Vtipné zážitky z neúspešného snažilkovania
Som snažilka, ktorej sa pomaly vyše pol roka nedarí mať bábo.. Od fázy super ideme na to (konečne sex bez ochrany a naostro 🙂 - som skončila do prdele prečo ja? Nepochádzam z bohatej rodiny, tak som bábo na strednej neskúšala, potom som chcela v pohode mať výšku, potom som chcela aspoň 1 rok zarobiť, lebo rodičia mi nepomôžu a nemôžem všetko nechať na partnera. Od sept. do nov. som mala relatívne pravidelný cyklus+ sklamanie z krámov. V decembri len špinenie (potešila som sa- konečne ( aj test slabo pozitívny) a v jan. krámy 2x za sebou :( Bola som u lekára a čakám výsledky. Od toho myslenia na bábo a zúfalstva mi padol celý horm. systém..Tak som si povedala dosť. Mám len 26 a nemôžem sa nechať okolím terorizovať, že stále nič! Toto fórum som založila na vtipné historky spojené so snažilkovaním.. Čo doženie ženu na pokraji síl.
Moja historka č. 1: po toľkom sledovaní testov - rôznych som sa stala expertkou na duchov 🙂 čítala som v jednej diskusii, že jedna baba, ked nevidela na teste nič, tak ho presvietila baterkou..Tak som test ocikala, a výsledok neviem..tak som zbehla po baterku, posvietila. Tá baterka bola ako reflektor..a keďže nosím kontaktné šošovky a som pol hodinu videla obrovské čierne machule... a nič
historka č. 2: keď sme išli autom s partnerom domov zo stred SR na východ, tak som svojho muža začala dráždiť..za chvílku už bol stoporený..neskutočná chuť na sex u oboch a ovulka !! Neskutočná trojkombinácia na bábo :D) tak sme začali hľadať odpočívadlo.. Po 5 min. nič, 15 min. nič. všade kopa neodhrnutého snehu..už polo stoporený chlap sa chcel na to vykašľať,ale mne to nedalo.. Tak som nahovorila na takmer neodhrnuté odpočívadlo a tam sme zapadli.. Tak sme museli odhŕňať, tlačiť auto..Po hodine som konečne našla nové odpočívadlo, ale muža som musela nanovo ,,obnoviť,, aj keď , už aj mňa prešla chuť..ale bábo chcem! Sex bol o ničom a potom prišli krámy ...
historka č. 3: Mesiac mi meškali, kúpila som si mamatest a tam krásne 2 čiarky..Ta farba tam stála asi 2min...nemizla..neskutočná eufória, bežím do kuchyne po mobil , cestou zakopnem- zanadávam si a bežím spať do kúpelne..( Bolt by bol na mňa hrdý) Volám mužovi, pozriem na test a tam nič :D) ani jedna čiarka..nič..Jednoducho odišli..zobrali svoje paličkové nohy a pošli do ... :D)
A teraz keď som bola u doktora v piatok, ten mi povedal, že som úplne vystresovaná, že mám anovulku...že sa musím rozptýliť, tak hneď v sobotu som šla nakupovať do obch. centra. Taká smutná pozerám na obchody, motám sa a zrazu vidím pred sebou zraz škôlkarov - neuveriteľne krásne malé detičky.. Kurnik ako sa mám rozptýliť???? Začala som sa smiať cez slzy.. ja mám tých príbehov neúrekom, prosím napíšte aj vy Vaše, aby som nemyslela na to prázdno a hlavne, že nie som sama , čo neúspešne snažilkujem 🙂
@lilianna17 uzasna tema! tak som sa schuti zasmiala ako uz dlho nie🙂
aspon vidim,ze nie som sama retardovana a je tu viacero blaznivych snaziliek.
Tak prispejem aj ja jednou:
Snazime sa od decembra a nic.Nastudovane mam z prava aj z lava,kazdy mesiac zarucena tutovka ako splodit a prd.
Momentalnym highlightom je u mna planovana navsteva pani,asi liecitelky alebo jezibaby alebo co to je. Nazdavam sa totiz,kedze sme s manzelom zdravotne ok a trtkame este viac ako nadrogovane kraliky,ze som urieknuta!
