icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
30. jún 2011

@odrik dakujem moja,ale neboj,ani vy tomu neujdete,ani ty,ani monkri nasa 😀 kremese cakaju a uz sa aj pecu,som vybavila,takze podme,konecne sa rozhybte 😀

odrik
30. jún 2011

@zabka60
No ved som pisala monkri IP, ze ked prileti, nakladam ju do auta a ideme k Tebe na kremese!!! Lenze kam sa ja pohnem bez mrchy?, nikam! Ale ja som taka sikulka, ze to zvladnem aj bez mrchy, co povies??? Odchytim ovulku a sup. A mrcha nech sa strci!!! A budu ktemese 🙂

zabka60
30. jún 2011

@odrik 😀 no vidis zlatko to ti je napaad,takze kedyy cakas tetu ovulku???a podme na to mojaaa,ako by som ja rada bola,keby sa nam dalo prirodzene,ale vidis,neda sa,co uz,len hlavne aby bolo babatko,aj ked s pomocou 😵 akurat som prisla s povka,sme boli s kamoskou posediet aa ako mi je dobre,zajtra dovolenka jooj,si pospinkam a vecer idem pre malehooooo 😵

odrik
30. jún 2011

@zabka60
Nooo, len ci mi to pan doktor dovoli nepockat ani na prvu mrsku a uz snazilkovat 🙂 ! Nebudem sa ho pytat 🙂 !!! No vidis, ake mas pekne dni! To je super. Len sa zajtra dobre vyspinkaj, oddychni a vecer sup po maleho, nech mate vesely vikend!!! Ja idem zajtra do robotky, ale nevadi, je piatok. Teraz este varim Simonkovi na zajtra, kedze uz ma prazdniny. Tak krasny este vecer!!!

monkri
30. jún 2011

@odrik ahoj tak ano na krémeše sa moc teším už aby boli 🙂
@zabka60 žilina tras sa ked my všetci prídeme na tie krémeše 🙂

odrik
30. jún 2011

@monkri
Jeeej aj ja!!!! Zilina spadne, ked sa tam dohrnieme 🙂 !!! Len uz nech je to cim skor!!! Budu kremese, budu bruska!!!

monkri
30. jún 2011

@odrik presne tak čím skôr no snažíme sa ale mrcha nikde ☹

odrik
30. jún 2011

@monkri
No ved, co bez mrchy potvorky urobime?! Neboj, pride a potom jej ukazeme!!!

monkri
30. jún 2011

@odrik presne tak dostane mrcha jedna kde sa motá ked ju treba a ked nie tak je tu stále

odrik
30. jún 2011

@monkri
No moja, uz sme ju tolko rokov odhanali, ze si povedala dobre a odisla a teraz ju volame spat, tak uz je cela popletena 🙂 !!! Ale ved ona sa spamata a pride!!! Ty ides zajtra k lekarovi? Drzkaj sa moja!!!

zabka60
1. júl 2011

@odrik mooja ved ste pomaly cela rodina lekari 😀 sama uznas co je dobrea co nie 😉 moc si zelam,aby nam to uz vsetkym vyslo,mne sa to podarilo troska rozbehnut,uvidime,kto nam to zaklincuje 😀 tesim sa na vas,budeme mat o com debatovat,ze babulienky moje 😵

zabka60
1. júl 2011

@monkri 😀 😀 uz ako keby to zilina tusila a len prsi a prsi ako blaznive,zima je ako na jesen hruuza,to aby sme sa nepotili,ako kone,ked budeme mat taake krasne babatkovske sukdy pred sebou a baby podmeee,ja uz hcem ist na tie kremeseeee 😝 monkri a co nove???ides k lekarovi???uz je ti lepsie??

zabka60
1. júl 2011

@monkri 😀 😀 uz ako keby to zilina tusila a len prsi a prsi ako blaznive,zima je ako na jesen hruuza,to aby sme sa nepotili,ako kone,ked budeme mat taake krasne babatkovske sukdy pred sebou a baby podmeee,ja uz hcem ist na tie kremeseeee 😝 monkri a co nove???ides k lekarovi???uz je ti lepsie??

