icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
2. jún 2011

@janie80 no tak nech ešte moc nech neskáče aby nedopadla horšie potom ,ale také sprosté mávajú šťastie
@odrik ako sa máš čo nového u teba ?myslím vo veľkom na každú a hovorím tým bocianom čo tu sú nech letia aj na sk ale jedna nech príde aj kumne 😉

janie80
2. jún 2011

@monkri ona je cela taka zvlastna... take velke decko, ktore sa nedavno vydalo a mysli si o sebe skrz toho vela... a hocikedy najprv nieco vypusti z pusy a potom ani nerozmysla, co povedala... 😠 ved ona vyrastie a pochopi...

odrik
2. jún 2011

@katkapapacova
Dakujem za opytanie, dari sa mi pomalicky! Cakam na tu nestastnu prvu mrsku, dnes je to 20 dni po. No tak uvidime, aka pride. A je mi to stale luto, srdiecko ma boli, na kazdu tehulku s laskou pozeram a tisko zavidim, samozrejme len v dobrom! A snad.... Ale z Teba sa velmi tesim!!! Prajem Ti vsetko len to najlepsie!!!

odrik
2. jún 2011

@zabka60
Moc dakujem! Moc ma mrzi, ze Ta nahanaju, ale neboj, o chvilu si tehulka a mozes ich okaslat!!! Pojdes na PN a hned na matersku! A na bociana sa tesim!!! Krasny vecer! Zajtra cestujem na kongres do Bystrice, tak mam o zabavu na vikend postarane!

lolitka25
2. jún 2011

Kocky, musim sa Vám pochváliť... ododnes som titulovaná Mgr. 🙂 Caka ma bezstresove snažilkovanie 🙂

mimi1111
2. jún 2011

@zabka60 nemas zaco budem ti drzat palce nech ste obaja v poriadku aby si sa mohla cim skor stat maminou.mna uz boli brusko mrcha pride:(((( no co uz musim sa stym zmierit no ale ked je to tak tazkee 😢

odrik
2. jún 2011

@lolitka25
Zo srdiecka blahozelam!!! Tak teraz v tejto pohode a krasnom case pekne snazilkuj a bude to super!!!

odrik
2. jún 2011

@monkri
Prileti, neboj! Mate tam pekne teplucko, pride sa vyhriat a zavita na Tvoju adresu!!!

lolitka25
2. jún 2011

@odrik dakujem 🙂

monkri
2. jún 2011

@lolitka25 gratulujem k titulu tak už len to bábo 😉
@odrik no je ich tu neúrekom ale v každom dome aj veľa detí len u nás nechcú sadnúť ale ja ich asi chytím a posadím u nás na strechu 😀

monkri
2. jún 2011

@janie80 ved to je ešte decko to nič nevie o živote asi všetko dostala zadarmo od rodičov že si neváži ľudí a ani slová

odrik
3. jún 2011

Krasne ranko aj den! Odchadzam na kongres do Bystrice, vsetky Vas moooooc pozdravujem! Prajem krasny vikend, snazilkovanie najkrajsie na svete a onedlho // v testiku!!!!

kyra30
3. jún 2011

@nalada @zabka60 @odrik @monkri @mimi1111 Dlho som to nevydržala, pozrieť sa tu k vám...ani to že sa nejdem sledovať a nemyslieť na to že nemám bábo ...až 2 dni 😅 😅 Sesternici sa narodilo bábo... tak som včera bola kúpiť pre to malé niečo...jaká zrevaná som šla domov 🙄 .. ..zajtra ich ideme pozrieť..tak sa už teraz psychicky pripravujem...aby som jej maličkého neukradla..nebežala s ním domov 😅 ....ale miestami sa mi to nezdá až taký zlý nápad 😅 ..čítala som babenky..čo ste pospísali..no i do revu..čo vám poviem... 😒
sme tu začarované...a to všetko čo prežívame okolie...naše frustrácie......včera hrozný deň...ale dnes je to už lepšie 😅

kyra30
3. jún 2011

Baby v pondelok mi majú prísť mrchy.....jak prídu..som tu ako na koni 😀 ...Všetkým Vám prajem pekný víkend a krásne snažilkovanie 🙂

krista5
3. jún 2011

@katkapapacova dakuuuujemmm za virusiky....uvidime....kedy baby dorazi aj k nam....inak dneska budem robit jahodovy dzem...pribalim potom aj ten 😀 😀 😀

zabka60
3. jún 2011

@odrik aale,tak na kongres,pekne si to tam uzi 😉 no keby si tak mala prvadu a uz to bolo a mala som svaty pokoj 😎

zabka60
3. jún 2011

@mimi1111 mne akurat cez vikend odide,konecne a mozme snazilkovat dalej,moja neboj,naozaj vsetko zle je na nieco dobre,uvidis 😉