(inak nejsom na hlavu)ale neuveritelne zhody nestastnych nahod ma po konzultacii s mojimi kamoskami doviedli k tomuto zaveru. LEBO jeden mesiac presne v den ovulacie som dostala crevnu virozu,ale taku,ze snazilkovanie by bolo dost drsne. nevadi,dame dalsi mesiac.dalsi mesiac v den ovulacie zapal mocoveho mechura,bolesti,krv v moci a antibiotika.nevadi,dame dalsi mesiac.dalsi mesiace PRESNE na den ovulacie som dostala mykozu,ale takuuuuu,ze ma este svrbi z toho,si na to spomeniem!!!Tak je toto normalne?!no je?
@lilianna17 no moja,nic v zlom,ale ja som sa tak na tebe zasmiala ako nikdy do teraz,uz neviem pri ktorej prihode,ale asi ked si spadla z postele 🙂 umieram z teba,no ja nemam pri snazilkovani zatial prihody,lebo len teraz sme zacali,ale snad nieco zazijem 🙂 u mna je to s prihodami v beznych veciach 😀 😀 ale ty nemas chybu,na teba nemam 🙂 a ako ste zapadli,no koniec 🙂 mali ste si to na snehu rozdat 😀
@zuzuzu30 ja verím na urieknutie...odkedy nosím červenú šnúrku na ľavej ruke sa mi polepšilo...mne ľudia závideli aj problémy a priznám sa, že som pred asi 7 rokmi zašla s maminou ku takej ženskej, čo mi z vypitej kávy vravela , že čo a ako..keď sme odchádzali od nej, tak som mala zvláštne pocity, nechcelo sa mi veriť...okrem toho, že sme boli urieknuté po 3.pokolenie(odrobila nám), povedala mi, že ako sa zamilujem o 2 roky a ako sa musím zmeniť, lebo sa nebudem mať dobre..aj som sa tomu vysmiala..teraz s odstupom času fakt môžem povedať, že situácia sa zlepšila...zamilovala som sa až o 3 roky, tiež som už nemávala tak často zdravotné problémy a nehody typu( obliala sa vriacou vodou, ktorú som pomaly ani nestihla dať zovrieť- zvláštne nehody, mne sa aj stalo, že som chytila infekciu (dodnes nebola objasnená)a celú tvár som mala strašne vyhádzanú až do krvi- presne 1. júla až do konca augusta som nemohla ísť na slnko, lebo som brala silné lieky!! Ja som za..aj keď som nevieraci Tomáš, choď skúsiť..nemáš čo stratiť.
@pipinka3027 môj muž by si to na snehu nikdy nerozdal, doteraz mi vyčíta auto, že sú vraj odo mňa poťahy na aute 🙂 somár. Keď som si myslela že so, tak tomu predchádzal sex s veľkým S a keď bol len na pol žrde, sex alá hompačka raz-dva-mľask- tri a koniec, tak vtedy to zabralo..z toho vyplýva, že sa asi priveľmi snažíme..ja som skúšala tiež kadejaké polohy po sexe typu: hore, doprava, doľava, nakrižmo, vykrižmo, zakrižmo, nohy na Sklenaríkovú, po schodoch len,aby to tam dole došlo a absolútne nič.. až keď bol na pol žrde - sex alá hompačka raz-dva-mľask- tri a koniec tak to vyšlo 🙂 a mimo ovulácie..
@lilianna17 inak gratulujem,ze ti to vyslo!a hovoris,ze mimo ovulacie..tzn ze si nevedela kedy mas ovulaciu?resp si si myslela,ze vies ale mala si inokedy?lebo mimo plodnych dni si asi nemohla byt,to asi nie je mozne ci?
a kolko myslis,ze ste pred/po ovulaciou takto na pol zrde vtedy zamiesili?
ja si tiez myslim,ze to asi prilis riesim,aj ked viem,ze su aj vacsie riesitelky odo mna 🙂 asi si dam pohov na leto.
Ahojte kocky,uznavam super tema a presne tak to cele aj treba brat,inak by nam z toho preskocilo.My sme sa snazili 12 rokov a musim vam povedat ,ze smtoho zazili.......Aj som si poplakala aj ponadavala,presli sme fazou preco prave ja,ale v podstate bolo vacsinou veselo.