nelynka
1. júl 2011

babule nebojte nič, do konca roka budete tehule 😀
určite..
a s tou mrchou..ehm..ja ju tiež furt nemám, strašne dlhý cyklus mam, čo sa mi nikdy nestalo..no nervy do mňa 😢

mimi1111
1. júl 2011

@zabka60 ahoj zasa som nemala cas sem prist mala som toho vela dnes som dostala MS a uz som zasa na dne ani spat som nemohla je mi strasne no co uz musim ist dalej ale nenavidim cely svet ☹

zabka60
1. júl 2011

@mimi1111 mimi,ty ma uz ale hnevas,ved to nemozes stale takto brat,bo sa naaozaj zrutis a budes mat co potom??,ved nervy su len jedny,vidis,ja som uplne prestala mysliet a mrcha dosla a uz sa nam veci zacali hybat,kdze mam klud,mala by si aj ty mat klud a nie sa takto stresovat,bo uvidis,ze to bude psychickym blokom,abo chodte teda do toho centra a konecne budete vediet na com ste

zabka60
1. júl 2011

@nelynka neboooj,aj ty budes snami tehula,uvidis 😉

monkri
1. júl 2011

@odrik asi máš pravdu furt ju posieláme preč a ked je preč chceme ju ale nepochopila asi ako my ju posieláme preč my chceme byť tehu a vtedy nech ide preč a nie takto 🙂
@zabka60 no Žiline je zima tu ja sa varím vo vlastnej šťave od rána do večera teploty nad 40 a ja som ko stoho pošli my troška zimy ja ti pošlem teplo dobre 🙂

mimi1111
1. júl 2011

@zabka60 no asi skocime do toho centra len si musim pozistovat co a ako moja tento mesiac som vobec nato nemyslela a az ked dosla mrcha tak som hrozne sklamana a nestastna ja sa len skratka bojim ze sa nam to nepodari a tlaci ma aj vek uz mam 31 ☹ ☹ ☹ ☹

odrik
1. júl 2011

@zabka60
@monkri
Ahooojte babulky, uz som doma z robotky a ide vikend 🙂 ! Parada! Mrcha nist, to je svinucha, co?! Od 13. maja je dnes 50 dni bezmrsie!!! Bez komentara. Ale nech, tesim sa na zajtra, ideme Simkovi za same jednotky a aj len tak kupit novy bicykel! No a samoztejme sa neprestavam tesit na nase kremesky, mnaaaaam!!!

odrik
1. júl 2011

@mimi1111
Pokladik, hlavku hore!!! Prosim nebud sklamana, ani smutna. Ja mam 38 a este si jedno babulko prosim! A to mam po dlhom snazilkovani, po potrate a s diagnozou vrodenej trombofilie. A Ty budes mat prve o chvilu, a hned potom druhe a mozno tretie alebo mozno dvojicky a budes mlada a krasna a trpezliva maminka!!! Mas krasny vek! Akurat na deticky a naozaj najlepsie hned po sebe 🙂 !!!

zabka60
1. júl 2011

@monkri 😀 joj hned by som brala troska teplucka bo ja nelubim take pocasie,ake je momentalne u nas,prsi a zima naozaj ako na jesen hnus 😖

zabka60
1. júl 2011

@mimi1111 moja naozaj nebud sklamana a tak negativne naladena,niesi v tom sama,ako vidis,bohuzial je nas strasne vela,ktorym sa nedari..aj nam je s toho smutno,ale zas tak tragicky to nemozeme brat,bo by sme sa zblaznili 😉 neboj,bude dobre hlavne sa daj do poriadku s psychickej stranky 😉

zabka60
1. júl 2011

@odrik moja neboooj,raz prist musi a asi to tak ma byt,ze nechodi vies,aby sa ti dalo vsetko co treba do poradku a isto je to koli tej krvicke 😖 😖 ja som akurat prisla od kadernicky,bola som na melir,idem sa okupat a valime do cirkusuuu jej ako sa tesim,dufam,ze nebude prsta,kym sa nevratime domov s drobcom,zima je u nas ako na jesen,baby,uz sa nevieme dockat tych kremesov,ale viete o tom,ze bez prace niesu kolace 😀 😀 aj ja by som snazilkovala,ale nemozem,aspon sme na tom vsetky rovnako 😀

odrik
1. júl 2011

@zabka60
Jasne, uz na nu ani nemyslim, ved ona dorazi, a ked sa ma podarit, podari sa aj bez nej 🙂 !!! A mas pravdu, aj moja trombofilia urcite zohrava ulohu. Ty brdo, aj tu je zima, to prosim Ta, co je za pocasie?! Ale cirkus si moooooc uzite!!! Taka krasna melirovana musis predsa ist von 🙂 !!! Veru, beru musime sa posnazit a zapracovat, aby boli kremese!!! Krasny zazitok Vam prajem!!!

