icon

Výsledky reproimuno

marty197
6. aug 2018

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Dnes som dostala vysledky z imunovitalu. Mam zvysene NK bunky a cytokiny. Avsak mam tam uvedene, ze mozem otehotniet. Odporucaju mi uzivat devit forte a po zistení tehotenstva infuzie. Mate s tym niektora skúsenosť? Ďakujem 😊

Strana
z2
luckamjar
6. aug 2018

@marty197 devit forte je len D vitamín, ktorý si mala asi nízky...ma ho tak drvivá väčšina žien čo podstúpili testy na reproimuno. To že ti chce nasadiť infuzky až keď budeš tehotna je jedna z možnosti predpokladám. Asi si tam bola kvôli potratu a nie nemožnosti otehotnieť. U veľa žien to rieši Medrolom (kortikoidom). Ty si možno výsledky nemala tak zle, čiže bude možno stačiť nasadiť infuzky potom...aj keď ja som z tohto postupu prekvapená lebo aj moje hodnoty boli naozaj len mierne zvýšené a povedala mi, že riešiť to až keď budem tehotna je neskoro. Nasadila Medrol...

lady911
6. aug 2018

@marty197 ahoj. Ja k nim idem 2.10. Mam termín. Prosím ťa, si s nimi zatiaľ spokojná? A koľko si vypýtali za vyšetrenie? Koľko sa snažíte o babo?

ivyk
7. aug 2018

ahojte. Pridam svoju skusenost tiez. Ja som bola v dvoch odlisnych reproimuno centrach. Tiez zvysene NK bunky a cytokiny - mierne. Jedno centrum odporuca kortikoidy este pred otehotnenim (medrol) a druhe centrum infuzie az ked ostanem tehotna, dovtedy nic🙂 minuly rok som brala Dexamed a cytokiny sa mi upravili po 6 tyzdnoch pekne.

marty197
autor
7. aug 2018

@luckamjar mala som MA v decembri, odvtedy chodim po lekaroch ☹ ..pisala som jej ohladne toho medrolu ale nevyjadrila sa k nemu, tak teraz neviem, co robit ☹

marty197
autor
7. aug 2018

@lady911 ahoj, neviem, ci som spokojná. Dlho sa caka na termín (aj ked to asi vsade), prva konzultacia 50€, tam mi dokopy nic nepovedali, iba ze mam ist znovu na hematologiu (tam mam všetko v poriadku) potom zase na odbery 60€ + 20€ mailova komunikácia... Vcera mi prisli vysledky mailom a vobec im nerozumiem, tak som taka zmatena, ze neviem, co robiť..pisala som jej, aky je teda postup a poslala mi to iste, co včera :-/

lady911
8. aug 2018

@marty197 mne povedali z recepcie, keď som sa objednávala, že prvá konzultácia stojí 110 eur 😱. Neviem, mam z tejto kliniky husiu kožu.

luckamjar
8. aug 2018

@lady911 110€ prvá konzultácia preto, lebo 60€ stojí odber krvi a 50€ konzultácia...potom každá ďalšia konzultácia je 30€...čistá pracka peňazí 🙁 mna tam ale nahovoril doktor ku ktorému chodím, je presvedčený o tej liečbe a jemu verím...keby nebolo jeho tak pani doktorka by ma určite nepresvedčila...príde mi to choré, aby si niekto za to, že mi napíše email!!! o výsledkoch krvi pýtal 20€!!!! 😡

majinka81
8. aug 2018

@marty197 Ahoj napis mi aky si mala pocet nk buniek a cytokinov.Ak hranicne moze to byt ok.

lady911
9. aug 2018

@luckamjar ja som z tých cien zhrozená. Aj môj gyn mi ju odporučil. A ten mi robil testy, kt.stali už 50 eur. Podľa nich vlastne zistil, že mám zlu imunitu.

luckamjar
10. aug 2018

@lady911 v tom prípade neplatíš 110€! Treba im povedať potom, ty už krvné testy máš takze budeš platiť 50€ za konzultáciu. Ja teda som si už zvykla že človek si za veľa veci pripláca a keď to má pomôcť, dám všetky peniažky čo treba ale toto je vyslovene okaty biznis! Verím že to tak 50% ženám pomôže ale zvyšné platia lebo sa proste zarába na ich nešťastí. 😕

majinka81
10. aug 2018

@ivyk V ktorych centrach si bola.Je zvlastne ze mas rozdielnu liecbu.Je to dost rozdiel brat medrol alebo nebrat.A podarilo sa ti otehotniet?

