Výsledky, skúsennosti a pocity - Naprotechnológia
Žienky prispejte do diskusie, ak ste sa s Napro stretli. Či už s pozitívnymi alebo negatívnymi pocitmi. Je tu toho pomerne málo na túto tému a myslím, že by to pomohlo. Ďakujem.
@lucka_lullu jeho pacientkou byť nemusíš, ale je možné, že najskôr budeš musieť sledovať cyklus a konzultovať ho s lektorkou nejaké dva-tri mesiace plus absolvovať odbery, a až potom s tými záznamami sa dostaneš k doktorovi... takže neváhaj a začni čo najskôr
@majkaaa318 ďakujem Ti za odpoveď. a teda postup by mal byť taký, že sa mu ozvem mailom alebo si najskôr mám nájsť lektorku a dohodnúť sa s ňou? A odbery robí kto?
@lucka_lullu ozvi sa jemu a on ta uz nasmeruje za lektorkou.
@ajka0207 vďaka
Koľko, prosím, platíte za tabuľku, do ktorej lepíte nálepky? Mne pripadá 30€ dosť veľa za A3 formát. ďakujem
@modra007 ahoj, ja som neplatila nič za tabuľku ani nálepky iba konzultácie
Je to strata času, my sme sa snažili 4 roky. Išli sme touto cestou, rok sme riešili NaPro nikam sme sa nepohli.... Aj tak sme platili stále ci u konzultantky ci u doktora za všetko.
@siska266...to fakt to tak citis? Lebo ja ma tiez ten pocit a to som tam rok
@siska266 prosím ťa vyriešili ste to nejako, alebo ste sa na to vykašľali? Můj manžel má názor, že to nevedie nikam. U mňa je progesterón aj estradiol v hodnotách, ako má byť aj bez liekov. Štítna žľaza ok, priechodnosť ok. Moja gynekologyčka mi vraví, že mne konkrétne naprotechnológia nepomůže.
@148terka148
No bohužiaľ je to tak. Nechcem nikoho odradzat, veľa ženam pomohla táto metóda a tento doktor. Ale bolo to do kolečka o tom istom a nikam sme sa nepohli :( hoci som vkladala do toho veľa nádeje a verila som tomu na 100 percent.
@modra007 Hey už sme sa na to vykaslali a ideme do IFV, hoci som nikdy, nikdy nechcela ísť touto cestou,preto som ešte stavila na NaPro že určite nám pomôžu, keď nikto doposiaľ nezistil príčinu. Za 4 roky sme už všetko možné skúsili aj veľa vyšetrení a doktorov mame za sebou. Ifv nám ponúkli pred dvomi rokmi a s plačom som odišla z kliniky, že nie nikdy nechcem a nepodstupim ho. Nikdy, nehovor nikdy... Manžel dokonca ma nadpriemerný spermiogram. Ešte čakáme na genetiku, posledné vyšetrenie, tam ešte ak bude problém tak už nám nepomôže nič.
Ja ešte menej ako NaPro verím IVF centru.- Myslela som si (naivne), že budú hľadať reálnu príčinu, kt sa vyrieši, odstráni apod. Ako príčinu neplodnosti pri UTZ určili, že neovulujem.- Bez akýchkoľvek krvných odberov, folikolometrie, atd. Už predtým ako som tam šla, som mala za sebou niekoľkomesačnú pravidelnú folikulometriu a odbery krvi u svojej MUdr, kde sa potvrdilo, že ovulácia vždy prebieha....

Ahojte dievčatá, chcem vás poprosiť o radu, pomoc. S manželom túžime po rodine, nedarí sa nám už takmer 4 roky. Mam za sebou pár vyšetrení, ktoré neukázali príčinu, no súčasne musím povedať, že akonáhle som komunikovala ktorémukoľvek lekárovi, že nechceme ivf, ich záujem nám pomôcť značne klesol a nedostali sme ani návrhy na doplnenie vyšetrení.
čítala som o napro technológií (istý čas som si aj merala bazalnu teplotu). Čo by ste mi odporučili, ozvať sa priamo Dr Wallenfelsovi? Musím byť jeho pacientkou? Manžel má horší spg (morfo okolo 2,5%) užíval rôzne vitamíny, doplnky, po nich mal 3,5%,ale deti nemáme...