Vtipné zážitky z neúspešného snažilkovania
Som snažilka, ktorej sa pomaly vyše pol roka nedarí mať bábo.. Od fázy super ideme na to (konečne sex bez ochrany a naostro 🙂 - som skončila do prdele prečo ja? Nepochádzam z bohatej rodiny, tak som bábo na strednej neskúšala, potom som chcela v pohode mať výšku, potom som chcela aspoň 1 rok zarobiť, lebo rodičia mi nepomôžu a nemôžem všetko nechať na partnera. Od sept. do nov. som mala relatívne pravidelný cyklus+ sklamanie z krámov. V decembri len špinenie (potešila som sa- konečne ( aj test slabo pozitívny) a v jan. krámy 2x za sebou :( Bola som u lekára a čakám výsledky. Od toho myslenia na bábo a zúfalstva mi padol celý horm. systém..Tak som si povedala dosť. Mám len 26 a nemôžem sa nechať okolím terorizovať, že stále nič! Toto fórum som založila na vtipné historky spojené so snažilkovaním.. Čo doženie ženu na pokraji síl.
Moja historka č. 1: po toľkom sledovaní testov - rôznych som sa stala expertkou na duchov 🙂 čítala som v jednej diskusii, že jedna baba, ked nevidela na teste nič, tak ho presvietila baterkou..Tak som test ocikala, a výsledok neviem..tak som zbehla po baterku, posvietila. Tá baterka bola ako reflektor..a keďže nosím kontaktné šošovky a som pol hodinu videla obrovské čierne machule... a nič
historka č. 2: keď sme išli autom s partnerom domov zo stred SR na východ, tak som svojho muža začala dráždiť..za chvílku už bol stoporený..neskutočná chuť na sex u oboch a ovulka !! Neskutočná trojkombinácia na bábo :D) tak sme začali hľadať odpočívadlo.. Po 5 min. nič, 15 min. nič. všade kopa neodhrnutého snehu..už polo stoporený chlap sa chcel na to vykašľať,ale mne to nedalo.. Tak som nahovorila na takmer neodhrnuté odpočívadlo a tam sme zapadli.. Tak sme museli odhŕňať, tlačiť auto..Po hodine som konečne našla nové odpočívadlo, ale muža som musela nanovo ,,obnoviť,, aj keď , už aj mňa prešla chuť..ale bábo chcem! Sex bol o ničom a potom prišli krámy ...
historka č. 3: Mesiac mi meškali, kúpila som si mamatest a tam krásne 2 čiarky..Ta farba tam stála asi 2min...nemizla..neskutočná eufória, bežím do kuchyne po mobil , cestou zakopnem- zanadávam si a bežím spať do kúpelne..( Bolt by bol na mňa hrdý) Volám mužovi, pozriem na test a tam nič :D) ani jedna čiarka..nič..Jednoducho odišli..zobrali svoje paličkové nohy a pošli do ... :D)
A teraz keď som bola u doktora v piatok, ten mi povedal, že som úplne vystresovaná, že mám anovulku...že sa musím rozptýliť, tak hneď v sobotu som šla nakupovať do obch. centra. Taká smutná pozerám na obchody, motám sa a zrazu vidím pred sebou zraz škôlkarov - neuveriteľne krásne malé detičky.. Kurnik ako sa mám rozptýliť???? Začala som sa smiať cez slzy.. ja mám tých príbehov neúrekom, prosím napíšte aj vy Vaše, aby som nemyslela na to prázdno a hlavne, že nie som sama , čo neúspešne snažilkujem 🙂
@lilianna17 ja sa tu rehocem už aj s mojím drahým, tá historka z tesca 1000bodov 😀 😀 😀
aj my sa rehlime aj s mm, snazilkujeme 4 roky 😝
dnes to vidim na zabavny sex 😀
O babo sme sa snažili 2 roky, lekár mi povedal že nie je šanca pocat prirodzene. Tak na firemnej párty asi o 3 mesiace po tejto správe som sa celkom odviazala, čo to popila, sak tehotná nikdy nebudem..Ešte tuším som to tam aj s niekym rozoberala v podgurazenom stave... Na druhý den taky bolehlav, bruchabol a neprešiel ani další den....ani další....v podstate mi bolo permanentne zle ešte asi 12 tyzdnov, lebo som vtedy bola v 4tt....(na ukludnenie-babo je Ok, tie hruskovice sa na ňom neprejavili,aj ked lepilo mi...)