A tak prispievam aj ja--- bolo to na zaciatku nasho snazenia,zacinali sme clostilbegitom,prve 2 mesiace sme sa akosi nemohli zladit casovo na dni ovulky,bol to stale taky rychly sexik v strese a tak sme si povedali,ze do tretice vsetko dobre tak sme si vzali dovolenku na 8 dni Cierna hora presne na dni ovulky. No,ale ked sme zbadali izbu bolo mi do placu,vybavenie 30 rokov stare,madrac vylezany az na zem.....ale nenchali sme si pokazit dovolenku,tesili sme sa ako si to uzijeme a tak sme sexovali aspon 3 x denne a musim povedat,ze naozaj s chutou, a po celej izbe,najlepsie bolo dat madrac na zem aspon nevrzgala postel a pri odchode sme sa este na recepcii modlili,aby nesli skontrolovat odovzdanu izbu,lebo to co sme tam nechali by sme len tazko vysvetlovali🙂 🙂 sice tehotna som nebola,ale na tu dovolenku spominame dodnes.
@lilianna17 no ty si cislo 🙂 ja mam sice len za sebou jedno kolo 😀 teraz mam mrchu,tak ideme na druhe kolo,ale neriesim uz,nechce sa mi to nejako riesit,ked pride tak pride a bude si to uzivat 🙂 no a tu sedacky by si mala dat vycistit 😀 😀 😀
@lilianna17 rehocem sa na kazdom tvojom novom prispevku 😀 😀 😀 ....nakrizmo, vykrizmo, zakrizmo 😀 😀 😀
Caute zeny, vsetkym Vam drzim palceky, podarenym gratulka! Super tema a zakladatelka klobuk dole, tolko humoru na kope parada, s muzom sme stali kocky prave od smiechu 🙂) My ked sme skusali nasu malu, tak sme boli este relativne kratko spolu takze sexik 2-3x denne bol normalna a celi vyteseni sme boli z toho, ze. No a sa nam podarilo z tolkeho vytesenia zlomit postel 😀D pozor, ziadna ikea, pekne masivna postel, v zivote nevrzgala ani nic podobne, no a nam sa podarilo stredovu kovovu cast zlomit a cela muzova cast sa prepadla 😀 tak sme s malym srdieckom pisali do firmy kde sme ju kupovali, ze by nam vedeli objednat tu kovovu zlomenu cast, co drzi pokope v strede jednu a druhu postel, a chalan mily, ze jasne no problem, do dvoch dni to mate doma. Mily, poslal rovno dva kusy 😉)) tak postel je opravena ale mame odvtedy pamiatku trochu vrzga...🙂
@zuzuzu30 vie čo, presne som vedela kedy som mala ovulku, lebo akurát vtedy som bola na sone a lekár mi povedal, že za 2-3 ju mám, ale že to skôr vyzerá na anovulku...ja mám dlhé a nepravidelné cykly a viem na 100%, že som mala po ovulke, keď sa nám zadarilo..lebo lekár mi vyrátal,že kedy mám ovulku zo sona a my sme skúšali. Vyrátal mi to v septembri 2012 a keď som v januári 2013 prišla, že každý druhý týždeň krvácam, tak sa čudoval, že nie som tehotná, lebo mi vraj vyšli testy, že som plodná ako čerešňa.. Riadila som sa presne podľa jeho vyrátanej ovulky, chudák môj muž vo mne až žblnkotal (viď historka - ako som z neho aj vyletela 🙂 a NIČ. A keď som mesiac porevala a povedala si, že som blázon, keď som extrémne tehotnú ženu nepustila skôr si kúpiť mäso, lebo ma nasrala,že na drzovku (s výsmechom) sa predo mňa vtrepala a ukázala mi brucho a ja som si vduchu povedala no a čo? Sa poserem, že čakáš decko?Zaraď sa za mňa! Som si povedala dosť, nemôžem byť taká zlá, aj keď fakt bola drzá..nemôžem zakukávať na tehotné a také, čo jedno decko v kačáru, druhé decko pri kočáru, chlop pri nej (čo iste jeho žubrienky už pripravené na raz, dva, tri frk a decko) a ona hladkajúca si brucho, čiže 3 ???? a ja chcem jedno a nič??? Ja som už videla na ulici z 35 žien : 20 matiek, 10 tehotných a 5 starých rakiet...tak,ako si to v hlávke rozložíme, tak bude..akurát, komu sa chcú počúvať a čítať mudré reči, keď veľmi túžime po bábätku??
