icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
23. dec 2012

@somsa no ma 98% uspesnost a uz mam dvoch chalanov, nemozem si dovolit riskovat..

somsa
23. dec 2012

@daniwaugh si si davala priamo u neho robit vypocet? ci len na nete?

twistybaby
23. dec 2012

Kočeny prajem Vám všetkým Štastné a Veselé Vianoce, prežite sviatky pokojne rodinou a priatelmi a hlavne sa do sýtosti napapajte svjich uzasnych kolacikov a chrumkavej rybičky 😉

nejaký čas som sa tu neobjavila a aj sa tu este nejaký čas neobjavím,lebo mám kopu roboty este a potom budeme kazdy den chodit na same navstevy tak sa neda,sorry holky 🙂 o pár dni som tu zas 🙂
@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@tatanka1
@somsa
@laja77
@emka9
@misha1986
@mauerka
@katarinka_brnka

daniwaugh
23. dec 2012

@somsa priamo u neho..

laja77
23. dec 2012

babenky aj ja vam chcem popriat krasne Vianoce plne rodinnej pohody a porozumenia 🙂 , ak by som sa tu nahodou neobjavila, pretoze od dnes nam zacina kolotoc rodinnych stretnuti, kedze od 23. do 30. decembra kazdy den okrem 25.12. ma niekto sviatok- ci uz narodeniny alebo meniny, takze kazdy den "party" u niekoho ineho 🙂 .

Inac zajtra opat zaciname 😉 , tak nam to hadam v tento vianocny cas vyjde 🙂 . A to iste prajem vsetkym vam tu, aby sme sa vsetky co najskor dockali nasich vytuzenych pokladikov 🙂
@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@tatanka1
@somsa
@emka9
@misha1986
@mauerka
@katarinka_brnka
@twistybaby

zlatat
23. dec 2012

@daniwaugh no to je blbé 😖

zlatat
23. dec 2012

kočky, aj ja vám prajem šťastné a veselé Vianoce, hodne radosti, pokoja, lásky a aby vámnový rok prieniesol všetkým vytúžené //

lavyrle
23. dec 2012

@zlatat hej - to je zaklad kapustnice. Postup som zdedila 🙂 ked udene vychladne v tej vode, vyberiem, zabalim a do tej vody pridam masko, kapustu, slivky, figy, huby....... 🙂

No ja neviem, ale dala by som ruku do ohna, ze mam dnes ovu 🙂 pocit ako keby sla ms prist, ale uplne.

lavyrle
23. dec 2012

@daniwaugh este nie je iste, ze dostanes ms

daniwaugh
23. dec 2012

@zlatat no zatial sa nespustila tak cim nskorej tym lepsie..

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle no to je pravda, nie je to iste ale citim sa v podbrusku hrozne.. ako uz dlho ne.. naposledy 4.9.2011 :D (posledna ms pred alexkom) nuz uvidime, nehadzem flintu do zita zatial.. uvidime uvidime..

lavyrle
23. dec 2012

@daniwaugh mohla by to byt aj ovu, nie?

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle no to je pravda, ale este vcera a predvcerom ovu testy negativne.. uz len vesmir asi vie :D

lavyrle
23. dec 2012

🙂 ja tu budem, tak hned ako budes nieco vediet, napis 🙂
a to iste plati aj pre @zlatat

A pre tie co tu nebudu, prajem stastne a vesele Vianoce 🙂 tie co cakaju na ms - nech nepride a tie co cakaju ovu - nech pride a nech dojde k zazraku a vznikne novy zivot 🙂 🙂 aby novy rok bol pre vsetky plny nadeje a nocneho vstavania k nasim babatkam 😀

zlatat
23. dec 2012

@lavyrle OK, ráno skúsim testovať ( ale iba vtedy, ak teplota zase neklesne ) a dám vedieť

@daniwaugh aj ovulka by to mohla byť - test mohol byť pozitívny neskôr ako si ty testovala 😉

daniwaugh
23. dec 2012

@zlatat no ani tento dalsi nie je pozitivny:D nevadi, co bude bude, zbytocne budem nariekat 😀 😀 😀

lavyrle
23. dec 2012

baby a mam taku uplne blbu otazku - zvyknu vam vytekat zubrienky este aj o 24 a viac hodin??? Toto mi inak trosku lezie na nervy 😎 (sama sa cudujem, ze to sem pisem 😔 )

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle no tak stalo sa aj take.. neviem kolko hodin presne ale urcite aspon z vecera do rana 🙂

lavyrle
23. dec 2012

@daniwaugh no lebo to vlastne teraz furt nieco vyteka 😨 😀

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle hmm tusim mam nadej.. dala som si horucu vanu nech pomoze na to brucho a kedze nepomohla, tak dufam ze to nie je ms ale ovu a ze ms pride tak o 2t 🙂 a tusim mam aj mokro v gatkach :D :D (rozumej hlien) a makku sliznicu (kedze poziciu krcka neviem urcit lebo neviem ktore z toho tam vnutri je ono! tak tam moje poznatky koncia :o))

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle to budu zubrienockyyy 🙂

lavyrle
23. dec 2012

@daniwaugh a ako vies, ze mas makku sliznicu??? 😕 vidim, ze ja mam hlboke nedostatky v tejto oblasti 😒 no pre istotu teda s manzelom hopsame ako zajaciky 😝 snad sa najdu vo vnutri 🙂

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle no, tak teraz to bude velie deskriptivne.. to sa studuje zvnutra - normalne si "tam" strcis ruku/prst a skusas ako to tam mas (niekedy je to normalne a niekedy proste take maksie)... tak sa aj krcok kontroluje, ale ako som uz povedala, neviem ktore to je :D

somsa
23. dec 2012

@daniwaugh ved krcok si nemas s cim spliect...ked su cupnes a akusis prstom tak to citis...ako keby si tam mala vyrastok cca 1-2cm(ti len odhadujem lebo na urcivanie velkosti som nikdy nebola dobra) :D

somsa
23. dec 2012

Dnes pisem ako madar..dufam ze je to zrozumitelne

emka9
23. dec 2012

@lavyrle Ahoj, to nie je blbe, ale sme si povedali, ze hovorime bez servitky.... aj nase zubrienky este odtekaju aj viac ako jeden den po akcii A 😉

emka9
23. dec 2012

Milé snažilky, tiež Vám prajem krásne Veselé a pokojné Vianoce bez stresu, veľa pohody, štastia, zdravia a prežiť ich v kruhu rodiny a lásky 🙂 + nezabúdam na naše budúce detičky, aby sa posnažili a prišli čo najskôr k nám 😀
@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@tatanka1
@somsa
@laja77
@twistybaby
@misha1986
@mauerka
@katarinka_brnka

a iné ...

dorekapa
23. dec 2012

baby, MS mi meska dva dni a necitim sa ze ju dostanem..ale robila som si teraz vecer test nejaky Easy z tesca za 1,50 a vysiel mi uplne negativny..Mam este jeden znacky pepino a ten si chcem urobit rano..je mozne ze vecerny moc mozne trochu ovplyvnit test?

emka9
23. dec 2012

@dorekapa ahoj. Ranný moč je viac koncentrovaný a je možné, že ráno už bude pozitívny 🙂

dorekapa
23. dec 2012

@emka9 no to dufam..mam aj nadchu a teraz neviem,ci si mozem dat nasivin sprej.Tak som sa tesila,ze este rano pojdem kupit destke papucky a dam ich manzelovi pod stromcek