zabka60
3. jún 2011

@kyra30 ked si envydrzala nemeriat sa nevadi,a sme len radi,ze si sa medzi nas tak skoro vratila,neboj,raz to pride a ked budes citat stare prispevky sa budes smiat cez velike brusko a neskor s babatkom v naruci,uvidis 😉 😉

karap
3. jún 2011

ahojte dievcence 🙂 nahodou som sem nakukla.Chcem vsetkym snazilkam popriat vela zdravia,trpezlivosti a cim skor // palicky na tehuteste,ktore nikam neodplavaju,ale pekne 9 mesiacov porastu...
Chapem kazdu z vas,aj ja som sa takto trapila pred 4 rokmi.Pol roka pred svadbou sme sa zacali snazit o dietatko.Prisla svadba,babo nikde.Presiel rok,dva,tri....babo nikde.V rodine sa narodilo 5 deti a ja som kazdu spravu o tehotenstve sesternic a aj kamaratok oplakala.
Ked uz som sa vzdala nadeje,prislo nase dievcatko 🙂 narodilo sa mesiac po 4vyroci svadby.
No a.....ked mala dcerka 10mesiacov,otehotnela som nahodou zase.Mame synceka.No to nieje koniec 😝
Tento rok vo februari som dostala taky ,,napad,, ze sa pokusime este o jedno babatko.Po 2 tyzdnoch ,,nahodkovania,, sme si to z manzelom rozmysleli,no to sme este netusili,ze sme uz v ocakavani 🙂 Takze v novembri pribudne k dcerke 3,5roka a synovi 2roky tretie babatko 😉
Takze nezufajte.Mozno to chce len cas.Ja som 3 roky marne cakala a teraz porodim behom 4rokov tri deti.

mimi1111
3. jún 2011

@kyra30 ked vidim babetka tak sa neudrzim a slzy mam v ociach dufam ze ked pojdes do porodnice pozret estranicu nerozplaces sa urcite ta to bude boliet ze ti nemozes drzat svoje babo ale neboj urcite coskoro budete mat drzim palceky vsetkym snazilkam

mimi1111
3. jún 2011

@zabka60 uz ani nedufam ja neviem chvilkami to vzdam a potom ked vidim kociariky s maminami chce sa mi plakat ze preco ja nie.neviem preco mam taky problem ved uz jedno dieta mam no uz ma 11rokov.lekar tvrdi ze je vsetko ok no nemyslim si keby to tak bolo tak takto netrpim 😢 😢

zabka60
3. jún 2011

@mimi1111 musis si uvedomit,ze niesi jedina,ktora ma tento problem,ja som miestami tiez zufala,ale nic nenarobime a teda nechcete skusit nejake centrum??

katkapapacova
autor
3. jún 2011

@krista5 ty si poklad ja tento rok asi ziadny neurobim bo pri tempe akym hlcem jahodky ani nebudem mat z coho...a ked robis ten dzemik, tak si zoberte do postielky...mozno co ty vies,sladke je sladke

katkapapacova
autor
3. jún 2011

@lolitka25 gratulujem a teraz hor sa na plny plyn

lolitka25
3. jún 2011

@katkapapacova dakujem 🙂

@karap vdaka za pekne povzbudive slova 🙂

zabka60
3. jún 2011

babule objednaala som si u jednej kocky s mk lady Q mikroskop a dnes mi prisiel,ale ja som vam s toho blazen 😀 kurna kym sa naucim stym narabat,bolo vidiet male carecky,ale nie papradie a prosim ak je tu nejaka co ma s ni skusenosti napis mi,dostanes ma do tajov,ako ho cistit,aby som niekedy aj papradie zbadala prosim vdaka velkaaaa 😉

lolitka25
3. jún 2011

@zabka60 Ja ho mam tiez ako som spominala, ale nie dlho a tiez som z toho mimo - mala som aj papradie aj bodky, co vraj je obdobie bliziacej sa ovu.. ale iba papradie sa nedostavilo - neviem ci to je tym, ze neviem naplut bez bubliniek a naozaj treba viac slin, nielen kusok alebo tym, ze rano zabudnem a plujem stale ekd si spomeniem cez den.... Takze tiez som blba z toho :(

zabka60
3. jún 2011

@lolitka25 😀 super,tak sme blbe s toho obi dvee a hadam sa najde tretia,co nas uvedie na pravu mieru 😉 a ako ho cistis??,aj do sucha?? ci ako

monkri
3. jún 2011

ja to nepoznám tak sa hlásim za tretiu blbú xixixi 😀

odrik
4. jún 2011

@zabka60
Ahoj moja, uz som z kongresu doma! Ja som pekne zmurkla na organizatorov, vypytala som si certifikat aj kredity a supajda domov! Tak sa vytesujem domka! Plysoveho bociana som nevidela a neboli tam ani zive bociany, ze by som ich strcila do vreca! Nevadi, snad priletia!!!