@pipinka3027 🙂 radšej nie...naposledy,keď som mu pomáhala som vyliala olej v kufri (auto malo 3 mesiace) a dodnes mi tú ropnú škvrnu vyhadzuje na oči, že aha - v aute už iba seď...nemôžem nič jesť ( čo má omrvinky) ,piť iba vodu) keď mi minulý týždeň spadla jojo žížalka medzi kreslo a tú opierku na ruky v strede auta, som myslela, že poletím jak fretka popredu auta..lebo na žížalke bol cukor a on videl,ako sa mi všetko vykrúšilo z tej žížalky a ja som vytiahla len už čistú.. vždy,keď ma vyhreší..si vduchu poviem, ty chuchvalec jeden neokrochaný, zasran jeden sopľavý rozmaznaný 🙂 usmejem sa typu môžem ťa dlabať a vychutnávam si ďalšiu žížalku 🙂
@darka2001 presne mne sa niečo podobné stalo minulý rok, keď som dostala v stredu ráno šokujúci nápad ísť autom do Chorvátska. Nabudúce taký šokujúci nápad rozchodím 🙂 Čiže v stredu ráno ma to napadlo, v stredu večer sme si u šéfa vybavili voľno na 5-max 6 dní..
1 deň. štvrtok ráno- ešte som si zbehla kúpiť pivko na cestu (10ks) a radler cintrón (15ks), myslím okolo obeda sme vyrazili...ku večeru sme už boli v Maďarsku, chcela som muža vystriedať, že neskôr...dobre..v noci som chcela cik pauzu, v podstate to už bol 4 návrh na cik pauzu, ktorý mi bol zamietnutý, lebo vkuse (po 300 km????) vymýšľam..
2.deň. nadránom -bohvie kde na diaľnici, môj stav cik pauzy je neodkladný, nohy odkrvené, ruky ako samochody (pľantrajúce jak handrová bábika, kríže? ja mám kríže?? Okolo 5tej sme už v Chorvátsku, konečne pauza..po toľkých hodinách som z auta vypadla, pretože nohy som nechala niekde v Maďarsku...dokrútila som sa na hajzle,kde na mňa pozerali,že čo mi je (keďže som chodila jak húska po porážke)..Na tom parkovisku sme zaspali a vstali o 9tej ráno..potom sme hľadali miesto,kde sa ubytujeme, tak sme išli popri pláže(pričom už na začiatku som chcela ísť hore- na ostrovy) NIE, šli sme dole...Čím viac,tým sa mi nepáčilo poprežie- samá skala- to by som som sa strepala,len tak by zafučalo..a potom sme našli pri Splite(už neviem ako sa to volalo) šokujúcu pláž, lacné ubytko 🙂 Večer sme chceli ísť na pláž,ale zaspali sme..
Deň tretí..Totálne zničená, som zo seba povyberala pružiny z postele..Zobudila jeho..šli sme na pláž, kde ma nechal samú,že ide na čapáka a ja z tým posraným radlerom v taške sa pozerám a TRK v hlávke..Veď toto som už videla!!! No do riti, môj muž ma zobral na TO isté miesto, kde bol s exmanželkou !!!!!! lupsla som do seba pivko,radler,pivko..keď sa vrátil, videl môj ksicht, pochopil a citujem: Ako to vieš? ja som raz v zime upatovala meszi kazetami od DVD,videa a písala som na nič, čo tam je..a tam som našla fotky s jeho ex aj s kamarátkou(išli v trojke !!! na prvú manželskú dovolenku)..Celý pobyt som rozmýšľala,kde boli...Ona si tam zobrala kámošku,lebo už trtkala s iným,a aby môj muž nechcel,tak mu vzala peniaze a auto a celý deň ho nechali samého!..
Deň štvrtý: môj drahý mi ešte stále nedal peniaze (že prečo asi ??) chodil na čapáka a ja furt len radler, večer som ho nahovorila že mali by sme zasexovať, že sa to patrí (sex o nič- bábo z toho nebolo)..a od samej radosti deň 4. som pobalila veci a hajde domov!!! Nikdy viac...
