Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
uz som nasla. ale pride mi to trochu na hlavu, bo ovulu mam mat zajtra, alebo pozajtra... viem, ze sa da aj mimo ovu, ale preco je tam vzdy len jeden den.hmmm. no nic, musime len skusat a skusat
@pingu1 ani ja tomu enrozumiem, ale tak za pokus to stojí 😀
Teraz v decembri by sme podľa neho mali pracovať o dva dni - ale to bude MS v plnom prúde a to veru odmietam - navyše mi tento mesiac vychádza chlapec - aj keď z 90% mi je jedno, čo to bude, len nech je zdravé, ale tých 10% predsalen túži po dievčatku, nakoľko 2 chalanov máme doma.
no u nas veselo, vacsi 38.6 takze na pohotovost lebo to ma odvcera a aj vracal.. a ze pohoove vianoce..ehm!
pridavam sa baby snad sa mi to podary snažime sa od 12teho decembra tak som zvedava a asi vysledok bude až v january ))))))))))))))))
@selisel ahoj, je to asi o mysli...lebo poznám niektorých ľudí, čo to neplánovali a prišlo a tí, ktorí chcú, čoho príkladom sme aj my dvaja nič, nedarí sa...a každý mesiac dúfame a dúfame...
@daniwaugh o tomto som počula..niektoré si to pochvaľujú no neviem...
@kuriatko2710 o tomto com tomto?🙂 jonasovi?🙂
@giuska my sa tiez snazime od 12teho 🙂 prve priznaky by mohli byt uz okolo Silvestra, ale testik potvrdi az v januari 🙂 drzim palce
@daniwaugh mali sme tu navstevu, teraz uz len vegetime, kapustnica a punc rozvoniavaju a aj fondant od somsa s malinami sa podaril, zvysok cesta je v chladnicke - vecer urobim.
No vypinam sa, majte sa krasne 🙂
@daniwaugh ja som si kukala toho jonasa na http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... ale to by som k tomu nejaký návod potrebovala :D ..ja rozmumiem iba tomu ze ktory den sa to ma robit, ake pohlavie a kedy by sa potom malo narodit. Ale tie zvysne info o nejakych tranzitnych lunach a škodcoch...viem ze to by malo byt nieco s tym ze aby to tehu vyšlo alebo tak ale ja tam mam na cely rok kazdy mesiac tych škodcov...a ešte su k tomu tiez značky a neviem co znamenaju...ty ked to mas od neho robene mas aj nejake vysvetlenie?
pre tie co mate vacsie deticky Santa Tracker http://www.noradsanta.org/en/track.html 🙂 uuuzasneeee
@somsa mam od neho normalne aj pokyny aj vsetko...
pokyn znie (ak ide o pohlavie) tak teda ze sa nesmu prekryvat bio ovu a jeho vypocet inak klesa presnost vypoctu pohlavia a ze ja mam cervene (vesmirne plodne) dni 8 9 10 11 januar a 11.1 je plne cervene a mame plodit naplno 2 dni (oba) pred plne cervenym dnom.
ti tranzitni skodcovia na to sa vykasli.. 🙂
Tak s tym skusanim ideme predsa len pockat aspon par mesiacov...dostali sme od jeziska dovolenku...tak aby sa nestalo ze by nam to pokrocile brusko stoplo..skorosvokrovci nas teda prekvapili riadne ....pokracujeme v plodeni v aprili ..a bude baba...vy si dovtedy zadovazte // 😉
ahojte mi sa snaziime .. uz pol roka a stale nic.. tak hadam uz v roku 2013 to bude konecne // dvojciarkovo.. tesime sa a drzim vsetkym snazilkam 13 ka je stastna .. 😝 😝 😝

kocky ako je to podla jonasa? ako si to viem a kde vyratat?