icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
somsa
20. dec 2012

dobré ráno kočky...som tak nad tým rozmýšľala, že ak by nám všetkým plány vyšli tak výrazne zvýšime populáciu dievčatiek ...september 2013 bude silný 🙂
ale som rada že včera vyšiel negativny ten test...lebo to by som do štedreho večera nevydržala drahemu nepovedať..len dufam že potom už test biely neostane

tatanka1
20. dec 2012

neboj neostane 🙂
ja som dnes si dala slabi kavu s mliekom- teda pol vody a pol mlieka. som uplne hotova. deti uz obe chore a ja tiez a manzel tak isto ale ten este isiel do prace. musim upratat a nieco navarit... tak preto ta kavicka. no po dvoch tyzdnoch a to som pijavalala aj 3 taketo mliecne za den....ale teraz sa drzim zasady ze nie. no nic snad to neublizilo...

katinka4
20. dec 2012

Tiež sa chcem pridať k snažilkám ,koncom Septembra som vysadila HAK,zatiaľ mám rozhádzaný cyklus 😖 ale verím že od nového roka sa to napraví a my ostaneme tehotný 😀 Inak ten rozhádzaný cyklus je vraj normálny po vysadení tak si z toho ťažkú hlavu nerobím,pijem alchemilku 😉

zlatat
20. dec 2012

ahojte kočky,

ja som táááák unavená a to som nič nespravila, len bola u Dr. na kontrole s malým. Ale ono to je tým, že som nespala celú noc - toto sa mi už pekne dlho nestalo, som sa prehadzovala z boka na bok a nevedela tvrdo zaspať, každú chvíľu som bola hore 😖 Takéto stavy som mala pár dní pred každým tehu - no neurazila by som sa, keby to takto bolo aj teraz 😀
@twistybaby kukla som si ten výpočet - hmm sranda, vyšli mi plodné dni 25.12.-28.12. ... 24. (ne)očakávam mrchu, tak snáď ešet ten 28.12. by šiel ... ak hnusoba náhodou dorazí 😒

misha1986
20. dec 2012

@katinka4 ahoj a ako máš rozhádzaný cyklus ja vysadila v oktobri a mrcha prišla na 33Dc a teraz sa jej nie a nie dočkať!!!! dnes ssom 35Dc strašné bolesti krížov a podbruška už 4-tý deň

tatanka1
20. dec 2012

dievcata a preto volate MS mrchou ved keby jej nebolo ani deti by nebolo. ono je dobre ju mat lebo ak by nechidila tak kazdy mesiac by ste nemali sancu. iste ze ju nechcete a chcete byt uz tehotne 🙂 ci je jasne. nenadavla by som na nu sa urazi 😀

zlatat
20. dec 2012

jáj a viete ako ma v noci boleli prsníky? Aj kôli tomu som nevedela spať, no ako som sa zobudila, tak to prešlo - akože na dotyk ma bolia stále, ale necítim už v nich také to nepríjemné napätie

zlatat
20. dec 2012

@tatanka1 no veď keď sa urazí, nepríde a budeme tehuľky 😀 😀 😀 😀

tatanka1
20. dec 2012

@zlatat no tak mozno si uz tehu 🙂

zlatat
20. dec 2012

@tatanka1 uvidíme čo bude 🤐

katinka4
20. dec 2012

@misha1986 no prvy cyklus som mala 35 dni a nato aby prisiel druhy mi dr.pichla vyvolavacku ms dorazila a trvala ť dni,avsak tento druhy este neskoncil uz som 42DC a krami nikde,dnes som si robila rano tehu test a je negativny ☹ ,Doktorka ma uz dovolenku a robi az po novom roku ,no dufam ze dovtedy uz dorazia 😒 ,no aj tak pojdem k nej nech ma vysetri a uvidim co bude dalej,bolestive slabe pichanie mavam a okolo 15-17 DC som spinila,myslela som si ze je to ovulka ale asi nebola ked test je negat.

somsa
20. dec 2012

@tatanka1 ja som si vcera dala na trhoch par glgov punču...lebo to by už pre skorosvokra bolo podozrive :D zvysok som dala dopiť drahemu :P ...som ja ale potvora

zlatat
20. dec 2012

@katinka4 nechceš skúsiť toto na úpravu cyklu? http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...