Ozaj:ešte ten deň 3. sme si zaplatili výlet po ostrovoch..Celý deň môj muž obzeral tie stánky,že kde budú najlepšie služby a vybral..za obedom sme mali vyraziť..ja nasratá,že len radler do mňa leje a on gróf erdédy po baroch, nastúpila som na loď, ktorá meškala (ja nasratá ako brok) a bola najhoršia z pomedzi tých,ktoré nás predbehli, po hodine trkotajúcej platby pozerám aká krásna lagúna..Pred nami loď už zaparkovala a ľudia sa tam čvachtali..ten náš chuj čo si hovoril kapitán a devče pro všechno v strede hlbokej lagúny ,,zaparkoval,, loď strašne ďaleko od pobrežia a povedal: ,,skáčte´´!! Nezaplatil stojné na ostrove,ktoré sme si zaplatili my!!! Do mňa také tlaky,že dovi dopo..Mala som chuť odtlačiť tú loď do riti na breh..potom sme išli až na 2.druhý ostrov,kde sme mali 2hod.čas..a koniec..tie plánované ostrovy na obrázku ostali na obrázku. Potom som sa políškala chlopovi, že a veď už poďme domov..a chvalabohu boli moje modlitby vypočuté 🙂 o 12tej sme boli už v MaĎarsku a presne o deň na to, ako sme mali pôvodne ísť tam nadrbala Evička (takže keby ešte toto ma zasiahlo,takoj sa zakvačím na našej vlajke v Budapešti a dodnes tam visím ako kliešť v srnke !
uplne zomieram pri tych pribehoch.:D:D:D..nam sa nic az take nestalo...len raz..bol vecer..telka v izbe zapnuta...tak sme sa s manzelikom pritulili..a kedze viem...ze VZDY si niekto z rodiny spomenie na nejaku maximaaaalne dolezitu vec co musi oznamit...tak som si dala dole len teplacky...manzel bol nahy podomnou...akurat sme boli uz v pokrocilom stadiu pohybov ked pocujem ako sa hore schodmi ruti otec...ja v tej chvili som zoskocila..rychlo si natiahla teplaky..na manzela som hodila perinu.(akoze ide spat:D)..a otec v tej chvili zaklopal ..vosiel...referoval nieco manzelovi...a ten chudacik moj akurat pod perinou striekal.:D:D..je dost tazke udrzat normalny vyraz v tvari a este komunikovat so svokrom....tak co...potencionalne deticky posli do periny 🙂
Tak ,tak koceny hlavne nech je veselo a tak nejako sme to mali aj na jednom nasom welnes pobyte.Isli sme na 3 dni,ze dni plne oddychu,sexiku,vody + nejaka masaz.No a kedze my sme take vodne clapkacie typy cely den sme boli v bazene,z bazenu do virivky a z nej na masaz z masaze do sauny a ani sme nestihali odbehavat na izbu dat sexik.Tak sme tak sami sedeli v parnej saune a spekulovali ci vybehneme na izbu az po obede,alebo ako a tak manzela napadlo sak dajme jeden rychly tu,ja nadrzana z tych hormovov som suhlasila,muzik vybol kuknut situaciu vonku,ale kedze bolo cez tyzden doobedu v bazene sa cmuckali dalsi dvaja a nikde nikto.A ked ste v plavkach tak to nie je ploblem ten jeden pasik posunut,sadla som si na neho odzadu,oci nalepene na dvere, postupne sme zrychlovali a pri 50 stupnoch sme sa potili jak kone.no citila som sa jak pubertak co robi nieco zakazane,skoncili sme velmi rychlo a supkali pod sprchu.skontrolovali este miesto cinu a sli spokojne na obed🙂 🙂 🙂
@nufficek 🙂 my sme tiež zlomili posteľ 2-krát..ale my máme posteľ typu drž ty mňa aj ja teba 🙂 nemôžem sa ani veľmi kmásať pri sexe, lebo už praská.. Keď sa nám druhýkrát zlomila..začalo sa to takto..prišiel z práce, že či mu nepôjdem dačo pozrieť..vstala som z gauča a pýtam sa čo..? odtiahol trenky, nadržaný jak dostihový kôň...tak som sa vyzliekla, lebo keby ma začal pomaly on, tak aj odvlhnem, zas zavlhnem a odvlhnem... povolila som mu gate, trenky a šup do postele a PRASK ! Nasratý sa zodvihol, že je to moja vina, pričom mám 53kg a ON do 90kg. že či neviem dávať pozor?!!! obliekol sa, vybehol vonku..prešla pol hodina, hodina..jeho nikde..tak si myslím..chuchvalec jeden, šak dokončiť sme mohli..potom prišiel s obrovským odpíleným pňom, ktorý podsunul pod posteľ..ja som pokračovala, išla som si ľahnúť na posteľ..a on, že teraz to opravil a zas to zlomím..tak som vytiahla nohavky, dala triko a vykašľala sa na sex..aj na JEHO žubrienky!
😀 😀 😀 😀
Dobre ranko babule,
tak som k vam znova nakukla a idem sa urvat. Takto zrana rehoty. Ja uz v office, kolegyna na mna zazera, ze ci mi nesibe, a ja rehooooot 😀 😀 😀 No take hefty som uz davno necitala.