mi sme boli zo snažilkovania už taký vytretí, že sme si celkom natešení v super nálade v spálni namiesto super sexu, dobre pokecali a zasmiali sa. Po hodine 🙂 sme si povedali vráťme sa do obývačky, možno nás to chytí zas 😀
@danjelca už sa nám zadarilo...som v 3. mesiaci 🙂
@lilianna17 gratulujem!!!!a teda ako sa podarilo? bez vtipného oríbehu??
@lilianna17 takze vyrozpravanie vtipnych prihod zabralo. prestala si na to mysliet a sup-ho 🙂 gratulujem
Dúfam že aj náš pokec s manželom niečo prinesie 😀
@lilianna17 gratulujem!!! 🙂
@mirka Ďakujem 🙂
@matulindaaa treba sa nejako otvoriť..vypustiť zbytočnosti..viac sa smiať..napíš aj ty nejaké hókusy - pokusy.. hádam nielen ja som ,,nejako čudne líznutá,, 🙂 ja som si povedala, že budem celé leto si užívať - opekačky a pivo a potom budem riešiť bábo.. už som sa aj vyrevala a potom som založila túto diskusiu.. ešte napíšem príhody..na tajnáša v robote..lebo doma mi nakukáva môj chlp (muž) a červená sa..no ale tak to bolo...🙂
@danjelca bez príbehu...paradoxne..prišiel muž po tenise a že ma chuťku...a ja že ani nie..a on ,ale spolupracuj..kým sme sa hupsli do postele, tak už bol len na pol žrde..takže som si to vôbec neužila a keď som videla, že v tých tenisových ponožkových pareňákoch vliezol to postele, ktorú som čerstvo prezliekla,tak ma takoj prešla chuť..iba on stihol..a šla som sa hneď umyť a zadarilo sa..neromatične..žiadne sviečky..hudba..nič...iba chlop v smradľavých ponožkoch ! 🙂
@popilka Ďakujem 🙂
@lilianna17 ta posledna bola najlepsia :D Sa smejem v robote jak blba 😀 😎
@lilianna17 tak.... manžel dnes vypustil "zbytočnosti" sám....prišiel po volejbale s pivom v ruke a zahlásil ideme robiť deti 😲 ....zdvihnem hlavu pozerám naň ho a on ďalej hovorí ..... dúfam že sa dá otehotnieť aj inak .... a ja ako ??? on....ja už nechcem zase sex ja chcem fajku ..... 😝
po príchode do postele včera večer: ... lásenko môžeš prosím tie detičky urobiť sama ja fakt nevládzem .... 😀 veď ty si taká šikovná 😀
@matulindaaa :D :D tak skoro rano som sa uz davno nesmiala 🙂
@svetlusska aj ja som sa pobavila 🙂
ahojte kočky je niečo na tom že chlap má brať vitamín E ako podporu pri snažilkovaní? Včera sme boli v Kauflande a môj drahý vybehne po 20 minútach z lekárne z 3 škatuľkami vitamínu E. Nejak som tomu neprikladala význame, keďže som si myslela že to kupuje mame. No ale večer v posteli mi vraví....no a toto je ten problém mám málo vitamínu E .... a ja že ako vieš? a on chalani v robote hovorili ..... že s vitamínom E sa nám to určite podarí 😀
@matulindaaa inak toto poznám...moj tiež stale príde z roboty a stale s niečím novým čím ho nakrmili kolegovci...... vitamíny a ako to mame robiť aka poloha a kedy je najlepšie a tak..niekedy sa až čudujem z čím príde domov 🙂)
@lilianna17 gratulujem k babatku...držte sa obaja 🙂)
tak dam niečo aj ja ako vas tu tak čítam a bavím sa 🙂
na začiatku našho vsťahu sme nemali priestory na keksíkovanie ale mali sme auto 🙂 super vynález 😀 prvá romantika pri cintoríne s odstaveným autom 😀 na zadnom sedadle....ešte že bolo okolo polnoci... ludia by sa čudovali čo tam stvarame 😀
