Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 teraz ked mamicky kocikuju, ani clovek nevie, ci je v kociku chlapcek alebo dievcatko... kazdy druhy kocik je cierny. nevravim, ze maju byt ruzove a modre, len som si dnes vsimla, ze vacsina kocikov je cierna a v tomto teple je mi luto tych babatiek, ktore sa v nich "varia". verim, ze Ty by si bola najlepsia mamicka malej bambulky... strasne moc Ti ju prajem.
neviete mi niekto poradiť, ako najpresnejšie si zistím ovuláciu? nechcem kupovať tie testy, podľa toho, čo som tu čítala by som sa z nich aj tak nevyznala...ked mam cyklus tak od 27 do 30 dni tak je to niekedy v polke? dakujem
@eviq ano, BT stupne... treba merat hned rano, tym istym teplomerom, v ten isty cas... este pred akoukolvek fyzickou aktivitou a spanok by mal byt min. 6 hodinovy. Podla toho, ako sa sprava teplota, tak si to urcis... Mozes si aj robit graf na www.fertilityfriend.com . Tam ti to urci ovulaciu samo. Princip je ten, ze si treba porovnat teploty pred a po. A ked priemer 6 predovulacnych teplot je o min. 0,2 nizsi, ako priemer troch poovulacnych, tak vies, kedy ovu bola... Ten program ti to tiez potvrdi az po troch narastoch.
@eviq
Ahoooj, tak nech tyzden lasky nevyjde na zmar!!! Poctivo snazilkuj, nezabudni, po sexiku urobit poriadnu "sviecku" 🙂!!! Nozicky vysokooooo, aby spermijky urcite nasli to spravne vajicko!!! 🙂! Moc drzim palceky! U mna bezo zmien, cakam na prvu mrsku po kyretazi a na vysledky z hematologie a uvidime. Pa
@odrik asi citi strach,ze by jej mohli ublizit.bubika je zas hrrr,neskoci do malej metly,ale do pitbula,vlciaka a takych velikych,to je pre nu vyzva 😀 moja zas nesmusi male deti,bo kricia a behaju hore dole a jej to vadi,ale ked mame mm maleho,tak vidis,aka je stastna a hra sa snim,kuse ho,ale vies ako to myslim,len tak a blaaaznia a ked sme vonku a uz nemame maleho a vidi nejake dieta tak pribehne ovonia a ide prec,pozna ho podla pachu vies...je uzasna,zlomilo by mi srdiecko,keby sa jej nieco stalo,je to nas milacik 😀
@zabka60
Asi ano, aby si vedela, ze je s Tebou. A vzdy bude. Nas tatik sa mi tiez dost casto sniva, ale su to pekne sny, az mi je luto, ked sa zobudim, lebo ho vzdy vidim ziveho a zdraveho! Tak ako si ho pamatam. Tak nech nas len ochranuju, aj nasich blizkych a poslu nam do bruska krasne a zdrave babulka!!!

@monkri no vidis toooo,tak supajdy robit 3nasobky 😀 a my sa tesime na nase jednoooooo 😀