Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Ahojte snažilky, držím vám všetkým palčeky, nech u vás skoro zavíta bocian. Myslím si však, že tie nakrajšie veci nám dáva život len tak, mimochodom a nie keď veľmi chceme 😖 Naše slečny sa nám podarili až priveľmi rýchlo, lebo sa nám to vôbec nehodilo. 😉 Odporúčam začať stavať dom, zmeniť prácu, začať vysokú školu, kúpiť naozaj drahú dobrodružnú dovolenku s odletom o pol roka, na ktorú naozaj nemôžete otehotnieť a bude to tu. 😀 Garantujem. A ak to chvíľku predsa len trochu potrvá, tak sa tešte, aspoň si ešte chvíľu užijete všetky tie pekné veci bez detí, potom sa to už nezpopakuje, tak si to vychutnajte a žiadne depresie a "lovenie čiarok". Čo by som za to niekedy dala 😀
Ahojte.... Ja som z toho tiež už na nervy ☹ .... všetky moje mladšie kamaratky su bud tehotne alebo uz maju deticky a ja stale nič som z toho strašne neštastna a ked si už aj myslim, že som asi tehu tak pride sklamanie v podobe Ms....neznašam tie otazky prečo ešte nemame alebo šak už sme dosť stary tak na čo čakame len mne aj hodne dlho trvalo presvetčiť polovičku aby sme sa začali vobec snažiť on mi vo svojich 32 stale tvrdil,že sa nta to ešte neciti a teraz ked som ho konečne presvedčila tak stale nič. ☹
@gwen29 ved to okolie nepochopí nikdy že darmo ty chceš ked príroda je proti ,aj mna sa pýtajú stále že ved už máš veľa rokov si vydatá tak načo ešte čakáte ,že kedy chceš mať deti ,ide my to na nervy keby vedeli že ja by som dieťatko brala hned ale čo ked neide to tak len odvrhnem ja mám čas ale v duši to moc bolí ,no ja teraz čakám ms ale zatial nechodí bolo by dobré keby vôbec neprišla 😉 radšej zavrem dvere prednou 🙂 a nebojte sa aj my raz sa dočkáme 😉
ahojte baby.ja som natom tak isto ako vy som už 6 rokov vydatá bývame už konečne sami a momentálne som po 3 neúspešnom pokuse IVF tak sme to dá sa povedať na tento rok vzdali a možno na budúci rok skúsime ešte jeden pokus alebo zmeníme a pojdeme do brna,ale na tento rok stačilo sklamaní a plakala som už dosť ☹ vrátila som sa opäť do práce a užívame si život dalej ako keby sa nič nestalo,ale v hlboko v duši ma to veľmi bolí a niekedy mám takú depku,že sa musím vyplakať a je všetko ok.nedávno mi moja kamoška oznámila,že po 10 rokoch snaženia a dúfanie,že otehotnie sa im podarilo a stále nemože tomu uveriť.ved zázraky sa stávajú
@mimi1111 hm,mne akurat vcera mrcha odisla,ideme sa pustit dodalsieho snazenia a o tyzden ideme do martina konecne my do centratak som zvedava,ci nam konecne niekto pomoze 😉 konecne sa pohnut aspon o krocik dalej,vies,priatelov synacik je s nami kazdy druhy vikend a ked odidee,tak tak za nim placeme ☹ preto zavidim snazilkam,ktore maju aspon jedno dietatko,je to pre ne ovela lahie,ako pre nas,co nemame a nedari sa a nedari
@monkri.... fakt to nikdo nepochopi kto si to nezazil.... ja by som miminko hned ale nejak nechce prist fakt som z toho nestastna a ked vidim okolo seba tie šťastne mamičky tak mi je z toho do plaču .... tak budeme dufat a verit , aby to aspon tebe vyslo a neprisla vobec 🙂 ok???
@zabka60 ahoj, cistim to iba s handrickou do sucha 🙂 Mam tam opat papradie ale aj bodky - vytok mam ako ovulacny a boli ma brusko (podla tychto priznakov ovulujem) tak co ten tester....? A aj tak mam paprade len ked pozorujem cervikalny hlien nie sliny...
http://www.arborita.com/Ovulation-predictor/ins...
Je to v AJ ale tak nieco mozno vydedukujes - ako ja podla obrazkov 🙂
@zabka60
Ahoj, dakujem za opytanie, na kongrese bolo fajn. Ine myslienky, ludia, ktori nic nevedia, tak sa s Tebou bavia uvolnene a prirodzene, takze pohoda. Len tych prednasok neurekom! Z kazdeho kongresu alebo kurzu dostavame certifikat s poctom kreditov, ktore musime zbierat ako sustavne vzdelavanie. Kazdych pat rokov nam ich komora spocita, ci si splnila predpisany limit, inak je problem. Takze tak! Inak vsetko OK, uz je to 23. den po kyretazi, tak sa viac a viac tesim a mrsku, uvidim aka bude. Snad to nebude katastrofa ☹ ! Tesim sa, ze ste videli bocianov, tak sup, sup nelenosit a snazilkovat 🙂!
