Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova
Dakujem za opytanie, dari sa mi pomalicky! Cakam na tu nestastnu prvu mrsku, dnes je to 20 dni po. No tak uvidime, aka pride. A je mi to stale luto, srdiecko ma boli, na kazdu tehulku s laskou pozeram a tisko zavidim, samozrejme len v dobrom! A snad.... Ale z Teba sa velmi tesim!!! Prajem Ti vsetko len to najlepsie!!!
Kocky, musim sa Vám pochváliť... ododnes som titulovaná Mgr. 🙂 Caka ma bezstresove snažilkovanie 🙂
Krasne ranko aj den! Odchadzam na kongres do Bystrice, vsetky Vas moooooc pozdravujem! Prajem krasny vikend, snazilkovanie najkrajsie na svete a onedlho // v testiku!!!!
@nalada @zabka60 @odrik @monkri @mimi1111 Dlho som to nevydržala, pozrieť sa tu k vám...ani to že sa nejdem sledovať a nemyslieť na to že nemám bábo ...až 2 dni 😅 😅 Sesternici sa narodilo bábo... tak som včera bola kúpiť pre to malé niečo...jaká zrevaná som šla domov 🙄 .. ..zajtra ich ideme pozrieť..tak sa už teraz psychicky pripravujem...aby som jej maličkého neukradla..nebežala s ním domov 😅 ....ale miestami sa mi to nezdá až taký zlý nápad 😅 ..čítala som babenky..čo ste pospísali..no i do revu..čo vám poviem... 😒
sme tu začarované...a to všetko čo prežívame okolie...naše frustrácie......včera hrozný deň...ale dnes je to už lepšie 😅
Baby v pondelok mi majú prísť mrchy.....jak prídu..som tu ako na koni 😀 ...Všetkým Vám prajem pekný víkend a krásne snažilkovanie 🙂
@katkapapacova dakuuuujemmm za virusiky....uvidime....kedy baby dorazi aj k nam....inak dneska budem robit jahodovy dzem...pribalim potom aj ten 😀 😀 😀
ahojte dievcence 🙂 nahodou som sem nakukla.Chcem vsetkym snazilkam popriat vela zdravia,trpezlivosti a cim skor // palicky na tehuteste,ktore nikam neodplavaju,ale pekne 9 mesiacov porastu...
Chapem kazdu z vas,aj ja som sa takto trapila pred 4 rokmi.Pol roka pred svadbou sme sa zacali snazit o dietatko.Prisla svadba,babo nikde.Presiel rok,dva,tri....babo nikde.V rodine sa narodilo 5 deti a ja som kazdu spravu o tehotenstve sesternic a aj kamaratok oplakala.
Ked uz som sa vzdala nadeje,prislo nase dievcatko 🙂 narodilo sa mesiac po 4vyroci svadby.
No a.....ked mala dcerka 10mesiacov,otehotnela som nahodou zase.Mame synceka.No to nieje koniec 😝
Tento rok vo februari som dostala taky ,,napad,, ze sa pokusime este o jedno babatko.Po 2 tyzdnoch ,,nahodkovania,, sme si to z manzelom rozmysleli,no to sme este netusili,ze sme uz v ocakavani 🙂 Takze v novembri pribudne k dcerke 3,5roka a synovi 2roky tretie babatko 😉
Takze nezufajte.Mozno to chce len cas.Ja som 3 roky marne cakala a teraz porodim behom 4rokov tri deti.
@krista5 ty si poklad ja tento rok asi ziadny neurobim bo pri tempe akym hlcem jahodky ani nebudem mat z coho...a ked robis ten dzemik, tak si zoberte do postielky...mozno co ty vies,sladke je sladke
@lolitka25 gratulujem a teraz hor sa na plny plyn
@katkapapacova dakujem 🙂
@karap vdaka za pekne povzbudive slova 🙂
babule objednaala som si u jednej kocky s mk lady Q mikroskop a dnes mi prisiel,ale ja som vam s toho blazen 😀 kurna kym sa naucim stym narabat,bolo vidiet male carecky,ale nie papradie a prosim ak je tu nejaka co ma s ni skusenosti napis mi,dostanes ma do tajov,ako ho cistit,aby som niekedy aj papradie zbadala prosim vdaka velkaaaa 😉
@zabka60 Ja ho mam tiez ako som spominala, ale nie dlho a tiez som z toho mimo - mala som aj papradie aj bodky, co vraj je obdobie bliziacej sa ovu.. ale iba papradie sa nedostavilo - neviem ci to je tym, ze neviem naplut bez bubliniek a naozaj treba viac slin, nielen kusok alebo tym, ze rano zabudnem a plujem stale ekd si spomeniem cez den.... Takze tiez som blba z toho :(
ja to nepoznám tak sa hlásim za tretiu blbú xixixi 😀

@janie80 no tak nech ešte moc nech neskáče aby nedopadla horšie potom ,ale také sprosté mávajú šťastie
@odrik ako sa máš čo nového u teba ?myslím vo veľkom na každú a hovorím tým bocianom čo tu sú nech letia aj na sk ale jedna nech príde aj kumne 😉