Vyšší vek a ovulácia: Je šanca na bábätko?
Ahojte dievčatá myslíte, že príde ovu všetky príznaky mám aj hlien no mám už vyšší vek či už neblbnú hormóny. Bábetku by, sne sa ešte potešili keďže skôr mi nebolo dopriate a teda nechcem, aby syn ostal sám. Aj prvé bábo sme mali pomerne neskoro o to je vytúženejšie. Ďakujem

@snowflakenel určite, verím
@michaela329 to je čistá biológia, nejde teraz o dnešnej móde
Mala som v porodnici mamicku 44-rocnu. Takze vek neries kym zdravie funguje 😉
@maryetta ďakujem
Mam 2 kamaratky,ktore obe otehotneli naraz vo veku 43 a 42.Akoby sa dohodli.Ta 42 dokonca po porode par mesiacov znovu.Obe teraz,po 7 rokoch hovoria,ze by do toho nesli vratit cas.Nevladzu.Telo neoklames,aj ked sa prihodi,ale ony obe,vlastne vsetky sme boli v tom veku vitalne,az sa hovori,,,blaznive,alepo par rokoch telo uz nema tolko energie.O deti miimalne do 16tich sa treba starat,pokial nie si jedna z tych,ktore nechaju deti vyrast a vychovavat sa same ako to teraz funguje.A rodit kvoli surodencovi...ten sa ti ak je vacsi rozdiel uz bude zaujimat o kamaratov,dievcata,bude behat von,kym ty budes mozno ocakavat,ze ti bude pomahat.Obe to tak robia,aj ked sa zaprisahavali,ze sa to nestane.Maju kvoli tomu hadky a nezhody.Ten jeden kvoli tomu od nej odisiel ku starym rodicom,lebo mu ako pubertakovi maly surodenec vadil.Pisem len osobnu skusenost z blizkeho okolia.Ked nie je surodenec do 7mich rokov,uz sa ten vztah nevyvinie ako by bol 2-4 rocny rozdiel.Tot moj nazor
Tak ja vam napisem svoj nazor tiez.Mam 46 a prave som porodila krasnu zdravu dcerku a velmi sa z nej tesime, manzel ju vola uzlicek stastia.A v 43 rokoch som porodila dceru tiez, ma uz 4 roky a neskutocne som si s nou uzila aj tehotenstvo a vsetko ostatne ked bola babetko. A este mam dalsie tri deti, su uz skolaci, jedna stredoskolacka. A vladzem, tesim sa z nich a taketie reci nejako nechapem, kazda to citi inak. Autorka prajem nech sa zadari a priprav sa na rozne reci, tu u nas na Slovensku vsetci vedia presne ako ma ten druhy zit a co ma a co nema robit a nevahaju to patricne komentovat. Respektovat a byt respektovany sa nenosi. A v Biblii to je- Bohu nie je nic nemozne, tam rodili aj stareny, takze tak.
A nechceš zmeniť gynekológa za nejakého empatickejsieho ktorý ťa podporí a pomôže? Ja ti držím prsty aby sa ti ďalšie podarilo. Ono tvrdiť že si stará a že to je riziko budú najmä tie ktoré už 3 deti majú.
@lenicka999 aj
@ilana ďakujem vám krásne za tieto slová, želám veľa zdravíčka celej rodinke
@lenicka999 aj nad tým som premýšľala len viete, ako to je 7 nás na Slovensku a hlavne v našom meste už sa ani s takou starou nebavia

@snowflakenel ❤️