icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
21. dec 2012

@lavyrle a tie jeze to su co? lebo to nepoznam..

misha1986
21. dec 2012

@zlatat no ajja som robila na 9DPO a snehobiely, včera12DPO a slabulinký duch.........no tie prsia ma boleli po ovu dáko na 4.den poriadne a potom už nič a podbruško a kríže strašneeeeeeee, no už to zmy zlo

zlatat
21. dec 2012

@misha1986 presne aj u mňa - okolo 6DPO začali bolieť prsia, podbruško, potom na 7DPo pichanie na strane ako je vaječník z ktorého som ovulovala a k tomu prišli nevoľnosti - 3.deň
Síce nie sú silné, ale tak predsale nsú.
No a prsia ma už nebolia a ani podbruško - strašne som zvedavá, čo z toho bude a tebe moooc držím palčeky, aby // silneli - júj to je krásne 😅

misha1986
21. dec 2012

@zlatat ďakujem snád budúúúúúúúú silnieť a tebe držím palčeky nech to vyjde 😉

lavyrle
21. dec 2012

@laja77 upecies ci cesto, pokrajas ho na kocky. Pripravis si polevu z hery, kakaa, cukru a v nej vymacas tie kocky a obalis este v kokose. Su fajne, tak cokoladovo chutia. Ja idem dnes metrovy, ale prvykrat - tak dufam, ze sa podari. Nie som si ista tou cokoladovou polevou - vsade pise, ze len cokoladou obliat. To tam nejde cera? Ved to bude riedke, nie?

lavyrle
21. dec 2012

@zlatat este tri dni a uz budes vedieeeeeeeeet, pfuj pfuj pfuj - nech je tam duch. Budem na teba mysliet cely Stedry a hned ako nieco zistis, tak pis !!!!

somsa
21. dec 2012

@laja77 jooj bodaj by sa to aj mne upravilo po porode..ale z rodiny baba ma za sebou 2 porody a nezmenilo sa to...ja uz som aj zabudla ake to je ke som od 18tky brala 6rokov HAK

emka9
21. dec 2012

@zlatat To nič, ono hormóny sú šalené, z tych si nič netreba robiť 🙂 a koľko dňoví máš cyklus? ja 28 - 29 dní, ale niekedy bolo aj 31 dni .... ale väčšinou tých 28 - 29 .... nutkanie testovať to dobré poznám, .... 😉 ale bude to dobré ... pfuj pfuj pfuj 🙂

emka9
21. dec 2012

@lavyrle 🙂 to nič, ja som na tom podobne, ale rozumieme si 🙂 ohladne tatanky, ze ma // .... ze som si to nevsimla 😅 až neskôr

lavyrle
21. dec 2012

@emka9 jaaaaaaaaaj, no hej.

Ozaj, kto je tu vlastne tehulka? A kto teraz najblizsie robi testy? Nech viem na koho najviac mysliet

tatanka a kejkej je tehulka (kejkej, ale od nas asi odisla) a kzlatat a misha teraz robia testy, nie?

daniwaugh
21. dec 2012

@misha1986 gratulujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

emka9
21. dec 2012

@lavyrle Misha si robila test a ma ducha 🙂 ... takze ostava podla vsetkeho zlatat a potom v januári ty a daniwaugh iné .... 😉

lavyrle
21. dec 2012

@emka9 no fakt. No takze teraz pribudla Misha, v pondelok zlatat a potom je kto na rade s testovanim??? Myslim, ze potom bude testovat @twistybaby ....ja az v januari

lavyrle
21. dec 2012

baby, kedze ideme mat na Stedry vecer pre mna dolezitych hosti 🙂 okrem najblizsich u nas budu aj moji stari rodicia a svokrovci tak, uvazujem, ze okrem klasickych vianocnych zakuskov a keksikov by som urobila nieco take ako creme brulee alebo cokoladovy dezertik v malych zapekacich miskach, ktore potom vyklopim na tanierik a bude z toho taky coko valcek, vo vnutri tekuta cokolada, k tomu dake ovocie, zmrzlina. Ale neviem ci sa to hodi na Vianoce 😖

twistybaby
21. dec 2012

@laja77
@zlatat Aj ja mam v skrini zopár testov a budem rada ked to vydrzim aspon do noveho roka... oni pokúšajú 😀
@misha1986 duch by tam nebol keby si nebola tehu 😉 zo srdiečka gratulujem a nech len silnie ta druha ciarka 🙂

