icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
8. nov 2012

ja mam doktora v sukromnej ambulancii a tiez nic neplatim

kiki6
8. nov 2012

@lavyrle no to berem, ale 3 roky v kuse ten stres nemám a dokonca som otehotnela minulý rok vo februári ale potom v 4 tt mini potrat a vtedy som ten stres mala. Ale 3 roky sú moc aj na stres si myslím

lavyrle
8. nov 2012

@kiki6 a doktor vie o tom, ze sa snazite tri roky?

kiki6
8. nov 2012

no jasné, veď ten ma poslal do Iscaru a spravil všetky vyšetrenia. Len nemám momentá. čas na to

lavyrle
8. nov 2012

@kiki6 jaj....no tak asi je to fakt dlho. Tie dva roky je horna hranica

butterfly22
8. nov 2012

Ahojte zienky. Tak...ja sa presuvam,z temy 2012 do 2013 a pevne verim,ze buduci rok uz budem tehu. @mauerka a @mirellka ako vidim,nie som jedina,ktora sa presunula a este nie je tehu...my sme to vlastne tento rok odlozili,uzili si dovolenku...ale teraz uz netuzim po nicom inom,ako po baby 🙂

mauerka
8. nov 2012

@butterfly22 Ahoj 😉 jaaaj, dovolenka...uz som aj zabudla, ze bolo leto a more a vsetko... ja v jeseni a zime len tak "prezivam" a tesim sa na teplo. Ale co vies, mozno to stihnete este v tom 2012...

butterfly22
9. nov 2012

@mauerka ja som na tom rovnako...neznasam zimu,vietor a vsetko s tym spojene..a s mojou hlupou hlavou som sa odstahovala do Irska,kde je take pocasie cely rok :D ...co uz,ked doma clovek nema robotu ...prave preto sme si v septembri spravili leto v Spanielsku 🙂 myslim,ze nestiham...viem,ze to nefunguje vzdy tak,ako by sme chceli..ale ak by som otehotnela teraz,tak by som nemohla ist na ocinovu 50 v lete domov...tak snazilkujeme az od decembra.. 🙂

monika15
9. nov 2012

@katarinka_brnka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
ja chcem druhe september/november 2013... =))) aby bolo leto 2014 =)=)

lavyrle
9. nov 2012

budte radi, ze ste boli aspon v lete niekde 😉 my sme sa pustili do dokoncenia altanku, ktory nas vysiel skoro raz tolko ako sme predpokladali a do toho som otehotnela a cele leto bola tehotna. No a kedze sme sa tomu velmi tesili, tak vsetko slo bokom. Boli sme 4 dni v Tatrach. Ibaze na konci leta prisiel uder v podobe MA a som zas na zaciatku a to este aj bez mora 😒 aspon, ze ten altanok je dokonceny podla predstav - mozeme tam urobit zurku pri narodeni babatka 😎

lavyrle
9. nov 2012

a dnes by mal nas pes nakryt fenku, ktora sa ku nam kvoli tomu trepala az z Ciech 😀 no nejde im to velmi 😝

kiki6
9. nov 2012

@lavyrle no pekne, a jak to má ísť potom nám, nie ? Keď zvieracie pudy tiež niako nefungujú

mauerka
9. nov 2012

Baby, tu to chyta "sexualny" podton 😀 Ja som dnes na ovuteste mala slabu ciarku - takze pocitam, ze zajtra bude silnejsia...takze dnes a nasledujuce dni budem vecer velmi prijemnucka a milucka... a vy mi to kazite fenkami a krytim Ale tak co uz s vami 🙂 A vy ake mate plany na vikend? teda okrem "krytia"... 😀

lavyrle
9. nov 2012

😀 😀 mi bolo smiesne, lebo som s chlapikom rozoberala ovulaciu u psa - no on nevie, ze o ovulacii psa toho vela neviem, za to u cloveka to mam prestudovane a tak som si pomohla 😝 chybicka krasy u zvierat je v tom, ze je dolezite vystihnut presne ten den dva kedy psovi fena vonia a najma kedy fena psa pripusti. A to je tazko vybrat ten den D, ked sa fena hara aj 20 dni.
Ale spat k ludom - ja ocakavam mrchu - nedela - pondelok. A potom este jednu a ideme aj my snazilkovat 🙂 neviem sa dockat