@lilianna17 tak vcera vecer sme postel zlomili znova 😀 esteze nam vtedy chalan posla dva nahradne diely 😀
žienky, ja Vám asi začnem (v dobrom závidieť) ako králičkujete... Mňa prešli všetky šmaky na chlapa.. Normálne som sa naučila ako mu ho ,rozcuchať - rozkmásať,, do pôvodného mäkulinkého stavu..Ešte v januári ma chcel poslať na liečenie zo závislosti od sexu :D) Dnes sa ešte k tomu cítim ako vyžinutá rybička na kravskej paše.. Na čase,aby som si vyrobila nejakú hovoriacu maketu, ktorá ma v práci občas zastúpi..do konca nekonečného dňa ostáva 5hodín 92 minút a 15 sekúnd. A to sa mi ku koncu dovalí šefľajs s inteligentnou otázkou na ktorú zas ako debil hodný extrémne hojdacieho koníka s inteligenčným kvocientom : ,, íííííííííííííhááááááááááááááááááá odpoviem ..lebo on nechápe,že už končím a myšlienky mám v hrnci,že čo navarím a nie o práci, preboha! Veď už kto myslí v práci na prácu presne 8 a pol hoďky ???? Ja ne 🙂trimte mi paľuchy (držte mi 2 palce a 8 prstov 🙂 dikes
@lilianna17 tak to si ta viem predstavit,to ich nasere,ze ked nieco spravis a on zacne nadavat a ty na neho pozres a dvihnes plecia,ze ok,tak ich ide porazit,to mam skusenosti s tym 🙂 alebo ked spravim nieco s autom,bude skrabnem alebo cuvnem a lampa mi tak stoji a neuhne,tak pozerem na neho,opytam sa aku ma naladu a potom sa priznam,a tak sa priblbo usmejem,(ze je za to nemozem 😀 ) ze nech sa nehneva a uz sa mu vtieram 🙂 az kym nepovie,ze ok 🙂 ale ked mu spravim bordel v aute,tak on uz len kyvne hlavou a sa pousmeje 😀 tvoj si na to este nezvykol? ale sak sranda musi byt 🙂
@nufficek inac moja,nic v zlom,ale to ako sexujete,ze postel ste polamali a to hned 2x? 😀 😀 si neviem predstavit,my mame drevenu postel a stale drzi a ked si lahneme na polku dvaja a trasieme sa na nej,tak stale drzi 🙂 ale vy? 😖 hmmm.. 🙂
@xxixinka hahahaha to je dobre 🙂 nabuduce sa zamykajte 🙂 umrela som skoro smiechom 🙂
jaj zienky ja uz nesnazilkujem mam dvoch synoch ale chodim si sem po dobru naladu 🙂 drzim vsetkym prsty a piste este nejake historky inak su super 😀
@rybecka hejze,ja som sa tak tu nasmiala 🙂
Jak citam tak citam ale ste mi zlepsili naladu 🙂🙂🙂 heheh a @lilianna17 kokso ako ja si nikdy necitam nick pred spravou (vsak i tak neviem kto to je tak naco :P :D ) az jak docitam tak aby som zaradila do suflicku v hlave .... a furt si pri tvojom prispevku poviem ze fuuha to je dobre :D a potom zistim ze to je tiez tvoj pribeh no konec :D jak to mozes stihat take haluzky stvarat s muzikom :D ...
