icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

kyra30
12. júl 2011

@monkri GRATULUJEM !!!!!!! teším sa s tebou..krásne si to užívaj a opatruj sa 🙂 🙂 🙂 júj...sa to tu rozbieha ...eviq, ty.....len tak ďalej babenky 😎

eviq
12. júl 2011

@monkri moja az som sa rozplakala...blahozelam zo srdca, konecne je neistota prec, tak sa opatruj, papaj zdravo a hlas pokroky 🙂 dali ti aj nejake liecky proti krvacaniu?

monkri
12. júl 2011

@eviq dakujem moja zajtrá idem k lekárke dnes moja nebola potvrdil to druhí lekár podla výsledkov ale musím k mojej a ona my že predpíše aj lieky

baby moc vám dakujem za gratulácie celá rodina sme moc šťastný teraz 🙂

odrik
12. júl 2011

@mimi1111
Ahoj! No u lekara som bola a skoooooda, ale tehulka nie som, hoci by som sa urcite nenahnevala 🙂 !!! Zistil praveze, nemam ovulku. Po kyrete sa mi poplietli hormony a folikuly nepraskli, takze mam momentalne z rizikoveho podniku, podnik cisto zabavny 🙂 🙂 🙂 !!! Tak uvidim, co povie teraz v piatok. Ake hormony do mna zasa napchaju ☹ !!! Nechcem ziadne, snad sa priroda umudri a mrchu mi posle!!! Drzkaj sa!

zabka60
12. júl 2011

@odrik no som zvedava kedy sa mieni ujo docentik akoze ozvat 😀 ..vsak ja mu dam,no pockaj zajo 😀 ...mno uz som domka a bolo uzasne,ako vzdy s mojou dusou spriaznenou,mala by ist piatok somnou do iscaru,uvidime,ako jej to vyjde 😠 .....moja ak mi dojde dalsia mrcha okamzite ti ju aj osobne donesiem,bo uz enmam slov na nu co ti to robi svina jedna 😢 .....citala som monkri,uzasne,skoro vsetky tehule,no kraaasa,to vdaka nasim kremesom,teda,necakala som to,som stastne prekvapena a dufam,ze aj my budeme moct prijat take krasne gratulacie,ako si zasluzia ony po takej dlllllhej dobe vymodlenej 😔 ....krasa,ale my uz to asi nestihneme do jubilejnej 100.vky

zabka60
12. júl 2011

@odrik no je to mozne,my sme naozaj sestry 😀 ani ty ovulku,ani ja,no toto a co stebou zamyslaju dalej???si ako zajko sa mi zda,robia na tebe pokusy a mali by ti zato zacat aj platit 😀

odrik
12. júl 2011

@zabka60
No veru, veru, nemame mi niekde spolocneho tata postara 🙂 🙂 🙂 ??? A do tej stovky to teda ja urcite nestihnem, ale o to viac potom kremesov zjem!!! Ako bolestne!!! 🙂 Ale Ty by si to mohla stihnut, ked v piatok vsetko dobre dopadne! Co povies???

zabka60
12. júl 2011

@odrik moja noooo neviem kaje behali tatovia,ale isto su spolu,bo anjeli su spolu na oblaciku a tesia sa s tvojho anjelika co si dedkovi poslala,aby mu nebolo smutno 😔 ...nstiham moja,do 100vky isto ee,vysledky az tak cca 2-3 tyzdne este,takze sito nie,aj ked iui by mi vyslo mozno,keby boli foliky,ale nechcem este bez vysledkov skusat,keby nahodou....aj to je otazne ci budu foliky,ak nie,tak budem musiet injekcie auuuu 😖 ...uvidim,ako sa piatok dohodneme,bo idem do iscaru

odrik
12. júl 2011

@zabka60
Vidis moja, ja zasa foliky mam, ale nepraskaju a nevypadnu z nich vajicka. Je to kvoli tym cystam potvoram, tak musim pockat na kontrolu. Su aj injekcie na vymiznutie cyst a nasledne prasknutie folikov, tak uvidim, ci mi ich lekar predpise! No a keby sme pisali trosku menej, tak to stihnes 🙂 !!!

zabka60
12. júl 2011

@odrik no a kedy ides zas k dokimu ci ako dalej???jooj moja,ale este len teraz sa nam tu rozbehnu debaty,kedze nase kaaamosky konickove nam otehulkovali,tak budeme pisat o dusu a citat novinky ako rastu ich vysnivane fazulky 😉 tu radost im nemozeme vziat,ze by sme nemohli pisat a uuurcite by sme im chybali,keby sme nepisali 😀

odrik
12. júl 2011

@zabka60
🙂 !!! Nevadi, tak to nestihneme pre dobro veci 🙂 ! K lekarovi mam ist v piatok, ale este to zvazim! Musim to nejako este pokalkulovat! Trosku sa s tou mrchou pohram 🙂 !

