icon

Výpoveď v práci, keď sa nám nedarí otehotnieť

monymony1
30. aug 2016

Ahojte .. Chcem sa Vas spytat na nazor skusenost.. Dali ste niektora vypoveda z prace pre to ze sa vam nedarilo otehotniet? Mam dost stresujucu pracu casto som pre nu frustrovana a nestastna.. Nehcem zas doma necinne sediet ale ak to pomoze ... Dakujem za rady

Strana
z2
myskahryzka
31. aug 2016

@lucka222 Ahoj. Mas pravdu. Netreba brat ohlad na druhych a uz vobec nie na pracu. Zamestnavatelovi urcite nezalezi na tvojom zdravi, alebo stasti. Treba si ist za svojim cielom. Drzim palce

andy55
31. aug 2016

Ja som bola tiež v podobnej situácii. Svoju prácu som mala veľmi rada ale pri personálnych zmenách sa to začalo kaziť až na toľko, že jedného dňa som si povedala, že už tam viackrát nevkročím a tak aj bolo. Na druhý deň som išla k lekárovi a ten ma vypísal na PN - nejaká psychická diagnóza. Bolo mi tak všetko ukradnuté, že som počas PN išla aj na dovolenku k moru. PN sa mi ťahala až 3 mesiace a keď ma už doktor upozorňoval, že sa musí ukončiť tak som bola rozhodnutá, že dám výpoveď a ani neviem ako ale zostala som tehotná tak som išla z jednej PN na druhú (rizikové tehotenstvo). Ten stres z práce zo mňa upadal veľmi dlho možno aj rok. Túto možnosť som zvolila najmä preto, lebo pred tým som už mala jeden potrat a veľmi ťažko sa mi darilo otehotnieť a najviac to pripisujem tomu stresu. Určite odporúčam dať si pauzu - PN a nesnažiť sa za každú cenu otehotnieť. Ono to príde keď je človek v pohode. A čo sa práce týka tak po materskej a rodičovskej dovolenke som sa natoľko dala do poriadku a zmenila názor, že mám chuť sa vrátiť do tej istej práce čo ma onedlho čaká.

monymony1
autor
2. sep 2016

@bluka2 to mas pravdu odvtedy ako som tu to ide somnou dole vodou.. tolko zdr. problemov som nikdy nemala.. ale asi som si to nejak nechcela prispustit ze to moze byt pre pracu

monymony1
autor
2. sep 2016

@e_lenka tak to je super🙂 dakujem za motivaciu🙂

monymony1
autor
2. sep 2016

@lucka222 tiez uz realne uvazujem nad tou PN. aby som si ujasnila ako dalej a dufam ze ked budem viac v pohode uz sa nam aj zadari. aj tebe taktiez drzim palce🙂

lucka222
2. sep 2016

@monymony1 Ďakujem 🙂 Asi držíš silno lebo vyzerá to tak že sa podarilo :-*

monymony1
autor
2. sep 2016

@lucka222 to je skvele!🙂

bluka2
2. sep 2016

@monymony1 Ja som mala akne (take hnusne hlboke a bolestive), co som ani v puberte nemala. Uz je po probleme...

andy55
2. sep 2016

tiež som mala časté zdravotné problémy pred odchodom na PN a určite to bolo z toho stresu a nechuti tam chodiť. Počas PN som už aj vypínala mobil, ignorovala som všetky hovory čo sa práce týkalo a dokonca som prerušila aj kontakty len aby som od toho vypla. Po čase keď som sa už cítila lepšie čo bolo asi po roku a pol som sa tam vrátila a vysvetlila im svoje správanie a od v tedy sú naše vzťahy ešte lepšie asi ako pred tým. Určite by som v takomto stave nedávala výpoveď (z vlastnej skúsenosti) počas materskej a rodičovskej dovolenky mi patrí aj dovolenka o čom som nevedela a tiež je tam aj nádej na odstupné v istých prípadoch. Držím palce, hlavne kľud a vypnúť, preorientovať sa na iné myšlienky a nech sa čím skorej zadarí 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
monymony1
autor
16. jan 2018

@sandra151 vypoced som dala a uz mam skoro 2 mesacnu babiku.. otehotnela som mesiac po odchode😀

viejac
16. jan 2018

No ah nam sa nedarilo otehotnieť a môj mne lekar tiež poradil najsť si inu pracu a tak som sa s nim dohodla na PN kvôli ženskym veciam a o 3 mesiace sme sa už tešili no a rovno som ostala na PN a z nej som šla na matersku dovolenku je to vyhodnejšie ako isť na matersku ako nezamestnana.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
monymony1
autor
16. jan 2018

@sandra151 psychika je najviac .. drzim palce!

Strana
z2