pak u mm doma...aj svokra tam bola..kedže mali...už mame dvoj-izbák...a boli vždy len dvaja vtrhli si do izby kedy chceli 🙂) a tak jedno krásne slnečné ráno po prebudení a keksíkovaní ešte rozžiarení s ružovími líčkami....mm si obliekal spodky ja v posteli sedela prikrita perinou, v tom vtrhla svokra dačo chcela oznámiť...mm stihol vybrať ruku z trenírok ja zaľahla...ona si uvedomila ,že nemala vojsť a vlasne v aku chvílu vošla...povedala čo chcela a vypadla z izby 🙂 hambila som sa ako pes ani som tam dlho nechcela chodiť...... ale pozitívum...od vtedy do izby nechodí...ak..tak klope 🙂)
ooo...a raz sme boli stanovať a k dobrej stanovačke patrí aj sexik..no nie...príroda,voda,teplo,x ludí na kope...a ja mam rada byť hlučná pri onom akte 🙂 tak sme čo to popili,posrandovali a neskoro nad ranom sme sa vybrali spať....ale alkohol..pomohol a bolo aj čoro-moro🙂) ale take hlučné že znami rano zahlasil...ak ste dnes nesplodili decko ta už nikdy 😀 museli nas počuť všetci čo tam stanovali...no príroda čo vam poviem 🙂)
jaaaaaj, soms a zasmiala dobre...co sa tyka nasho snazilkovania...ked som otehotnela s dcerou, tak sme mali dve moznosti kedy sa to mohlo stat a to alebo po rychlovke ked prisiel muz z roboty domov a oprel ma v kuchyni pri linke alebo ked sme sa boli bicyklovat a mi hovori, ze teraz to pojde, vies teraz mas prekrvene rodidla :D no a teraz som tehu a to sa nam asi zase podarilo pocas takejto rychlovky ked dal muz vypoved v robote, malvolno, odviezol dceru do skolky a prisiel doov na "ranajky", takze my deticky len pocas rychloviek...teraz sa uz snazit nemusime, sexu mame zufalo malo ale vacsinou sa zasmejeme...minule sme v takej romantickej nalade na gauci a on mi hovori, ze no hopkaj zajko, tak ja som hopkala a druhy den taka svalovica, ze som ledva chodila
@buxus24 tak také dačo som zažila aj ja.To sme s drahým ešte len spolu chodili, ja som chodila na intrák tak, keď som prišla v piatok domov....no boli sme ako králiky čo budem hovoriť 😀 prišli sme k manželovi domov do izby vytešený ako nanuky a pozerám zámok na izbe pokazený. No čo budeš po chvíli rozmýšľania čo a ako sme to nevydržali a hybaj....V najlepšom vtrhne do izby terajšia švagriná a pozerá ja som zbledla a ani neviem ako vopchala sa asi až medzi postele. No, ale to nebolo všetko v tom vtrhla svokra a hovorí doniesla som Vám puding 🙂, keď zistila čo sa deje vytratila sa z izby a odvtedy nám puding necháva pred dverami 🙂 No a najlepšie na tom je, že už sme sa osamostatnili ale máme domček v jednom dvore so svokrovcami a tá moja super svokra nám stále necháva puding na parapetnej doske a nesnaží sa nám dobíjať do domu 😀
@matulindaaa tak ty si si dobre vycvičila svokru 🙂) ta naša s nami byva teda moja svokra.... a ked mame ťuťu muťu tak som doooosť hlučná aby aj ona počula čo sa deje 🙂) moj my vždy zavrie usta ale ja neriešim... to aby vedela že tam nema miesto 🙂)
@lilianna17 hehe -)) to bolo naturaalne a az zivelne priirodneee 😀 a asi priroda je presne o tom.. -)
@lilianna17 gratulujem zakladatelka temy 🙂
@lilianna17 a samozrejme tvoja prihoda z otehotnenia nesklamala 😀

@elebe čo si zle? ja sa tu inak pučím 😀 😀 😀 😀 až mi slzy tečú 😀