monkri
12. júl 2011

@zabka60 @odrik no nie len my budeme písať novinky ale aj vy onedlho napíšete že ste tehu a na vianoce ideme na krémeše 😉

katkapapacova
autor
13. júl 2011

@krista5 ahoj mojka, no uz je to lepsie esem tam babenko da znat ze mamka zjedla dajaku blbost ale nie je to casto, dufam ze uz toto bude uspesne tehu, bo prist o babo zasa vo vysokom stadiu nechcem, to by ma asi zabilo, tak teda verim a dufam ze pan boh mi ho necha .bo nic ine si teraz neprajem 🙂

katkapapacova
autor
13. júl 2011

@monkri jaj zasa slziiiiiiiiiiiiiiiim, gratulko velmi sa tesim, ze malicky,ty chces chlopa co??? 😀 😀 😀

lolitka25
13. júl 2011

Ahojte kocky, mame tu nove tehulky? davno som tu nebola... ja som uz s drahym a cakame, ci pride mrska...ale zrejme pride, pretoze ziadne zmeny necitim .... :( vy sa ako mate?

katkapapacova
autor
13. júl 2011

@lolitka25 ahoj mojka, to je skoda ze ta hnusna mrcha stale chodi musis ju poslat prec, nech ti da pokoj a devat mesiacov nech otravuje niekoho ineho...hmmmmmmmmm, mrzi ma ze stale nic, ale este nie je nic stratene, vsak??? 😉

jaja08
13. júl 2011

Už 6 deň meškajúca menštruácia a test stále negatívny ja tomu nechapem :(

odrik
13. júl 2011

@lolitka25
No ahooooooj! No teda, kde sa tulas? Uzivas si leto a draheho??? Len si uzivaj, oddychuj a nadherne snazilkuj, ale mozno uz ani nebude treba, pretoze mrcha mozno uz nepride. Pozri ako tu babulky pomaly tehulkuju, tak sa mozno skoro pridas k nim 🙂 !!!

lolitka25
13. júl 2011

@odrik Ahoj, no nemala som moc casu, nielenze som sa stahovala do Nemecka,este sme sa stahovali aj v Nemecku 🙂 ale uz som konecne s drahym a snazilkujeme odusu 🙂 akurat mam asi 8 dni po ovulke ale ziadna zmena. :( snad uzdo konca leta budeme v tejto teme vsetky tehulky... a ty ako letujes?

odrik
13. júl 2011

@lolitka25
Tesim sa, ze si uspesne s drahusikom 🙂 ! Nemusi byt hned nejaka zmena! A nemusis citit ziadne zmeny, aj to sa stava, ale zato tenulienka byt mozes 🙂 !!! No ja este chodim do prace, ale od 4.8. mam dovolenku a pojdeme trosku k moru. Tak sa tesim! Len mam stopnute snazilkovanie pre tie moje zdravotne veci, no snazilkovat mozem, ale je mi to na nic, kedze nepraskaju folikulky. Po kyrete sa mi vytvorili cysty a tie brania prasknutiu folikov, a teda vyplaveniu vajicka, a teda moznosti otehotniet. A preto ani nemam uz 8 tyzdnov mrsku potvornicu!!! A to mi este diagnostikovali trombofiliu, takze malo toho memam ☹ ! Ale nevadi, vsetko vyriesim, aby mohlo nastupit snazilkovanie 🙂 ! Drzkaj sa!!!

odrik
13. júl 2011

@jaja08
Este chvilku vydrz! Drzim palceky!!!

lubenka96
13. júl 2011

Ahoj odrik,no velmi pekne ti dakujem,si zlatý,ano máš pravdu všetko chce čas,bude to fajn a všetko sa postupne porieši🙂ešte raz veľká vdaka Ti🙂

jaja08
13. júl 2011

@odrik
No tak to sa Ti povie keď už 6 deň nevieš čo sa s tebou deje.... ale ako sa hovorí nadej zomiera posledná, joj keby som sa dozvedela tú pozitívnu správu..... 🙂

lolitka25
13. júl 2011

@odrik och ale sa ti toho nalozilo... ja sa tu chytam ku nejakej dokyni, ked mi mrcha zasa pride,lebo na slovensku som mala hroznu :( tak nech zistim v com to viazne...
uzi si more a drzkaj sa a praskaaaaaaaaaaaaaaaaj a ovulkuj 🙂

martinka1987
Odpoveď bola odstránená
odrik
13. júl 2011

@jaja08
Drzim Ti palceky! Vela stastia!!!! Vyjde to, neboj 🙂 !!!

odrik
13. júl 2011

@lubenka96
Nemas za co moja, drzkaj sa! Volam sa Andrea, len moj syn mi vymyslel Ódrik, tak si ma takto doma prezyvaju moji chlapi 🙂 !!! Tak drzim palceky!!!

odrik
13. júl 2011

@lolitka25
Dakujeeeeeeem 🙂 !!! Tak dobre pories co treba, lebo uz Ta chcem citat ako tehulienku!!! Ja sa teda budem snazit praskaaaaaaat a ovulkovat a mrskovat a snazilkovat a tehulkovat, no dufam, ze este aj vsetko uspesne!!! Tak Lolitka moj, drzime si palceky a lakame bocianov!!! Krasny vecer 🙂

lolitka25
13. júl 2011

@odrik vdaka moja, aj tebe krasny vecer 🙂

odrik
13. júl 2011

@zabka60
@monkri
Myslim na vas babulky moje!!! Drzkajte sa, uzivajte si leto a myslite na same krasne veci 🙂 !!!