Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
dievcata vy necystate sviatky? ved pisete ako cesky zandari 🙂
no budeme na sviatky samiiii, jupiii velmi sa tesim. boj vybojovany.
dnes som zehlila a prala, a potom sme boli nakupovat. nieco z darcekov a potraviny. darceky este nemame vsetky.. len par drobnosti sme kupili.
detom este ni :( ani neviem co... lebo to co si najviac zelaju uz vsetci pokupili....
@tatanka1 vsak ty si pozadu moja draha 😝 ja uz mam pobalene 😀 z darcekov zajtra este kupim dva ramiky, kde dam foto nasho krpateho zo skolky a dam mame a sestre......inak uz mame vsetko. V nedelu zacnem varit kapustnicu, urobim aj salat, nech postoji - on je na druhy den lepsi. Ja robim taky specialny 🙂
dnes zajtra dozehlim vsetko, zajtra zapriahnem aj manzelika nech este prebehne kupelne (inak su uz vylestene, ale pri nasich detoch mozeme lestit aj kazdy den).....v nedelu zbezne pretrieme prizemie a pohodicka....v pondelok budeme od rana popijat punc - teda iba ja, lebo muzik potom dovezie starych rodicov a svokrovcov 🙂 zajtra vecer este asi dobehne sestra s frajerom a nasimi - tak punc uz budeme pit odzajtra 😀
a okrem toho vsetkeho sa moj muz hra na zajaca a doslova zneuziva nase "snazilkovanie" na svoje vysoko necudne ciele
my sme boli cely den prec 🙂
zlatat tak som to mala aj ja 🙂 ze som mala teplotu..
@daniwaugh musite mat velikaaaaaaaaaaaaansky byt 😀 my sa chystame zajtra ozdobovat
@zlatat ja som tiez v poslednom tehu mala ako keby jednodnovu virozu a neviem ci je to mozne, ale presne si pamatam ako mi bolo zle, ale ....nesedi mi to datumovo. 16-teho som zacala novy cyklus, presne o tyzden sa nam zadarilo zneskodnit antikoncepciu - muz zbledol a ja som sa smiala, ze nech sa neboji, ze mam vyslovene neplodne dni 😀 a presne o tyzden som citila ovulaciu. Dva dni po nej bol koniec skolskeho roka, boli sme s kamoskou a s detmi v McDonalde a mne tam bolo vyslovene zle - ani nie od zaludka, ale tak divne, proste zle. O par dni som sla ku kadernicke, bolo vtedy hadam 35 st., ale ja teplo milujem - ale si pamatam, ze som mala pocit, ze odpadnem. Proste som zrazu horzne zle znasala to teplo. No a bola som tehu. Ale ze by som to citila dva dni po otehotneni????
Presne take vnutorne teplo, potila som sa, zle mi bolo - ako zena v prechode
ale nech spravi test ked sa na to bude citit 🙂 ja som tiez radsej cakala az na den D. teraz hcg rastie obrovsky kazdy den a je rozdiel v kazdom dni 🙂
ako som sa dnes rozculovala s muzom a vecer aj deti ma pohnevali tak ma dnes boli aj chrbat aj podbrusko co uz par dni nebolo... no tak idem lehnit...
@lavyrle no to je sice mozne, ale moja mama ma dojcila a cela ta ochrana nezabranila mojmu bratovi vzniknut ked som mala 5esiacov :D takze cele tieto teorie su komplet na milu jarmilu 🙂 kamoskina svokra tiez - dojcila ani ms nemala otehotnela a to takto 5x (so vsetkymi detmi) takze na take reci ze kojis nemozes otehotniet ja neverim 😀 😀
aj mne trosku klesla a potom opat stupla 🙂
@daniwaugh aha, no ja len ma margo toho, ze nemas ovu. Asi je to u kazdej inak a ide o ten prolaktin 🙂 kazdopadne, ja ti to prajem !!!!!! A tiez viem, ze mnoho zien tak otehotnelo. No ak nahodou nebudes mat ovu tak je to z tohto dovodu - nemusis stresovat 😉
@zlatat to este nic neznamena !!! Kolky den cyklu si? 26?
A mne je dnes uplne na prd. Vcera som bola podvecer vencit psov a ked som sa vratila citila som v nose ake keby mi primrzla sliznica :D normalne taky divny pocit v nose. Vecer som uz kychala a dnes sa citim tak celkovo zle - boli ma cele telo, ale ked si to vezmem konkretne tak ma vlastne neboli nic. No dufam, ze to do pondelka prejde. Muz nas zajtra taha lyzovat - no mozno pojdeme ak bude ako dnes - lebo je nadherne !!!

inak baby - mne sa stalo daco s hormonami 😒 aj minuly cyklus a aj tento som cela naopak. Pred mrchou sa mi plet krasne vycistila a po mrche mam zas vyhadzanu bradu.....a uz je to druhykrat tak to nebude nahoda a nie som tehotna 😀