icon

Výsledky, skúsennosti a pocity - Naprotechnológia

januska41
22. apr 2019

Žienky prispejte do diskusie, ak ste sa s Napro stretli. Či už s pozitívnymi alebo negatívnymi pocitmi. Je tu toho pomerne málo na túto tému a myslím, že by to pomohlo. Ďakujem.

Strana
z2
lucka_lullu
25. feb 2020

Ahojte dievčatá, chcem vás poprosiť o radu, pomoc. S manželom túžime po rodine, nedarí sa nám už takmer 4 roky. Mam za sebou pár vyšetrení, ktoré neukázali príčinu, no súčasne musím povedať, že akonáhle som komunikovala ktorémukoľvek lekárovi, že nechceme ivf, ich záujem nám pomôcť značne klesol a nedostali sme ani návrhy na doplnenie vyšetrení.
čítala som o napro technológií (istý čas som si aj merala bazalnu teplotu). Čo by ste mi odporučili, ozvať sa priamo Dr Wallenfelsovi? Musím byť jeho pacientkou? Manžel má horší spg (morfo okolo 2,5%) užíval rôzne vitamíny, doplnky, po nich mal 3,5%,ale deti nemáme...

majkaaa318
25. feb 2020

@lucka_lullu jeho pacientkou byť nemusíš, ale je možné, že najskôr budeš musieť sledovať cyklus a konzultovať ho s lektorkou nejaké dva-tri mesiace plus absolvovať odbery, a až potom s tými záznamami sa dostaneš k doktorovi... takže neváhaj a začni čo najskôr

lucka_lullu
25. feb 2020

@majkaaa318 ďakujem Ti za odpoveď. a teda postup by mal byť taký, že sa mu ozvem mailom alebo si najskôr mám nájsť lektorku a dohodnúť sa s ňou? A odbery robí kto?

ajka0207
25. feb 2020

@lucka_lullu ozvi sa jemu a on ta uz nasmeruje za lektorkou.

lucka_lullu
25. feb 2020

@ajka0207 vďaka

modra007
25. feb 2021

Koľko, prosím, platíte za tabuľku, do ktorej lepíte nálepky? Mne pripadá 30€ dosť veľa za A3 formát. ďakujem

januska41
autor
Autor odpoveď zmazal
januska41
autor
25. feb 2021

@modra007 10 eur (poštou mi príde tabuľka a nálepky), ale najnovšie si ju vyrábam sama vo worde 🙂

lucka_lullu
25. feb 2021

@modra007 ahoj, ja som neplatila nič za tabuľku ani nálepky iba konzultácie

modra007
26. feb 2021

@januska41 dakujem, ja mam tretiu. Prvu som dostala zadarmo a za každú dalsiu si moja konzultantka vypytala 30€ + poštovné a balné

siska266
27. feb 2021

Je to strata času, my sme sa snažili 4 roky. Išli sme touto cestou, rok sme riešili NaPro nikam sme sa nepohli.... Aj tak sme platili stále ci u konzultantky ci u doktora za všetko.

148terka148
28. feb 2021

@siska266...to fakt to tak citis? Lebo ja ma tiez ten pocit a to som tam rok

modra007
2. mar 2021

@siska266 prosím ťa vyriešili ste to nejako, alebo ste sa na to vykašľali? Můj manžel má názor, že to nevedie nikam. U mňa je progesterón aj estradiol v hodnotách, ako má byť aj bez liekov. Štítna žľaza ok, priechodnosť ok. Moja gynekologyčka mi vraví, že mne konkrétne naprotechnológia nepomůže.

kakatulik
2. mar 2021

@modra007 no a manzel je tiez OK?

modra007
3. mar 2021

@kakatulik podla IVF centra ano

siska266
3. mar 2021

@148terka148
No bohužiaľ je to tak. Nechcem nikoho odradzat, veľa ženam pomohla táto metóda a tento doktor. Ale bolo to do kolečka o tom istom a nikam sme sa nepohli :( hoci som vkladala do toho veľa nádeje a verila som tomu na 100 percent.

siska266
3. mar 2021

@modra007 Hey už sme sa na to vykaslali a ideme do IFV, hoci som nikdy, nikdy nechcela ísť touto cestou,preto som ešte stavila na NaPro že určite nám pomôžu, keď nikto doposiaľ nezistil príčinu. Za 4 roky sme už všetko možné skúsili aj veľa vyšetrení a doktorov mame za sebou. Ifv nám ponúkli pred dvomi rokmi a s plačom som odišla z kliniky, že nie nikdy nechcem a nepodstupim ho. Nikdy, nehovor nikdy... Manžel dokonca ma nadpriemerný spermiogram. Ešte čakáme na genetiku, posledné vyšetrenie, tam ešte ak bude problém tak už nám nepomôže nič.

modra007
3. mar 2021

Ja ešte menej ako NaPro verím IVF centru.- Myslela som si (naivne), že budú hľadať reálnu príčinu, kt sa vyrieši, odstráni apod. Ako príčinu neplodnosti pri UTZ určili, že neovulujem.- Bez akýchkoľvek krvných odberov, folikolometrie, atd. Už predtým ako som tam šla, som mala za sebou niekoľkomesačnú pravidelnú folikulometriu a odbery krvi u svojej MUdr, kde sa potvrdilo, že ovulácia vždy prebieha....

siska266
3. mar 2021

@modra007 Ako ja tiež centru neverím, ale mne už žiadne vyšetrenia nebudú robiť a zisťovať príčinu. Už sme v jednom boli a vyšetrenia sme si aj tak urobili inde. Na nič nikde neprišli. Pôjdeme už len čisto na vklad a do Brna ideme SR je hnoj.

modra007
3. mar 2021

@siska266 budem držať palce, nech to dopadne úspešne 🙂

siska266
4. mar 2021

@modra007 ďakujeme veľmi pekne, ešte len papiere vybavujeme a uvidíme ako sa vyvinie situácia s covidom

Strana
z2