lady911
11. aug 2018

@luckamjar hej, som im hovorila, že mne už testy robil môj gyn, že mám ich h doniesť a podla toho sa uvidí,ako ďalej budú postupvat. Ja by som skôr potrebovala nejakú skúsenosť, že či to vážne ženám pomohlo otehotnieť.

luckamjar
11. aug 2018

@lady911 nájdi si skupinu reprodukcna imunilogia, tam je niekoľko úspešných, možno ta to povzbudí. Ja som otehotnela ale vraj kvôli NK bunkám a cytokinom som potratila.

ivyk
13. aug 2018

@majinka81 bola som v PO, v dvoch odlisnych centrach. Otehotnela som, ale potratila cca v 5-6 tt.

majinka81
13. aug 2018

@ivyk a s liecbou alebo bez?Inak je mi to luto....

ivyk
13. aug 2018

@majinka81 uplne prvy x bez liecby, potom sa patralo po pricine. (hematologia, genetika) Druhy x bez liecby, tiez. Az po druhom som sla na reproimuno. A treti x po liecbe (Dexamedom) , ale s odstupom casu. Akuraz zajtra idem na kontrolny odber a v septembri mam konzultaciu. Uz len v jednom centre. Ked som treti x otehotnela, hned spravili odber, a boli zvysene NK bunky aj cytokiny. Aj hned nasadili Medrol, ale nepomohol.

lady911
16. aug 2018

@luckamjar vsetky tu pisete o zvysenych cytokinoch, ale ja som opacny problem. Ja ich mam vsetky znizene, aj lymfocyty. A nenasla som este zatial nikde ziadnu babu, kt. by ich mala znizene a mala problem s tehu, vsetky ich maju zatial len zvysene.

luckamjar
16. aug 2018

@lady911 no nemyslím si že tvoj problém potom súvisí s reproimuno, asi bude chyba niekde inde. Len sa preboha nedaj nahovoriť na zvyšovanie...to je úplne nelogické😉

lady911
17. aug 2018

@luckamjar že, presne toto iste si myslím aj ja, že nemám problém v tomto.

majinka81
17. aug 2018

@lady911 Ahoj no fakt prva co ma znizene.Co ti na to povedali?Treba liecbu nejaku?Ono mozno aj na to su kortikoidy.Fakt neviem

lady911
17. aug 2018

@majinka81 práve to neviem, gyn ma posiela do Imunovitalu, aby to oni posúdili, či to má vplyv na tehu a tiw potraty. Som tam objednana až na október. Ale budúci týždeň idem na krv kvôli hormonálnemu profilu, som si ho vyzdiala u gyn, lebo mi tie moje výsledky nepasuju, ja si myslím, že problém je inde ako v tej repro imunite.

lady911
19. aug 2018

Tak žienky, mne dnes druhý deň mešká. Robila som test, pozitívny. Nechcem to zakriknut. Zajtra volám gyn. 😍

majinka81
20. aug 2018

@lady911 Jejj gratulujem nech je vsetko v poriadku

sticker
lady911
20. aug 2018

@majinka81 ďakujem, zajtra idem na krv aj sono.

majinka81
21. aug 2018

@lady911 uz aj sono,to je super,myslim ze mne robili az 2 tyzdne po meskani.Napis potom ako si dopadla.

lady911
21. aug 2018

@majinka81 ahojte, tak som 4+5tt,dostala som duphaston a o 2 TT kontrola 😍

marty197
autor
25. aug 2018

@lady911 gratulujem a drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 😊

marty197
autor
25. aug 2018

@majinka81 NK bunky som mala 22,7 a TNF 45,10

marty197
autor
25. aug 2018

Baby este som sa chcela poradit..mam chodit na injekcie imunoglobulinov 2x tyzdenne a potom pred ovulaciou na infuzie intralipidov..kedy mam zacat chodit na tie injekcie? Na tie intralipidy chcem ist az ďalší cyklus, cize cca o mesiac a týždeň

majinka81
25. aug 2018

@lady911 Super,drzte sa a napis ako si uzivas tehotenstvo.

Strana
z2