Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik veru taak,tesim sa na vikend,pride drobec k nam,pojdeme niekam poopekat abo co,na vyletik,juj,dnes ma akosi bolia uzliny nakrku,natrela som si to octanovou mastou.mamca poradila 😉 od zajtra do 25juna idem papat duphaston a potom dojde mrcha,potom krvicka a dohoda na termiin,uz aby to bolo...milacik a ty stale mrcha nist??
no dnes som bola pre výsledky ale sa v tom nevyznám tak som zvedavá čo povie doktorka ,ale podla tej čo robila testy že mám nízku hladinu hormónov
@zabka60
Jejda, my dve sme tusim z "jedneho vajca" 🙂!!! Mna od rana bolia uzliny aj hrdlo! Dala som si teply zabal, plienku zohriatu v mikrovlnke! No, tesim sa, budes mat krasny vikend! Jej, keby vam to tak vyslo hneeeeeeed na prvy termin!!! Tomby bolo radosti! Ja zatial mrcha nist!!! Dnes 32. den a nist, nist!!! Nehaaaaj tak, sak ona prinde!!! Len sa Ty pekne teraz opatruj, pirulky papkaj, potom mrskuj a hneeeed tehulkuj!!!
@odrik 😀 to je nahoda,ja ledva krkom otocim,tak ma bolia,idem este natret a veru aj ja dam tepply zabal na krcisko moje 😀 och,no uz aby to bolo,neviem sa dockat momentu,ked buddem moje babatko drzat v naruci a potom uz len kociarik tlacit kade tade,uzasne,kukam tehu oblecko a taake krasne maju,uz nech si to mozem kupit 😵 moja a co ti vlastne povedal dokino,kedy by mali asi dosjt????stale ssa musim zastavovat nad dilemou,aku mame,ty na mrchu cakas a ja ju odhanam a nefunguje ani jedno,sakra 😠
dievcata, beriete uz teraz nejake vitaminy... femibion alebo tak? ja som brala 2 mesiace asi pred pol rokom... ale vsak by som na to minula cely majetok, ked sa nam bude takto "darit" ako doteraz. a teraz tak rozmyslam, pride mrcha... nepride mrcha... co ked som prave tento mesiac mala brat tie vitaminy?! mate v zalohe aj nejake lacnejsie alternativy? napadlo ma aj to, ze by som ten femibion uzivala napr. len kazdy druhy den... co na to hovorite?
@pacta no femibion som este nemala,ale vela dievcta si ho pochvaluje a premyslam aj ja nad nim,ale papam zatial kyselinu listovu co obsahuje aj vit.E a ine vitaminy a uz mi dochadza,tak objednam asi femibion,uvidim a pijem tak cajik na mliecko,je vyborny moc mi chuti a aj pakost smradlavy,on upravuje maternicu a vyborna je aj alchemilka,ale ja som po nej dost cikala 😀
@zabka60 alchemilku pijem aj ja... tie "cikacie problemy" po nej mam tiez, ale nevadi. to sa da zvladnut... aj dnes som na sluzobke tuzobne ocakavala moznost odbehnut na wc, lebo som rano vypila pol litra caju z alchemilky 🙂 ja mam doma este acidofolan, tam je tiez kyselina listova... ale kedze mam pocit, ze kym sa podari vyrobit babatko, zjem tych vitaminov este milion, tak neviem, co urobit. nie som velky zastanca liekov, hoci su to vitaminy, ale predsa len umele. teraz som sa bola radsej v zahrade nakrmit cerstvymi jahodami a hraskom. ale to asi nestaci...
@zabka60 dakujem, "zabka"... 🙂 mam v praci tehotnu kolegynu... tak od nej odkukavam, co vsetko ona papa... femibion, magnezium, obcas C-cko... hadam sa nieco priucim 🙂 tak jej zavidim... v dobrom, samozrejme, stali sa z nas celkom dobre kamosky. ale oni babatko este ani nahodou neplanovali... a maju, teda budu mat... ale uz som si zvykla, ze sa to tak velakrat stava...
@pacta ani mi nevrav,my mame v praci asi na streche krdel bocianov,bo tolko tehu kolegyn mam,ze ich neviem zrata,ale samozrejme ja medzi ne nepatrim ☹ to je prosto zivot moja,kto nechce ma a kto chce nema,,co uz ☹ ale dokinovia nam pomozu a budu raz aj nam dalsie snazilky v dobrom zavidiet,ze uz to mame za sebou,vsetky tie stresy 😉
@zabka60
No veeeeru! Mrcha potvorka nechodi tam kam ma, ale chodi tam, kde ju nechcu!!! Ona je cela popletena! Ma zlu logistiku! Daj si pekne teplucky obkladik a liec sa!!! Myslim na to, ze uz by sme simto naozaj vsetky zasluzili! To budu tie najmilovanejsie babatka na tomto svete!!!

@zabka60
No veru, maznacikovia havinovia! Taki zivi plysacikovia!