aa tak uz pridam aj ja ked tak 🙂
my snazilkujeme s buducim muzickkom uz pol roka a niekde v zaciatkoch.. ja som mala zapal mocaku ale uz pomaly ustupoval, mm prave bral nejake prirodne tabletky lebo s nim mal daky problem tak papal a z toho bol aj vecnestojaci :D a tak raz prisiel z roboty, ja u svokry v dome som ho cakala, (sme byvali na striedacku u mna a u neho) a tak on zavrej dvere ze ideme pozerat film( a ja naivne som si myslela ze konecne toho avatara dopozeram a nezaspim) a on sa mi tu hrabe uz pod perinu... tak vsak ok... chut je, bolest prezijem.. a tak v tom uz mojom zacinajucom zovierani kanvice zrazu vosla svokricka... kukla na nas ... "Pardon !" ... kuka dalej, rozbehla sa k nocnemu stoliku - rovno vedla mjej hlavy :D niekde medzitym stihol mm odpovedat ze "V pooohodeee..." svokricka si vytiahla nabijacku a odisla.... ja zamrznuta ze wtf :D mm ani nevedel co sa stalo poriadne tak sa zlakol :D ani si nepamatal co povedal... a uz si ani nepamatam ci sme to potom dokoncili.... viem ze snaha bola ale ci ? .... potom sme sa hadali ze kto pojde prvfy z izby ... ale mne uz hrozne trebalo cikat (vsak pri zapale a este po sexiku ...) :D nakoniec to prehral a isiel on.. a ja len tak nenapadne ani na zachod som nakoniec nesla utekala som z domu co mi nohy stacili :D a cikat som sla az u nas doma no pohroma :D ale potom som sa tam ja trosku dlhsie neukazala a uz som na to i ja zabudla az jak sa zdravim pri dalsej navsteve svokre a vtedy mi trklo ako som odchadzala naposledy... ale hmm... ona neriesila :D tak aspon nieco 🙂
prihoda c.2 ma kyci nazov "zvukove efekty"
To sme sa vybrali na dovolenku.. ze vsak treba oddychnut, vela sa na nas toho vali, v robote je to na ..... v skole na dvojnasobne .... a v mojej rodine na trojnasobne.... konecne sme sa dockali (lebo bola dovca tandemova a tak sa nedalo zladit terminy), v aprili sme si odklusali do tatier.... a tam bol maraton sexiku taky ze.... pred jedlom, po jedle, medzi jedlami atd :D (v prvy den dovce mi moj drahy usil budu, ze je unaveny z cesty a ze si ide lahnut tak ja s nasim tandemom som sla ouknut dedinku kde sme boli a vratim sa a miesto chrapajuceho frajera som si nasla ziadost o titul manzela :D ale ake bolo nase prekvapenie ked sme si vlastne do tej postele lahli... to boli dve postele tvariace sa ako jedna manzelska v strede s dvomi velkymi , mohutnymi bokmi.... ktore riadne tlacili, matrace makke ze sa stavat z nich nedalo... a uz po prvych vrzoch sme si vsimli krasnu hudbu, ktora nas srpevadzala s kazdym nasim pohybom.... "Avyžu- avyžu" .... na druhy den(resp. vecer) sme mali pootvorene balkonove dvere (Vsak teplo nam bolo z tolkeho sportu) a zrazu len mm hovori "pocuj niekto si z nas robi srandu.." a ja cela roztoto v strede nechapem preco zastal co sa robi " ze co ?" " no pocuvaj tych nemcov ci co to su... furt hovoria Avyžu Avyžu a to tak huči nasa postel...." tak niekto mal teda o zabavku (a rytmus k tancu - bola svadba dole) postarane :D a v neskorej noci sme poculi z viacerych izieb rovnake volanie o pomoc posteli :D
tusim mam toho viac... ale je pokrocila hodina a my o 5 hodin chceme vyrazat k doktorovi (mm ma anginu) a to ma este rano caka sprcha v ladovej vode koli odstavke a cely den povinnosti, nova robota a tak... takze zas niekedy inokedy... uz len ked pisem o tej angine tak posledne najcerstvejsie :D
vsak horuco je u nas na vychode.. v novom byte na just vsade chladno (3 izby su tym istym smerom orientovane a kuchyna na opacnej strane... samozrejme horuco je len tam kde sme my (kuchyna a nasa izba) tak mm uz mu zacina byt troska lepsie, neni mu zima tak sa poti, ale dneska dajak vynimka (uz tyzden chce sex - neberte to ze som frigidna... vysvetlim neskor :D ) tak sa pomaly zacal vyzliekat, zapol ventilator (konecne mu z neho neduni v halve a ja sa nesmazim vo vlastnej stave v noci) a jak si tak lezi.. ze "mojkooo ? daj mi prosimta aj ten posledny kus oblecenia dole - trenky) tak som mu