zlatat
20. dec 2012

@tatanka1 no neviem, ale asi sa niečo so mnou deje ... buď na mňa niečo lezie, ako dnes poznamenala naša detská Dr. alebo ... aj sa to bojím povedať.
Začína mi byť blbo od žalúdka, pokiaľ som mala prázdny žalúdok, bolo fajn, len ako som sa najedla a za tým napila, koniec, čakám či si nepôjdem dať pohovor s WC misou 😒

katinka4
20. dec 2012

ano akurat dnes som o tom citala a idem si ich hned kupit,ak ich nebudu mat v lekarni tak si ich vecer objednam z netu 😀

somsa
20. dec 2012

@zlatat a k tomu ten tvoj graf...supeeer...drzim vsetkych 20 prstov

zlatat
20. dec 2012

@katinka4 ja som si ich objednala z tejto stránky a za pár dní som ich mala doma - a ovulka mi prišla ukážkovo na 14DC 😉
Síce aj predtým mi chodila takto nejako, ale sa pohybovala od 12-16DC a furt bola inokedy

emka9
20. dec 2012

@tatanka1 Nepiješ kávu preto, aby si mohla ostať tehu ? či ako ? Ja som kávu prestala piť, až keď som ostala tehu, ale teraz ju opäť pijem, či nie je to moc dobre ???

emka9
20. dec 2012

@zlatat Ahoj, mňa keď boleli prsia týždeň po M, tak sa mi to zdalo čudné, ale to som už bola tehu 🙂 ... možno to tak bude aj u Teba ... držím palce 🙂

somsa
20. dec 2012

anooo...ved vsetky vieme ze @zlatat sa to uz urcite vydari 🙂 pozitívne myslíme a prajeme

emka9
20. dec 2012

@somsa YES )🙂

zlatat
20. dec 2012

@somsa radšej to nezakríknime, aby sa krevetka nezľakla a neodišla predčasne s MS

somsa
20. dec 2012

@zlatat to mi len tak potichúčku do uška

zlatat
20. dec 2012

@somsa 😵 😵

tatanka1
20. dec 2012

@emka9 ja uz som tehu ;) preto nepijem kavu. no ja ale dnes som bola ko tak tak. ale pisem si sem lebo tu som otehotnela ;)
ale dnes som vyupratovala a navarila na 2 dni. teraz mi ostava uz len pradlo
zajtra a dalsie dni uz len nakupy a varenie na sviatky... a kniznica- upratat.

tatanka1
20. dec 2012

@zlatat neboj nic bude to dobre! uvidis ze sa na vianoce budes veeeelmi tesit 😀

emka9
20. dec 2012

@tatanka1 😉 tak to máš celkom dobre rozložené, na každý deň niečo 🙂 jasné, ty si tehuľka s tým rátame 🙂 .... mňa dnes čaká ešte kúpenie darčeka pre mužíčka, potom žehlenie, pranie, uvaríme si večeru + obed na zajtra, v sobotu zdobenie stromčeka u mojich rodičov, v nedeľu zase u nás, príprava na zem. šalát, a možno jeden koláčik ešte stihnem, a v pondelok môžu začať VIANOCE a vééééľa varenia ... to bude moja premiéra 😅 prvé Vianoce ako manželia ( len zo svokrovcami to bude horšie, teda len zo svokrou, lebo svokor je úplne vpohode, ale čo už ) ..... potom trochu smútku a spomienok na VIANOCE, keď som bola ešte doma s rodičmi a bratom, psíčkom ... ach jáááj ..... ☹

tatanka1
20. dec 2012

doniesli nam zemiaky a ja som distala chut na zemiakove placky 🙂 mnam. tak budem robit.

tatanka1
20. dec 2012

@emka9 a teraz byvas u svokrovcov? mozno si to spomynala ale ja som stale vo velkom chaose 🙂
mne svojrovcoch nehovor. teraz snad budeme 1x sami na stedry vecer... ale svojra to uz vymyslela. ze nemoze chodit a nieco ma s rukou a kedze je svagrina prec tak len my mozeme pomoct a ona nebude moct obsluhovat hosti.... a tak. ale nic vsetko jej pomozeme a potom pekne budeme sami max dopoludnia nieco pomoze muz ja uz budem doma s detmi....

zlatat
20. dec 2012

@tatanka1 júj keby si tak mala pravdu - to by som bola najšťastiejšia baba v okolí ... a zároveň aj trochu ustráchaná po tom, čím som prešla 😖