Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle tak ja to testnem rano..teraz prisiel manzel z prace anechape co som taka ak neriadena strela..normalne ma to tak rozhodilo,ze mam negativny test..este viem,ze stale ked som uz mala dostat kramy,a mali sme v ten den,alebo den predtym sexik,tak mi tie kramy urychilo..a teraz nic..aj keksik bol a nic..ani stopy po MS
@dorekapa zlatko to su vsetko s prepacenim ojeby... ako tie testy ze do 5dni po oplodneni. co je toto za koninu??? ved 5 AZ 10dni trva len uuniezdenie (tak ako dakomu moze 5dni po styku ukazat????) a potom NAJMENEJ 2-3dni na hormony aby boli rozoznatelne.. takze tak! nehadz flintu do zita 🙂 je to vsetko len reklama ...
@daniwaugh dakujem ti..ja mam 28 dnovy cyklus a ovu bola v strede,takze na 13 a 14 den a keksik mame pravidelny.Inak teaz ten cyklus ma cely cas pobolieva v podbrusku,take tlaky,motyle.na wc chodim strasen vela..co uz mi ide na nervy..a dnes som 29 den cyklu..vcera som mala dostat a nedostala som tak preto som si urobila testik..ja by som ho nerobila,keby neboli vianoce,ale tak som si povedala,ze ak by bol pozitivny,tak mam najkrajsi darcek pre manzela,ale zatial pockam a urobim aj rano..modlim sa aby tam bol aspon duch
Vsetkym zienkǎ zelam krane prezitie vianocnych sviatkov, aby posolstvo, laska a dobrota zotrvala vo vasich srdciach a srdciach vasich rodin po cely nasledujuci rok! Nech vas Boh mocne pozehna v kazdej oblasti vasho zivota!!!
Ja nam vsetkym prajem nech si tu o rok uz posielame nevyspate pozdravi s babatkkami...pekne sviatky kočky...a hlavne pokojne
hmm dnes bt 36.8 tak uvidime..
ahojte,
prajem vám krásne zamrznuté Vianoce ... u nás je sodoma - gomora ... toľko ľadu všade, keby sme museli ísť autom, nemáme šancu - jednak je riadne primrznuté a jednak všade samý ľad.
No a ja hlásim 1 DC ☹ Moje teolo si zo mňa spravilo totálnu srandu 😠
ahojte kocky. zelam vam nadherne vianoce a stastny novy rok, a aby sme boli tehu co najskor vsetky ako sme tu

@somsa no ale ktorym smerom a ako to citit? lebo ja fakt neviem kde to je. v tomto som uplne zmatena.. kukala som aj na obrazky ale prd z toho