icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
23. dec 2012

@somsa no ale ktorym smerom a ako to citit? lebo ja fakt neviem kde to je. v tomto som uplne zmatena.. kukala som aj na obrazky ale prd z toho

daniwaugh
23. dec 2012

@dorekapa urciterano treba skusat, vecerny je nic.. drzime palceky 🙂

daniwaugh
23. dec 2012

@somsa ako ked som trafila co hladam tak to je taky "cipik" vnutri?🙂)) fakt neviem, barsco tam je barsjakym smerom, jak sa v tom ma jeden vyznat 😀 😀 😀

somsa
23. dec 2012

@daniwaugh no priamo oproti "otvoru" ...ako keby na druhom konci vaginy...ked čupíš tak vo vnútri smerom dopredu je mechur, vzadu konecnik a hore maternica..a to mas vchod do maternice...najlepsie je to po ovu...to sa krcok zvacsi tak ho hned citis...alebo nechaj mm nech hľadá 😉

somsa
23. dec 2012

@daniwaugh no presne ten "cipik"

dorekapa
23. dec 2012

@daniwaugh aj ked na teste pise ze kedykolvek?Ja som taka sklamana..mam este pepino,tak ho urobim rano

lavyrle
23. dec 2012

@dorekapa ak ti uz meska ms mal by tam byt duch 😖 nemusi byt rano, ale zas mozno ti HCG stupa pomalsie a rano je moc naozaj najkoncentrovanejsi 😉 drzim palce

dorekapa
23. dec 2012

@lavyrle tak ja to testnem rano..teraz prisiel manzel z prace anechape co som taka ak neriadena strela..normalne ma to tak rozhodilo,ze mam negativny test..este viem,ze stale ked som uz mala dostat kramy,a mali sme v ten den,alebo den predtym sexik,tak mi tie kramy urychilo..a teraz nic..aj keksik bol a nic..ani stopy po MS

daniwaugh
23. dec 2012

@dorekapa zlatko to su vsetko s prepacenim ojeby... ako tie testy ze do 5dni po oplodneni. co je toto za koninu??? ved 5 AZ 10dni trva len uuniezdenie (tak ako dakomu moze 5dni po styku ukazat????) a potom NAJMENEJ 2-3dni na hormony aby boli rozoznatelne.. takze tak! nehadz flintu do zita 🙂 je to vsetko len reklama ...

daniwaugh
23. dec 2012

@dorekapa okrem toho je to velmi individualne, niekto ma ducha na 26DC a niekto je tehotny a ma ducha az na 35DC (zalezi od toho kedy bola ovu, kolko trvalo uhniezdenie a ako rychlo hcg stupa) takze nadej!

lavyrle
23. dec 2012

presne ako pise @daniwaugh . Zavisi aj od citlivosti testu

dorekapa
23. dec 2012

@daniwaugh dakujem ti..ja mam 28 dnovy cyklus a ovu bola v strede,takze na 13 a 14 den a keksik mame pravidelny.Inak teaz ten cyklus ma cely cas pobolieva v podbrusku,take tlaky,motyle.na wc chodim strasen vela..co uz mi ide na nervy..a dnes som 29 den cyklu..vcera som mala dostat a nedostala som tak preto som si urobila testik..ja by som ho nerobila,keby neboli vianoce,ale tak som si povedala,ze ak by bol pozitivny,tak mam najkrajsi darcek pre manzela,ale zatial pockam a urobim aj rano..modlim sa aby tam bol aspon duch

lavyrle
23. dec 2012

@dorekapa no podla toho co pises je to velka pravdepodobnost, ze si - bez ohladu na test 😉

dorekapa
23. dec 2012

@lavyrle ja pevne dufam..ranohend utekam na WC pokial manzel bude s dcerkou este spat..snad budem usmiata a ak niet,ak nesmiem dovolit,aby ma to polozilo..

lavyrle
23. dec 2012

@dorekapa a ako dlho skusate?

dorekapa
23. dec 2012

@lavyrle no skoro rok :((

lavyrle
23. dec 2012

@dorekapa drzim palce na zajtra !!!! A potom napis.

To iste zlatat

Velmi vam drzim palce !!!

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle silno posielajme teu energiu. ja posielam vsetkym co ju potrebujuuuuu baby drzte sa a pekne plodte!

daniwaugh
23. dec 2012

@lavyrle ako som slubila nase stromcaaaatka za tmy a za svetla 🙂
a deka pre lily (ale nie je hotova.. ak/ked sa potvrdi dievcatko tak prirobim bielypas na vrch s ruzovym lily:o))

tatanka1
23. dec 2012

Vsetkym zienkǎ zelam krane prezitie vianocnych sviatkov, aby posolstvo, laska a dobrota zotrvala vo vasich srdciach a srdciach vasich rodin po cely nasledujuci rok! Nech vas Boh mocne pozehna v kazdej oblasti vasho zivota!!!

somsa
23. dec 2012

Ja nam vsetkym prajem nech si tu o rok uz posielame nevyspate pozdravi s babatkkami...pekne sviatky kočky...a hlavne pokojne

daniwaugh
24. dec 2012

hmm dnes bt 36.8 tak uvidime..

mauerka
24. dec 2012

Mam u seba rodicov na par dni, takze sa sem nedostanem . ale:
KRASNE A POKOJNE SVIATKY, dievcence 🙂

@zlatat Ako moja?
@daniwaugh Krasne stromceky a este - tvoja viera v DIEVCATKO je uzasna 🙂
@zlatat @tatanka1 @daniwaugh @somsa @laja77@lavyrle @emka9 @misha1986 @katarinka_brnka @dorekapa

lavyrle
24. dec 2012

@daniwaugh krasne stromceky !!! A deka uzasna. - privolas nou dievcatko - ako inak 😉 🙂

Vsetkym zelam pokojne a radostne Vianoce 🙂

zlatat tu nevidim - tak kvoli nej este nakuknem poobede, aj ked dnes uz aj my mame navstevy 🙂

zlatat
24. dec 2012

ahojte,

prajem vám krásne zamrznuté Vianoce ... u nás je sodoma - gomora ... toľko ľadu všade, keby sme museli ísť autom, nemáme šancu - jednak je riadne primrznuté a jednak všade samý ľad.

No a ja hlásim 1 DC ☹ Moje teolo si zo mňa spravilo totálnu srandu 😠

zlatat
24. dec 2012

zamrznutý ružový púčik, ktorý vykvitol v novembri

pingu1
24. dec 2012

ahojte kocky. zelam vam nadherne vianoce a stastny novy rok, a aby sme boli tehu co najskor vsetky ako sme tu

lavyrle
24. dec 2012

@zlatat ten pucik je nadherny 🙂 prvy den cyklu znamena novu nadej 😉

Este raz vsetkym krasne sviatky
Dakujem za darcek, hned som ho aj poslala dalej.

daniwaugh
24. dec 2012

@zlatat doprcic :/