Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte rada by popisala s nejakou babenkou snazilkou...
caute dievcence... ako sa mate? 😉 ja som uz 25DC a ovu nikde... uz z toho zacinam byt nestastna... ☹
tak let na sk sa nekoná tehu nie som ,ideme dalej som troška smutná ale ja viem že raz sa to musí podariť
@odrik ahoj mojka,takze sme cetovali od 9 rana a teraz sme prisli domov,boli sme tam 4 hodiny,spermiogram je uuzasny a drahy ti ma este 5nasobny nadbitok spermijii 😀 haha to je super,este morfologiu musia doplnit a zavolaju nam,ja mam polycisticke vajecniky,lenive a nechce sa im folikuly posielat a vobec nemam ovulku,to je problem,takze nas caka iui...najprv idem od 16juna papat do 25 duphaston a ked dojde mcha,tak na 2den ist do iscaru na krvicku a potom budem papat clostylbegit a potom bude iui a mam ten zapal a poslu mi recept a ked prejde zapal,ideme na to,neviem,mam zmiesane pocity,mrzi ma,ze sa nam nepodari prirodzene a hlavne velkyy strach,ze iui nevyjde ☹ takze tak sme my dnes pochodili,dochodena som ako konisko,unavena,idem umyt a hajat,zajtra praca 😖
@odrik jeeeej, dakujem. to je mile prianie. Ty si po tolkych rokoch veru zasluzis... asi viac ako ja... ja po roku snazenia mozem byt akurat tak ticho 🙂 ale predsa len dufam, ze sa na nas VSETKY, co sme tu, usmeje stastie, teda bocian. ale dnes bola velka hustota tehuliek na meter stvorcovy v mojej blizkosti... juj, az mi srdiecko plakalo... ale ja im to prajem... ved aj my raz budeme patrit medzi ne 🙂
@lolitka25 😀 no uz aj drahy mi povedal,ani nevrav,ze dvojicky 😀 no to je inseminacia a draheho spemije upravia tam v centre a vezmu ich do striekacky a pichnu mi ich do vajecnika..takze asi tak moja,bodaj by nam to konecne vyslo,ale to sklamanie,ze sa neda prirodzene,uuf a drahy s smial,ze ked nemoze byt pri splodeni,tak bude pri porode 😀
@zabka60 drzala som intenzivne paste... z Tvojej spravicky mam tiez trosku zmiesane pocity, ale iba trosku. pretoze aj ked sa dietatko nepodari prirodzene, iui urcite vyjde na prvy pokus... a ten vysledok je predsa dolezity. hlavne, ze existuje riesenie, ostatne uz zvladnes. pomozu Ti a budes mat babatko. Tvoje babatko 🙂
@pacta 😵 juj stale si predstavuje moje vytuzene babatko,ako bude vyzerat atd...no strasne sa bojim toho sklamania,ale som povedala,maximlne 2krat skusime a koncime,psychicky je to dost narocne,vsak to vieme kazda jedna,ze 😉 uuuuf,boze keby to vyslo,joj,ale som stastna,ze sme sa posunuli,aj ked pomaly,ale isto vpred a ten pristup,no jedčn uzas,keby bol kazdy taky doktor,tak ichh ani nepotrebujeme 😉
ahojte baby, dlho vas citam a odhodlavam sa, ci sa pridat alebo nie..
prijmete ma medzi seba? 😀
@pacta dakujeme krasne,ste nam kazda jedna pomohli s pastami 😉 nelutujem toho car-u,vynikajuci pristup,super perssonal,neskutocne a hned behom 5 minut aj diagnoza vyriesena a ked som bola u toho mojho drbnuteho zenskeho,tak kaslal na mna a nikdy som od neho nepocula to,co dnes za chvilku u ludi,co ma prvy krat videli a kukali...uzasne

@odrik ahojkaj moja,a coho je doktor???my ideme dnes tatikovi zapalit a chystat sa na zajtra do martina 😉