsie, ale pride zasa lepsie!!! Tak sa drzkaj! A ozvi sa!

odrik
31. máj 2011

@zabka60
Noooo, ale ja Zilinu moooc lubim. Moj manzelicek tam bol na vojne v dostojnickej skole a cez zimu do Ziliny chodime, pretoze chodime tam hore vysoko k vam lyzovat a navstevujeme Mirage a radi tam sedkame v kaviarnicke lietadielkovej!!! Tak je mozne, ze cez zimu bruskate sa tam stretneme! A budeme mat poznavacie znamenie brusko a bociana plysoveho v ruke!!!

lucka_220809
31. máj 2011

@odrik ozvem sa rada 🙂 Snad v lepsej nalade... lebo dnes je to hruza, radsej nejdem ani kazit nikomu vecer :D Len na draheho cakam, kym pride z prace.... on je moj liek na vsetko ... pekny vecer vsetkym..

odrik
31. máj 2011

@lucka_220809
Aj Tebe krasny vecer! Bude dobre a ja hovorim:"Na Vianoce sme bruskate a stastne tehulky!" pa

odrik
31. máj 2011

Dobru nocku vsetkym a zajtra krasny den!!!

monkri
1. jún 2011

ahojte ako sa máte ? 🙂

zabka60
1. jún 2011

@odrik 😀 no to by bolo kraaasne,jej som si to predstavila,ok dohodnute...akurat sme prisli s prace,no bolo tam straaasne zle,kazdy len zavidel,ze som doma "odychovala" a "uzivala" si,no falos nadovsetko,hruza...este,ze som taka silna osobnost,bo neviem neviem 😀 a vy ako moji???ako prebiehal MDD???ps:idem zhanat psysoveho bociana 😉

odrik
1. jún 2011

@zabka60
No ked zozenies, napis prosim kde! Kupim a vystavim ho do okna! U nas vsetko OK, tatinka mame v praci, prave odisli obidve babicky, tak trosku upratujem. Boli zlate, vzali Šimonka na zmrzlinu a zahrali si badminton. Ja v praci OK, mam vybornu pracu, zariadim sa ako potrebujem a to je super! Mali sme pekny den, akurat bez tatina, ale aj to ma svoje caro, obcas!

katkapapacova
autor
1. jún 2011

@krista5 ahoj mojko, no ujde to celkom, brusko rastie, babo tiez,nevolnosti ustupuju, avsak aby som nebola az privelmi stastna musim pichat fragmin na riedenie krvi inak to moze dopadnut zle a ty moja?uz sa chystas robit mi tu slubenu vyzivku???chichi

odrik
1. jún 2011

@katkapapacova
Jej, ahoj!!! Tesim sa z Teba!!! Prajem vsetko dobre, jeden Fragmin nemoze Teba, silnu vytrvalu snazilku, predsa rozhadzat!!! Len nech sa babatku a Tebe vyborne dari, ostatne nie je podstatne!!! Vela stastia!!!

janie80
2. jún 2011

@zabka60 ahoj, akurat citam tvoj postreh z prace... ja som tiez po potrate, nemocke a marodke prisla do prace s tym, ze jedna kolegyna na mna hned vybehla, ze ona sa kazdy den sefky pytala, kedy uz konecne pridem, lebo aj ona si chce oddychnut... ze ja som si oddychla dost a teraz nech mozu aj ini... no sila... 😠 tak som jej povedala, ze radsej by som bola v praci, vynervovana a vystresovana, ako zazit toto... 😠

monkri
2. jún 2011

@janie80 to len taká kolegynka čo ešte nič také nezažila ,od nej pomoc nikdy nečakaj ,no ked chce mať taký odych nech to vyskúša potom pochopí že radšej bude v krčoch a unavená pracovať ako takto doma oddychovať nič si z nej nerob ako sa vravý komu není zhora dané tomu niet pomoci 😀

krista5
2. jún 2011

@katkapapacova ano ano rada zaslem....budem robit zasoby🙂🙂dufma ze raz aj pre mna 😀 😀

janie80
2. jún 2011

@monkri no, ma 21 rokov, a este nic za sebou... 😖 kazdy sme nejaki, ale trosku treba rozmylsat, co vypustim z pusy... 😠

zabka60
2. jún 2011

@odrik tak jasne,niekedy je aj bez manzelika super 😉 a ak kupim,tak rovno 2,aj pre mna aj pre teba oki???naozaj 😉 no a ja v praci zle,idu ma ustvat,chodim ako zbity pes,lahnut a spat a nieto este nejake myslienky,ani tie nevladzem riesit,takze na nieco dobre,ako sa vravi:vsetko zle je na nieco dobre,tak uvidime,co s toho bude 😉 pozdravujem ta aj simonka

zabka60
2. jún 2011

@janie80 uplne viem,ako sa citis,ja som zazila to iste a este u nas vcera prsalo a nadavala som,ze je skaredoa este sa do mna pustila kolegynka "milovana",ze co nadavam,ze som si uzila krasneho pocasia 2mesiace dost...takze hned prvy den nervy na dranc,ale nevadi,tieto veci nas musia posilnit a obrnit, proti takym individuam,krajsie sa nazvat ani nedaju 😉

katkapapacova
autor
2. jún 2011

@odrik ahojky, no veru,len keby tak nestipal, volam ho vcelicka...tebe sa ako dari?co noveho?

katkapapacova
autor
2. jún 2011

@krista5 moja zlata len aby si nezariekla a budes robit aj pre mna aj pre sebe...by sa ti podarilo, fujfujfuj teraz na teba pluvkam tehu slinky

janie80
2. jún 2011

@zabka60 tak, tak, netreba si to vsimat... 😉

zabka60
2. jún 2011

@janie80 jasnacka,nema to vyznam,nestoja nam zato a kazdemu sa vsetko raz vrati 😉