icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
12. jún 2011

@odrik ahojkaj moja,a coho je doktor???my ideme dnes tatikovi zapalit a chystat sa na zajtra do martina 😉

zabka60
12. jún 2011

@monkri no ja mam stitku po mamine a ona po svojom ocinovi,ale nieje to take strasne zatial,ale byvam dost podrazdena a vlasy mi strasne padaju a lieky aj ja musim cely zivot jest a zatial som nepremyslala,ze by som ju dala operovat,zatial netreba 😉 uvidime,ako casom bude

odrik
12. jún 2011

@zabka60
Tak Ti prajem krasny den! Pozri IP posielam Ti spravu, Pa

zabka60
12. jún 2011

@odrik aj tebe moja peknaa,idem navarit obedik a valimee...vy mate o na plane

odrik
12. jún 2011

@zabka60
🙂

zabka60
12. jún 2011

@odrik 😵

lolitka25
12. jún 2011

@zabka60 Na zajtra drzim prsteky a zasielam vela pozitivnej energie- všetko bude skvele, viem to 🙂

monkri
12. jún 2011

@odrik tak som doma a nič sme nevybalili doktorka musela odísť operovať tak zajtra zase ideme

zabka60
12. jún 2011

@lolitka25 😵 dakujeme pekne,sme radi,ze tak na nas vsetky myslite 😉

lilien6
12. jún 2011

ahojte rada by popisala s nejakou babenkou snazilkou...

lolitka25
12. jún 2011

@lilien6 ahoj, kludne popis - vsetky sme tu na to,aby sme si dodavali optimizmus do snazilkovania 🙂

janie80
12. jún 2011

caute dievcence... ako sa mate? 😉 ja som uz 25DC a ovu nikde... uz z toho zacinam byt nestastna... ☹

mykaellle
12. jún 2011

@janie80 aj ty tu behaaas, jeeeeej 😉)

janie80
12. jún 2011

@mykaellle hej, tak trosku... 😉

monkri
12. jún 2011

@odrik tak možná zajtrá zapriahnem tie bociany a priletím 😉

odrik
12. jún 2011

@monkri
To je krasna predstava!!! Nech sa tak stane, velmi a zo srdiecka Ti to prajem!!!

monkri
13. jún 2011

tak let na sk sa nekoná tehu nie som ,ideme dalej som troška smutná ale ja viem že raz sa to musí podariť

mimi1111
13. jún 2011

@zabka60 no dam si to vysetrit aj ja preistotu fuuu uz som taka unavena zo vsetkeho keby som mohla idem hned na dovolenku

zabka60
13. jún 2011

@mimi1111 aj ja by som hned islaaa....my sme akurat prisli s centra a ideme na iui,tak sa budeme modlit,aby sa zadarilo hned na jediiny jediny jediny krat 😅

zabka60
13. jún 2011

@odrik ahoj mojka,takze sme cetovali od 9 rana a teraz sme prisli domov,boli sme tam 4 hodiny,spermiogram je uuzasny a drahy ti ma este 5nasobny nadbitok spermijii 😀 haha to je super,este morfologiu musia doplnit a zavolaju nam,ja mam polycisticke vajecniky,lenive a nechce sa im folikuly posielat a vobec nemam ovulku,to je problem,takze nas caka iui...najprv idem od 16juna papat do 25 duphaston a ked dojde mcha,tak na 2den ist do iscaru na krvicku a potom budem papat clostylbegit a potom bude iui a mam ten zapal a poslu mi recept a ked prejde zapal,ideme na to,neviem,mam zmiesane pocity,mrzi ma,ze sa nam nepodari prirodzene a hlavne velkyy strach,ze iui nevyjde ☹ takze tak sme my dnes pochodili,dochodena som ako konisko,unavena,idem umyt a hajat,zajtra praca 😖

pacta
13. jún 2011

@odrik jeeeej, dakujem. to je mile prianie. Ty si po tolkych rokoch veru zasluzis... asi viac ako ja... ja po roku snazenia mozem byt akurat tak ticho 🙂 ale predsa len dufam, ze sa na nas VSETKY, co sme tu, usmeje stastie, teda bocian. ale dnes bola velka hustota tehuliek na meter stvorcovy v mojej blizkosti... juj, az mi srdiecko plakalo... ale ja im to prajem... ved aj my raz budeme patrit medzi ne 🙂

lolitka25
13. jún 2011

@zabka60 Ahoj moja, tak sa dobre vyspinkaj a oddychni si- ja sa budem modlit nech to IUI (neviem co to je) vyjde na prvy krat a hned vo forme dvojiciek 🙂

zabka60
13. jún 2011

@lolitka25 😀 no uz aj drahy mi povedal,ani nevrav,ze dvojicky 😀 no to je inseminacia a draheho spemije upravia tam v centre a vezmu ich do striekacky a pichnu mi ich do vajecnika..takze asi tak moja,bodaj by nam to konecne vyslo,ale to sklamanie,ze sa neda prirodzene,uuf a drahy s smial,ze ked nemoze byt pri splodeni,tak bude pri porode 😀

pacta
13. jún 2011

@zabka60 drzala som intenzivne paste... z Tvojej spravicky mam tiez trosku zmiesane pocity, ale iba trosku. pretoze aj ked sa dietatko nepodari prirodzene, iui urcite vyjde na prvy pokus... a ten vysledok je predsa dolezity. hlavne, ze existuje riesenie, ostatne uz zvladnes. pomozu Ti a budes mat babatko. Tvoje babatko 🙂

zabka60
13. jún 2011

@pacta 😵 juj stale si predstavuje moje vytuzene babatko,ako bude vyzerat atd...no strasne sa bojim toho sklamania,ale som povedala,maximlne 2krat skusime a koncime,psychicky je to dost narocne,vsak to vieme kazda jedna,ze 😉 uuuuf,boze keby to vyslo,joj,ale som stastna,ze sme sa posunuli,aj ked pomaly,ale isto vpred a ten pristup,no jedčn uzas,keby bol kazdy taky doktor,tak ichh ani nepotrebujeme 😉

pacta
13. jún 2011

@zabka60 takze paste ani neprestavam drzat. ja som vedela, ze to nebude krocik, ale velky skok vpred. ta navsteva centra ocividne stala zato. drz(te) sa...

nelynka
13. jún 2011

ahojte baby, dlho vas citam a odhodlavam sa, ci sa pridat alebo nie..
prijmete ma medzi seba? 😀

monkri
13. jún 2011

@netynka ahoj kludne vitaj tu
@zabka60 držím palce aby vyšlo to iui 🙂

zabka60
13. jún 2011

@pacta dakujeme krasne,ste nam kazda jedna pomohli s pastami 😉 nelutujem toho car-u,vynikajuci pristup,super perssonal,neskutocne a hned behom 5 minut aj diagnoza vyriesena a ked som bola u toho mojho drbnuteho zenskeho,tak kaslal na mna a nikdy som od neho nepocula to,co dnes za chvilku u ludi,co ma prvy krat videli a kukali...uzasne

zabka60
13. jún 2011

@monkri dakuujemeeeeeeee 😵