lavyrle
9. nov 2012

@mauerka inak moj muz sa este len bude cudovat aka budem zrazu od decembra sexuchtiva a mila 😎

lavyrle
9. nov 2012

@mauerka nase plany na vikend? Rano utekam s 80kg jablk do mustarne, cestou naspat sa zastavim v obchode, potom robim obed, dokoncujem tortu pre synacika, jablkovy must musim prevarit a naliat do flias, podporujem psieho syna, aby nakryl 😀 poobede pride rodina gratulovat krpcovi - takze treba dake obcerstvenie a tak.....nedela opat varenie, treba sa aj poucit so starsim a do toho pranie, zehlenie
Inak tento rok maximalna spokojnost - mame 120l cistej jablkovej bio stavy z vlastnych jablk bez cukru, konzervantov - proste cista priroda. Som taka happy z toho 🙂

mauerka
10. nov 2012

@lavyrle Riadny kolotoc. My mame dnes poobede tiez navstevu, takze som si uz vcera vecer spravila kolac, ingrediencie na Francuzaky tiez, takze verim, ze si stihnem ist doobedu este zacvicit.
Tie jablcka a stavu vam zavidim. Ja som strasne vdacna aj za 30kg nasich domacich jablk, kt. som si priniesla od rodicov.

lavyrle
10. nov 2012

@mauerka tento rok ich bolo nenormalne vela. Minuly rok zas velmi slaba uroda. Mam narobene vyzivy a must aj na polroka 🙂

lavyrle
10. nov 2012

tak dievcata, aby toho nebolo malo - MAME KIAHNE 😖 ale radsej teraz ako neskor, ked tu uz bude pripadny novy clenik 😉

mirka32o
10. nov 2012

@lavyrle my už kiahne máme za sebou. Dnes nám príde ocinko domov. Mám toľko plánov. No uvidíme,čo sa z toho vykľuje.

lavyrle
10. nov 2012

@mirka32o ocko chodieva pracovat mimo domu? Dnes je nadherne pocasie, ako stvorene na vylety a prechadzky 🙂

mauerka
10. nov 2012

Tak neviem, ci to s tym pocasim bolo myslene ironicky @lavyrle , ale u nas bola zima, fukalo jak besne a slnko nikde. Takze sme papucovali doma...
Rano pozitivny ovu-test /ako som predpokladala, lebo sa uz poznam/, ale tak takych uz bolo 🙂
Ja uz ani nepamatam, kedy mal syn kiahne /to som ale matka 🙂 - ale tak ma uz 13 rokov, tak asi niekedy okolo 3 rokov to bolo - ale nic prijemne, ako si spominam, takze drzim prsty nech to zvladnete co najlepsie

lavyrle
10. nov 2012

@mauerka u nas cely den svietilo slnko 😉 prajem ti nech co najlepsie vyuzijete ovulku 😉 😉 😉

lavyrle
11. nov 2012

Tak a mame nakryte 🙂 ale bolo to teda o drzku 😀

daniwaugh
11. nov 2012

ahojte dievcenceeee 🙂 tak aj my sme sa rozhodli ze zvacsime rodinu a v r 2013 ideme na to 🙂

lavyrle
11. nov 2012

@daniwaugh jej a vy mate dve male deticky

mauerka
11. nov 2012

@lavyrle Tak keby som si tak mohla aj ja povedat po tomto vikende podobnu vetu ako ty o 15.15 😀

lavyrle
11. nov 2012

@mauerka prave uvazujem, ze ak si niekto neprecita prispevky vyssie a uvidi len ten o 15.15 tak si o mne pomysli 😀

daniwaugh
11. nov 2012

@lavyrle ahojky no male ako male, jedno ma skoro 6mes a druhe 3 roky 🙂 a ty ako?🙂

lavyrle
11. nov 2012

🙂 moje maju 5 a 9 (skoro 10) rokov, takze vsetko pod 3 sa mi zda male 🙂 krasnych mas chalanov, predpokladam, ze by sa vam hodila baba co ich da pekne do poriadku, ked bude treba 😀 aj nam by sa taka hodila a aj mne sa ziada riesit copiky, sponky, satocky, suknicky a barbie. Teraz riesim ninjago, robotov a vlastne sa tomu prdlajz rozumiem 😝