mimi1111
1. júl 2011

@odrik dakujem a to ma mrzi ze sme skoro na tom rovnako dufam ze sa vam to podari a co ti povedal lekar ak sa smiem spitat?

mimi1111
1. júl 2011

@zabka60 ja viem ze je nas vela stale si to hovorim no niekedy sa nemozem ovladnut ked mam tie hlupe dni ja vas vsetky obdivujem aku silu mate bojovat dalej drzim vam vsetkym palce nech vam to vide, 😉 😉 ja sa snad stym uz nejako vyrovnam viem ze to zvladnem uz ani neviem co preto robit aby sa to podarilo

lubenka96
1. júl 2011

Dievčence ja mam ten istý problem,no už vyše roka sa mi nedarí otehotnieť,s manželom sa stále snažíme a nič.Cakaju ma nejake všeobecne vyšetrenia ešte toto leto a podla toho uvidíme čo dalej,..navyše mám novu prácu takže nato sa teraz treba sústrediť,aj z toho mám stres a tak celkovo po lete robiť domček a to všetko,,,,na všetko sa teším len už keby som si raz našla na teste 2 červene paličky to by bol pre mna ten najkrajší dar na svete.No snad to raz príde,už som v tako mstave,že prestávam veriť,aj ked nechcem sa sťažovať alebo byť nejako zufala,ale stále nato myslím v čom je chyba a tak,no pokial nebudem mať hotove vyšetrenia a vysledky ani sa snad dalej nepohneme.Všetkým Vám ktoré sa snažíte želám uprimne nech sa podarí mať bábence,alebo teda jedno🙂a tým ktore ich už maju nech su zdravučke.A zaroven krásne leto prajem....inak chcem sa spýtať ešte má niektorá skúsenosti z bylinkami od pani Kopáčovej???dakujem ahojte baby🙂

odrik
1. júl 2011

@mimi1111
No teraz musim pockat po potrate na mrsku, ale z nejakej priciny uz 50 dni neprisla. No a potom hned mozme snazilkovat. Lekar vravi, ze po potrate a naslednej kyretazi, by sa mohlo rychlo "zadarit". Ak sa podari, budem si musiet denne pichat fraxiparin, pretoze by som asi znova potratila, keby som si ho nepichala. No ja nemam pocit, ze sa hned podari. No a ak sa nebude darit, vedla ambulancie mojho lekara, je lekar, ktory sa venuje tazkostiam pri otehotneni, tak potom pojdem k nemu. Asi tak. A Ty sa drzkaj, mrska odide a idete znova do toho!!! Nasad megadavky kyselinky listovej a bude to 🙂 !!!

mimi1111
1. júl 2011

@odrik uz som brala aj calibrum femibion a nic to som pocula aj ja ze po kyretazi sa lahko otehotnie my sa snazime od prvej mrsky po potrate a nic a nemoze byt to ze budes tehu ked este stale mrcha nedotŕazila?

odrik
1. júl 2011

@lubenka96
Budem Ti velmi drzat palceky, aby Ti bocian uz, uz priniesol ten nadherny balicek stastia 🙂 ! Nakup vela kyselinky listovej, oddychuj cez leto a pekne snazilkujte dalej, nemysli na to, kde je chyba. Nie je ziadna chyba!!! Vsetko je v poriadku, tes sa z domceka, a potom do hotoveho pride aj babatko 🙂!!! Vysetrenia Vas mozno zasa posunu o krocik dopredu, urobi sa spermiogram, mozno sledovanie ovulacie a budete zasa trosku mudrejsi! Tak vela stastia, daj urcite o sebe vediet!!!