icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
21. dec 2012

inak baby - mne sa stalo daco s hormonami 😒 aj minuly cyklus a aj tento som cela naopak. Pred mrchou sa mi plet krasne vycistila a po mrche mam zas vyhadzanu bradu.....a uz je to druhykrat tak to nebude nahoda a nie som tehotna 😀

laja77
21. dec 2012

@lavyrle ja vzdy do cokoladovej polevy pridavam k cokolade aj trochu Cery, tak neviem.. 😕

laja77
21. dec 2012

@lavyrle hodi sa, mnam 🙂

zlatat
21. dec 2012

@lavyrle nuž, naše telo sa mení ... blbé je, že ak djde k takejto zmene, nevieš čo si máš o tom myslieť.

KOčeny mne je na zvracanie - a to som dokopy nič nezjedla, len trošku oblízla z tvarohovej plnky a vypila za tým pohár vody 😖

somsa
21. dec 2012

@lavyrle skaramelizovat cukor(cukor nemiesat lebo sa ti urobia hrudky, miest az ked das ovocie),das ovocie mrazene,maslo,stipku citron stavy(ale to nemusi byt)

lavyrle
21. dec 2012

@somsa no presne toto urobim po veceri, po rozbaleni darcekov, ked nam trosku vytrovi, bude pohoda, dame si punc a taketo nieco. Velke dik !!!

@zlatat bodaj by to bolo to co si vsetky myslime, ze bude 😉

tatanka1
21. dec 2012

dievcata vy necystate sviatky? ved pisete ako cesky zandari 🙂
no budeme na sviatky samiiii, jupiii velmi sa tesim. boj vybojovany.
dnes som zehlila a prala, a potom sme boli nakupovat. nieco z darcekov a potraviny. darceky este nemame vsetky.. len par drobnosti sme kupili.
detom este ni :( ani neviem co... lebo to co si najviac zelaju uz vsetci pokupili....

lavyrle
21. dec 2012

@tatanka1 vsak ty si pozadu moja draha 😝 ja uz mam pobalene 😀 z darcekov zajtra este kupim dva ramiky, kde dam foto nasho krpateho zo skolky a dam mame a sestre......inak uz mame vsetko. V nedelu zacnem varit kapustnicu, urobim aj salat, nech postoji - on je na druhy den lepsi. Ja robim taky specialny 🙂
dnes zajtra dozehlim vsetko, zajtra zapriahnem aj manzelika nech este prebehne kupelne (inak su uz vylestene, ale pri nasich detoch mozeme lestit aj kazdy den).....v nedelu zbezne pretrieme prizemie a pohodicka....v pondelok budeme od rana popijat punc - teda iba ja, lebo muzik potom dovezie starych rodicov a svokrovcov 🙂 zajtra vecer este asi dobehne sestra s frajerom a nasimi - tak punc uz budeme pit odzajtra 😀

a okrem toho vsetkeho sa moj muz hra na zajaca a doslova zneuziva nase "snazilkovanie" na svoje vysoko necudne ciele

zlatat
21. dec 2012

@lavyrle no snáď nie zase nejaká viróza, aj teplotu mám mierne zvýšenú 37,4 ale necítim sa nejako choro, hmm 😖

lavyrle
21. dec 2012

@zlatat myslis normalnu teplotu tela? A bazalnu mas aku?

daniwaugh
21. dec 2012

my sme boli cely den prec 🙂

tatanka1
21. dec 2012

zlatat tak som to mala aj ja 🙂 ze som mala teplotu..

lavyrle
21. dec 2012

@daniwaugh a kdeze ste boli?

zlatat
21. dec 2012

@lavyrle normálnu, ale už klesla na 37,1 .... BT som mala dnes 37,12 🙂

zlatat
21. dec 2012

@tatanka1 vieš čo, keď si tak spomínam na posledné tehu, tak áno, máš pravdu, aj vtedy som mala furt okolo 37,5 dokonca 1 deň som maal 38,1 ale to už bola asi 1-denná viróza 😒

daniwaugh
21. dec 2012

@lavyrle ikea, zahradne centrum a tak.. kade tade 🙂 a kupili sme dalsi stromcek - zivy :D tak mame dva!

tatanka1
21. dec 2012

@zlatat ano ano mala som stale pocit ze horim. 🙂
tak uz sa tesim na tvoj vysledok!!!!

lavyrle
21. dec 2012

@daniwaugh musite mat velikaaaaaaaaaaaaansky byt 😀 my sa chystame zajtra ozdobovat

