Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@daniwaugh aj my dnes zdobime 🙂 ja som to nezozobrala nijako zle.....a ani ja som to zle nemyslela. Proste som si citala tu jeho poradnu a jedna zenska tam toto riesila, tak som to automaticky skopirovala sem 😉 vsetko je ako ma byt alebo co ma byt, bude 😉 ja tiez budem smutna ak to teraz hned nevyjde, ale neprestanem sem chodit, lebo vlastne iba tu to mozem normalne riesit - aj ten smutok 😒 aj vytoky, aj ovulacie a dni cyklu 😀 a zas budme realisti - nemoze to vsetkym vyjst hned. Nic nam nie je, nikomu nic nebrani v otehotneni, takze ja verim, ze skor ci neskor v tom budeme vsetky 🙂
A s tou chorobou - no necitim sa najlepsie. Aj hrdlo ma trosku skrabe. Ale nemam ani teplotu, ani nic, takze verim, ze to bude 1-2 dnovka
@kvetka_ to sa nedá odfotiť ... ono je to ako keby som fakt videla to, čo tam nie je - kď som test naklonila, tak v určitom uhle bolo vidno slabulinkého dúšika ... no musím si počkať do toho pondelka, buď tam duch bude, alebo príde MS
Inak v noci som 3x behala na WC - a to som ani veľa večer nepila :-/
Zlatat ty sa neboj urcite to vyslo!! teraz velmi pridko rastu tie hodnoty 🙂. vydrz do pondelka 🙂 a uvidis budete mat krasny darcek!!! a uvidis ze tentokrat tovyjde az do konca🙂
moj mm ma vola ze lemra 🙂 leboze sa zacinam nejako zvacsovat 🙂
vcera sme mali tutu muru a on ze jeeej ako to brusko vyskocilo 🙂
Takk..dnes som si kupila ovu testy..nech aspon viem okolo kolkeho DC sa mi to pohybuje...lebo posledne ms som mala 25 a 26 dni...a ak to bude aj teraz tak tak to vychadza okolo noveho roka..a to je cobi dup...dnes mam uz 3DC..a 10DC mam zacat testovat
baby...tie ktore si meriate teplotu. uz sa vám stalo že by vám BT klesla az 2DC?
@lavyrle ale toho sa ja nebojim...ja mam z toho celkom zabavu...a vies ako to draheho nastartovalo ked som mu povedala ze je cca dva dni najvacsia pravdepodobnost ale je dobre si to poistit tyzden pred a tyzden po...ten uz chcel dnes zacat aj cez mrchu 🙂 my to teraz len tak skusame...preto sme zacali skor ze ak by sa casom ukazal problem tak bude este dost casu to riesiť 🙂 a ja som si to kupila aj kvoli tomu aby som mala aspon ako-tak prehlad o cykle..lebo od 18 ked som brala HAK...tak to bolo cele mimo...a az teraz sa začínam "spoznávať" 😀
@lavyrle nedostala som svojmu slovu, ale mam vazny dovod :D boli sme na rodinnej veceri a potom daco vyzdvihnut a domov sme dosli o 9tej (ano s 3rocnym a pol rocnym deckom) tak chalani hned do postele a bez Maxa sme stromcek nechceli zdobit takze este je chudatko holy a preto som nefotila 🙂
co porabate inak? mne jak sa blizi termin tak som viac a viac nervozna a prestavam verit ze to vyjde :(
no kočky, ja už prestávam veriť, že to vyšlo ... teplota zase o čosi klesla - http://www.fertilityfriend.com/home/343c7e
do toho prišli mrchovské bolesti akoby už-už mala prísť MS 😖
Ale nerozumiem, prečo mi ráno bolo zase na zvracanie keď som zjedla ovocie ... možno mi nepasovalo na lačný žalúdok. 😒 ale telesná teplota sa stále pohybuje okolo 37,1-37,2 😒
To už si moje telo zo mňa robí srandu? 😖
@daniwaugh viera je zaklad !!!! Takze ziadne pochybnosti 🙂 ja som si zakazala kupit aj testy (napadlo ma to naposledy v Tescu 😎 a rozhodla som sa naozaj si len uzivat, trosku viac sa venovat manzelikovi a to je jedine co urobim. A testy zakupim az po aspon 1 dni meskajucom menzese
A co porabame? Nahanam starsieho, aby si dokladne upratal izbu, jemu sa samozrejme nechce a tvari sa ako keby sme ho tyrali 😖 inak robim obed - peciem zajaca na kyslej kapuste, dala som uz varit aj udene, lebo to musi do zajtra chladnut v tej vode a uz som dala varit aj zemiaky na salat 🙂poobede sa chystam pozerat rozpravky - nie je mi celkom dobre, asi mam daky bacil v sebe, aj sople, aj hrdlo chytene. Predtym to mal krpaty, aj starsi trochu kasle a preto sme sa dnes vykaslali aj na tolyzovanie. Inak u nas od rana snezi
@zlatat nevyznam sa v tych teplotach, ale vsetko ostatne pokuazuje na tehu, takze pockaj do zajtra, ale ja verim, ze to vyslo !!! Musis aj ty

@lavyrle juuuuj to je krasny havkaaaaaaaaaac!
ides byt chora? nebud!
no sak ja viem ze chces len pomoct. ked som to po sebe precitala tak to vynelo jak keby som sa sla urazit 😀 😀 😀 preto je niekedy lepsie osobne nez cez pismenka hehe ale tak co. no ja viem ze to je ovu/ms koli kojeniu ale tak mozem en dufat 😀 😀 😀 co bude mat byt to bude. ja silno dufam v januar, mam taky pocit proste, ale ked ne tak potom marec, to bude mat Alex 9-10m tak hadam aj prestanem kojit (aj Maxa som okolo 10m) ale tak to zalezi na nom, nasilu ho do roka odstavovat urcite nebudem.. uvidi sa... ale ak sa v januari nepodari urcite budem smutna a nebudem sem chodit, lebo naco sa dalsie dvamesiace trapit, ze jo... 🙂
dneska zdobime druhy stromceeeek potom dam fotku 😀