@lavyrle ja budem testovat najskôr 31.12. a aj to budem len 11 DPO takze to bude dost predčasne testovanie ale chcem skusit ,snad nejaky duchaby som spravila o polnoci radost manzelovi , ale ked nic tak nic... uvidime
@emka9

somsa
21. dec 2012

@lavyrle vola sa to fondant...to s tekutou coko vo vnutri...a mas nejaky osvedceny recept...lebo my sme ich viac skusali a priblizne uz aspon vieme aky ma byt pomer aby boli dobre

zlatat
21. dec 2012

@emka9 ja mávam väčšinou 26 - 27 dňový cyklus

lavyrle
21. dec 2012

@somsa tak daj tip....ja som myslela nieco ako rozpustit cokoladu nad parou, zmiesat zltka s cukrom, maslom, spojit to vyslahat do peny, pridat muku a dat zapiect...k tomu sa mi hodi cerstve ovocie a kopcek zmrzliny

lavyrle
21. dec 2012

@somsa ak mas overeny recept, budem rada, ked mi ho napises....teraz budeme mat kopec navstev, budem varit litre puncu (pruser je, ze ja vlastne neviem co ho mozem pit 😀 , ale do ovulacie mozem 😎 ).....a bavilo by ma takto pekne nieco naservirovat

somsa
21. dec 2012

@lavyrle heh..no ja som si vcera dala DeLuxe vecer...ked uz mam 1DC tak som si dopriala aj alko :D no viem ze jeden recept bol dobry..ale to som nasla na nete...skusim ho najst ale viem ze zaklad je tan pomer...ze ked je cca 200g cokolady musi byt len 50g muky..lebo je vela receptov kde je 1:1 ale to je uplne na figu lebo je to moc mucne a huste...idem ti ho popozerat

somsa
21. dec 2012

@lavyrle toto robil drahy...fondant s horucim ovocim a zmrzlinou(prichut: mascarpone s ovocim), alebo dobra je aj panna cotta s ovocim

somsa
21. dec 2012

@lavyrle
fondant:
250g čerstvého masla
5 vajec, plus 5 žĺtkov
125 g cukru krupica
250 g min 70% tmavá čokoláda
50g hladkej múky
kakao na vysypanie

vajcia, žltky a cukor vyšľahať. medzitým rozpustiť maslo s čokoládou nad parou. potom maslo a čoko preč z pary(mimo tepla) a pomaly primiešavať rozšlahane vajcia až kym nevznikne hladká pena. potom opatrne primiešať po častiach múku. formičky vymastiť maslom a vysypať kakaom. piecť pri 180°C 10-15 min.

lavyrle
21. dec 2012

@somsa jeeeeeej, presne takto si to predstavujem, krasa 😉 dakujem

zlatat
21. dec 2012

@somsa už sa rozbehla MS? 😖
krása - šikovný mužíček 🙂

zlatat
21. dec 2012

@lavyrle no ja som si včera aj predvčerom dala pohár vína 😅

zlatat
21. dec 2012

no už ma zase začína slabúčko pobolievať v podbrušku 😖

somsa
21. dec 2012

@zlatat ano rozbehla, ešte včera večer. V noci ma skoro porazilo od bolesti :( no ale beriem to tak, že sa mi už asi vyplavili zvyšné hormóny z HAK z tela 😝
ty sa ako cítiš?

lavyrle
21. dec 2012

no baby, krpaty zaspal, velky je u starkej, najvacsi v robote - idem ja balit darceky 🙂

zlatat
21. dec 2012

@somsa čo ja viem ... tak normálne - ani na mrchu ani tehu ... akurát ma zase trochu začali pobolievať prsia na dotyk

lavyrle
21. dec 2012

@somsa a to ovocie ako robite? Pytam sa ako blba, ale ja som to este takto nerobila. Kupis zmrazene maliny a co potom?