Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Kočeny prajem Vám všetkým Štastné a Veselé Vianoce, prežite sviatky pokojne rodinou a priatelmi a hlavne sa do sýtosti napapajte svjich uzasnych kolacikov a chrumkavej rybičky 😉
nejaký čas som sa tu neobjavila a aj sa tu este nejaký čas neobjavím,lebo mám kopu roboty este a potom budeme kazdy den chodit na same navstevy tak sa neda,sorry holky 🙂 o pár dni som tu zas 🙂
@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@tatanka1
@somsa
@laja77
@emka9
@misha1986
@mauerka
@katarinka_brnka
babenky aj ja vam chcem popriat krasne Vianoce plne rodinnej pohody a porozumenia 🙂 , ak by som sa tu nahodou neobjavila, pretoze od dnes nam zacina kolotoc rodinnych stretnuti, kedze od 23. do 30. decembra kazdy den okrem 25.12. ma niekto sviatok- ci uz narodeniny alebo meniny, takze kazdy den "party" u niekoho ineho 🙂 .
Inac zajtra opat zaciname 😉 , tak nam to hadam v tento vianocny cas vyjde 🙂 . A to iste prajem vsetkym vam tu, aby sme sa vsetky co najskor dockali nasich vytuzenych pokladikov 🙂
@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@tatanka1
@somsa
@emka9
@misha1986
@mauerka
@katarinka_brnka
@twistybaby
kočky, aj ja vám prajem šťastné a veselé Vianoce, hodne radosti, pokoja, lásky a aby vámnový rok prieniesol všetkým vytúžené //
🙂 ja tu budem, tak hned ako budes nieco vediet, napis 🙂
a to iste plati aj pre @zlatat
A pre tie co tu nebudu, prajem stastne a vesele Vianoce 🙂 tie co cakaju na ms - nech nepride a tie co cakaju ovu - nech pride a nech dojde k zazraku a vznikne novy zivot 🙂 🙂 aby novy rok bol pre vsetky plny nadeje a nocneho vstavania k nasim babatkam 😀
baby a mam taku uplne blbu otazku - zvyknu vam vytekat zubrienky este aj o 24 a viac hodin??? Toto mi inak trosku lezie na nervy 😎 (sama sa cudujem, ze to sem pisem 😔 )
@lavyrle hmm tusim mam nadej.. dala som si horucu vanu nech pomoze na to brucho a kedze nepomohla, tak dufam ze to nie je ms ale ovu a ze ms pride tak o 2t 🙂 a tusim mam aj mokro v gatkach :D :D (rozumej hlien) a makku sliznicu (kedze poziciu krcka neviem urcit lebo neviem ktore z toho tam vnutri je ono! tak tam moje poznatky koncia :o))
Dnes pisem ako madar..dufam ze je to zrozumitelne
Milé snažilky, tiež Vám prajem krásne Veselé a pokojné Vianoce bez stresu, veľa pohody, štastia, zdravia a prežiť ich v kruhu rodiny a lásky 🙂 + nezabúdam na naše budúce detičky, aby sa posnažili a prišli čo najskôr k nám 😀
@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@tatanka1
@somsa
@laja77
@twistybaby
@misha1986
@mauerka
@katarinka_brnka
a iné ...
baby, MS mi meska dva dni a necitim sa ze ju dostanem..ale robila som si teraz vecer test nejaky Easy z tesca za 1,50 a vysiel mi uplne negativny..Mam este jeden znacky pepino a ten si chcem urobit rano..je mozne ze vecerny moc mozne trochu ovplyvnit test?

@somsa no ma 98% uspesnost a uz mam dvoch chalanov, nemozem si dovolit riskovat..