Začínam strácať nádej, že budeme mať bábätko...
Ahojte hľadám žienky s podobnou situáciou ako psychickú podporu.... Minulý rok v septembri sa mi po 4 mesiacoch snaženia podarilo otehotniet bohužial tento rok v marci mi moje vytúžené dieťatko zomrelo v brušku. Lekárka mi odporučila počkať 3 cykly a začať sa snažiť znova... od prvého menzesu mám však každý mesiac namiesto ovulácie iba cystu ( folikul narastie ale nepraskne) mala som cysty aj pred tým ale nie takto každý mesiac. Brala som kyselinu listovú, alchemilku, inofolic, maliník a aj tak sa vždy urobí ta cysta. Poraďte mi niečo ak o niečom viete lebo sa už zbláznim už je to v podstate vyše roka čo túžime a pravidelne sa snažíme o &dieťatko ak do toho zarátam to neúspešne tehu a začínam byť z toho psycho.., 😭

@domi450 ahoj, odporúčam navštíviť centrum, ktoré sa na to špecializuje. Ja som z východu tak sme boli v Ke a tam ti pomôžu ako postupovať. Alebo mne moja gynekologička chcela vyvolávať ovulku, len zistila, že tam problém nie je. tak ako píšu baby, gynekológ ti poradí najlepšie čo a ako...mne zisťovala niekoľko mesiacov po sebe či ju mám a potom začala hľadať problém inde. určite nezúfaj, viem, že je to ťažké, tiež sme prišli o malinkú no medicína ponúka široké možnosti. Tiež odporúča brať Inofolic.