cih stiahla, panak sa stavial, ale ja som sa otocila (to som akurat mala precitane asi prve 4 prispevky tejto diskusie... a so zarytymi zubami odolavala tomu co za mnou lezi (aj ked on nic nerobil, ani necekol... ale tak vsak tyzden je tyzden aj pre mna :D a preco vlastne tyzden ? lebo bol chory tak, ze cez den ho bolela hlava a vecer mu uz prislo tak zle ze si len lahol, bola mu zima a ani len tabletku si nevladal zobrat a napit sa... jak tabletka zabrala, ja som si sla na wc a ked sa vratim tak on uz vysmiaty, hraje hru na pc a tlaci do hlavy suchy rozok a ze ci mu spravim prazenicu ze uz mu je dobre... a o hodinku mu uz zas zle... (nie z toho jedla.. ale z choroby) a kedze sa to tak opakovalo asi 3krat tak som mu povedala ze nebude sex kym nebude zdravy lebo vsak ani normalnu velku pusu mi nevie dat lebo ho z toho boli hlava - vsak to isto poznate ked je vonku horuco a dotoho nestacite vypit dost vody jak vas aj len z dotyku rozboli hlava akoby kostolnym zvonom bili vedla ucha.... no a jak som tak stiha sa skoncentrovat, precitat asi tak dva dalsie prispevky, zrazu len "mojkooo pod ku mne..." a jak som sa otacala, strasne smiesno mi prislo :D nohy, kolena, stehna, antena, brucho, hrud.... tak ze no co uz s nim vsak aj ja chcem aj on chce uz dlho, uz mu bolo celkom oki dneska... tak ze dobre... ale zabil to hlaskou, ktoru pouziva tento tyzden ( pocas tych 5,5 sekundy ked mu je dobre ze "Dame sex ?" ale takym suverennym tonom jak z povinnosti.. no do man sto hromov vsetka ta tyzdena vzrusivost razom odpadla som si pripadala jak auto co nechce nastartovat este 3 minuty, aj som ho sprdla ze este raz to povie tak nam moze vymalovat izbu ne "bielo" a potom konecne som sa skludnila(resp. odviazala) a kokso taky sexik po prestavke :D, neviem ci som plachtu neroztrhala (tato ma hned vedla izbu, nemohla som kricat :( ) a v tom mm zachvat smiechu ze keby som sa videla jak sa snazim nekricat :D ja zachvat smiechu snim :D dosmiali sme sa .... dokoncili nacate :D pozreli panelak z archivu a mm uz drichme a ja vstrebavam novoobjavenu temu na mk.sk :D
TAk teda dobru noc (resp vam uz asi dobre ranko :D ) ja idem zalahnut aspon na tych par hodin a dufam ze som vas neunavila (to ja v noci furt tak ked zacnem neviem prestat :P )
teda pisat neviem prestat :P
@bayuska no ty si teda tiez riadne cislo 🙂 ale aspon mate zazitky 🙂 my nic take nemame,ze by sa nieco dialo 🙂 na dovolenke sme este neboli,tak snad nieco pride,a ja aj keby som chcela,ked je mon manzel chory,tak on ani za toho Boha sa neviem pohnut 🙂 tak sa u nas vylucije sex,ked je u nas choroba 🙂 tak ze to mas super a stou svokrickou? no nas tiez nikto este nenačapal 🙂ale urcite by som sa hambila 🙂
@pipinka3027 noo tak ja mam "stastie" ze som koli inym povinnostiam na ten incident so svokrou zabudla lebo inak by ma tam nedostal este minimalne 2 mesiace :D
@bayuska hehe som rada,ze to tak beres,ale zase sranda musi byt 😀 my kedze uz byvame spolu sami,tak nam to nehrozi a ked sme u svokricky,tak cakame,kedy zaspia,ale to len maaaaaalinko 🙂 takze vsetko je ok 🙂

Dievcata, musim aj ja prispiet mojou stipkou... 🙂
Snazime sa o babo uz cez dva roky. Uz som skusala aj zadok podlozit, aj sviecku, aj ostat celu noc... najnovsie ma moj muzik po milovani otocil na brucho, a nakazal vystrcit zadok hore- ako spia batolata.... 🙂 Reku- nech tam deturence ostanu co najdlhsie, a dostanu sa co najdalej... Mne bola ta poloha celkom prijemna, tak sme sa rozpravali. Poznate ale ten pocit, ked sa vam susula "nadychne" a pri vydychu vyprdne... :D Tak mojho mileho napadlo rozpravat vtipy. "vies aky to je sex na vlka?" :D vravim- nie...aky? " stojis pri diere na 4-och a zavyjas- auuuu" 😀 😀 😀 no dievky moje... s vybuchom smiechu vybuchli aj nase deticky, a samozrejme davka zasiahla aj mojho vlka 😅 😀 😀
Odvtedy je zalubou mojho milovaneho muzika vtipkovat, ked sa nemozem smiat, aby som deturence "nevyprdla" alebo inak nevyhnala od buducej mamicky.... 😉 😀