@mimi1111 ani nie len som bola na laparke a ze je vsetko v poriadku a len prepichli a prefukli vajecniky,ale nic sa nanapravilo,ja mam zly nepravidelny cyklus,dlho mi vynechavaju a tak sa nevieme trafit do ovulky a plodny dni,tak ideme do iscaru a uvidime,co nam povedia..a vy ako??nic nove??
@odrik no moja svagrinka bola na kyrete a ze straasne bolesti ked mrcha dosla aaz musela na maroda ist,tak ju to bolelo,uvidis,kazdy organizmus je iny,aj ja som mala velke bolesti po laparke,ked mrcha dosla..no dnes ideme na snazilkovanie,taaak sa tesiiim a uz len tyzden a ideme do iscaru,takze uvidiiime a zhama stale bocianiky zhanam,krasny symbol sme si vymysleli a keby sme tak este nejake zohnali ze...a ty v akom odbore pracujes??
@mimi1111 aja prepac,nevedela som,ze mas dvoch anjelikov v nebicku,to ma mrzi,ja neviem,ako by som to zvladla a ten strach no je chapajuci bo naozaj uz potom je naozaj,ze to zas moze prist,no zas na druhej strane cakat je nanic,bo sa nikdy nemusite dockat a ty mas ejaky problem,kedze uz 2x sa to stalo?? ☹
@zabka60
No moja, tak uvidim aka mrska potvorka dorazi. Uz sa na nu az tak netesim ☹ ! A len pekne snazilkujte a mozno ani nebude treba Iscar. Ja pracujem na poliklinike v nestatnej ambulancii ako klinicky logoped a a mame zakonom dane sustavne, postgradualne vzdelavanie. Ale myslim, ze to maju dnes aj mnohe ine profesie. Je to dost financne narocne, pretoze kazdy kurz alebo kongres je nesmierne drahy. Ale inu moznost nemam, lebo ked nesplnim pocet kreditov, mozu mi odobrat licenciu! Takze dobrovolne nasilu sa vzdelavam 🙂! Aspon budem muuuudra a vymyslim nieco ako prilakat bociany 🙂
@odrik ahaaa,zaujimava praca vsak 😉 no to je nanic,ako aj s kurzami,vsetko si dnes musime paltit sami zo svojho,hruza tento nas stat 😖 kiez by si mala pravdu,tak tuzim po tej chvilke,ked budem mat vlastne diatatko v naruci,joooj a kociarik konecne bud doma a budeme codit kade tade,a ponahlaj sa laskavo hej s tym specialnym prilakavanim bocianov 😀
@ivka3901
Ahoj moja! Zazraky sa naozaj stavaju!!! Mne sa jeden stal pri prvom dietatku! Cakali sme na nan 5 rokov, tehotnost bola taka, ze sme o neho mohli hocikedy prist, ale maaaaame ho a uz ma 11 rokov. Teraz sme sa snazili tiez mooooc rokov, o babatko sme prisli, ale predsa nemozu sa diat zazraky iba mne! Teraz je rad na Vas, ostatnych zienkach snazilkach. Viem, ze za dietatko date cokolvek, aj my, a preto sa nevzdavame!!! Pockam na prvu mrsku po kyretazi a tej nezbednej prirode to ukazeme!!! Tak Ti velmi drzim palceky a verim, ze aj k Vam bocian cim skor prileti!!!! 🙂
@zabka60
No ved sa mi z hlavy pari co tak "mocno dumam" ako ich prilakat 🙂 !!! No len k tomu nas nevyskolili, ani jedna tema na kongrese sa takejto vaznej teme nevenovala 🙂 !!! Uz pojdem len na kurz o bocianoch! A mas pravdu, pracu mam naozaj zaujimavu, len som niekedy velmi psychicky unavena, hlavne ked mam velmi tazko postihnute dietatko, alebo dospeleho po tazkej mozgovej prihode alebo uraze hlavy, co stratil rec. Ale bavi ma to a to je dolezite! No idem teda zhanat nejaku odbornu literaturu o tom ako prilakat bociana!!!
@zabka60 no neviem lekar tvrdi ze je vsetko v poriadku tak ja neviem preco sa mi to stalo o posledne som prisla v januari a teraz v aprili mi meskala tiez aj testy som mala pozitivne lekar nic na sone nevidel tak mi zobral krv bolo aj hcg zvysene no o par dni som zacala silno krvacat ale u lekara som nebola az ked skoncilo krvacanie a aj v auguste som mala ale mimomaternicove takze to muselo ist von preto uz moja zacinam pochybovat skoncila som aj s vitaminami 😢 😢 😢

@karap
Dakujeme za povzbudenie, velmi Ti to prajem!!! Vela stastia a vsetko nech dobre dopadne!!!