@zlatat ja som tiez v poslednom tehu mala ako keby jednodnovu virozu a neviem ci je to mozne, ale presne si pamatam ako mi bolo zle, ale ....nesedi mi to datumovo. 16-teho som zacala novy cyklus, presne o tyzden sa nam zadarilo zneskodnit antikoncepciu - muz zbledol a ja som sa smiala, ze nech sa neboji, ze mam vyslovene neplodne dni 😀 a presne o tyzden som citila ovulaciu. Dva dni po nej bol koniec skolskeho roka, boli sme s kamoskou a s detmi v McDonalde a mne tam bolo vyslovene zle - ani nie od zaludka, ale tak divne, proste zle. O par dni som sla ku kadernicke, bolo vtedy hadam 35 st., ale ja teplo milujem - ale si pamatam, ze som mala pocit, ze odpadnem. Proste som zrazu horzne zle znasala to teplo. No a bola som tehu. Ale ze by som to citila dva dni po otehotneni????

Presne take vnutorne teplo, potila som sa, zle mi bolo - ako zena v prechode

lavyrle
21. dec 2012

@zlatat ak mas uz v pondelok dostat mrchu - tak test by ti uz ukazal ducha, nie? Ja neviem ci vydrzim cakat do pondelka 😀

tatanka1
21. dec 2012

ale nech spravi test ked sa na to bude citit 🙂 ja som tiez radsej cakala az na den D. teraz hcg rastie obrovsky kazdy den a je rozdiel v kazdom dni 🙂

tatanka1
21. dec 2012

ako som sa dnes rozculovala s muzom a vecer aj deti ma pohnevali tak ma dnes boli aj chrbat aj podbrusko co uz par dni nebolo... no tak idem lehnit...

daniwaugh
21. dec 2012

@lavyrle dom 🙂

jaaaj zeny vy si tu otehotnievate a ja ani ovu nemam 😒 tak nevidim svoje januarove sance moc ruzovo...

lavyrle
21. dec 2012

@tatanka1 ja ju len pokusam 😉 veru chod si pekne oddychnut

lavyrle
21. dec 2012

@daniwaugh akurat si citam poradnu Zahumenskeho, to je gynekolog v Prahe a on pise, ze dojcenie sposobuje vylucovanie prolaktinu a to sposobuje, ze nedochadza k ovulacii, takze dojcenie je lepsia antikoncepcia ako prezervativ 😖

daniwaugh
21. dec 2012

@lavyrle no to je sice mozne, ale moja mama ma dojcila a cela ta ochrana nezabranila mojmu bratovi vzniknut ked som mala 5esiacov :D takze cele tieto teorie su komplet na milu jarmilu 🙂 kamoskina svokra tiez - dojcila ani ms nemala otehotnela a to takto 5x (so vsetkymi detmi) takze na take reci ze kojis nemozes otehotniet ja neverim 😀 😀

daniwaugh
21. dec 2012

@lavyrle jaj a ja kojim len rano a vecer uz - cez den ma tuhu stravu, takze to je najmenej. svagrini gynekolog jej povedal, ze ak to obmedzi na 4kojenia za 24hod tak v poho moze otehu 🙂 a ja mam len 2

zlatat
22. dec 2012

ahojte kočeny
@lavyrle neukázal nič ☹ ☹ ☹ nevydržala som a dnes testovala. Teplota je ale stále 37,05 ... trolilinku klesla zo včerajších 37,1

tatanka1
22. dec 2012

aj mne trosku klesla a potom opat stupla 🙂

lavyrle
22. dec 2012

@daniwaugh aha, no ja len ma margo toho, ze nemas ovu. Asi je to u kazdej inak a ide o ten prolaktin 🙂 kazdopadne, ja ti to prajem !!!!!! A tiez viem, ze mnoho zien tak otehotnelo. No ak nahodou nebudes mat ovu tak je to z tohto dovodu - nemusis stresovat 😉

@zlatat to este nic neznamena !!! Kolky den cyklu si? 26?

A mne je dnes uplne na prd. Vcera som bola podvecer vencit psov a ked som sa vratila citila som v nose ake keby mi primrzla sliznica :D normalne taky divny pocit v nose. Vecer som uz kychala a dnes sa citim tak celkovo zle - boli ma cele telo, ale ked si to vezmem konkretne tak ma vlastne neboli nic. No dufam, ze to do pondelka prejde. Muz nas zajtra taha lyzovat - no mozno pojdeme ak bude ako dnes - lebo je nadherne !!!

lavyrle
22. dec 2012

Pripajam jednu foto z dnesneho vencenia, to je radost zit, ked je takto. Teraz -12....lenze uz v pondelok ma byt +8 :(